bizzy napísal:Anglina A bola v celku jednoducha, cakal som ovela viac, podla predbežnych vysledkov od profesorky mam nieco cez 70%. Som spokojny.
ako chlape ze 70% - ja osm isiel do Acka kvoli tomu ze som z minulych tahal cez 90% a to som nad tym ani trosku nerozmyslal... ja ak aj nejakou nahodou teraz by som mal tych 70% tak spokojny nebudem lebo to bola donebavolajuca nespravodlivost... ale ak to tebe staci...
ale neviem preco mam taky divny feeling ze z ANJB su tam pri otazkach 8-13 prehodene odpovede.. bo teraz som to kontroloval podla druhej varianty testu, ale viem urcite ako som odpovedal.. mno a ked to porovnam tak mi tam nevychadza ani jedno dobre.. ale ked sa to otoci tak tam mam len jednu chybu.. divne
nech idu niekam buze**** - skontroloval som si slovinu podla toho co som si pamatal tak asi 69% ale kludne moze byt aj menej... viac pochybujem... to preto ze z toho pilotneho som mal 91% s prstom v zadku... anglinu si nepamatam tak nejdem kontrolovat ale tak to tipujem tak na 60% a viac a matika ako som uz pisal - 63-73% - uvidime
sak prave, nam tiez profka tvrdila ze to je volny heh aj ta anglina sa mi zda moc divna.. proste podla pamati mi to sedi presne ale v skutocnosti to vypada ako vymenene abo co.. nechapem
nemate daky dobry a lahky material o social a enviromental problems of the world? ja mam take omacky a potreboval by som daco z coho sa to da lahko naucit
ludia prosim o pomoc....8-9aprila mam uctovnicto a ekonomiku... nemate niekto riesene priklady z ekonomiky....financna analyza atd trapim sa nad tym druhy den a dako mi vsetky tie zadania idu hore krkom
Akurát včera som maturoval z FRJ úroveň A a test bol absolútne primitívny, proste neporovnateľné s ANJ. Jedno ťažšie cvičenie, ale inak úplne ľahké, počúvanie ako pre prvákov a aj slovná zásoba našťastie oveľa prijateľnejšia ako na ANJ. Sloh bol mierne ťažší keďže bolo treba napísať list so všetkým čo k tomu patrí, ale na to som sa našťastie pripravoval pár týždňov predtým na DELF (zainteresovaní vedia), takže sa to dalo napísať, aj keď čas už zďaleka nestačil tak pohodlne ako na ANJ. Ale myslím, že asi moja najľahšia tohoročná maturita
Však vravím, že nám sa to zdalo dosť ľahké oproti angličtine, ale aj celkovo. Na hodinách sme robili ťažšie cvičenia tak sme očakávali niečo viac. Maturovali sme 5 z triedy a všetci sme sa na seba usmievali už keď začal ten Listening (aka ''Compréhension orale''). Ale aj ja som počul, že Béčko bolo ťažšie ako sa očakávalo. Ale IMO aj keby bolo také isté ako A tak by to bolo v pohode zvládnuteľné aj pre slabšieho francúzštinára.
No podľa výsledkov mám zo Slovenčiny cca. 85%, z Angličitiny o niečo viac (90-95%)... obe v B úrovni...
Čo sa týka matematiky, tak tam 96.66% v A úrovni...
Výsledok príkladu, na ktorý som odpovedal nesprávne, bol však prinajmenšom diskutabilný...