Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?
mám taký pocit, že to "pokušenie podvádzať" má každý zabudované v sebe, a je to individuálne ako sa s tym pokušením popasujeme. to znamená, že asi každý občas stretne nejakú osobu, na ktorej sa jej niečo zapáči a povie si, že to mu chýba na tej jeho polovičke, čo ho uvedie do pokušenia..alebo niečo podobné..
ale na druhej strane, nikto nie je dokonalý, takže samozrejme, že existujú aj lepší ľudia ako tie "naše polovičky"..
ale aj tak, keby som stretla lepšieho chalana, ako je ten môj, nemala by som chuť, a vlastne ani dôvod ho podviesť, a to z viacerých dôvodov:
- keby on mňa podviedol, asi by som to neprežila. stačí, keď sa len tak náhodou pozrie na nejakú ženskú na plagáte
- keby som podviedla ja jeho, nedokázala by som sa mu pozrieť do očí, a cítila by som sa strašne
- nechcela by som, aby si o mne moje okolie hovorilo, že som tá, čo podviedla
Niekto tu písal, že by záležalo, ako dlho by ten vzťah trval. Podľa mňa nevera je neverou, či je v krátkodobom alebo dlhodobom vzťahu. V dvojtýždňovom vzťahu s neverou už potom ani nie je dôvod na pokračovanie vo vzťahu a dlhodobý vzťah je kvôli nejakému "krásavcovi" zbytočné ničiť.
Myslím, že to je všetko čo som chcela povedať
Nabudúce sa budem krotiť 
ale na druhej strane, nikto nie je dokonalý, takže samozrejme, že existujú aj lepší ľudia ako tie "naše polovičky"..
ale aj tak, keby som stretla lepšieho chalana, ako je ten môj, nemala by som chuť, a vlastne ani dôvod ho podviesť, a to z viacerých dôvodov:
- keby on mňa podviedol, asi by som to neprežila. stačí, keď sa len tak náhodou pozrie na nejakú ženskú na plagáte
- keby som podviedla ja jeho, nedokázala by som sa mu pozrieť do očí, a cítila by som sa strašne
- nechcela by som, aby si o mne moje okolie hovorilo, že som tá, čo podviedla
Niekto tu písal, že by záležalo, ako dlho by ten vzťah trval. Podľa mňa nevera je neverou, či je v krátkodobom alebo dlhodobom vzťahu. V dvojtýždňovom vzťahu s neverou už potom ani nie je dôvod na pokračovanie vo vzťahu a dlhodobý vzťah je kvôli nejakému "krásavcovi" zbytočné ničiť.
Myslím, že to je všetko čo som chcela povedať
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ked uz ste tu vsetci taky otvoreny voci ostatnym priznam sa aj ja ....... dokazal by som to ale iba s jednou babou....... bola to moja spoluziacka na strednej ale ona jedina......... bola holka ktora by fakt stala za to......... ona bola dievca mojich snov...... keby dosla ona za mnou dokazal by som to....... ale s niakou inou.....
-
midnight_man
Guru
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
V casch, ked som bol mladsi a moj junior mal u mna vacsi vplyv, tak asi aj ano. Ale teraz uz urcite nie.
Aj ked ako niekto spominal...najde sa osoba, s ktorou ak by bola este dakedy v buducnosti sanca, zrejme by som sa neubranil.
Ostav mi teda uz len dufat, ze ak nahodou ta sanca dakedy pride a ja sa neubranim, nebudem prave zadany...
Aj ked ako niekto spominal...najde sa osoba, s ktorou ak by bola este dakedy v buducnosti sanca, zrejme by som sa neubranil.
Ostav mi teda uz len dufat, ze ak nahodou ta sanca dakedy pride a ja sa neubranim, nebudem prave zadany...