Brutalny problem/trapas!!!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
will.i.am
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

akoze si riadna svina...
to ci si k nej citil nieco viac.. tak to vieme...
a keby si to aspon spravil ked tam nebola... ale ides tam s nou a toto jej vyvedies...
mozes sa fakt hanbit...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: Brutalny problem/trapas!!!

Príspevok od používateľa zelovoc »

seven99 napísal:Caute. podviedol som frajerku a uvidela ma pri tom
Uz presiel 1 den a ani sa mi neozvala ani nenapisala a nebola ani na ICQ. Mam ist za nou a porozpravat sa s nou???
Inak ja mam 16 ona 15.
huraaaa, ty si novy king tejto temy. nemyslim ze si celu tuto temu myslel vazne. ak ano, tak si zasluzis 100x k+ za naivitu. podje*es ju, uvidi ta a este sa cudujes ze sa neozve. ta sa ti uz neozve. neboj.

ale kazdopadne kandidat na vitaza Hall of infatility. special rank odporucam :shock:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Chod za nou a spytaj sa preco ta nestrazila a preco nebola s tebou, ze ty si tiez len chlap(lovec) a ked uvidis lahku korist neovladas sa lebo to mas v genoch a ze je to vlastne jej chyba.... :D :D :D A to si bol nebol niako moc naje*any ked sa ti este aj postavil :) Ty kokos to si v zivote nevyzehlis, kasli na nu, choj sklamat dalsiu....PAKO
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

:smt046 Ale mu rastie karma :lol:

Imho cista demencia najvyssieho stupna, v rovnakom objekte ako je frajerka zasuvat do "cudzej" a este sa aj nechat nachytat :lol: Ty musis v byt uplne cisty... Mozem mat 3 promile, ale aby som tu izbu aspon nezamkol... Ty ze ju mas rad? No a preco si ju nepomiloval teda ked tam bola ale siel si s cudzou? Chlapce Tebe nieje pomoci, ale lutujem tu Tvoju ex. Urcite je Ti vdacna za krasnu skusenost a spomienku. Ta uz sa s Tebou nema o com rozpravat, ulahci jej to a aspon ju uz neotravuj.
Sorgblad
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sorgblad »

1. na 100% súhlasím s gangym...
2. ako som ti napísal do karmy... veľa ľudí ešte vôbec dievča nemalo,ale kebyže ich niekto ľúbi tak by si ho cenili ako modro z neba...
3. mať rád... nikdy sa vtedy o nič nepokúšal, v živote som ani nepomyslel na dievča ,čo som poznal vkuse menej ako pol roka... pri jednej "platonickej" láske som držal 3 roky,vo všetkom som podporoval ani som nepomyslel len čo už na objatie... a nie to toto čo tu predstieraš ty...
no čo ... cítiš sa viaccenný? už máš dievča naviac do "zbierky?" máš sa čím chváliť? :x
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

16...ach, clovece....prepac, ale keby sa na fore mohlo nadavat, tak by som ti povedal, ze si idiot. skoda, ze sa nesmie, no
sowecboy
Novice
Novice

p

Príspevok od používateľa sowecboy »

tak ako moj kamos jeden podje*al svoju babu uz dvakrat, prvykrat co viem tak tiez bol opity a mal sex s inou, druhykrat neviem ako.. Ked to hovoril mne tak tiez sa vyhovaral ze bol opity ale tak ja som mu to nezozral.. Co este viac zarazilo mna aj moju babu ze jeho baba mu to dvakrat odpustila.. :roll: By som ho na jej mieste poslal kade lahsie..

Ja by som to mojej babene nikdy v zivote nespravil, ja ju lubim. Proste nedokazal by som
RoC.k
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoC.k »

axXis napísal:Only in Bratislava :D
:D viac neje co dodat , nam vychodiarskym "mladencom" by sa to nemohlo stat , ale si pekny pridrbok
migueeel
Novice
Novice

.

Príspevok od používateľa migueeel »

ach tie deti...ma to 15-16 rokov a uz robia chu****....no co ti poviem ked ju mas tak rad mal mal si pred tym rozmyslat....a okrem toho si mlady....tak s tohjo nerob dramu
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

čo čakáš že jej trepnes nejakú lacnú výhovorku a ona ta privíta s otvorenou náručou?pochop že si ju pod*ebal a ešte to aj videla...tak nanu zabudni
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Celá Táto tema je FAKE.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

vitaj martine, coze si sa vratil? :P
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ale co ti poviem, klikol som sem a citam,citam a nozik sa mi vo vrecku sam zacinal otvarat tak som neodolal a napisal.... :wink:
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

zasluzil by si si peknych par ran na bradu, aby si si zapametal, ze taketo veci sa nerobia...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Po prve co ti prinieslo to tvoje pitie/spitie ?
Citil si sa cool ? Dospely ? Tak to aj dopadlo...
Tvoj problem je neriesitelny..ak ta velmi miluje (v 15 ??) tak ti odpusti..a ty sa unormalnis...
Pravdepodobnejsie je ze je to len chodenie zalozene na fyzickej pritazlivosti a sympatiach...a po case ta to prejde a najdes si inu "lasku".
Zamknuté