Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

bizzy napísal:Anglina A bola v celku jednoducha, cakal som ovela viac, podla predbežnych vysledkov od profesorky mam nieco cez 70%. Som spokojny.
ako chlape ze 70% - ja osm isiel do Acka kvoli tomu ze som z minulych tahal cez 90% a to som nad tym ani trosku nerozmyslal... ja ak aj nejakou nahodou teraz by som mal tych 70% tak spokojny nebudem lebo to bola donebavolajuca nespravodlivost... ale ak to tebe staci...
l-lulu
Novice
Novice

Príspevok od používateľa l-lulu »

Retne napísal:Prehnali to, ja som tiez kvoli B2 siel do Acka a teraz sa modlim aby som si aspon 2 dvojku mohol obhajit pri ustnych
:roll:
ale ved to si v pohode obhajis, ved oni nemaju brat ohlad na to, kolko mas percent z toho ohyzdneho testu... co povies tam, to hodnotia...
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

taaaak konecne Kľúče správnych odpovedí k testom EČ MS

ale neviem preco mam taky divny feeling ze z ANJB su tam pri otazkach 8-13 prehodene odpovede.. bo teraz som to kontroloval podla druhej varianty testu, ale viem urcite ako som odpovedal.. mno a ked to porovnam tak mi tam nevychadza ani jedno dobre.. ale ked sa to otoci tak tam mam len jednu chybu.. divne
Maki
Darca
Darca

nech idu niekam buze**** - skontroloval som si slovinu podla toho co som si pamatal tak asi 69% ale kludne moze byt aj menej... viac pochybujem... to preto ze z toho pilotneho som mal 91% s prstom v zadku... anglinu si nepamatam tak nejdem kontrolovat ale tak to tipujem tak na 60% a viac a matika ako som uz pisal - 63-73% - uvidime
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

uf takze podla predbeznych vysledkov som mal anglinu na 51% a slovinu na 54% nist moc ale presiel som :)
heelie
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa heelie »

ten filanov vers je fakt sylabotonicky? vysvetli mi prosim niekto ako je to mozne? :shock:
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

sak prave, nam tiez profka tvrdila ze to je volny heh :) aj ta anglina sa mi zda moc divna.. proste podla pamati mi to sedi presne ale v skutocnosti to vypada ako vymenene abo co.. nechapem
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

nemate daky dobry a lahky material o social a enviromental problems of the world? ja mam take omacky a potreboval by som daco z coho sa to da lahko naucit
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

ludia prosim o pomoc....8-9aprila mam uctovnicto a ekonomiku... nemate niekto riesene priklady z ekonomiky....financna analyza atd trapim sa nad tym druhy den a dako mi vsetky tie zadania idu hore krkom
Maki
Darca
Darca

tak dnes nam na angline profka povedala ako sme dopadli z eseji.... mam 95% z Ackovej takze aspon jedna pozitivna vec na celej mature...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Maki napísal:95% z Ackovej
:shock:

Gratulujem!

Inak maturuje tu niekto z RU/FR?
Maki
Darca
Darca

ved ale esej... z testu ak sa cez 60% dostanem budem rad...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Maki napísal:ved ale esej... z testu ak sa cez 60% dostanem budem rad...
V tomto nie som az taky optomista :D ale od toho slohu si slubujem vela, inac neviete mi niekto vysvetlit ako sa spoitavaju tie body za test a sloh?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Akurát včera som maturoval z FRJ úroveň A a test bol absolútne primitívny, proste neporovnateľné s ANJ. Jedno ťažšie cvičenie, ale inak úplne ľahké, počúvanie ako pre prvákov a aj slovná zásoba našťastie oveľa prijateľnejšia ako na ANJ. Sloh bol mierne ťažší keďže bolo treba napísať list so všetkým čo k tomu patrí, ale na to som sa našťastie pripravoval pár týždňov predtým na DELF (zainteresovaní vedia), takže sa to dalo napísať, aj keď čas už zďaleka nestačil tak pohodlne ako na ANJ. Ale myslím, že asi moja najľahšia tohoročná maturita :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Zevraj bola B uroven z FRJ velmi tazka, aspon podla toho, co mi vraveli spoluziaci. Ako ste to vnimali Vy? Cisto zo zvedavosti sa pytam.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Však vravím, že nám sa to zdalo dosť ľahké oproti angličtine, ale aj celkovo. Na hodinách sme robili ťažšie cvičenia tak sme očakávali niečo viac. Maturovali sme 5 z triedy a všetci sme sa na seba usmievali už keď začal ten Listening (aka ''Compréhension orale''). Ale aj ja som počul, že Béčko bolo ťažšie ako sa očakávalo. Ale IMO aj keby bolo také isté ako A tak by to bolo v pohode zvládnuteľné aj pre slabšieho francúzštinára.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

No podľa výsledkov mám zo Slovenčiny cca. 85%, z Angličitiny o niečo viac (90-95%)... obe v B úrovni...
Čo sa týka matematiky, tak tam 96.66% v A úrovni...
Výsledok príkladu, na ktorý som odpovedal nesprávne, bol však prinajmenšom diskutabilný...
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

caute, potreboval by som helfnut. nemate niekto vypracovanu maturitnu temu MUSIK na nemecky jazyk.. pls. surne .dik
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

pani dnes som bol pochvaleny...slovencinarka povedala ze moj sloh boj jeden z tych najlepsich co citala tento rok :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Jeremy napísal:pani dnes som bol pochvaleny...slovencinarka povedala ze moj sloh boj jeden z tych najlepsich co citala tento rok :D
Tak gratulujem, ja cakam tiez nejake taketo ohlasy, kedze slohove prace som nikdy nenapisal horsie ako na 2. :)
Napísať odpoveď