mna sa pytas, ze preco mi do dnesneho dna tlacovy zakon vyhovoval? tak to asi vyhovoval tebe. cuduj sa svete nasmu antikomunistovi slayovi sa paci komancsky tlacovy zakon z roku 1966
uz som tu raz zmienil podplacanie novinarov v predvolebnej kampani zo strany SDK. nebola tu ale spomenuta deratizacia v STV v roku 1998, a to sa ten modry zmrd nestihol este ani ohriat na stolicke premiera. zrusenie radia hviezda FM, niektori novinari boli aj po roku 1998 odsudeni na tresty odnatia slobody za svoje nazory, co viedlo v niektorych pripadoch k zaniku opozicnych periodik. iba par ludi na tomto fore vie odkial fuka vietor. napr. taky miroslav kusy (byvaly komunisticky kader), spolupracovnik IVO, ktoreho zakladatelom bol aj tvoj milovany ivan miklos. tento kusy, dal svojho casu (1990) zrusit dve redakcie casopisov zmena a 23,55, ktore dost jasne opisovali vtedajsiu politicku scenu.
a jeden priklad zahmlievania od tych najpovolanejsich. byvaly minister spravodlivosti vypustil jednu perlu z huby (lipsic). "pravo na odpoved budu zneuzivat politici a zlocinci." trepal v tej televiznej relacii o obzalobe z dvojnasobnej vrazdy. "udajny" vrah hned pobezi do pravdy, alebo do sme, aby sa tu obhajoval. ale ako moze byvaly minister spravodlivosti zabudnut na tak banalnu vec, akou je prezumpcia neviny?!
o takuto tlac vam ide??? ja viem, ze modrym staci!!! mne nie!!! modrym staci preto, lebo ak polozite ich leaderom (hlavne dzurinda, miklos) nejaku zasadnu otazku ohladne dofusovanej privatizacie, tak sa zmohnu maximalne na chybycka sa mohla stat, to je nezmysel, nekomentujem alebo zacnu koktat. proste to asi bude v tom, ze oni to pravo na odpoved nepotrebuju, lebo ho nedokazu pouzit, nie to este vyuzit, toboz zneuzit. ved su politici