Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

aswer napísal:Takže podľa teba si zaslúži smrť aj ten šofér, čo na spiši, či kde zrazil 2 cigančatá?!.... tam sa tiež tí naši ukážkoví "občania" oháňali smrť za smrť...
Dosť ho budú biť výčitky svedomia... nie to ľudia ešte,,,
:modlenie:
Tiez si nam podal uzasnu informaciu, znie to tak ako keby ich zrazil za to, ze su romovia :roll:
Retne napísal:Nezachadzajte, je to mimo temy..

Neviem dal by som mu basu, neprihliadac na to kto to je...
som len reagoval, sryy :!:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Tomasko napísal:Tiez si nam podal uzasnu informaciu, znie to tak ako keby ich zrazil za to, ze su romovia :roll:
Nezachadzajte, je to mimo temy..

Neviem dal by som mu basu, neprihliadac na to kto to je...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

lenze na to kto je sa prihliadat bude to je jedno ...myslim ze ak je to jeho vina a telefonoval a toto vsetko tak kludne spat dlho nebude ...

a este k skrucanemu niekto tu pisal ze za usmrtenie 73 rocnej babky ktora by kludne mohla chytit infarkt na chodniku za tym prechodom by ste ho chceli dat do basy? myslim ze to ze dostal podmienku je upkne adekvatny trest + ten zakaz soferovania co aj mal
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tu nejde o to, ze mala 73, ide o to ze ju zrazil. aj keby zrazil 102 rocneho dedka, mal by dostat rovnaky trest.
v pripade zitneho bude podla mna spolocnost a hlavne pozostali volat po tvrdom treste. ide o vseobecne znamu osobu a v zdravej spolocnosti by mali taki ludia viest prikladny zivot, pretoze su na ociach, maju fanusikov a ti ich radi napodobnuju, ked teda spravia nieco podobne, mali by byt potrestani a nerobit vynimku, ze on to nechcel, ze on inac predpisy dodrziava, ved je aj silno veriaci a udalost ho urcite mrzi. keby sa ktokolvek z vas nedajboze dostal do podobnej situacie, nikto by vas nelutoval, nedaval vam vyhody aj keby vam to bolo ako luto. aj v pripade skrucaneho zavazilo, ze je verejne znama osoba, trest dostal aky dostal, ale jemu najviac ublizil fakt, ze niekoho usmrtil a nasledne ho spolocnost za to odsudila. prestali mu chodit pracovne ponuky, ludia sa mu otacali chrbtom, vsetci nanho ukazovali, zacali o nom kolovat reci... toto iste bohuzial caka aj rasta zitneho, stiahnu ho z obrazovky, zacnu ohovaracky, sudny proces... ked sa nezosype, bude rad ked sa normalne zaradi naspat do spolocnosti.
problem vacsiny celebrit je, ze maju radi rychle auta (kto nie, vsak?) a aj vyhlasuju, ze maju radi rychlu jazdu, ale nezabudnu dodat, ze jazdia obozretne a ohladuplne. problem vsak nastane, ked sa stane taketo nestastie. ludia tieto vyroky radi pripomenu a zacnu klebety :? :roll:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

a presne na tieto výroky si si spomenul aj ty.....ved je to zbytočné...
Určite Rasťo dostane adekvátny trest. To, že je celebrita, myslim nebude dôležité. Súdy nemôžu posudzovať udalosti podla toho ako je kto známy.
Skôr si myslím, že trest zmiernia skutočnosti ako to že: doteraz nemal vážny dopravný a ani iný priestupok, že to bolo neumyselné, že 5 ročné dieťa nemá čo na ceste robiť. A možno potom, že je celebrita. Ale to až na poslednom mieste.

A neviem prečo tu porovnávate Žitného a Skrúcaného? Niekto napísal, že je jedno či zrazil 73 ročnu babku alebo 5 ročného chlapca. Z "hladiska smrti-zabitia" to je jedno.Zabitie ako zabitie. Ale kolko ešte bude žiť 73 ročná žena?? A kolko bude žiť 5 ročny chlapček??? Predpokladáme, že 5 ročny chlapček asi dlhšie, ale my nevieme predpovedať kolko rokov to bude v ani jednom a ani v druhom prípade!!! Preto by tie tresty mali byť podla mna rovnaké.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ale neznasam take čúzy ako ta na urgentnom prime vo vysielani TA3.
Prisiel pacient RASTO ZITNY. Sak by som jej polamal nohy ... nech vo svojej profesii pracuje tak ako ma ... a nie ze Jeeej dosiel na UP Rasto Zitny a hor sa volame do Noveho Casu, Joj, TA3, Markizy. :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Jelko4 napísal:A erytrocit ty ked ides do ostrej zakruty tak sa drzis iba na svojej polke alebo to smyknes krizom?Skus si odpovedat aspom pre seba.Ale lutujem rodicov :(
Nie. Ostrú zákrutu vždy a za každých okolností beriem v protismere, a pod 90 kmh je pod moju úroveň. K- pre teba.
aswer napísal:Takže podľa teba si zaslúži smrť aj ten šofér, čo na spiši, či kde zrazil 2 cigančatá?!.... tam sa tiež tí naši ukážkoví "občania" oháňali smrť za smrť...
Dosť ho budú biť výčitky svedomia... nie to ľudia ešte,,,
:modlenie:
Tebe ešte v rodine alebo niekoho zo známich podobný k**** nezabil ze nie? Cigán nie je clovek? Ked budeš mať raz decko, vypravíš ho do školy, a ono sa ti nevráti, len preto, že niekto je k**** a jazdí ako k****, potom sa vráť, a napíš mi tu niečo o tom dobre?
Shark NX napísal:Ale neznasam take čúzy ako ta na urgentnom prime vo vysielani TA3.
Prisiel pacient RASTO ZITNY. Sak by som jej polamal nohy ... nech vo svojej profesii pracuje tak ako ma ... a nie ze Jeeej dosiel na UP Rasto Zitny a hor sa volame do Noveho Casu, Joj, TA3, Markizy. :roll:
Máš u mna k-. Shark, píšeš o niečom, o čom vieš tak kulové. Moja matka robí na OAIM. Ošetrovala aj vojaka, ktorý ako jediný prežil letecké nešťastie v Hejcoch. Nikto z nemocnice nikdy nebude volať do TA3, do JOJky a neviem kde. Tie novinárske k*** prídu samé, sestričky a lekárov maximálne otravujú, sú ako hady, ktorých sa nevieš zbaviť.
Často krát sa jej stáva, že novinári sú u nich skôr, ako dorazí sanitka s prominentným pacientom. A skús sa drať cez tú masu polovybrakovaných idiotov s posteľov na ktorej je umierajúca akožecelebrita.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

ja to vidim tak ze frajer na drahom aute isiel pekne rychlo a odsralo si to decko, ten tatko ho mal zdrapnut priamo na mieste a zlomit mu krk, dufam ze ho hajzla zabasnu
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Do basy... Vsak koli svojej debilite niekoho zabil...
Aj Skrucany mal ist do basy len zato ze ma asi vela love a vplyvnych kamaratov tak nesiel.
Za svoje ciny, kazdy nech zaplati...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

mam len otazocku to dieta malo prilbu?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

M@rt1n: Myslim, ze to je v tomto pripade nepodstatne, nakolko ten naraz bol asi dost silny a pribla by mu pravdepodobne nepomohla.
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Niekolko rokov hlasi v spravach taketo informacie a sam jazdi ako idiot, dufam ze ho väzenie neminie.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

M@rt1n napísal:mam len otazocku to dieta malo prilbu?
ty si za vola, nechces vediet ci tam bola aj odrazka na zadnom kolese?? inak to auto bolo slusne zdemolovane
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

dnes som sa bavil s jendou znamou a ta vravela, ze ta cesta kde sa to stalo je uzka, neprehladna a plna zakrut a kamionov. vraj by sa bala ist s dospelym clovekom nie ze este s malym deckom.
moj nazor: 1-je hnusne, ked som dnes videl novy cas, +1d, vo stvrtok urcite +7d a podobne- ten chlap si toho vytrpel vela, urcite este viac vytrpi a netreba mu to este zhorsovat.
2- vazenie, to je jasne, nic ine za to byt nemoze
3- preco sa na taku cestu serie clovek s 5-rocnym deckom, ktore mozno ledva drzi rovnovahu na nohach nie este na biku, to nepochopim tiez.
4- suma sumarum: mali by ho zavriet, nerozpitvavat to uz dalej v mediach a okrem neho by si mal svedomie spytovat aj otec, preco bral maleho chlapca na taku cestu.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Všetci tu vyslovene kydáte na Rasťa....

Nechcem vyzerať ako jeho zástanca ale zamyslite sa....

Trestu určite neujde, to je jasné....ale myslím, že je dostatočným trestom to, že na to nikdy nezabudne. Pre mna osobne by to bol vačší trest ako sedieť v base do konca života. Vzdy ked by som si na takúto vec spomenul by ma to zabolelo viac ako basa. Skúste sa vžit teraz do jeho situácie...alebo do situácie o pár rokov ked pojde autom po ceste a stretne na ceste otca s malym chlapcom...Na čo prvé si spomenie podla vás??? Bude to príjemny pocit????

A ešte jedna vec: ja by som svojho 5 ročného syna na cestu nepustil na bicykli ani samého a ani so sebou..na to má ešte čas.

//ked trafí auto bicyklistu v akejkolvek rychlosti nad 30km/h prilba je vám na ho***
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

Erytrocit za otazku K-? :D Si super :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

dalsie pikosksy z ruk redaktorov NČ... :roll:
BRATISLAVA – Ručička tachometra na luxusnom audi moderátora Rasťa Žitného sa zastavila na čísle 180 km/h. Znamená to, že moderátor išiel príliš rýchlo?
Rasťo Žitný Autor: Nový Čas

Podľa najnovších informácií od hovorkyne KR PZ v Bratislave Aleny Toševovej, sa nehoda vyšetruje ako usmrtenie.

Podľa medializovaných informácií môže 31-ročný moderátor dostať až päť rokov basy nepodmienečne. Zrejme totiž prekročil rýchlosť a v inkriminovanom čase dokonca telefonoval.

Okolnosti nehody sú stále v štádiu vyšetrovania, prizvatý bol aj znalec odboru cestnej dopravy, ktorý by mal preskúmať, akou rýchlosťou išlo auto pred nehodou.

"Všetkými v Markíze otriasla správa o tragickej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol jeden ľudský život. Televízia Markíza vyjadruje úprimnú a hlbokú sústrasť rodine Žilavých. Je to aj veľká osobná tragédia Rasťa Žitného, ktorého poznáme ako čistého a charakterného človeka. TV Markíza je v týchto ťažkých chvíľach pripravená a ochotná pomôcť pozostalým," uviedla dnes hovorkyňa TV Markíza Oľga Dúbravská v stanovisku televízie k nehode.
Nehodu sprevádza viacero nejasností. Okrem zdravotného stavu oboch zostávajúcich obetí je to aj otázka, čo robil Žitný na Záhorí tak ďaleko od svojho domova v deň, keď mal večer vystupovať v priamom prenose Let‘s Dance. Záhadou ostáva aj to, prečo na pomerne prehľadnom úseku zlyhal vodič, ktorý sa často zúčastňoval na pretekoch známych osobností.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

To co si precitate v NC obrate o 90° a pravda je najave....Nechapem kto moze kupovat take noviny :?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

co vas trapi nejaky novy cas? preco nepouzivate vlastnu bednu? pozrite sa na tu audinu! ak sa nemylim tak ma tusim 5 hviezdiciek v euro NCAP. a ako rozbil jedno z najbezpecnejsich aut nielen vo svojej triede? aky bol zitny dolamany ked ho vytiahli z toho vraku? rozmyslajte!
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

krija napísal:co vas trapi nejaky novy cas? preco nepouzivate vlastnu bednu? pozrite sa na tu audinu! ak sa nemylim tak ma tusim 5 hviezdiciek v euro NCAP. a ako rozbil jedno z najbezpecnejsich aut nielen vo svojej triede? aky bol zitny dolamany ked ho vytiahli z toho vraku? rozmyslajte!
V 180km/h by namiesto zitneho vytiahli filety mixovane z kozou z pristrojovej dosky. V 150km/h podobne. Videl som A4 v 100km/h v strome vyzeralo to horsie. Potom keby Žitny vpalil do toho maleho v 180km/h tak mame grilovane ludske maso na Chladici + Potrhane koncatiny vsade naokolo.
Ja len rozmyslam ako moze byt niekto tak prij..any ze toto vyda z ust a este to napise do novin??
V tom Novom Čase musia pracovat extremne inteligentni jedinci. :roll:
erytrocyt napísal:Máš u mna k-. Shark, píšeš o niečom, o čom vieš tak kulové. Moja matka robí na OAIM. Ošetrovala aj vojaka, ktorý ako jediný prežil letecké nešťastie v Hejcoch. Nikto z nemocnice nikdy nebude volať do TA3, do JOJky a neviem kde. Tie novinárske k*** prídu samé, sestričky a lekárov maximálne otravujú, sú ako hady, ktorých sa nevieš zbaviť.
Často krát sa jej stáva, že novinári sú u nich skôr, ako dorazí sanitka s prominentným pacientom. A skús sa drať cez tú masu polovybrakovaných idiotov s posteľov na ktorej je umierajúca akožecelebrita.
Videl si TA3?? V reportazi sa ta zenska priam chvalila este aj zvyraznila ze to je Rasto Zitny. Pre toto hovorim ze aktuality.sk u mna nestratili doveru. Mlady sofer zrazil dieta z otcom. Koniec bodka ...
Ci to je Vodca Hari Krishna alebo Muhamad Gandi ... Je to clovek
Napísať odpoveď