Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Dnes som na matiku išiel s tým že budem rád ak dám aspoň tú tretinku ale dopadlo to celkom nad moje očakávania. Sám som vedel niečo vyše polky a potom som tipoval a odpisoval. A po písomke som zistil že to čo som odpísal bolo väčšinou zle ale to až tak zas nevadí. Oproti angličtine lahoda. Myslím že kvalitní matikári to v pohode mohli dať na 90% a viac kedže ja som taký priemer :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ok - hodnotim pisomnu cast - nanic...

slovina - prekvapujuco je*nuta
anglina - proste nad ocakavania tazka
matika - co ja viem - zas az tak tazka nie, ale asi som mal okno ako na prijimackach na strednu....takze dufam,ze sa ku svojim vytuzenym 56% dostanem...

celkovy dojem? stale nevedia odladit maturu normalne - minuly rok bola cela lahka oproti tomuto roku... nic... idem ja do mesta, ale zapijem az na konci mesiaca na chate :P uz sa tesim
C.e.D
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa C.e.D »

niekto sa pytal na vysledky, no ja som sice robil B uroven(matika) aleniektore mali z toho aj A-ckari, tak moje vysledky B-ckovych prikladov z tych prikladov co tu niekto hodil test A su: 3: 4; 4: 0,7; 10: 52; 12: 420; 13: 43; 19: 0,5; 21: A(5); 23: vraj A(5); 24: D(2/5); 26: B(40)
tot moje odpovede B prikladov (a potvrdene niekolkymi spoluziakmi) viac toho nemam ale co si pamatam este tak napr priklad s divadelnym predstavenim: deti mali o 100sk lacnejsi listok, vzdialenost stredu jednej strany v kocke od strany DH - 2,24... no ak si spomeniete na priklady ja si mozno spomeniem na vysledky...
podla mna sa ta matika dala, aj ked uznavam ze minuly rok bola vazne lahsia
l-lulu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa l-lulu »

nehovorte mi, že maturita A zo slovenčiny a angličtiny bola lahká... možno tak B úroveň bola... v tých testoch neboli veci, ktorá sa bene na školách učia, možno na gymploch, ale odborné školy majú iné zamerania a to sa tam do úvahy neberie... takže tvorcovia sa tento rok riadne sekli a snád budú normálni niekedy, aj keď to už nám nepomôže...
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

No tak test zo sloviny bol neskutočne, mierne povedané, na h*vno. Dolámať ruky tomu idiotovi, čo ho vymyslel.
Anglina bola naproti tomu v pohode, až na ten listening, tam som polovičku, čo kecali, nerozumel.
Blazeer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blazeer »

No u mna to dopadlo asi takto :
Najtazsia pre mna bola slovina(B)...niektore otazky stali fakt za hovno...a tie temy na sloh :D peckaaa... smial som sa jak som uvidel dve z nich(J.Mak, Don Quichot)...nakoniec som podlahol stresu :D lol

Anglina(B) uz bola celkom v poho az na ten odposluch fakt...v nasom radiu aj tak kus repracik skripal ... ostatne cvicenia v poho a sloh este suprovejsi :)

A matika(A) v poho dost som vypocital sam asi nejak 25 prikladov a ostatne som sa spytal okolosediacich :) .... cize najlepsie bude napisana u mna matika hh...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

maturitu hodnotim asi takto:
slovina: :lol: niektore otazky boli fakt k smiechu, niektore boli dost divne ba az tazke
sloh zo SJL: temy mohli byt aj lepsie. no aspon, ze bola uvaha
anglina: cakal som, ze to bude lahsie. no aj tak sa to dalo na tu tretinu spravit (myslim, ze kludne aj viac)
anglina sloh: co lahsie mohlo este byt?
matika: len som sa utvrdil, ze matika nie je to prave pre mna. no aj tak tych 10 prikladov sa spravit urcite dalo

celkove hodnotenie: pohodicka pohoda. keby boli takto v pohode aj ustne, tak by som sa vooobec nestazoval
rey
Amateur
Amateur

spravne odpovede

Príspevok od používateľa rey »

nemate niekto spravne odpovede z matiky B forma,chcel by som vediet ako na tom som
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

oukej po dozvukoch uz som v stave nieco normalne a rozumne napisat tak dam moj pohlad:
Slovina B - podla mna celkom lahke
Sloh - temy sa dali, ale som si pokazil tym co som napisal...pribeh nezajimavy, omacky nekonecne vela...k pointe som sa dostal v predposlednom odseku
Anglina B - vcelku lahke,
Sloh anglina - na tu temu by som napisal hocico aj vcera v noci :lol:
Matika A - TAZKE, ale pre mna osobne zvladnutelne
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Anglina A bola v celku jednoducha, cakal som ovela viac, podla predbežnych vysledkov od profesorky mam nieco cez 70%. Som spokojny.

Slovina B približne 56%, nespokojny sam so sebou, som trochu stresoval ako trulo, ale to bolo asi otazkami, kt. ma znacne prekvapkali.

Ale tak uz polka maturit za mnou, odborne /obhajoba prace/ mam v suchu tiez. Takze len ustne.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Retne napísal:Fabo: tak ako som uz aj ja spomenul, tvoje vychvalne reci nikoho nezaujimaju, uz len mi povedz meno tvojej skoly... a v tomto topicu sa nevyjadruj... :wink:
Odpoved zmazana, vyriesene po SS.
Maki
Darca
Darca

hm, dodatocne hodnotenie... matika B - 19-22 dobre... 3 si proste niesom isty - takze pomerne spokojnost...

anglina A - netusim, ale skoro sa nam zosypala profka od hnevu ako nadavala na statpedu a na tych blbcov co robili ten test... zakoncila to tym,ze sa nam ospravedlnuje ze nas na taketo nieco nepripravila ale ze to necakala a podla nej to je takmer uroven C2=>CAE a nie sprosta matura cize B2... a slovina netusim, ale za tu anglinu by som vrazdil akoze... ale predpokladam ze aspon percentil nebude taky drsny lebo dost pochybujem ze ludia co isli na A to nejak extremne dobre spravili
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Percentil bude OK, zrada je v tom, ze sa nehodnoti podla neho... (aj ked mne osobne moze byt nastastie jedno, bo na VS robim prijimacky)

co nic nemei na tom ze tie testy boli po minule roky podstatne lahsie.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

pocul som vraj to robi kazdy rok iny tym ludi.. tak preto su stale take nevyrovnane.. minuly rok by sa to dalo zvladnu aj keby bol tazsi no a tento rok.. ved viete 8)
Maki
Darca
Darca

tomek00 napísal:pocul som vraj to robi kazdy rok iny tym ludi.. tak preto su stale take nevyrovnane.. minuly rok by sa to dalo zvladnu aj keby bol tazsi no a tento rok.. ved viete 8)
ze nam zasa tvrdia ze to cely cas robia ti isti.... :roll:
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Maki napísal:ze nam zasa tvrdia ze to cely cas robia ti isti.... :roll:
tak to by bolo dost divne.. nie som si isty ci je to prevda ale tak..
neviem co potom skusaju.. raz taky raz taky test.. sa nevedia asi dohodnut alebo co :?
Maki
Darca
Darca

tak vies ako - dali lahky - boli ohlasy ze lahky tak pritvrdili... potom zasa staznosti ze tazky tak minuly rok bola zasa lahucky a teraz toto...
l-lulu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa l-lulu »

bizzy napísal:Anglina A bola v celku jednoducha, cakal som ovela viac, podla predbežnych vysledkov od profesorky mam nieco cez 70%. Som spokojny.

Slovina B približne 56%, nespokojny sam so sebou, som trochu stresoval ako trulo, ale to bolo asi otazkami, kt. ma znacne prekvapkali.

Ale tak uz polka maturit za mnou, odborne /obhajoba prace/ mam v suchu tiez. Takze len ustne.
chceš mi povedať, že to A bolo lahké?? tak mi prosím ťa povedz, kde sa učíš anglinu, pretože z tej školskej sa to nedalo...
Maki napísal:hm, dodatocne hodnotenie... matika B - 19-22 dobre... 3 si proste niesom isty - takze pomerne spokojnost...

anglina A - netusim, ale skoro sa nam zosypala profka od hnevu ako nadavala na statpedu a na tych blbcov co robili ten test... zakoncila to tym,ze sa nam ospravedlnuje ze nas na taketo nieco nepripravila ale ze to necakala a podla nej to je takmer uroven C2=>CAE a nie sprosta matura cize B2... a slovina netusim, ale za tu anglinu by som vrazdil akoze... ale predpokladam ze aspon percentil nebude taky drsny lebo dost pochybujem ze ludia co isli na A to nejak extremne dobre spravili
aj naša profka dnes kvôli angline vyvádzala... úroveň B2 to nebola, pretože tú mám spravenú a ani zdaleka sa to náročnosťou nepodobalo... B2 bola oproti tomuto prechádzka rajom...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

l-lulu napísal:aj naša profka dnes kvôli angline vyvádzala... úroveň B2 to nebola, pretože tú mám spravenú a ani zdaleka sa to náročnosťou nepodobalo... B2 bola oproti tomuto prechádzka rajom...
Prehnali to, ja som tiez kvoli B2 siel do Acka a teraz sa modlim aby som si aspon 2 dvojku mohol obhajit pri ustnych
:roll:
Napísať odpoveď