Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
Planujem si kupit Acer AS6920G-6A4G25MN dakedy zaciatkom augusta, budem mat nanho super cenu, 25k SVK aj s doplnkami (mys, brasna ...)
Ked vezmem do uvahy ze:
1. V zivote som nemal NB
2. Maximalne rozlisenie na ktore sa zmoze moj komp je 1024x768
3. Nie som az taky narocny uzivatel aby mi vadilo daco typu "prehyba sa klavesnica"
tak chcem vediet...bude to pre mna dobry notebook? zialbohu si nemozem dovolit vyssiu verziu, stoji o 10k viac co nemam. pojde mi na tom (aj na minimalkach) GTA 4 alebo Mafia 2(prosim, spravte mi radost Very Happy)? Predpokladam ze Oblivion a NWN 2 mi pojde na max ci nie?
vdaka za vase nazory (pre istotu: odpustite si flame typu Acer sux)
P.S.: Necital som cely thread lebo toho je strasne vela tak pls ma nekamenujte, radsej poslite link na danu sekciu kde je te rozoberane. Dakujem
Ked vezmem do uvahy ze:
1. V zivote som nemal NB
2. Maximalne rozlisenie na ktore sa zmoze moj komp je 1024x768
3. Nie som az taky narocny uzivatel aby mi vadilo daco typu "prehyba sa klavesnica"
tak chcem vediet...bude to pre mna dobry notebook? zialbohu si nemozem dovolit vyssiu verziu, stoji o 10k viac co nemam. pojde mi na tom (aj na minimalkach) GTA 4 alebo Mafia 2(prosim, spravte mi radost Very Happy)? Predpokladam ze Oblivion a NWN 2 mi pojde na max ci nie?
vdaka za vase nazory (pre istotu: odpustite si flame typu Acer sux)
P.S.: Necital som cely thread lebo toho je strasne vela tak pls ma nekamenujte, radsej poslite link na danu sekciu kde je te rozoberane. Dakujem
Zdravim poradte nejaky notebook do 16000 vykon nemusi byt nic extra, bude to len na office aplikacie, ide mi hlavne o co najvyssiu vydrz na baterie, a potom druhy notebook tak do 23000 ,taktiez hlavne ta vydrz, a mozno troska kvalôitnejsi displej na pozeranie filmov, hry sa na tychto notebookoch hravat nebudu Smile , teraz je tych notebookov ako smetii clovek sa uz v tom poriadne nevyznaa Smile
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
notebook do okolo 30 000
Planujem si po brigade na konci prazdnin kupit notas na vysku a zatial ma oslovil tento
http://digimat.ekatalog.biz/zbozi/asus- ... p=z:114135
dost velky doraz davam na grafiku, da sa zohnat este lepsi v tejto cenovej hladine?
// Temy spojene. Tomasito
http://digimat.ekatalog.biz/zbozi/asus- ... p=z:114135
dost velky doraz davam na grafiku, da sa zohnat este lepsi v tejto cenovej hladine?
// Temy spojene. Tomasito
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
p4ra
Redeemer
A co toto?
Notebook TOSHIBA Satellite A200-23W - 29 287,00 SKK s DPH.
Ja som nedavno kupil znacku TOSHIBA pre brata. A som velmi spokojny. Takisto aj niekolko mojich kolegov. Vsetci si pochvalujeme. Inak som mal HP, mam momentalne aj ASUS, mal som aj Apple, ci IBM/Lenovo. Ked si to vsetko zhodnotim, dovolim si poveat z osobnych skusenosti, ze tieto nove TOSHIBA modely su vyborne.
Grafická karta:
ATI Mobility Radeon HD2600 s podporou technologie HyperMemory
512 MB vyhrazené paměti VRAM
Pevný disk:
2 x 200 GB, 5400 RPM
Rozhraní Serial ATA
Notebook TOSHIBA Satellite A200-23W - 29 287,00 SKK s DPH.
Ja som nedavno kupil znacku TOSHIBA pre brata. A som velmi spokojny. Takisto aj niekolko mojich kolegov. Vsetci si pochvalujeme. Inak som mal HP, mam momentalne aj ASUS, mal som aj Apple, ci IBM/Lenovo. Ked si to vsetko zhodnotim, dovolim si poveat z osobnych skusenosti, ze tieto nove TOSHIBA modely su vyborne.
Grafická karta:
ATI Mobility Radeon HD2600 s podporou technologie HyperMemory
512 MB vyhrazené paměti VRAM
Pevný disk:
2 x 200 GB, 5400 RPM
Rozhraní Serial ATA
pozri sa na http://notebooknamieru.sk/ a poskladaj si daco - mozno ta nejake VBI oslovi tak ako mna 
Zhodou okolnosti si mozem dovolit porovnat Toshibu a Asus. Kamarat mal Toshibu jednu po 2 mesiaoch mu odisla, dal to vyreklamovat, druha mu odisla po 4 mesiacoch. Dva notebooky za pol roka, troska divne. Teraz ma Asus a bez na nom v pohode uz cca. 10 mesiacov. Zas na druhej strane to treba brat aj troska optimisticky, ze nie kazdemu sa moze stat to co jemu.DjBass napísal:no tak toshiba je 100% lepsi notebook ako asusa este odporucam nejaky acer
to si na to ako prisiel?? ci si zase cital dakde na internete??? L O L!!!Maki napísal:dabljú-tí-ef? citaj WTF.... acer? najhorsie notebooky pod slnkom, ak ti neodide baterka - odide ti display - ak nie display tak klavesnica... acer by som nebral ani zadarmo
vidno ze takuto blbost mozu povedat len ti, co Acer nikdy nemali.
-
jin
VIP
to si dobre urwalDjBass napísal:a este odporucam nejaky acer
Inak čo tak nejaké MSI?
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11064870
ten je bez OS, aj ked Hossa ma daky OS, ze? A podla mna by to chcelo lepsiu grafu...inak celkom peknyjin napísal:to si dobre urwal![]()
Inak čo tak nejaké MSI?![]()
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11064870
-
Hellboy248
Guru wannabe