Maturita
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som na matiku išiel s tým že budem rád ak dám aspoň tú tretinku ale dopadlo to celkom nad moje očakávania. Sám som vedel niečo vyše polky a potom som tipoval a odpisoval. A po písomke som zistil že to čo som odpísal bolo väčšinou zle ale to až tak zas nevadí. Oproti angličtine lahoda. Myslím že kvalitní matikári to v pohode mohli dať na 90% a viac kedže ja som taký priemer 
ok - hodnotim pisomnu cast - nanic...
slovina - prekvapujuco je*nuta
anglina - proste nad ocakavania tazka
matika - co ja viem - zas az tak tazka nie, ale asi som mal okno ako na prijimackach na strednu....takze dufam,ze sa ku svojim vytuzenym 56% dostanem...
celkovy dojem? stale nevedia odladit maturu normalne - minuly rok bola cela lahka oproti tomuto roku... nic... idem ja do mesta, ale zapijem az na konci mesiaca na chate
uz sa tesim
slovina - prekvapujuco je*nuta
anglina - proste nad ocakavania tazka
matika - co ja viem - zas az tak tazka nie, ale asi som mal okno ako na prijimackach na strednu....takze dufam,ze sa ku svojim vytuzenym 56% dostanem...
celkovy dojem? stale nevedia odladit maturu normalne - minuly rok bola cela lahka oproti tomuto roku... nic... idem ja do mesta, ale zapijem az na konci mesiaca na chate
-
C.e.D
Light Star
niekto sa pytal na vysledky, no ja som sice robil B uroven(matika) aleniektore mali z toho aj A-ckari, tak moje vysledky B-ckovych prikladov z tych prikladov co tu niekto hodil test A su: 3: 4; 4: 0,7; 10: 52; 12: 420; 13: 43; 19: 0,5; 21: A(5); 23: vraj A(5); 24: D(2/5); 26: B(40)
tot moje odpovede B prikladov (a potvrdene niekolkymi spoluziakmi) viac toho nemam ale co si pamatam este tak napr priklad s divadelnym predstavenim: deti mali o 100sk lacnejsi listok, vzdialenost stredu jednej strany v kocke od strany DH - 2,24... no ak si spomeniete na priklady ja si mozno spomeniem na vysledky...
podla mna sa ta matika dala, aj ked uznavam ze minuly rok bola vazne lahsia
tot moje odpovede B prikladov (a potvrdene niekolkymi spoluziakmi) viac toho nemam ale co si pamatam este tak napr priklad s divadelnym predstavenim: deti mali o 100sk lacnejsi listok, vzdialenost stredu jednej strany v kocke od strany DH - 2,24... no ak si spomeniete na priklady ja si mozno spomeniem na vysledky...
podla mna sa ta matika dala, aj ked uznavam ze minuly rok bola vazne lahsia
nehovorte mi, že maturita A zo slovenčiny a angličtiny bola lahká... možno tak B úroveň bola... v tých testoch neboli veci, ktorá sa bene na školách učia, možno na gymploch, ale odborné školy majú iné zamerania a to sa tam do úvahy neberie... takže tvorcovia sa tento rok riadne sekli a snád budú normálni niekedy, aj keď to už nám nepomôže...
No u mna to dopadlo asi takto :
Najtazsia pre mna bola slovina(B)...niektore otazky stali fakt za hovno...a tie temy na sloh
peckaaa... smial som sa jak som uvidel dve z nich(J.Mak, Don Quichot)...nakoniec som podlahol stresu
lol
Anglina(B) uz bola celkom v poho az na ten odposluch fakt...v nasom radiu aj tak kus repracik skripal ... ostatne cvicenia v poho a sloh este suprovejsi
A matika(A) v poho dost som vypocital sam asi nejak 25 prikladov a ostatne som sa spytal okolosediacich
.... cize najlepsie bude napisana u mna matika hh...
Najtazsia pre mna bola slovina(B)...niektore otazky stali fakt za hovno...a tie temy na sloh
Anglina(B) uz bola celkom v poho az na ten odposluch fakt...v nasom radiu aj tak kus repracik skripal ... ostatne cvicenia v poho a sloh este suprovejsi
A matika(A) v poho dost som vypocital sam asi nejak 25 prikladov a ostatne som sa spytal okolosediacich
maturitu hodnotim asi takto:
slovina:
niektore otazky boli fakt k smiechu, niektore boli dost divne ba az tazke
sloh zo SJL: temy mohli byt aj lepsie. no aspon, ze bola uvaha
anglina: cakal som, ze to bude lahsie. no aj tak sa to dalo na tu tretinu spravit (myslim, ze kludne aj viac)
anglina sloh: co lahsie mohlo este byt?
matika: len som sa utvrdil, ze matika nie je to prave pre mna. no aj tak tych 10 prikladov sa spravit urcite dalo
celkove hodnotenie: pohodicka pohoda. keby boli takto v pohode aj ustne, tak by som sa vooobec nestazoval
slovina:
sloh zo SJL: temy mohli byt aj lepsie. no aspon, ze bola uvaha
anglina: cakal som, ze to bude lahsie. no aj tak sa to dalo na tu tretinu spravit (myslim, ze kludne aj viac)
anglina sloh: co lahsie mohlo este byt?
matika: len som sa utvrdil, ze matika nie je to prave pre mna. no aj tak tych 10 prikladov sa spravit urcite dalo
celkove hodnotenie: pohodicka pohoda. keby boli takto v pohode aj ustne, tak by som sa vooobec nestazoval
spravne odpovede
nemate niekto spravne odpovede z matiky B forma,chcel by som vediet ako na tom som
-
mirak2
Hardcore addict
oukej po dozvukoch uz som v stave nieco normalne a rozumne napisat tak dam moj pohlad:
Slovina B - podla mna celkom lahke
Sloh - temy sa dali, ale som si pokazil tym co som napisal...pribeh nezajimavy, omacky nekonecne vela...k pointe som sa dostal v predposlednom odseku
Anglina B - vcelku lahke,
Sloh anglina - na tu temu by som napisal hocico aj vcera v noci
Matika A - TAZKE, ale pre mna osobne zvladnutelne
Slovina B - podla mna celkom lahke
Sloh - temy sa dali, ale som si pokazil tym co som napisal...pribeh nezajimavy, omacky nekonecne vela...k pointe som sa dostal v predposlednom odseku
Anglina B - vcelku lahke,
Sloh anglina - na tu temu by som napisal hocico aj vcera v noci
Matika A - TAZKE, ale pre mna osobne zvladnutelne
-
bizzy
Medium Star
Anglina A bola v celku jednoducha, cakal som ovela viac, podla predbežnych vysledkov od profesorky mam nieco cez 70%. Som spokojny.
Slovina B približne 56%, nespokojny sam so sebou, som trochu stresoval ako trulo, ale to bolo asi otazkami, kt. ma znacne prekvapkali.
Ale tak uz polka maturit za mnou, odborne /obhajoba prace/ mam v suchu tiez. Takze len ustne.
Slovina B približne 56%, nespokojny sam so sebou, som trochu stresoval ako trulo, ale to bolo asi otazkami, kt. ma znacne prekvapkali.
Ale tak uz polka maturit za mnou, odborne /obhajoba prace/ mam v suchu tiez. Takze len ustne.
hm, dodatocne hodnotenie... matika B - 19-22 dobre... 3 si proste niesom isty - takze pomerne spokojnost...
anglina A - netusim, ale skoro sa nam zosypala profka od hnevu ako nadavala na statpedu a na tych blbcov co robili ten test... zakoncila to tym,ze sa nam ospravedlnuje ze nas na taketo nieco nepripravila ale ze to necakala a podla nej to je takmer uroven C2=>CAE a nie sprosta matura cize B2... a slovina netusim, ale za tu anglinu by som vrazdil akoze... ale predpokladam ze aspon percentil nebude taky drsny lebo dost pochybujem ze ludia co isli na A to nejak extremne dobre spravili
anglina A - netusim, ale skoro sa nam zosypala profka od hnevu ako nadavala na statpedu a na tych blbcov co robili ten test... zakoncila to tym,ze sa nam ospravedlnuje ze nas na taketo nieco nepripravila ale ze to necakala a podla nej to je takmer uroven C2=>CAE a nie sprosta matura cize B2... a slovina netusim, ale za tu anglinu by som vrazdil akoze... ale predpokladam ze aspon percentil nebude taky drsny lebo dost pochybujem ze ludia co isli na A to nejak extremne dobre spravili
chceš mi povedať, že to A bolo lahké?? tak mi prosím ťa povedz, kde sa učíš anglinu, pretože z tej školskej sa to nedalo...bizzy napísal:Anglina A bola v celku jednoducha, cakal som ovela viac, podla predbežnych vysledkov od profesorky mam nieco cez 70%. Som spokojny.
aj naša profka dnes kvôli angline vyvádzala... úroveň B2 to nebola, pretože tú mám spravenú a ani zdaleka sa to náročnosťou nepodobalo... B2 bola oproti tomuto prechádzka rajom...Maki napísal:hm, dodatocne hodnotenie... matika B - 19-22 dobre... 3 si proste niesom isty - takze pomerne spokojnost...
Prehnali to, ja som tiez kvoli B2 siel do Acka a teraz sa modlim aby som si aspon 2 dvojku mohol obhajit pri ustnychl-lulu napísal:aj naša profka dnes kvôli angline vyvádzala... úroveň B2 to nebola, pretože tú mám spravenú a ani zdaleka sa to náročnosťou nepodobalo... B2 bola oproti tomuto prechádzka rajom...