čo všetko treba zariadiť pred samovraždou
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
OMG, polovicu z problemov, ktore si tu opisal, zazilo istotne viac ludi v skole aj doma v sukromnom zivote, nie len ty. Ked uz mas tolko rokov, preco sa niekam neodstahujes? Spachanim samovrazdy nepomozes sebe, ale uspokojis tych, ktori ti robili zle, pripadne svojho ''despotickeho'' otca. Akurat ze on obrati svoju pozornost inam, a to napriklad na tvoju sestru. Jednoducho sa zbal, pripadne vydrz este pokym si nezarobis nejake peniaze a teraz cez leto sa to da fakt hocikde, a odid kamsi prec a nevystrajaj hovadiny. Este nie si senilny dedko, aby si nemohol zacat odznova. Chod do Blavy, najdi si tam nejaku robotu, naspor a odid do zahranicia. Aky problem. Ja som tu (v UK) tiez zacinal pred par rokmi od nuly a teraz si tu pohodovo zijem a studujem, aby som mal nieco do buducnosti. Takze sa chalan spamataj a skus vymysliet aj nejaku alternativu, z ktorej nieco vytazis prave ty a nie ti, ktori na podobny cin z tvojej strany iba cakaju. Sprav si niekde titul, najdi dobru pracu a potom im ukaz finger, ako daleko si sa dopracoval.
Fak kvalitná radafizz napísal:Kazdy problem ma riesenie. Aj tie tvoje. myslis si, ze si jediny, komu niekto zomrel, ma problemy v okoli? Nie. A ver mi, mohlo to byt horsie. Keby si nebol taky zbabely a nepisal dovody typu nemozem sa dlho sprchovat, ale zacal by si nieco robit, mohol by si to vyriesit. Ale nie, navco sa obtazovat? Pomstim sa predsa svojou smrtou tym co mi ublizovali, mozno sa pre to budu do konca zivota trapit. takze dopis svoj 6stranovy list a konecne uz vyskoc z toho balkona. Myslim si, ze na hojku to zivot ovplyvni malokomu, ak vobec niekomu a urcite sa najde niekto dalsi kto zalozi temu, ze sa mu sniva o mrtvych. Takze prajem vela stastia na prvy pokus.
Ako som to čítal, máš moj obdiv čo si všetko vydržal a zažil, a práve preto by bola totálna sprostosť čo i len pomyslieť na odchod zo života. Ťažko sa človeku radí, keď nezažil. Teraz na intráku to máš viac menej v pohode ?
Lebo situácia doma mu to všetko neuveriteľne uľahčuje a dodáva sebavedomiekubooo napísal:
// a co znamena ze nemas holku? za to trvoj otec ani nik iny nemoze
Netvárte sa tu všetci ako majstri sveta. Poznám 29 ročného chalana, ktorý ma pred tatkom rešpekt a nedovolí si mu odporovať, a tiež sú tam náznaky ponižovania...
-
addictor
Medium Star
no asi to mas vazne tazke, ale fakt si myslis, ze samovrazda vsetko vyriesi??? ze vsetkym okolo teba bude lepsie? pisal si, ze tvoja segra je v puberte.... zober si to z jej strany - mamka zomprela, ked bola este mala, despoticky otec a brat spachal samovrazdu... a jej emocionalny vyvoj je v prdeli...
mam kamarata, ktory mal mozno podobne problemi... nevravel mi konkretne o nich, ale odisiel v 18 z domu... teraz ma 28 a odkedy odisiel z domu, nevidel svojich rodicov.... byva na intraku v BA a kazdy den chodi brigadovat, bo normalnu robotu si nenajde, kedze nema nic vystudovane... inak fakt docela inteligentny chalanisko... nasiel si tam novych kamaratov a vsetko nehal za sebou... nema to jednoduche, ale asi mu to momentalne vyhovuje, bo sa nestazuje... bere to tak, ako to pride a nelutuje sa....
2 priklad: jeden z mojich blyzkych kamaratov po mature odletel do Irska a nehal tu tiez vsetko... v 19 sa postavil absolutne na vlastne nohy... eni zavysli od penazi od rodicov... zije si ako sa mu chce a preto ma u mna velky respekt... a nezije sa mu zle... na slovenske pomery nadstandardne...
mas tu 2 priklady ludi, ktory zacali vsetko da sa povedat odznova... tak mi nevrav, ze samovrazda je jedina cesta, ako to vsetko skoncit... rozmyslaj o tom...
//wow, ako som to dopisal, kukam, ze uz 7 ludi ma predbehlo...
mam kamarata, ktory mal mozno podobne problemi... nevravel mi konkretne o nich, ale odisiel v 18 z domu... teraz ma 28 a odkedy odisiel z domu, nevidel svojich rodicov.... byva na intraku v BA a kazdy den chodi brigadovat, bo normalnu robotu si nenajde, kedze nema nic vystudovane... inak fakt docela inteligentny chalanisko... nasiel si tam novych kamaratov a vsetko nehal za sebou... nema to jednoduche, ale asi mu to momentalne vyhovuje, bo sa nestazuje... bere to tak, ako to pride a nelutuje sa....
2 priklad: jeden z mojich blyzkych kamaratov po mature odletel do Irska a nehal tu tiez vsetko... v 19 sa postavil absolutne na vlastne nohy... eni zavysli od penazi od rodicov... zije si ako sa mu chce a preto ma u mna velky respekt... a nezije sa mu zle... na slovenske pomery nadstandardne...
mas tu 2 priklady ludi, ktory zacali vsetko da sa povedat odznova... tak mi nevrav, ze samovrazda je jedina cesta, ako to vsetko skoncit... rozmyslaj o tom...
//wow, ako som to dopisal, kukam, ze uz 7 ludi ma predbehlo...
qwerty: respect naozaj ak to je pravda tak naozaj si ma dojal, ako sa mi krasne zije.
. Ty mas uz 20, mas sestru hoci je v puberte ale urcite ta ma rada a urcite aj ty ju....keby si sa zabil tak potom co?? nechal by si ju s tvojim otcom? zavolaj socialov, nahraj to alebo proste nieco sprav aby si dostal svojho fotra, zil by si si so sestrou hoci je v puberte prezili by ste to neako. a ze nemas holku ?? no a co? ved neboj sa neake pridu ver mi
hlavne nestracaj hlavu a NEZABIJ SA
Najlepsiu radu tu dal seth, to je asi jedine a najlepsie riesenie. Nieco podobne aj ked v mensej miere zazivala sestra mojej byvalej. Ona sa tiez v podobnom veku zbalila, odisla niekam do UK a tam si pohodovo zila a teraz je myslim uz vydata.
qwerty: priznavam, nemyslel som si, ze to budes mat az take zle, ale teraz mas k dispozicii net a dufam, ze mas aj maturu uspesne za sebou, cize si cez net mozes najst nejake ubytovanie mimo domovskeho mesta, pokojne mozes ist hocikam do europy, ved je schengen, ale na zaciatok by bolo asi najlepsie Cesko. A potom sa staci zbalit, otcovi nechat list, ze odchadzas a je to, potom si snad uvedomi, co spravil.
qwerty: priznavam, nemyslel som si, ze to budes mat az take zle, ale teraz mas k dispozicii net a dufam, ze mas aj maturu uspesne za sebou, cize si cez net mozes najst nejake ubytovanie mimo domovskeho mesta, pokojne mozes ist hocikam do europy, ved je schengen, ale na zaciatok by bolo asi najlepsie Cesko. A potom sa staci zbalit, otcovi nechat list, ze odchadzas a je to, potom si snad uvedomi, co spravil.
keby si nemal sestru, tak ti poradim, aby si okamzite vypadol za hranice. niekde do UK alebo irska. roboty tam je dost a plat tiez nie je zly. ale hlavna je skor tvoja sestra. nie ty. ty sa mozes kedykolvek zdvihnut a odist a robit co chces. skor by si mal riesit sestru. ked sa tvoj fotrik zacne vyvrsovat na nej, tak to bude ozajstny problem, ktory bude tazsi na riesenie. keby si nechcel ist z domu, tak mozes vzdy po kazdej bitke remenom ist k lekarke. ta ta vysetri, spise co sa stalo a po nejakom case sa to da vyriesit sudne. ale to podla mna prilis nepomoze. ked sa zabijes, tvoja sestra je v prdeli (narovinu). keby tvoja sestra sla byvat k niekomu inemu, tak by to bolo asi idealne. ty by si mohol ist studovat do UK, irska a zaroven tam aj zarabat. kamaratka vravela, ze tam je nejaka vyska, ktora je zdarma (o rok dlhsia nez ostatne, kvoli nultemu rocniku, kde sa uci vyhradne anglictina). na tvojom mieste by som sa postaral o sestru a siel prec. na nete by som nasiel niekoho, kto by ma na malu chvilu ubytoval v zahranici (irsku), kym by som si nenasiel vlastne ubytko a pracu. potom by uz ostavalo len a len makat. po vybudovani nejakeho zazemia by nebol problem zacat tam studovat.
edit: este ma napadlo... ked sa u vas strhne ostrejsia vymena nazorov, tak sa skus branit. a nie len kryt, ale naozaj branit. najlepsia obrana je utok. ked to inak nepojde, zautoc a ostro.mozno sa potom uz uvedomi. ja by som zautocil co najtvrdsie. keby sa aj stalo nejake nestastie, tak vsetci by boli na tvojej strane (kedze zvyknu pocuvat ako to u vas chodi). a na sude by si nemal vobec problem vyhrat. podrzal by ta kazdy. ci by si uz sposobil vaznejsie zranenie alebo aj zabil. tak ci tak by si vyhral. predpokladam, ze nejaku lasku k fotrikovi necitis a zautocit v sebeobrane by ti preto nerobilo problem.
edit: este ma napadlo... ked sa u vas strhne ostrejsia vymena nazorov, tak sa skus branit. a nie len kryt, ale naozaj branit. najlepsia obrana je utok. ked to inak nepojde, zautoc a ostro.mozno sa potom uz uvedomi. ja by som zautocil co najtvrdsie. keby sa aj stalo nejake nestastie, tak vsetci by boli na tvojej strane (kedze zvyknu pocuvat ako to u vas chodi). a na sude by si nemal vobec problem vyhrat. podrzal by ta kazdy. ci by si uz sposobil vaznejsie zranenie alebo aj zabil. tak ci tak by si vyhral. predpokladam, ze nejaku lasku k fotrikovi necitis a zautocit v sebeobrane by ti preto nerobilo problem.
-
in your world
Light Star
písal si že ti umrela mama. ver tomu, že nie si jediný. mne pred mesiacom umrela mamina pod rukami. dostala silný astmatický záchvat a bolo. to boli moje najhoršie dni.ešte ju zdravotníci nahodili a previezli do nemocnice, ale keď sme ju na druhý deň išli pozrieť po ceste nám zavolal doktor, že zomrela.nepočkala na nás. teraz sa musím starať o otca. mám všetko na starosti. máme dlh na auto.každý deň premýšlam ako vyžijeme. tiež sa nájdu ľudia, čo majú problémy.musíš len zatnúť zuby a riešiť ich. sestre takto vôbec nepomôžeš. viem, že najradšej by si mal od každého pokoj a už mal potom. to nie je riešenie.
a prečo sa nemôžete so sestrou odsťahovať k starým rodičom.nájdi si nejakú brigádu. možno keď vás otec takto stratí uvedomí si, čo spravil a keď nie, tak sa budete mať aspoň lepšie.
hádam ti starý rodičia pomôžu.
a prečo sa nemôžete so sestrou odsťahovať k starým rodičom.nájdi si nejakú brigádu. možno keď vás otec takto stratí uvedomí si, čo spravil a keď nie, tak sa budete mať aspoň lepšie.
hádam ti starý rodičia pomôžu.
Neviem čo si mám o tom myslieť.
O človeku čo napísal, že sa nudí na internete a źe vlastne už všetko má. ViĎ táto téma
"LUDIA NENI CO ROBIT" : http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=59669
A na diskoteku velmi nechodia ludia co maju problemy s babami
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=73383
O človeku čo napísal, že sa nudí na internete a źe vlastne už všetko má. ViĎ táto téma
A na diskoteku velmi nechodia ludia co maju problemy s babami
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=73383
-
qwerty-xyz
LUDIA KLUD-TEMA JE JASNA - NEBOJTE SA NIC NEIDEM ZATIAL ROBIT IBA SOM SA ZAMYSLEL NAPISAL TEMU A HNED STE VYLETELI CO JE TAKE VAZNE TAK SOM NAPISAL PROBLEMY NERIESTE TO.
TO MUSIM SAM,NEMAL SOM VAS DO TOHO ANI TAHAT LEN MA VYPROVOKOVALO PAR LUDI TUNA NA FORE. NEIDE O TO ANI UPUTAT POZORNOST ANI SA VAM ZALOVAT. ISLO PROSTE O MYSLIENKU CO KEBY. PSYCHIKU MAM BOHOVO SILNU TAKZE FAKT ZVLADAM,KEBY SA TO ZVRTLO TAK BUDEM V SPRAVACH
JEDNODUCHO IDE O TO ZE AJ NA MNA JE TOHO DAKEDY VELA A NEMAM SA NA KOM ANI VYPLAKAT - VSETCI SA VYPLACU NA MNE JA NA NIKOM ANI NIC PODOBNEHO PROSTE MUSIM SA CEZ TO PREKUSNUT A NIEKEDY JE TO FAKT TAZKE PRETO SOM ZALOZIL TUTO TEMU,LUDIA KTORI MAJU PODOBNE PRUSERY MA POCHOPIA. JEDNODUCHO JE TOHO DAKEDY AJ NA MNA VELA,NEVRAVTE ZE NIKOHO Z VAS TO UZ V TAZKYCH CHVILACH NENAPADLO S TYM ZE TOTO CELE MOZE OSRAT A ZE SI HODI RADSEJ MASLU...
BOLO TO LEN ZAMYSLENIE A NIKOMU NA FORE NEPRIKAZUJEM SA K TOMU VYJADROVAT-JE TO DISKUSNE FORUM-KTO CHCE TEN NAZOR NAPISE.
(a rad pisem velkymi pismenami-snad si to vsimne aspon polka ludi co sa do tejto temy vyjadrila a nezbuzeruje ma tu znova....)
JEDNODUCHO IDE O TO ZE AJ NA MNA JE TOHO DAKEDY VELA A NEMAM SA NA KOM ANI VYPLAKAT - VSETCI SA VYPLACU NA MNE JA NA NIKOM ANI NIC PODOBNEHO PROSTE MUSIM SA CEZ TO PREKUSNUT A NIEKEDY JE TO FAKT TAZKE PRETO SOM ZALOZIL TUTO TEMU,LUDIA KTORI MAJU PODOBNE PRUSERY MA POCHOPIA. JEDNODUCHO JE TOHO DAKEDY AJ NA MNA VELA,NEVRAVTE ZE NIKOHO Z VAS TO UZ V TAZKYCH CHVILACH NENAPADLO S TYM ZE TOTO CELE MOZE OSRAT A ZE SI HODI RADSEJ MASLU...
BOLO TO LEN ZAMYSLENIE A NIKOMU NA FORE NEPRIKAZUJEM SA K TOMU VYJADROVAT-JE TO DISKUSNE FORUM-KTO CHCE TEN NAZOR NAPISE.
(a rad pisem velkymi pismenami-snad si to vsimne aspon polka ludi co sa do tejto temy vyjadrila a nezbuzeruje ma tu znova....)
Ee mna napadlo ze mozem toto cele osrat ale najprv sa pomstim tam tym vo vlade a ked sa najdu nejaki tupi policajti co len "posluchaju" tak vezmem par zo sebou....qwerty-xyz napísal:LUDIA KLUD-TEMA JE JASNA - NEBOJTE SA NIC NEIDEM ZATIAL ROBIT IBA SOM SA ZAMYSLEL NAPISAL TEMU A HNED STE VYLETELI CO JE TAKE VAZNE TAK SOM NAPISAL PROBLEMY NERIESTE TO.TO MUSIM SAM,NEMAL SOM VAS DO TOHO ANI TAHAT LEN MA VYPROVOKOVALO PAR LUDI TUNA NA FORE. NEIDE O TO ANI UPUTAT POZORNOST ANI SA VAM ZALOVAT. ISLO PROSTE O MYSLIENKU CO KEBY. PSYCHIKU MAM BOHOVO SILNU TAKZE FAKT ZVLADAM,KEBY SA TO ZVRTLO TAK BUDEM V SPRAVACH
![]()
-
Hotwire
Addict
a jeje najskor si pisal o 6 stranovom liste na rozlucku ktory mas a zrazu tu alibisticky pises ze len o tom rozmyslas nic nejdes robit apod...ludia serte nanho ved je jasne ze len uz fakt nemal cim uputat. velmi mi pripominas jedneho (byvaleho) kamarata...ten mal tiez plnu hubu takychto debilnych reci len preto aby bol zaujimavy...boha ban pre takych kktov...qwerty-xyz napísal:LUDIA KLUD-TEMA JE JASNA - NEBOJTE SA NIC NEIDEM ZATIAL ROBIT IBA SOM SA ZAMYSLEL NAPISAL TEMU A HNED STE VYLETELI CO JE TAKE VAZNE TAK SOM NAPISAL PROBLEMY NERIESTE TO.TO MUSIM SAM,NEMAL SOM VAS DO TOHO ANI TAHAT LEN MA VYPROVOKOVALO PAR LUDI TUNA NA FORE. NEIDE O TO ANI UPUTAT POZORNOST ANI SA VAM ZALOVAT. ISLO PROSTE O MYSLIENKU CO KEBY. PSYCHIKU MAM BOHOVO SILNU TAKZE FAKT ZVLADAM,KEBY SA TO ZVRTLO TAK BUDEM V SPRAVACH
![]()
-
pryja
Darca
Prerus na rok studium, chod niekde von zarobit peniaze a ked sa vratis, odstahuj sa. Popripade sa ti tam zapaci, tak dostuduj tam. Si dospely, mas 2 ruky, 2 nohy, hlavu na krku, ako pises, si aj normalny
cely zivot vedeny k samostatnosti a nic ta doma nedrzi. Mozno len strach o sestru. O tom ako sa sprava otec k nej, si nenepisal. Good luck
p.s.: A k tvojej otazke, nezabudni na ciste spodne pradlo. Inak ma nic nenapada.
p.s.2: HLAVNE SA NEZABIJAJ
p.s.3:Ak si to fakt nemyslel vazne, tak sa bav proste dalej, co uz k tomu dodat
p.s.: A k tvojej otazke, nezabudni na ciste spodne pradlo. Inak ma nic nenapada.
p.s.2: HLAVNE SA NEZABIJAJ
p.s.3:Ak si to fakt nemyslel vazne, tak sa bav proste dalej, co uz k tomu dodat