Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Toho lola myslis asi mnamito85 napísal:ved to mi je jasné, ja som len reagoval na toho lola čo asi robí v matadore a má doktorát z biochémie že sa tak vyzná v gumách
Ale dobre vratme sa k teme.
-
Medium Star
Takých neľutujem čo sa sami zabijú. Ani sanitku by som mu nezavolal ale nech nevinných ľudí nepozabíja. Primitív hlúpy!
http://www.cas.sk/clanok/81415/rasto-zi ... tacia.html
http://www.cas.sk/clanok/81415/rasto-zi ... tacia.html
dobre uzavrime to: ja som myslel normálne gumy kt. sa väčšinou na Audine A4 používajú a nie ako si nám dal krásny obrázoček Lexany kt. si dávaš na Porsche Cayenne al. 911 turbo GTShark NX napísal: A ze neexistuju kolesa za 450000Sk?? Nieeeeeee Vobeeeeeeec. Vid priloha.
To mas za 360000Sk a este sa daju zohnat drahsie Gumy aj DiskyA obujes to na Audinu bez ziadnych problemov
A btw 17-18 na Audine vyzeraju ako 10" na Fabii
nehovorím vmestil by si ich tam ale 90% smrtelníkov si tam dá max. 19,20-tky (stále hovoríme o A4, nie o S5, S8 )
-
Kibo
Hardcore addict
slabsie natury nech si toto ani nepozeraju!
predchvilou na cas.sk zavesili necenzurovanu fotku z miesta nehody a zitneho dochramanu ruku a poviem Vam, ze nezavidim... ta audina ho pekne prefackala
ked sa kotulal tak sa asi drzal ako kliest toho volantu... v kazdom pripade sa nedivim chyrom o amputacii a podobnym spravam a ze ho stale drzia v umelom spanku
niekedy v tychto chvilach by sa mal zacat pohreb maleho Tomaska
//ved to ze doteraz cenzura a teraz priame foto
au
predchvilou na cas.sk zavesili necenzurovanu fotku z miesta nehody a zitneho dochramanu ruku a poviem Vam, ze nezavidim... ta audina ho pekne prefackala
niekedy v tychto chvilach by sa mal zacat pohreb maleho Tomaska
//ved to ze doteraz cenzura a teraz priame foto
moj oco jazdí na kamióne a raz keď ho naložilu a on odplachtoval náves tak z výšky na neho pado 30 euro paliet a ruku aj noru mal hentak vykrutenu a teraz len kríva a má jazvy ale jeho dávali dokopy v nemecku a ešte mu tam nechali nejaké šróby a dróty čo mu to držali
//ale myslim si že hento je vážnejšie zranenie
//ale myslim si že hento je vážnejšie zranenie
-
sokolik
Light Expert
tak som tu zasa....dakujem vsetkym, ktory mi v suvislosti s touto temou znizili karmu (vraj nepravdivo sudim, prilis skoro vynasam nepodlozene rozsudky)...zda sa, ze sa moj nazor potvrdi! predbezne vysetrovanie naznacuje, ze zitny prekrocil povolenu rychlost (prekrocil je slabe slovo....vraj isiel 150km/h + rucicka tachometra sa zastavila na 180km/h, co ale nic neznamena). Jeho bezohladne spravanie stalo zivot maleho chlapca, s ktorym sa dnes naposledy rozlucila jeho smutiaca rodina. Chlapcov otec na tom tiez nie je najlepsie. A najuzasnejsie na celej veci je, ze zitny tesne pred nehodou bol v kostole a ponahlal sa na Lets Dance. Vazne tazko veriaci clovek, skoda ze zabil ineho cloveka. Zitny vraj moze dostat 5 rokov nepodmienecne...nie ze by som mu to prial, ale za toto si to aj zasluzi
Nie je jediná mediálne známa osoba čo spôsobila nehodu. Je mi fakt smutno, že akurát v presne tu sekundu tam musel isť ten chlapček i jeho otec. Nechcite vedieť čo by som na mieste otca toho chlapca spravil Žitnému, už len preto, že skoro všetkým takym frajerom, celebritám sa to prepečie. Takže dúfam, že ponesie nasledky za svoj čin a je mi jedno či sa trápi, keby nie jeho hluposti, chlapček by ešte žil. A aj tento prípad hovorí o tom aký su slováci arogantní vodiči, maju všetko v p**i a nikto ma nepresvedči, že nie, vidim to deň čo deň na cestách. 
-
Tomasko
Guru wannabe
ale ten novy cas ma dostal, video z pohrebu daju na web
http://www.cas.sk/clanok/81420/video-to ... jelik.html
to je uz fakt nechutne, hajzli
http://www.cas.sk/clanok/81420/video-to ... jelik.html
to je uz fakt nechutne, hajzli
-
Grosay
Star
Riesenie? Nie, to nie je... Rasto to urcite nespravil naschval, bola to nehoda... za ktoru je v plnom rozsahu zodpovedny on. Clovek nie je neomylny tvor a nahoda je svina.Shark NX napísal:A viem ze v takom soku a pri takom slede udalosti jedine co moze napadnut otca je zitneho zabit. Ale zdravy rozum hovori nie. To proste nie je riesenie.
Ale absolutne viem pochopit otca toho chlapceka. Keby som mal syna a taketo nieco sa stane, nech sedi za volantom ktokolvek, zabil by som ho. V tom momente, ako by som na neho polozil ruky, by som ho zabil. Bez vycitiek. Hovorte si, ake je to nezmyselne, ze to nic nevyriesi atd... mohol by som sa na kazdeho vykaslat. Keby vodic este zije, tak ho vlastnymi rukami dotlcem na smrt.
Keby mate vlastne deti, pochopili by ste...
///Indigo, to ti tak vadi slovko "keby"? mne vadi slovko "hentak", ako si mi to napisal... tak ale tvoja volba...