minule som pocul jej rozhovor ze dost zien si to tesne pred tym rozmysli .. napr uvidi nejakeho maleho dzvira a potom uz nemoze..
..nehovorim tet o 15stkach ktore nevedia kto ich naprasil
Ak vravis o Polsku tak tam nie je sanca. A ak vravis o Slovensku tak tu v podstate tiez este nie. Musi sa zmenit mentalita. Ja som tiez za odluku.Mustafa napísal:Neviem čo si mám o tomto myslieť - či to je fanatizmus alebo exhibicionizmus zo strany katolíkov. Cirkev treba odlúčiť od štátu a prinútiť ju, aby sa vrátila k chudobe. Potom by sa snáď uvedomili.
s tymto nazorom sa mozem plne stotožniť. Hádať sa tu na fóre kedy je zygota už ľudská bytosť a kedy len zhluk buniek...o tom majú pochybnosti ľudia s titulmi. Je to vecou každého svedomia.Janta napísal:Ohladne pohladu ci je clovek clovekom hned po splynuti vajicka so spermiou sa mozme hadat aj ako ci bolo skor vajce alebo kura. Je to vecou osobneho citenia a svedomia. Ale kazdy ma mat na vyber...len akosi sa zabudlo ze na vyber nema dieta v brusku
Suhlasim. Aj ked nenavist to asi nie je skor nad nimi krutim hlavou. A keby mi mali do niecoho kecat tak vtedy by sa ten negativny postoj este prehlbil. A uz sa strasne tesim ze na takych ludi budem odvadzat danetriple napísal:cirkev nenávidím (nie vieru - cirkev)
za všetkým sú oni
a co to ma s laskou?...predstav si, ze obaja pridete o pracu a budete byvat v podnajme a do toho otehotnie...pri dnesnych cenach dieta ani za najvacsiu lasku nevychovasmasino napísal:Lubime sa moc na to, aby sme to urobili
s laskou to ma vsetko spolocne.... neni som nijak strasne veriaci clovek, ale v Boha verim.Aiden napísal:a co to ma s laskou?...
Hmm no neviem ci by sa tvoj nazor nezmenil keby ti priatelku niekto znasilnil alebo keby nahodou mal ten plod vaznu geneticku poruchu (videl by si vyrastat dieta u ktoreho by bolo predom dane ze sa nedozia napriklad viac nez 10 rokov. Neviem co by bolo bolestnejsie). Ono vidis to strasne ruzovo podla mna. Samozrejme "deti co robia deti" su pripad sami o sebe to tu neobhajujem. Ja tu obhajujem samotnu podstatu potratu ako moznosti. Nehovorim ze potrat je riesenie na vsetky situacie. Sproste pubertalne deti co nevedia co so sebou su toho jasnym prikladom, ale skus sa vzit do situacie ked by bol ten potrat opodstatneny. Preto som za potraty pretoze kompletny zakaz by nic neriesil ako som pisal uz vyssie.masino napísal:s laskou to ma vsetko spolocne.... neni som nijak strasne veriaci clovek, ale v Boha verim.
Proste preco by si mal niekomu zobrat zivot? Kazdy ma pravo na zivot... A ty ho chces tomu plodu zobrat? to nie... Vazne by som si neodpustil keby sla priatelka na potrat..a to iste mi aj ona povedala
Nechcem nikomu vnucovat nazor. Je to len moj subjektivny nazor. Nech si iny robia tak ako chcu, ja proste konam takto...