//hojko: Pridana anketa.
Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?
-
Nike_4ever
Amateur
Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?
Mám kamarátku, ktorá má už dosť dlho frajera, ľubi ho, ale boli sme spolu na jednej akcii a tam bol jeden veľmi pekný chalan, ktorý sa jej hrozne páčil a celý večer rozprávala len o ňom, aký je zlatý, aj jemu to povedala..a on sa len cervenal trochu.. a neskôr jej povedal, ze keby nema frajera, tak by mohlo niečo byť..a ona bola už cela happy a povedala mi že by dokazala svojho frajera podviest, s hintým chalanom..myslite ze naozaj lubi svojho frajera? ked by ho dokazala podviest s chalanom co pozna len 1 den, trocha si pisu len za krasu? 
-
Začiatok Konca
Professional
Ja neviem.. neviem si to predstaviť.. v podstate mi to ani nenapadlo, že by som niekedy mohol podviesť svoju priateľku.. takže moja odpoveď je NIE!! to dievča musí byť asi psychicky nedozreté.. a čo znamená dlhá doba?.. lebo v dnešnom ponímaní mládeže sú tieto veci rozdielne.. a podľa mňa ho nemá rada.. alebo jej chýba vzrušenie, ktoré zažívala voľakedy.. ale aj tak by som to nespravil.. a podľa mňa je to... veď midnight man povie, čo je.. 
pokial by som ju lubil tak nie... co ostatne sa ani nestalo a ani som nad tym nerozmyslal... pokial by ho dokazala podviest tak ho imho nelubi... ja som tu svoju ex "podviedol"-citaj dal som si dve pusy s inou babou,nic vazne - par dni po rozchode ked som bol naliaty ako cinka a doteraz si to vycitam, lebo ju stale lubim a keby som mohol tak to vsetko vratim spat... myslim,ze to je dostatocne jasne povedane... ak ho lubi naozaj, nema dovod ani len rozmyslat o podjebani
-
midnight_man
Guru
Nuz, ano ja typujem na presnych 15. Tazko sa pozera na kamaratku ktora sa takto stavia k zivotu sak? Tusim ze som tento film uz niekde videl a nebolo to daleko... Poviem ti k tomu len to ze sa to nesnaz riesit, lebo s toho vyjdes ako ta najhorsia. Ja viem ze ako spravnu kamaratku ta to taha vsemozne pomahat ale myslim ze v tychto pripadoch sa pomoct neda. Ono to pride samo na dotycnu osobu. Tu vidiet rozdiel slov "Vztah" a Vztah, slovicko "Vztah" mame popisane v prvom prispevku. to druhe celom vystizne popisal Maki. Mna len zaujima ako to ti dvaja tak "dlho" ako ty vravis, spolu vydrzali. Pri takomto pristupe z jednej strany je to veru bieda. Co myslim ze pre nikoho z nas nieje nic nove. Ziadna doba, ziadna choroba, je to proste normalna realita...
///A co je to dievca? je ako vsetky dievcata v jej veku /ja viem viem nie vsetky su take
/ ked sa proste objavi niekdo s lepsim ucesom tak je proste zlaty a ten co bol vcera milacik je dneska magor a somar. myslim ze Jin to pomenoval uplne spravne....
///A co je to dievca? je ako vsetky dievcata v jej veku /ja viem viem nie vsetky su take
-
Nike_4ever
Amateur
mm..ona ma 17 rokov..a jej frajer tiež 17 a ten chalan čo ho videla len raz ma 23rokov..mm..máš pravdu trápim sa nad tým bo poznám jej frajera a je to môj kamarát..a necem aby sa to skončilo nejako zle..
ale stale hovorí ako ho ľúbi...tak neviem prečo chcela niečo s tým chalanom.. asi ju zmiatla krasa..ale tak ako sa hovorí..nikdy neopusť niekoho koho ľúbiš pre niekoho kto sa ti páči bo ten čo sa ti páči ťa opustí pre toho koho ľúbi.. 
-
midnight_man
Guru
to su pekne slovicka ktore.....nic v zlom na 17 rokov ma dost jednoduche zmyslanie....23? klasika...dneska je to modaNike_4ever napísal:mm..ona ma 17 rokov..a jej frajer tiež 17 a ten chalan čo ho videla len raz ma 23rokov..mm..máš pravdu trápim sa nad tým bo poznám jej frajera a je to môj kamarát..a necem aby sa to skončilo nejako zle..ale stale hovorí ako ho ľúbi...tak neviem prečo chcela niečo s tým chalanom.. asi ju zmiatla krasa..ale tak ako sa hovorí..nikdy neopusť niekoho koho ľúbiš pre niekoho kto sa ti páči bo ten čo sa ti páči ťa opustí pre toho koho ľúbi..
To, ze chce starsieho nie je moda, to je desatrocia zauzivane. SKor by som povedal, ze je moda mat rovnako stareho partnera. Aky je vekovy rozdiel medzi tvojimi rodicmi alebo starymi rodicmi?midnight_man napísal:to su pekne slovicka ktore.....nic v zlom na 17 rokov ma dost jednoduche zmyslanie....23? klasika...dneska je to moda
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Dosť neurčitý názov témy..Tu sa na tú otázku odpovedať nedá jednoznačne..
Každý človek je iný a každý môže vnímať slovo frajerka inak..Napríklad..
1. Keby som mal frajerku s ktorou by som chodil napríklad dva týždne a stihla by ma za tú dobu nejak vytočiť tak by mi nerobilo problém sa utešiť s inou babou..
2. Keby som mal frajerku s ktorou som dlhší čas pol roka,rok alebo viac a rozumeli by sme si perfektne, tak niečo takéto by nepripadalo v úvahu..Nebudem totiž riskovať pre niekoho neznámeho pekný vzťah
3. K tvojmu problému: Keď nad tým rozmýšľala tvoja kamoška a vyhovorila sa na vzťah (že keby ho nebolo...), tak tipujem že do takého pol roka ten vzťah padne..Viem aké je to keď niekomu padne človek do oka..Takže najbližšie 2 týždne jej bude stále behať hlavou tipujem..
A byť tebou netrápim sa ňou..Jin ju nazval primerane 
Každý človek je iný a každý môže vnímať slovo frajerka inak..Napríklad..
1. Keby som mal frajerku s ktorou by som chodil napríklad dva týždne a stihla by ma za tú dobu nejak vytočiť tak by mi nerobilo problém sa utešiť s inou babou..
2. Keby som mal frajerku s ktorou som dlhší čas pol roka,rok alebo viac a rozumeli by sme si perfektne, tak niečo takéto by nepripadalo v úvahu..Nebudem totiž riskovať pre niekoho neznámeho pekný vzťah
3. K tvojmu problému: Keď nad tým rozmýšľala tvoja kamoška a vyhovorila sa na vzťah (že keby ho nebolo...), tak tipujem že do takého pol roka ten vzťah padne..Viem aké je to keď niekomu padne človek do oka..Takže najbližšie 2 týždne jej bude stále behať hlavou tipujem..
-
Stenky
Professional
haha mojho niekdajsieho najlepsieho kamarata zo zakladky jeho frajerka podviedla.....hmmm
7krat? 9 krat? v rozsahu chodili spolu asi 1.5 roka od 17tich...
z toho on nevie o vsetkych on vie leno 3 pripadoch. 2 krat odpustil 3ti krat ju poslal doprdele.... a nehovorim to len tak pre nic za nic. ona tvrdila ze ho vzdy LUBILA a ze ho stale LUBI a ze je hajzel ze ju poslal doriti ze jej na nom stale ZALEZI a vzdy ked som snou bol tak hovorila o nom ze ho ma rada a aky je podvratak ze ju nechal......
toto vsetko som sa dozvedel v postupnosti
1) ze ju nechal neviem preco a ze ona ho stale lubi a tak, kamarat mi nechcel povedat preco ju nechal
2) potom mi som sa od jednej kamaratky dozvedel co mu robila tych 7-9 krat
nevie sa presne
3) z kamarata som vytiahol ze ho podviedla 3krat
a poviem vam pripadal som si ako debil napriek tomu ze sa ma to vobec netykalo. nevedel som pochopit ako dokaze zenska co tvrdi ze svojho chalana strasne lubi podviest s dakym RANDOM typkom ktoreho nepozna a to hned niekolko krat v priebehu 1.5 roka...... bol som nasrany, ani neviem na co. ci na nu alebo vseobecne ze daco take exsituje ze sa take deje. fakt mi z toho bolo hlupo... a to navyse mne nikto nic neurobil, len mi otvorili oci....
ked si mam predstavit ze po vsetkom tom baleni zoznamovani randeni a vsetkych tych veciach by bola moja priatelka ochotna dakemu cuzdiemu chlapovi pre troska zabavy len tak pre nic za nic roztiahnut nohy ako by som vobec neexistoval, asi by som sa poriadne nasral a SMITEC so vztahom...... asi by to o nasom vztahu daco vypovedalo
ked uz su schopni ludia dacoho takeho tak sa nelubia, su spolu len zo zvyku a nazyvaju to laskou
z toho on nevie o vsetkych on vie leno 3 pripadoch. 2 krat odpustil 3ti krat ju poslal doprdele.... a nehovorim to len tak pre nic za nic. ona tvrdila ze ho vzdy LUBILA a ze ho stale LUBI a ze je hajzel ze ju poslal doriti ze jej na nom stale ZALEZI a vzdy ked som snou bol tak hovorila o nom ze ho ma rada a aky je podvratak ze ju nechal......
toto vsetko som sa dozvedel v postupnosti
1) ze ju nechal neviem preco a ze ona ho stale lubi a tak, kamarat mi nechcel povedat preco ju nechal
2) potom mi som sa od jednej kamaratky dozvedel co mu robila tych 7-9 krat
3) z kamarata som vytiahol ze ho podviedla 3krat
a poviem vam pripadal som si ako debil napriek tomu ze sa ma to vobec netykalo. nevedel som pochopit ako dokaze zenska co tvrdi ze svojho chalana strasne lubi podviest s dakym RANDOM typkom ktoreho nepozna a to hned niekolko krat v priebehu 1.5 roka...... bol som nasrany, ani neviem na co. ci na nu alebo vseobecne ze daco take exsituje ze sa take deje. fakt mi z toho bolo hlupo... a to navyse mne nikto nic neurobil, len mi otvorili oci....
ked si mam predstavit ze po vsetkom tom baleni zoznamovani randeni a vsetkych tych veciach by bola moja priatelka ochotna dakemu cuzdiemu chlapovi pre troska zabavy len tak pre nic za nic roztiahnut nohy ako by som vobec neexistoval, asi by som sa poriadne nasral a SMITEC so vztahom...... asi by to o nasom vztahu daco vypovedalo
ked uz su schopni ludia dacoho takeho tak sa nelubia, su spolu len zo zvyku a nazyvaju to laskou
Je to len vyssia forma tohto: http://www.hojko.com/post901280.html#901280Stenky napísal:nevedel som pochopit ako dokaze zenska co tvrdi ze svojho chalana strasne lubi podviest s dakym RANDOM typkom ktoreho nepozna a to hned niekolko krat v priebehu 1.5 roka...... bol som nasrany, ani neviem na co. ci na nu alebo vseobecne ze daco take exsituje ze sa take deje. fakt mi z toho bolo hlupo... a to navyse mne nikto nic neurobil, len mi otvorili oci....
("kazda zena sa chce pacit" a tieto si to proste dokazuju - ano, su to děvky)
-
xXPAINKILLERXx
Star
Nikdy by som to neurobil. Ja niesom taka povaha. A hlavne kedze mam dievca ktore velmi lubim tak preco by som to aj robil?
Inac si ale myslim ze Frajerka je dost take blbe oznacecie. Neviem preco ale mne sa to rozhodne nepaci. Mne sa paci skor slovo Moje dieca, moja laska a take podobne.
Nic ine (ooooooha aky romantik zo mna!!! ALe je to proste podlamna tak
)
-
RomanB
Medium Professional
Pred tym ako by som zacal cosi riesit , a ked by som uz vobec mal myslienky na nieco take trebalo by prehodnotit vztah a popripade ho ukoncit.
V podstate som sa do takej situacie este nedostal , ale pravdepodobne by som sa snazil zachovat ako charakter a nie ako nadrzany debil ....
Okrem toho nevera nemusi byt , automaticky koniec vztahu ...
Je to vec nad ktorou sa treba zamysliet , clovek sa koniec koncov uci na svojich chybach a moze zistit , ze nevie co ma a ako lahko to moze stratit.
V podstate som sa do takej situacie este nedostal , ale pravdepodobne by som sa snazil zachovat ako charakter a nie ako nadrzany debil ....
Okrem toho nevera nemusi byt , automaticky koniec vztahu ...
Je to vec nad ktorou sa treba zamysliet , clovek sa koniec koncov uci na svojich chybach a moze zistit , ze nevie co ma a ako lahko to moze stratit.
-
Soviet
Darca
Mimochodom ja som nato pozabudol aj
Mne sa toto stalo..bol som obeťou..Chodil som s babou 2 mesiace..mal som ju moc rád, a zo školy mali voľáku zábavu čičo..Volala ma tam no ja som bol s kamošmi pri pive akurát a tak som povedal že dneska nie (predtým som chodil skoro všade kde povedala).Toto bol prvý krát kde som nešiel s ňou keď povedala..No tam natrafila na svojho bývalého (bol z tej istej školy) a vrátila sa k nemu..Oznámila mi to formou sms,že je koniec..On jej dal potom kopačky..a ja ju už slušnú dobu ignorujem..Dobre jej tak keď je pi*a..(sorry ale iné slovo sa tam nedá dať)
Ja som dal v anketé áno ale už som to objasnil v mojom prvom príspevku v akom prípade
Ja som dal v anketé áno ale už som to objasnil v mojom prvom príspevku v akom prípade