Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

btw na tych fotkach a videach som tusim nevidel stopy po brzdeni takze moze byt ze mu do cesty nejak vleteli oni?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

SchYzo napísal:btw na tych fotkach a videach som tusim nevidel stopy po brzdeni takze moze byt ze mu do cesty nejak vleteli oni?
v jednom z tych videii, kde ukazovali tu zakrutu z auta bolo vidno na stredovej ciare brzdne šmuhy...
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

SchYzo napísal:btw na tych fotkach a videach som tusim nevidel stopy po brzdeni takze moze byt ze mu do cesty nejak vleteli oni?
abs a zrejme to strhol do strany...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Kibo napísal:kurna uz nech to skonci... jasne dal nitro a zaradil dvojku :roll: zachvilu povedia, ze letel nizko nad zemou... boze ti ludia nemaju zdravy rozum :roll:

vsade na nete pindaju na markizu, ze mlci a nic nedava v spravach o tejto udalosti. ja sa necudujem, preco nekydali na jojku ked sa vyrubala kusnirova a zvysni a tiez mlcali? no preco asi.
Co ti poviem, doslova (sry za vyraz) Maximalna je*nutost naroda. Nikto nevie ako sa to stalo ale vsetci by zabijali, zatvarali do vazby, odsekavali koncatiny, nechali "vojet" ciganom atd...
Pani zamyslite sa ... Moze sa to stat kazdemu z vas. Aj mne. Mozeme byt akokolvek dobri vodici. Ale byt v urcitom momente na urcitom mieste moze tvoj zivot zmenit. Aj v dobrom ale aj v zlom.
Som zvedavy ako by ste reagovali keby vase priatelky/alebo rodina mali podobnu situaciu. Mohli by ist iba 65km/h ale pred nimi by sla hrdzava avia ktora by tratila olej. A uz je tu problem ... Rovnakym sposobom by ste zramovali Dieta z otcom.
pi**** z Noveho Casu by vam zacali otravovat zivot (Samozrejme by nenapisali nic o oleji) ... Pisali ze priatelka/rodinny prislusnik isiel 180km/h telefonoval a neviem co este zaroven. Som zvedavy ako by ste sa tvarili, ako by ste vy hodnotili situaciu a ci by ste mali taketo reci. Mesto/Dedina resp. okolie by zacalo rozsirovat hovadiny a konspiracne teorie lebo su natolko degenerovany ze uveria niecomu ako Novy Čas.
Fakt porozmyslajte
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Este ho lutujes?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vyplyva nejak z prispevku ze ho lutujem??
Len nechapem tych vas ktory tu trepu hovadiny ... na zaklade nepodlozenych informaci z Noveho Casu. Co ked sa tam stalo nieco o com nevieme??
Viem ze nehodu sposobil ... musi za to niest nasledky. Ale nepoviem ze je kkt lebo siel 180 a pritom telefonoval lebo o tom nic neviem ...
Proste nerobim urychlene zavery. + Neverim ze by to bol schopny spravit ... Na to co z autom dokazal si nemyslim ze by vpalil do zakruty ktora je dimenzovana na 100km/h viac ako 120km/h.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

kinjeril to vystihol :wink:
???
-ste poniektori fakt experti.
1. to, ze mas jednu zaliatu karticku z tvojim faceom z teba dobreho sofera nespravi
2. odkial mate informaciu, ze RZ tou zakrutou presiel???...on nou nepresiel! v nej sa vybural!!!
3. mne je 5, ci telefonoval alebo nie!
4. mne je 6, co hovoria ociti svedkovia
5. je mi fuk, ci isiel 150, alebo 180. nezvladol to...bodka (uz som uviedol skor, ze pri 120 sa ta zakruta podda, a ten starosta pravdepodobne nejazdi na takmer 3 milionovom stroji).

kto z vas je tu naozaj dospely??? (nie vekom) a mam namysli tych, co tu chtiac nechtiac obhajuju, (ale celkom primitivne) primitivne konanie tohto frajera.
predstavte si, ze idete so svojimi dvoma synmi domov z kupaliska. po krajnici si to pedalujete vsetci traja. zrazu sa vruti do zakruty audina s nagelovanym frajerom. po ocku sledujete kam mieri a vidite, ze to prave napalil medzi vas. pred vlastnymi ocami vam sundal syna!
Auto, ktoré sa rútilo neuveriteľnou rýchlosťou Tomáška nabralo a odhodilo až o 30 metrov ďalej. Zomrel v nemocnici na ťažké poranenia hlavy a hrudníka.
http://www.plus1den.sk/video/2008/07/to ... ituje.html
uz ste dospeli???
Zabijeme ťa!
ale ak mam podla vasich vyjadreni sudit, ci ste dospeli, tak vo vasom zaujme dufam, ze nedospejete nikdy. lebo ak dospejete, tak na zaklade toho, ze sa to stalo aj vam, priamo pred vasimi ocami. a to neprajem nikomu!
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Denne na cestách zomiera veľa ľudí, nielen na Slovensku ale na celom svete. A každý si zaslúži rovnaký trest za porušenie predpisov a spôsobenie nehody s následkom smrti. Bez ohľadu na to či je moderátor, predavač alebo bezdomovec, aj keď tí v audinách nejazdia to bolo len ako príklad.

Zaujímavé je, že sa stávajú aj oveľa horšie nehody, avšak ako vidím táto sa rozoberá oveľa viac. Práve asi kvôli tomu, že sa jedná o mediálne známu osobu.

Tak isto ako väčšina ostatných si podmienku podľa mňa zaplatí, do basy asi nebude chcieť ísť. Divili by ste aké to môže byť lacné...

Je to smutné, nefunguje tu nič, zákony ani spravodlivosť za neúmyselné zabitie človeka porušením predpisov a spôsobením nehody. A tresty sú mierne.

A ešte Vám poviem že to nie je škoda 120 ale Audina so silným motorom, takže tá sa len tak ľahko z cesty neodlepí, ak bol Rasťo Žitný vášnivý športovec a miloval rýchlu jazdu pochybujem že by šoféroval natoľko zle aby v nižšej rýchlosti vydrbal audinu do protismeru. Dajme tomu že povolená je 90 ka, avšak zákrutou autá jazdia 70-80.. neviem nevidel som tú zákrutu, neviem aká je ostrá to len ako príklad. Autá jazdia 70-80 dajme tomu, on by išiel 90 neverím že by takto s audinou vyletel do protismeru. Musel ísť oveľa rýchlejšie.

A priznajme si to. Každý dobre vie ako sa na takýchto autách jazdí, či to je bavor, meďák či audina. Vidíme to denne, či v meste či mimo mesta. Aspoň ja určite.

Aj keby som to vypekoval na 200 na diaľnici, také autá ma bežne obiehajú ako nič či idem 60 či 160. To bol ako len príklad nemusí znamenať rýchle auto nezodpovedný šofér ale väčšinou sa práve takéto autá na to kupujú... na rýchlu jazdu. Samozrejme mám aj kamarátov ktorí si to dávajú 120 po meste či majú Mégane či Punto to je jedno. Ale to sú debili.

On sám vie určite koľko išiel. Ale to nám asi neprezradí.

//Mne sa už viackrát stalo keď som neodhadol rýchlosť tak som to proste dobrzdil priamo v zákrute ale na to aby som vyletel do protismeru by som musel ísť oveľa oveľa rýchlejšie aby som nestihol ani zareagovať.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ETieNne: Ak je tam 90-tka, tak neviem ako ty, ale ja tieto tabule trosku ignorujem a rychlost prekracujem, takze 70-80 by som do tej zakruty urcite nesiel. Akceptujem rychlost v meste, ci je to 40, 50 alebo 60 km/h, snazim sa to dodrziavat, najma v usekoch kde byva casto radar alebo su to problemove a casto nehodove useky (caste prechody pre chodcov, autobusove zastavky...). Nemozem povedat, ze som to vzdy dodrzal, ved nedavno som si to valil 160 km/h cez mesto na BMW, ale bolo to okolo polnoci. Neviem na co si kupujete auto vo vasej rodine, ci je to kvoli rychlosti alebo kvoli vozeniu. Ved aj Fabia so silnejsim motorom dokaze dat okolo tych 200km/h. U nas je to tak, aby sme sa mohli odviest a to vzhladom na pohodlie, ktore treba. Ak niekto jazdi dlhe trate 2x tyzdenne (rozumej cca. 200km tam, dalsich 200 spat, to das 2x tyzdenne, k tomu nejake motacky po meste a podobne, tak si nekupim Fabiu ale auto, ktore je pohodlne, bezpecne, zvolim si automat... Mam k dispozicii nieco podobne a nikto z rodiny nejazdi na tom aute preto, lebo vytiahne 220 na dialnici, ale preto, lebo je to automat, je to pohodlne a je to bezpecne.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:Zabijeme ťa!
Ehm to je fakt riesenie. Ja viem ze prezivaju strasnu katastrofu, viem ze sa cela rodina s tym uz nikdy nevyrovna. Ale hovorit Zabijeme ta :roll:
Podme sa vsetci postrielat co vy na to?? :samovrazda:
Takymto stylom by mozno polovica z nas Neexistovala lebo by sa nasi predkovia vystrielali Stylom Oko za Oko, Zub za Zub uz v 18storoci

Krija ci mas Bugatti Veyron alebo Ladu Nivu ... je dana fyzika cez ktoru ta nic nepusti.
Mozes mat Gumy Pirelli P Zero 305/35 R20, ESP,EBD,ASR,ABS a inu elektorniku ale fyziku neoseres ;)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

asi pred mesiacom mojho kamarata zrazilo auto, kamoš išiel za bieleho dna po ulici, išiel domov z roboty.... tou cestou chodil každy den minimálne dva krát, až pokial ho nezrazil nejaky blavák na BMW

ten mladý blavák je už mesiac na psychiatrii, mesiac nepovedal ani slovo !!!!

ja ho mám teraz vyhladať a ísť ho zraziť??? myslím, že aj tak sa už dosť trápi !!
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Shark NX, ze zrovna ty tu pises o fyzike :D .

ProfionQQ, ten tvoj kamarat je tvoj syn?

su tu ludia, co sa dokazu vzit do postavenia otca (rodiny), ktory prave stratil syna. a na druhej strane su tu ludia co si predstavuju, ze raz budu mat auto a jazdit ako rastík žitný :idea:
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukkAas »

cely Zitny to je taka bezvyznamna nulicka aj s tou jeho trapnou audinkou tak chalepc sa uz musel ukazat a upozornovat na seba ved ten chudak ulizany chodieval do markizy autobusom par rokov doazdu....jednoznacne odsudit a do basy 8) tam mu uz niektori napravia fasadu :o
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:Shark NX, ze zrovna ty tu pises o fyzike :D .
Neviem preco by som nemohol ale dobre ;)
Na kopceku na dlhych dieloch ... zasvateny poznaju Dlhodielsku Serpentinku jazdievam kazdy den niekolko krat.
Na svojej Fieste mam Pirelli P Zero Nizkoprofil uz asi dve letne sezony a doteraz ma nikto nepredbehol prave v tych zakrutach. Smerom hore tam vtrhnes 70 a nech je vedla teba aj Aston martin ... Nepojde rychlejsie. Pri akej kolvek snahe ho vynasa von.
A smerom dolu to iste a tiez ta nikto nieje v stave predbehnut.
TO sa uz proste neda.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

lukkAas napísal:cely Zitny to je taka bezvyznamna nulicka aj s tou jeho trapnou audinkou tak chalepc sa uz musel ukazat a upozornovat na seba ved ten chudak ulizany chodieval do markizy autobusom par rokov doazdu....jednoznacne odsudit a do basy 8) tam mu uz niektori napravia fasadu :o
to si sa docital na bleskovkach? :roll: este si zabudol napisat, ze to spravil naschval, aby bol vo vsetkych spravach a novinych, lebo mu pohasinala hviezda :scratch:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

krija napísal:
ProfionQQ, ten tvoj kamarat je tvoj syn?
tak ty si príklad necitlivého človeka bez chrbtovej kosti !!! to čo je za imbecilnú otázku či je ten kamarat moj syn .... myslim, že tam išlo o to, že viem čo to znamená stratiť blízkeho či už je to syn, mama, alebo kamarat. Nebudem a ani nechcem vypisovať na forum o akych blízkych som prišiel. O to tu ani nejde. Iba som dal príklad či sa to tak dá riešiť, že zabiť ho. Tak ako vy ste ukrižovali Rasťa za to čo spravil /a bude pykať za to/, tak ja mám ukamenovať toho čo zrazil mojho kamarata??? To takto funguje v 21. storočí??? Naozaj ti prajem aby si sa dostal do situácie ala Rasťo Žitný!! Aj potom budeš na seba kydať, vobec nebudeš mať depky, budeš si dávať doživotie, a podla mna sám dobrovolne nastúpiš na výkon trestu - doživotie :arrow: sám si poprosíš o tento trest nie????
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

ProfionQQ, pozor, neurážaj, zle si pochopil otázku. Ešte raz sa zamysli, ako to krija myslel.
mystique: koľko ľudí si ty zabil, že si tak oprávnený sa ku všetkému vyjadrovať, len my máme byť ticho. Určite vieš na margo čoho to píšem...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

nemal nahodou zitny urwanu ruku?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nemal, ma len polamane vsetky koncatiny, plus jednu ruku vykrutenu ako paragraf a otvorenu zlomeninu
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Niekde som čítal, že mu ju včera amputovali, ale za správnosť informácii neručím.

//autoeditácia príspevku ( 02 Jul 2008, 14:05 )
Shark NX napísal: //Erik vpalil do nich slovak z Michaloviec :wink:
Podľa ľudí čo som sa s nimi rozprával a čo boli na mieste tragédie to bol poliak, tak neviem. Mohli sa mýliť oni, ale aj médiá.
Napísať odpoveď