Vodicak

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
freelancerko
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freelancerko »

nj,skusky z autoskoly su lahke..Raz si prebehnes vsetky testy a spravis..ved sa to stale vsetko dokola opakuje..
rawes
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa rawes »

noo chlapi dnes som mal pojednavanie a dopadlo to takto : pokuta 2000+500 (ked ste student) ... ked nie 4000+500...
A odklad ... 2 mesiace :).. aa slecna mi povedala ze po mesiaci od nehody co je 9 aprila mam prist so ziadostou o vydanie vod.preukazu a mi ho vyda :)..cize som ukrutne spokojny :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

rawes napísal:noo chlapi dnes som mal pojednavanie a dopadlo to takto : pokuta 2000+500 (ked ste student) ... ked nie 4000+500...
A odklad ... 2 mesiace :).. aa slecna mi povedala ze po mesiaci od nehody co je 9 aprila mam prist so ziadostou o vydanie vod.preukazu a mi ho vyda :)..cize som ukrutne spokojny :D
a ostatnym zas ostavaju oci pre plac, ze vrah je spatky na cestach :-( ...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

nordkapp_pb napísal:a ostatnym zas ostavaju oci pre plac, ze vrah je spatky na cestach :-( ...
sak nezabil nikoho :D a rawes odkial si a aké máš auto pôjdem obchádzkou :D ale ne to len tak...
rawes
Amateur
Amateur

nordkapp_pb napísal:a ostatnym zas ostavaju oci pre plac, ze vrah je spatky na cestach :-( ...
ze vrah na cestach :) .. nikomu sa nic nestalo aaa inac som zodpovedny vodic :))
rawes
Amateur
Amateur

M@rt1n napísal:sak nezabil nikoho :D a rawes odkial si a aké máš auto pôjdem obchádzkou :D ale ne to len tak...
heh z PP aa momentalne ziadne kedze som to stare rozflakal :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

rawes napísal:heh z PP aa momentalne ziadne kedze som to stare rozflakal :)
kolko mas rokov? a co si spravil?
rawes
Amateur
Amateur

midnight_man napísal:kolko mas rokov? a co si spravil?
pozri si 15 stranku .. aa 19r
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zaujimala by ma jedna vec a ako je to s vodicom a zodpovednostou. Je zodpovedny za posadku vozidla a za to, ci si daju pas alebo nedaju??? Co v pripade autonehody ked spolujazdec alebo ludia na zadnych sedadlach nemali bezpecnostny pas??? Bude v tomto pripade zvolena vina na vodica???
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no ak bol vodic pod vplyvom alkoholu tak ano a bolo by jedno ci mali alebo nemali pasy...
ale za to ci maju alebo nemaju pasy ostatni pasazieri, to zalezi od nich a nie je to vina vodica... ak to nie su nejake deti ovsem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Je mi jasne, ze alkohol je pritazujuca okolnost a automaticky sa stava vinnym ten, ktory je pod vplyvom alkoholu. Islo mi skor o tu zodpovednost za posadku, ked si nedaju pas.
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

marian152: Existuje, ale uz to nie je napisane na vodicakoch. Ked ta zastavi kontrola, tak vacsinou kontaktuju centralu a tam si overia platnost dokladov, ktore si im predlozil. V skusobnej dobe platia 2 priestupky a potom prides o vodicak.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

marian152 napísal:vodic je zodpovedny za posadku, pred jazdou je povinny ich upozornit a ked sa odmietnu priputat, je dobre dat im podpisat papier o tom ze sa odmietli priputat a konaju tak na vlastnu zodpovednost, len tak je potom vodic kryty.

a este som sa chcel spytat k tej dvojrocnej skusobnej dobe, existuje to alebo to zrusili? a kolko musim mat zaznamov aby mi zobrali vodicak? Kamarat teraz dostal zapis a ked sa informoval u jedneho policajta tak ten mu povedal ze ked pokuta nepresiahne hranicu 2000 Sk nepocita sa to ako zaznam na odobretie vodicaku.

a este jedna vec, spoluziacka dostala vodicak a v kolonke "Harmonizovane kody spolocenstva" 12 ma uvedene 01.01. co to znamena? nikto z nasej triedy to tam nema. Moze to byt tym ze robila opravne skusky? mate to tam este niekto?
tu si pozri tuto stranku tam mozno zistis co su to harmonizovane kody http://www.telecom.gov.sk/index/index.p ... 61&lang=sk
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

hojko napísal:marian152: Existuje, ale uz to nie je napisane na vodicakoch. Ked ta zastavi kontrola, tak vacsinou kontaktuju centralu a tam si overia platnost dokladov, ktore si im predlozil. V skusobnej dobe platia 2 priestupky a potom prides o vodicak.
Neskoncila nahodou uz skusobna lehota??
Od znameho co teraz spravil vodicak som pocul ze uz nieje.
stanulik
Light Professional
Light Professional

SharkNX aj ja som to pocul, ale kazdy hovori inac. Jeden policajt mi povedal, ze nie je a druhy ze je. :lol: :lol: Ta si vyber :)
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Shark NX: Neskoncila.

marian152: To neviem, jazdi podla predpisov ;)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Mne sa zda, co som sa bavil s tetou, ze vodic je zodpovedny zato, ci ma pas spolujazdec, zvysok posadky som si neni isty ale tam je to tusim inak.

Skusobna doba neksoncila. A ak spravis prvy priestupok nic, ak druhy tak mas smolu.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Vigor napísal:Mne sa zda, co som sa bavil s tetou, ze vodic je zodpovedny zato, ci ma pas spolujazdec, zvysok posadky som si neni isty ale tam je to tusim inak.

Skusobna doba neksoncila. A ak spravis prvy priestupok nic, ak druhy tak mas smolu.
Vodic, praveze, nie je vobec povinny aby spolujazdci boli priputany. Jedine, co moze, resp. musi spravit, je pred jazdou upozornit na potrebu zapnutia pasov. A ak dotycne osoby nechcu, je to ich problem, pokutu cvakat budu oni a nie vodic.
Napísať odpoveď