Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

mito85 napísal:ved to mi je jasné, ja som len reagoval na toho lola čo asi robí v matadore a má doktorát z biochémie že sa tak vyzná v gumách :P
Toho lola myslis asi mna :sledujem: Tak ale nebudem tvrdit ze Audina ma skvele gumy ked na nu obujes co chces. Aj protektorovane pneu z Carefouru Ale aj Eagle F1 Asymmetric. Rovnako ako na ktore kolvek ine auto. A na to aby si sa vyznal gumach netreba doktorat. A rozhodne nie z biochemie.
Ale dobre vratme sa k teme.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Mal totiž prekročiť rýchlosť až na 150 km/h a v inkriminovanom čase dokonca telefonovať.

tak toto už je moc :roll: 8)
jak možu toto napisat ? , ale asi možu : )
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Takých neľutujem čo sa sami zabijú. Ani sanitku by som mu nezavolal ale nech nevinných ľudí nepozabíja. Primitív hlúpy!

http://www.cas.sk/clanok/81415/rasto-zi ... tacia.html
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

Shark NX napísal: A ze neexistuju kolesa za 450000Sk?? Nieeeeeee Vobeeeeeeec. Vid priloha.
To mas za 360000Sk a este sa daju zohnat drahsie Gumy aj Disky :wink: A obujes to na Audinu bez ziadnych problemov
A btw 17-18 na Audine vyzeraju ako 10" na Fabii
dobre uzavrime to: ja som myslel normálne gumy kt. sa väčšinou na Audine A4 používajú a nie ako si nám dal krásny obrázoček Lexany kt. si dávaš na Porsche Cayenne al. 911 turbo GT :D
nehovorím vmestil by si ich tam ale 90% smrtelníkov si tam dá max. 19,20-tky (stále hovoríme o A4, nie o S5, S8 )
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

slabsie natury nech si toto ani nepozeraju!
predchvilou na cas.sk zavesili necenzurovanu fotku z miesta nehody a zitneho dochramanu ruku a poviem Vam, ze nezavidim... ta audina ho pekne prefackala :shock: ked sa kotulal tak sa asi drzal ako kliest toho volantu... v kazdom pripade sa nedivim chyrom o amputacii a podobnym spravam a ze ho stale drzia v umelom spanku

niekedy v tychto chvilach by sa mal zacat pohreb maleho Tomaska :cry:

//ved to ze doteraz cenzura a teraz priame foto :( au
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no fajn... konecne cistejsia fotka..
v novom case to vyzeralo ako potrhane svaly na ramene.. teraz vidim, ze to ma prsty na ruke.. ale ruku ma pekne vykrutenu... fuha :?
ked sa takto rozbil na takej audine.. tak to musela byt dobra sleha..
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

moj oco jazdí na kamióne a raz keď ho naložilu a on odplachtoval náves tak z výšky na neho pado 30 euro paliet a ruku aj noru mal hentak vykrutenu a teraz len kríva a má jazvy ale jeho dávali dokopy v nemecku a ešte mu tam nechali nejaké šróby a dróty čo mu to držali

//ale myslim si že hento je vážnejšie zranenie :?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Kibo: fotka zdroj: tv joj
nemali to ani uverejnit, su nechutni :smt078

M@rt1n: plastika mozno
sokolik
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sokolik »

tak som tu zasa....dakujem vsetkym, ktory mi v suvislosti s touto temou znizili karmu (vraj nepravdivo sudim, prilis skoro vynasam nepodlozene rozsudky)...zda sa, ze sa moj nazor potvrdi! predbezne vysetrovanie naznacuje, ze zitny prekrocil povolenu rychlost (prekrocil je slabe slovo....vraj isiel 150km/h + rucicka tachometra sa zastavila na 180km/h, co ale nic neznamena). Jeho bezohladne spravanie stalo zivot maleho chlapca, s ktorym sa dnes naposledy rozlucila jeho smutiaca rodina. Chlapcov otec na tom tiez nie je najlepsie. A najuzasnejsie na celej veci je, ze zitny tesne pred nehodou bol v kostole a ponahlal sa na Lets Dance. Vazne tazko veriaci clovek, skoda ze zabil ineho cloveka. Zitny vraj moze dostat 5 rokov nepodmienecne...nie ze by som mu to prial, ale za toto si to aj zasluzi
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

husta debata okolo "nicoho"
Medializuje sa to koli tomu ze je z TV MARKIZA
a taktiez si za to moze sam tak nech o tu ruku aj pride nech to ma na ociach cely zivot (nie len na pameti) a verim ze otec toho chalanka by radsej mal tak ruku a mal syna ako o neho prijst... :?
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Nie je jediná mediálne známa osoba čo spôsobila nehodu. Je mi fakt smutno, že akurát v presne tu sekundu tam musel isť ten chlapček i jeho otec. Nechcite vedieť čo by som na mieste otca toho chlapca spravil Žitnému, už len preto, že skoro všetkým takym frajerom, celebritám sa to prepečie. Takže dúfam, že ponesie nasledky za svoj čin a je mi jedno či sa trápi, keby nie jeho hluposti, chlapček by ešte žil. A aj tento prípad hovorí o tom aký su slováci arogantní vodiči, maju všetko v p**i a nikto ma nepresvedči, že nie, vidim to deň čo deň na cestách. :evil:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ale ten novy cas ma dostal, video z pohrebu daju na web :evil:
http://www.cas.sk/clanok/81420/video-to ... jelik.html
to je uz fakt nechutne, hajzli
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no ty kokso.. neviem ci to jojka urobila zamerne voci markize.. to je jedno..
ale to co odvisielali ako prve.. fuha.. pohreb.. ale to najsmutnejsie.. ked v tej skolke hovoril basnicku pre svoju mamicku.. az mi do placu bolo :cry:
chudak chlapec.. taky mlady este
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Shark NX napísal:A viem ze v takom soku a pri takom slede udalosti jedine co moze napadnut otca je zitneho zabit. Ale zdravy rozum hovori nie. To proste nie je riesenie.
Riesenie? Nie, to nie je... Rasto to urcite nespravil naschval, bola to nehoda... za ktoru je v plnom rozsahu zodpovedny on. Clovek nie je neomylny tvor a nahoda je svina.
Ale absolutne viem pochopit otca toho chlapceka. Keby som mal syna a taketo nieco sa stane, nech sedi za volantom ktokolvek, zabil by som ho. V tom momente, ako by som na neho polozil ruky, by som ho zabil. Bez vycitiek. Hovorte si, ake je to nezmyselne, ze to nic nevyriesi atd... mohol by som sa na kazdeho vykaslat. Keby vodic este zije, tak ho vlastnymi rukami dotlcem na smrt.
Keby mate vlastne deti, pochopili by ste...

///Indigo, to ti tak vadi slovko "keby"? mne vadi slovko "hentak", ako si mi to napisal... tak ale tvoja volba...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Grosay dobre zatlkol by si vodica na smrt. A co by nasledovalo?? Neposkytnutie 1. Pomoci + Tazke ublizenie na zdravi z nasledkom smrti. A sedel by si vo vazbe dlhsie ako vodic auta. + K tomu by si mal zniceny zivot este viac ako keby si mu nic nespravil.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Grosay: myslim, ze to by spravil kazdy
Shark NX: skus si to predstavit, prva reakcia? stal by si oproti nemu a pozeral sa na nho? vtedy by si mal v prdeli zakony ...

inak mam mensiu otazku odkedy chodia decka na bicykloch bez tych pomocnych koliesok, resp. kedy vedia bicyklovat?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vtedy ked sa naucia drzat rovnovahu ... Je to idividualne
Ja som ich dal dole asi v 6tich.

Tomasko moja prva reakcia?? isiel by som ku kolenam a nevedel by som nic spravit.
Ver mi ze pre otca to bol taky sok ze jemu v hlave pomsta nebehala. Az potom ked sa mierne ukludnil.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Shark NX, vsetko ostatne by mi bolo v tom momente ukradnute. Jedine, co by som mal v hlave, by bolo zobrat mu zivot, ako to on urobil niekomu, kto pre mna znamenal cely moj zivot a este viac...
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

čo ti je* . oni t o ešte natačaju je mi tu rodinu fakt luto toho kameramana by som vyhodil kebyze mam tu moc . :roll:
Napísať odpoveď