Brutalny problem/trapas!!!
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Re: Brutalny problem/trapas!!!
huraaaa, ty si novy king tejto temy. nemyslim ze si celu tuto temu myslel vazne. ak ano, tak si zasluzis 100x k+ za naivitu. podje*es ju, uvidi ta a este sa cudujes ze sa neozve. ta sa ti uz neozve. neboj.seven99 napísal:Caute. podviedol som frajerku a uvidela ma pri tom
Uz presiel 1 den a ani sa mi neozvala ani nenapisala a nebola ani na ICQ. Mam ist za nou a porozpravat sa s nou???
Inak ja mam 16 ona 15.
ale kazdopadne kandidat na vitaza Hall of infatility. special rank odporucam
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
Chod za nou a spytaj sa preco ta nestrazila a preco nebola s tebou, ze ty si tiez len chlap(lovec) a ked uvidis lahku korist neovladas sa lebo to mas v genoch a ze je to vlastne jej chyba....
A to si bol nebol niako moc naje*any ked sa ti este aj postavil
Ty kokos to si v zivote nevyzehlis, kasli na nu, choj sklamat dalsiu....PAKO
Imho cista demencia najvyssieho stupna, v rovnakom objekte ako je frajerka zasuvat do "cudzej" a este sa aj nechat nachytat
1. na 100% súhlasím s gangym...
2. ako som ti napísal do karmy... veľa ľudí ešte vôbec dievča nemalo,ale kebyže ich niekto ľúbi tak by si ho cenili ako modro z neba...
3. mať rád... nikdy sa vtedy o nič nepokúšal, v živote som ani nepomyslel na dievča ,čo som poznal vkuse menej ako pol roka... pri jednej "platonickej" láske som držal 3 roky,vo všetkom som podporoval ani som nepomyslel len čo už na objatie... a nie to toto čo tu predstieraš ty...
no čo ... cítiš sa viaccenný? už máš dievča naviac do "zbierky?" máš sa čím chváliť?
2. ako som ti napísal do karmy... veľa ľudí ešte vôbec dievča nemalo,ale kebyže ich niekto ľúbi tak by si ho cenili ako modro z neba...
3. mať rád... nikdy sa vtedy o nič nepokúšal, v živote som ani nepomyslel na dievča ,čo som poznal vkuse menej ako pol roka... pri jednej "platonickej" láske som držal 3 roky,vo všetkom som podporoval ani som nepomyslel len čo už na objatie... a nie to toto čo tu predstieraš ty...
no čo ... cítiš sa viaccenný? už máš dievča naviac do "zbierky?" máš sa čím chváliť?
p
tak ako moj kamos jeden podje*al svoju babu uz dvakrat, prvykrat co viem tak tiez bol opity a mal sex s inou, druhykrat neviem ako.. Ked to hovoril mne tak tiez sa vyhovaral ze bol opity ale tak ja som mu to nezozral.. Co este viac zarazilo mna aj moju babu ze jeho baba mu to dvakrat odpustila..
By som ho na jej mieste poslal kade lahsie..
Ja by som to mojej babene nikdy v zivote nespravil, ja ju lubim. Proste nedokazal by som
Ja by som to mojej babene nikdy v zivote nespravil, ja ju lubim. Proste nedokazal by som
Po prve co ti prinieslo to tvoje pitie/spitie ?
Citil si sa cool ? Dospely ? Tak to aj dopadlo...
Tvoj problem je neriesitelny..ak ta velmi miluje (v 15 ??) tak ti odpusti..a ty sa unormalnis...
Pravdepodobnejsie je ze je to len chodenie zalozene na fyzickej pritazlivosti a sympatiach...a po case ta to prejde a najdes si inu "lasku".
Citil si sa cool ? Dospely ? Tak to aj dopadlo...
Tvoj problem je neriesitelny..ak ta velmi miluje (v 15 ??) tak ti odpusti..a ty sa unormalnis...
Pravdepodobnejsie je ze je to len chodenie zalozene na fyzickej pritazlivosti a sympatiach...a po case ta to prejde a najdes si inu "lasku".