v zivote by som nepovedal ze budem v niecom suhlasit s fizz.... ale... kokos, nemam slov... nemame ti este aj navod napisat? samovrazdu mozu spachat maximalne tak na hlavu chori ludia a ak vobec o takych veciach uvazujes v akejkolvek rovine tak sa k nim blizis...
aj na mňa sa valí jedna pohroma za druhou, musím to nejak ustáť. síce som prosila(ani neviem koho) ,aby som už nepociťovala strach, smútok, žial a beznádej. nepomohlo to moc. teraz mi len ostáva postaviť sa pevne na nohy a nemyslieť na to.
k téme: nepripravila by som asi nič. len by som napísala list.
ale keby som to spravila tak by otec zostal už úplne sám a to by sa zrútil a zabil by sa tiež.
Qwerty, ostala som v nemom úžase, keď som zbadala túto tému... No comment...
Už som na tomto fóre pár krát vyjadrila svoj názor na zbabelých samovrahov, ale keď to chceš urobiť, tak to proste urob a máš pokoj. Ak myslíš, že to pomôže tvojej rodine a blízkym žiť šťastný život...
BTW, priblíž nám zvedavcom tvoj spôsob odchodu, keď už to máš všetko tak pekne do posledného detailu naplánované....
nechapem, clovek sa tu spomenie samovrazdu vo vete typu "co keby" a uz tu su 4 strany reci proti samovrazde.
vsetci vieme, ze samovrazda je najvacsia zbabelost ale v tejto teme o to vobec nejde. co keby sme zacali riesit pravu podstatu temy ?
(dufam ze ma zacne chytat za slovicka a robit zo mna debila asopn pol fora)
ampex napísal:nechapem, clovek sa tu spomenie samovrazdu vo vete typu "co keby" a uz tu su 4 strany reci proti samovrazde.
vsetci vieme, ze samovrazda je najvacsia zbabelost ale v tejto teme o to vobec nejde. co keby sme zacali riesit pravu podstatu temy ?
(dufam ze ma zacne chytat za slovicka a robit zo mna debila asopn pol fora)
Tu ide skor o to, ze qwerty zaklada podobne temy v poslednom case dost casto a evidente to uz viac ludi stve a ani nemaju chut pisat sem nieco, co by mohlo zakladatelovi pomoct. Nehovoriac o tom, ze ak by to myslel vazne, tak to uz urobi a nenecha sa prehovarat niekde na fore, toto je len putanie pozornosti, ale to tu uz pisalo viac ludi.
//Necro: o locku rozhoduju moderatori a nie ty
alfonz napísal:]A len tak medzi rečou, keď si harddisky formátoval, odkiaľ píšeš?
to je zaujimavy dotaz.Vidis qwerty, alfonz ta odhalil
ked sa chces zabit tak do toho.ale pametaj si ze nic tym nevyriesis a len pridas starosti tvojim blizkym.
Ale ak si mylis ze niet ineho riesenia tak DO IT !!!
qwerty prosim ta nerob blbosti. spomenulo to tu uz vela ludi. samovrazda nie je vychodisko. tym ze zabijes seba spustis len kolobeh dalsich problemov ktore sa budu valit na tvojich priatelov, rodinu znamych. a ked ich mas aspon trochu rad (a nezalezi teraz na tom ci maju aj oni teba) tak im nesposobuj bolest. zober si to z tej strany ako by si sa citil ty keby sa ti zabil kamos/jeden z rodicov. vycital by si im to v duchu ako to mohli spravit. urcite nevrav ze nie. a preto to nerob ani ty. vzdy sa da najst riesenie problemov. obrat sa na ludi ktory sa s podobnymi problemamistretli a ziskali skusenosti.´urcite ti radi poradia.
tak nerob hluposti zivot je krasny a treba si ho uzivat. aj ked sa ti niekedy moze zdat ze to to nemy zmysel. urcite to zmysel ma.
Frikso napísal:Ty sa chystáš spáchať samovraždu? Na jednom tématický podobnom fóre sa jeden user rozhodol zavraždiť sa.
A jeden typek aquamarin na warfore sa rozhodol x.xx.xxxx zavrazdit.Presne ten datum to urobil.A podla mna samovrazda je zbabelost ale nikdy clovek nevie aky ma dotycny problemy.Ale je pravda aj to ze keby sa zavrazdit chcel urobi to bez rozmyslania.
Prebehol som tému len zbežne, obajvilo sa tu pár skvelých názorov, pár "srandistov" a ptom tých, čo sa do nich moralizátorsky navážali.
Ja k tomu poviem len jediné. qwerty-xyz: Akýkoľvek problém tu opíšeš, ajtak nebude dostatočný na to, aby si kvôli nemu čokoľvek ukončoval. Ešte k tomu s listom na 6 strán. Nebolo by jednoduchšie to skrátka niekomu povedať (najlepšie adresátom / vi), ako si prezrieť štruktúru chodníka fakt zblízka??
Už len tým, že si založil túto tému dokazuješ to, že nemáš odvahu na to aby si to urobil. Nerob blbosti, a ži život. Pán, resp. matka príroda ak nie si veriaci, ti život dal/a. Je to najväčšie bohatstvo ktoré môžeš dostať. Dostal si ho. Tak si ho uži.