no jj je to koniec, tocha cudny ale aspon ludia hned vedeli ze bude pokracovanie... napr. aj pri crysise - tiez to nebol bohvieaky koniec a tiez sa planuje trilogia
Mám taký problem s touto hrou teda nwm či je to problem..ked sa moja postava sniekym rozpráva tak nič nepočujem nvm či to tak má byť alebo mám niečo zle nastavené...
Kvako napísal:Mám taký problem s touto hrou teda nwm či je to problem..ked sa moja postava sniekym rozpráva tak nič nepočujem nvm či to tak má byť alebo mám niečo zle nastavené...
tu to mas spominane[link]...z vlastnej skusenosti ti neviem poradit
konecne som to presiel, super hra, mam ju uz od kedy vysla(ten funkcny repack)ale k hraniu som sa nejak dostal az tento tyzden, ale dobre, ze som si nasiel cas, akurat nejak som na konci nepochopil tu mapu za postelou a tu hologramicku zemegulu nepocuval som posledne rozhovory(telefonoval som) iba hral a dajak mi usla pointa, vysvetlil by mi prosim niekto ako sa to vlastne skoncilo, dik
Hacket napísal:Viem je to môj hudobný idol,čo sa týka elektrobiky.urobil aj na Freedom fighters.mám zopár songov čo sa mi fakt s ťažkosťami podarilo zohnať
Aj mne sa paci mohol by si mi nejake pesnicky upnut???ale nie na rapid ani nic podobne kde sa caka alebo treba davat premium.
Ludia prosiim vas pojde mi na toto assasins creed ?
AMD Sempron 2400+
ATi Radeon saphire 9250
256 rAm ... Inak podla mna je to najlepsia hra aku som kedy hral jednoducho na toto nema nic hral som to u spoluziakaa ale prostee to je peckaaaa chcem to ale asi mi to nepojde
Flinstone napísal:Ludia prosiim vas pojde mi na toto assasins creed ?
AMD Sempron 2400+
ATi Radeon saphire 9250
256 rAm ... Inak podla mna je to najlepsia hra aku som kedy hral jednoducho na toto nema nic hral som to u spoluziakaa ale prostee to je peckaaaa chcem to ale asi mi to nepojde
nemyslim ze ti to karta pusti....PS 3.0 asi nepodporuje a este v cpu SSE2 neviem co ale aj niektorym tu to neslo koli tomu aj ked by bol vykon zostavy postacujuci
Flinstone
takze... kvoli CPU to nespustis.. kvoli VGA tiez.. ram.. :X
ale.. keby sa to dalo spustit, tak chalan taku sekanicu aku by si videl si este nezazil...
inak je sranda vobec mat 256mb ram pod XP.. a nie to este spustat na tom nejake aplikacie
Flinstone napísal:Ludia prosiim vas pojde mi na toto assasins creed ?
AMD Sempron 2400+
ATi Radeon saphire 9250
Ty vole ty sa zobud sak tovj pocitac nespusti ani hry o dve triedy nizsie nieto este AC. Teda mozno spusti ale bude to nehratelne.
//
3mirecc3 napísal:Toto je úplne GOOOOD hra som ju mal prejdenú za 2 týzdne ale je tazká ale SUPER
Nemyslim si ze by bola tazka a osobne som ju mal prejdenu za dva dni takze ani dlha nie.