čo všetko treba zariadiť pred samovraždou

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

- niekto pisal ze aby si prerusil studium a isiel makat do zahranicia a potom sa odstahoval - nanic je ze aj keby isiel makat von tak potrebuje nejaky ten penazny zaklad a ten jeho tatko by mu asi tak viete co dal a na druhej strane aj ked cosi zarobis stale to nie je dost aby sa zobral prec a zacal fungovat samostatžne
- nemas starych rodicov alebo blyzku rodinu kde by si sa odstahoval?
- mas smolu ze foter je hajzel, ved neda sa to nejak riesit cez pajtasov??
pisal si ze mas sestru nie - naco sa chces odjebavat?? to hu chces nechat samu s tym hajzlom??pekne krasne sa vschop

//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2008, 15:14 )
inak preco neskocis za psychiatrom?? - ved to neznamena ze si sa scvokol alebo tak,jednoducho sa tam pojdes vyrozpravat a poradit sa
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Grim-Reaperka napísal:qwerty-xyz uvedom sa uz prosimta, nikoho tieto stupidne temy nezaujimaju, niektori si sem akurat prisli nahrabat prispevky (marian152), nevem ci vy dvaja nieste nahodou bratia a nerobite si z nas obidvaja srandu.
ach ty kokso, mam dost... :roll: nie si tu regnuta ani 1 den a uz tu vynasas sudy koho to zaujima alebo nie
qwerty-xyz napísal:NO JASNE MOJEJ SESTRE NARASTOL MEDZI NOHAMI VTAK teda je to moj brat a spolu si tu robime sradnu z celeho fora :roll: ty kokos ...

LOCKNITE TUTO TEMU !!!! :samovrazda: POLKA Z TOHO SU TU AJ TAK SOMARINY(ostatnym diky za nazor-aspon vidno ze tu dakto rozumie tomu o com bola tema zalozena a ze toto je diskusne forum)
Tak co? Chces sa este zabit alebo si uz od toho upustil, ako to planujes dalej riesit?
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

ColdRain napísal:vies len je rozdiel ked ti niekto raz zobere desiatu, alebo sa s niekym pobijes resp. ked nie si proste v kolektive a je rozdiel to co pisal qwerty, a ked si myslis, ze je to tak dobre, alebo, ze ved je tolko ludi sikanovanych ze jeden hore dole, tak naozaj neviem co si o tebe mysliet, bud si natolko cinicky, alebo si ten co si rad buchol ked sa dalo, ved co podme teraz zatvarat oci pred sikanou, kym sa nam ztoho nezacnu vesat deti ktore neskoncili zakladnu skolsku dochadzku, alebo to prerastie do obludnych rozmerov(á la ruska armada, je to sice trochu iny sudok, nazvi si to vyssi level, le tiez sa tam pred sikanou zatvarali oci)
k teme: nevidim riesenie v samovrazde, je to utek od problemov, nie ich riesenie
co sa tyka vsetkch "rad" ktore tu odzneli, hlavne mi udrel do oci prispevok od fizz, asi len tolko, ze by som chcel vediet ako by sa zachovala v takejto situacii ona
Ja oci pred sikanou nezatvaram, len som tlmocil co hovoril lekolaktik. Nemyslim si ze sikanovanych su miliony a takisto ze je len jeden. Ale samovrazda kazdopadne vobec nieje o tom. Sikanovany nemozes byt cely zivot, mozno celu strednu ano, mozno cely cas co byvas s fotrom.. mozno celu vysku.. ale raz budes sam a zmeni sa to.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Sheep napísal:Tak co? Chces sa este zabit alebo si uz od toho upustil, ako to planujes dalej riesit?
tak sorry, pockam este mesiac a potom sem zacnem pisat :cry:
Sheep
Addict
Addict

Grim-Reaperka napísal:tak sorry, pockam este mesiac a potom sem zacnem pisat :cry:
mne sa nemusis ospravedlnovat a klidne pis co chces, ale chvilu potrva dokym sa zoznamis s komunitou
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ehm, tak som si precital asi tak kazdy druhy prispevok, aby som tu nebol do vecera. neviem ci je to pravda, alebo nie co tu zakladatel temy pisal, ale v podstate ho chapem. ludia spachaju samovrazdu aj kvoli mensim problemom.
niekto tu hovoril ze nad samovrazdou nikdy neuvazoval, o tom dost pochybujem.
ja som mal obdobie, v ktorom som nad tym uvazoval, ale nakoniec som sa z toho dostal (viacmenej).

k veci: no co si tam popisal (zoznam), tak myslim ze je dost kompletny, az na to pradlo :).

hovori sa ze vzdy sa da nieco robit, vacsinou je to pravda, a ja si myslim ze si mohol nieco urobit aj ty. neviem preco si sa nechaval stale mlatit, uz len od spoluziakov. preco si sa im nevzoprel, nezacal cvicit, aby si ziskal silu, pripadne obratnost? (moj pripad) tiez som mal v skole do tyzdna niekolkonasobny "pucung", ale potom som sa im vzoprel, zacal som na sebe pracovat (cvicit, gymnastika) a nakoniec to prestalo. co sa tyka rodicov, tak s nimi je to tazsie ale aj s nimi sa to da.

este poznamka: pisali ste tu o tom ze samovrazda je zbabelost, podla mna to tak nie je, na nu treba mat najviac odvahy hlavne ak je dotycna osoba katolik a veri v Boha. okrem toho v niektorych kulturach je samovrazda sucastou vychovy a cti (japonsko, a niektore male kmene v juznej amerike).
Sheep
Addict
Addict

last_knight napísal:este poznamka: pisali ste tu o tom ze samovrazda je zbabelost, podla mna to tak nie je, na nu treba mat najviac odvahy hlavne ak je dotycna osoba katolik a veri v Boha. okrem toho v niektorych kulturach je samovrazda sucastou vychovy a cti (japonsko, a niektore male kmene v juznej amerike).
ked je to pre nich sucast cti a vychovy tak ich uprimne lutujem ale co uz vsade su idioti, ale tam kde si spomenul je ich asi privela
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Sheep napísal:ked je to pre nich sucast cti a vychovy tak ich uprimne lutujem ale co uz vsade su idioti, ale tam kde si spomenul je ich asi privela
A o hrdinoch z Iranu, Iraku a Afganistanu ani nehovorim. Ale tych mne osobne az tak luto neni.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

hm,ako to riesit? Zatial nijako pockam ako sa situacia vyvinie dalej :wink: Okrem toho psychologa alebo psychiatra to je dobry napad ale potreboval by som niekoho nestranneho a potreboval by som s nim viac sedeni lebo pokial mu vyrozpravam uplne vsetko tak to potrva dost dlho a dalej si myslim ze on by mal po tom vsetkom tiez dost co robit sam so sebou. :P Snazim sa s ocom travit co najmenej casu a cakam co bude.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

A neprehanas trochu? Psychiatri nazvyknu len tak padat zo stolicky.
Sheep
Addict
Addict

pryja, hej ale teroristi to nerobia koli sebe

Qwerty, bud odbornik alebo niekto kto bol v podobnej situacii ako ty a prezil to
last_knight
Light Professional
Light Professional

nestranny nie je nikto uz len kvoli slovu samovrazda, pretoze kazdy socialne zalozeny clovek by ta od nej odhovaral ci uz priamo alebo nepriamo. jediny nestranny mozes byt ty sam bud to vzdas a skoncis to, alebo sa vzopries tomu vsetkemu a zacnes bojovat. sam som to skoro vzdal, no rozhodol som sa pre opacnu moznost, ved co by to bol za zivot keby v nom neboli ziadne prekazky? niekedy si myslim ze sme iba postavicky vo velkom divadle, v ktorom nam niekto (nieco hadze pod nohy prekazky aby videl ako sa s nimi vysporiadame)

vsetko to vyznelo ako hovadina, tak teatralne ale je to tak. to je zivot a zivot je boj.
umieranie je lahke, zivot je tazky a ludia si vacsinou vyberaju tu tazsiu moznost.
Sheep
Addict
Addict

last_knight napísal:umieranie je lahke, zivot je tazky a ludia si vacsinou vyberaju tu tazsiu moznost.
pozeral si housa vsak? :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

sakra dnes bol house :D ne mal som pracu, ale ak to tam bolo tak sry, aby to nevyzeralo ze robil plagiatorstvo tak sa od toho distancujem.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

qwerty-xyz napísal:hm,ako to riesit? Zatial nijako pockam ako sa situacia vyvinie dalej :wink: Okrem toho psychologa alebo psychiatra to je dobry napad ale potreboval by som niekoho nestranneho a potreboval by som s nim viac sedeni lebo pokial mu vyrozpravam uplne vsetko tak to potrva dost dlho a dalej si myslim ze on by mal po tom vsetkom tiez dost co robit sam so sebou. :P Snazim sa s ocom travit co najmenej casu a cakam co bude.
Pokiaľ máš dobrý vzťah s tvojou všeobecnou lekárkou, tak ju popros, či by Ťa s nejakým problémom (hoc vymysleným) nemohla odporučiť ku psychologičke. Preplatila by Ti to poisťovňa a mal by si sedení podľa potreby. Kamarátka sa takto ľahko dopracovala ku odbornej pomoci a pomohlo jej to, ajkeď odhliadnúc od toho, že charakter jej problémov bol iný od tých tvojich.
Think about it :wink:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

celkom ma zaujala tato tema, ale skor tak co vsetko zariadit pred smrtou...nie pred samovrazdou, ale tak, ze som smrtelne chory...co vsetko treba predtym porobit ? porozlucovat sa ? vyrovnat dlhy ? napravit medziludske vztahy ? a neviem co vsetko
last_knight
Light Professional
Light Professional

vyrovnat dlhy? poznam par ludi co by v zivote neumreli ked su tak zadlzeny :D
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

qwerty-xyz napísal:... dalej si myslim ze on by mal po tom vsetkom tiez dost co robit sam so sebou. :P
Gol dna :lol: Ty myslis ze nejaky psycholog bude z teba namakko? Urcite nie, a to nevravim o psychiatroch, ty maju podobne pripady dovolim si tvrdit denne... A teda ked pojdes k tomu psychologovi, tak jemne poprosim, lebo podla toho co pises ty sa mozno bude chciet zabit aj on :D

PS: Teraz ma napadlo, aspon budete moct urobit tandemovy zoskok :lol: , bez padaka to vyjde lacnejsie :D :D
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

Grim-Reaperka napísal:qwerty-xyz uvedom sa uz prosimta, nikoho tieto stupidne temy nezaujimaju, niektori si sem akurat prisli nahrabat prispevky (marian152), nevem ci vy dvaja nieste nahodou bratia a nerobite si z nas obidvaja srandu.
skús písať na budúce v jednotnom čísle. za seba.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

už ste jej to povedali minimálne traja..myslím že to už pochopila :wink:
Napísať odpoveď