Maturita
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
mirak2
Hardcore addict
na tom priklade s kruznicou nie je nic divne..mas zadane k1, T patriace k1 a lubovolny bod A patriaci k2 a ty hladas k2
ked sa mi bude xciet ta sa s tym budem bavkat, teraz nemam
//edit:
vec 2 minut..
nakreslis si K1 so Stredom S1, na K1 bod T a hocikde bod A (moze byt aj vnutri kruznice, ale to beckara nemusi zajimat)
urobis si priamku S1T...na nej musi lezat S2 kruznice K2 lebo proste je to tak
a teraz vies ze |S2T|=|S2A| a uz si len vymysli ako zrobis rovnoramenny trojuhlnik so zakladnou TA
napr. najdes si stred AT (nie odmeranim...sice vlastne pri ustnej tam je to jedno) a urobis si kolmicu...a kde ti kolmica pretne S1T tam mas S2...a hadam ze kruznicu ked mas stred a polomer (S2T) uz spravit vies
uloha vobec nie je tazka...len musis pri nej nieco vediet
ked sa mi bude xciet ta sa s tym budem bavkat, teraz nemam
//edit:
vec 2 minut..
nakreslis si K1 so Stredom S1, na K1 bod T a hocikde bod A (moze byt aj vnutri kruznice, ale to beckara nemusi zajimat)
urobis si priamku S1T...na nej musi lezat S2 kruznice K2 lebo proste je to tak
uloha vobec nie je tazka...len musis pri nej nieco vediet
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
olololwtfomg
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ehm, s kým asi tak? Každý šiel za seba, navyše 90% maturantov u nás išlo z B-čka...aj keď nepopieram, že som si výsledky "prekontroloval" so spolužiakom (to je skôr o overovaní týchto štatistických zbytočností)...Gangy napísal:Uprimne ti vobec neverim ze si to riesil sam
Príklady boli jednoduché v A úrovni, aj keď by sa ešte hodila nejaká minúta naviac (na testovky mi už neostával čas...)...
No a v tom jedinom "zle vyriešenom" príklade išlo o to, či 0 považujem za párne číslo alebo nie...
Viem o ktorom priklade vravis, tiez som sa ludi okolo zmatene pytal ci mam nulu ratat ako parne alebo neparne a nikdo sa poriadne nevedel rozhodnut.
Ide o to ze sa mi nechce verit, ze nam sem na forum chodi genius ktory si len tak vypocita vsetky priklady akoby nic. Ak to tak ale predsa je, gratulujem.
Ide o to ze sa mi nechce verit, ze nam sem na forum chodi genius ktory si len tak vypocita vsetky priklady akoby nic. Ak to tak ale predsa je, gratulujem.