Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom
na lade/utlacenom snehu pekne vidno toto prerusovane brzdeniebrm napísal:oki.. taže asi vidno.. len keď teraz nad tým rozmýšľam, ešte som nevidel ani jednu takú prerušovanú brzdnú stopu na asfalte. Všetko iba rovné, neprerušované.
je to navyse dost zaujimavy pohlad na koleso ako sa vtedy otaca/neotaca
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nechcem hovorit ze som to hovoril ale hovoril som to
neznamena to ze teraz celu vinu nesu ti ciklysti (resp ich otec lebo on im isto hovoril ako maju ist) ale ak je to pravda tak je jasne ze zitny s tym nemohol nic urobit, ale na druhu stranu za se aj keby siel len 115 bola by to prekrocena rychlost, ale zas ruku na srdce kto z vas chodi vzdy predpisovo? (okrem erytrocyta
). zase ale na druhu stranu (ci tretiu?) pred takou zakrutou by som aj ja radsej pribrzdil zas na takej ceste ist rychlo je dost nebezpecne, to mal vediet. aj ked na 4tu stranu neviem ako by som jazdil v A5ke asi je to uplne iny pocit jazdy nez v nasom galaxy 
-
Flinstone
Light Professional
ono on si asi myslel ze prostee je to pre neho bezna rutina pocul som ze tu cestu poznal dobre lebo tam chodil casto ... neviem no uvidi sa ... ale kazdopadne spravil chybu a za nu aj pikáááSchYzo napísal:nechcem hovorit ze som to hovoril ale hovoril som toneznamena to ze teraz celu vinu nesu ti ciklysti (resp ich otec lebo on im isto hovoril ako maju ist) ale ak je to pravda tak je jasne ze zitny s tym nemohol nic urobit, ale na druhu stranu za se aj keby siel len 115 bola by to prekrocena rychlost, ale zas ruku na srdce kto z vas chodi vzdy predpisovo? (okrem erytrocyta
). zase ale na druhu stranu (ci tretiu?) pred takou zakrutou by som aj ja radsej pribrzdil zas na takej ceste ist rychlo je dost nebezpecne, to mal vediet. aj ked na 4tu stranu neviem ako by som jazdil v A5ke asi je to uplne iny pocit jazdy nez v nasom galaxy
och jooj..ano vsetci sucitite a hned zatim sa smejete..kazdy tu pise o tom ako by svoje 5rocne decko nepustal na bycikel bez prilby..ktora je v takychto pripadoch vazne zbytocna..+ nech zdvihne ruku ten ktory nemal tazku nohu na plyne..
toto je vyje*** zhoda nahod..otca mi je viac luto nez rasta..zitny ma svoj zivot tak skurweny ze viac nemoze..nuz ale este o tom nevie..chudak otec..len tie poje**** media sa v tom musia sparat fotografovat..ti novinari su hieny ide im o to aby nekdo urobil co najlepsie fotografie ne o sucit a vyjadrit im sustrast fotit ako je male nebohe telicko v hrobke..jaj degenerovani ludia
toto je vyje*** zhoda nahod..otca mi je viac luto nez rasta..zitny ma svoj zivot tak skurweny ze viac nemoze..nuz ale este o tom nevie..chudak otec..len tie poje**** media sa v tom musia sparat fotografovat..ti novinari su hieny ide im o to aby nekdo urobil co najlepsie fotografie ne o sucit a vyjadrit im sustrast fotit ako je male nebohe telicko v hrobke..jaj degenerovani ludia
-
Hotwire
Addict
no a ak je pravda ze ti cyklisti sli v jeho pruhu tak nehnevajte sa na mna ale za to mozu naozaj oni, ved kto to videl ist s bicyklom v protismere to je demencia jak hrom a trest by si zasluzil skor ten otec...profik napísal:ale zas na dalsiu stranuked tade chodil casto, veril si na tu zakrutu, poznal ju a asi vedel co si moze dovolit(aj ked pochybujem kedze to dopadlo tak...ale kym nebude po vysetrovani tak ho nemozno odsudzovat)
-
profik
Light Professional
podla mna chyba bolau oboch. Ale teraz to uz je viac-menej jedno, ze kto zato moze, touto nestastnou nahodou si znicili zivot niekolko ludi(chlapec,jeho otec,matka a RZ)SchYzo napísal:no a ak je pravda ze ti cyklisti sli v jeho pruhu tak nehnevajte sa na mna ale za to mozu naozaj oni, ved kto to videl ist s bicyklom v protismere to je demencia jak hrom a trest by si zasluzil skor ten otec...
-
Hotwire
Addict
nemusim byt znalec na to aby som vedel ze v neprehladnej zakrute sa v protismere ist nemaMurphY napísal:hm vodic ma pridvidat situaciu.. a prisposobit rychlost stavu vozovky,svojim schopnostiam a ostatnym kok**** ktore urcite nedodrzal.. je mi to jedno..kazdy sa tu hra na znalca a pritom vi hovno kulovy..nechajme sa prekvapit..teda prekvapit ani ne lebo viem uz teraz ze vyviazne s podmienku maximalne..
-
Vigor
King
Vodic ma predvidat situaciu. Samozrejme pravda, ale je podla mna vyslovene blbost snazit sa vidiet podobne situacie bud cierno alebo bielo.
Podla mna, ako to uz niekto spominal, bola to skratka a jednoducho nestastna zhoda nahod, kde sa vina neda vobec zhodit na jednu stranu, pretoze svoje v tom zohrali obe strany. Taketo veci sa proste stavaju. Je to samozrejme velmi smutne ale co teraz...
K tomu, ze Zitny mozno vyjde z toho celeho s podmienkou. A co? Ako som vravel, nebola to cisto jeho vina, navyse ktovie ako skonci fyzicky, cize vykon trestu by mohol byt problematicky, o psychickej stranke ani nehovorim, pretoze to bude urcite hrozne taktiez.
///P.S. Je smiesne ako ludia casto v podobnych situaciach vravia veci typu: "Ten z toho nic nebude mat, pretoze je to celebrita a pod." Pricom ked sa pozrieme blizsie vidime casto tu ubohost ludi, krori si chcu ako sa vravi udriet ked sa da, prave a jedine preto, ze je to "celebrita". Ubohe, pre nas narod a asi aj ludi vsade velmi typicke.
Podla mna, ako to uz niekto spominal, bola to skratka a jednoducho nestastna zhoda nahod, kde sa vina neda vobec zhodit na jednu stranu, pretoze svoje v tom zohrali obe strany. Taketo veci sa proste stavaju. Je to samozrejme velmi smutne ale co teraz...
K tomu, ze Zitny mozno vyjde z toho celeho s podmienkou. A co? Ako som vravel, nebola to cisto jeho vina, navyse ktovie ako skonci fyzicky, cize vykon trestu by mohol byt problematicky, o psychickej stranke ani nehovorim, pretoze to bude urcite hrozne taktiez.
///P.S. Je smiesne ako ludia casto v podobnych situaciach vravia veci typu: "Ten z toho nic nebude mat, pretoze je to celebrita a pod." Pricom ked sa pozrieme blizsie vidime casto tu ubohost ludi, krori si chcu ako sa vravi udriet ked sa da, prave a jedine preto, ze je to "celebrita". Ubohe, pre nas narod a asi aj ludi vsade velmi typicke.
xy?
pritomni boli celkom 4 ludia Z toho jeden vodic a trojclenna rodinka na bicykloch.
Nehoda sa neudiala na stadione, ale na ceste mimo obce. Az po buracke sa prisli pozriet ludia z nedalekej zahradky, ktorych prilakal ten ramus.
Ani by ma neprekvapilo, keby cyklisti sli cez cely jazdny pruh vedla seba, s tym, ze otecko po prostriedku, starsi syn po krajnici a najmladsi po prostriedku...
Nehoda sa neudiala na stadione, ale na ceste mimo obce. Az po buracke sa prisli pozriet ludia z nedalekej zahradky, ktorych prilakal ten ramus.
Ani by ma neprekvapilo, keby cyklisti sli cez cely jazdny pruh vedla seba, s tym, ze otecko po prostriedku, starsi syn po krajnici a najmladsi po prostriedku...
Presne tak ...Moze sa to stat kazdemu, on ma tu smolu ze je moderator ..Vigor napísal: Podla mna, ako to uz niekto spominal, bola to skratka a jednoducho nestastna zhoda nahod, kde sa vina neda vobec zhodit na jednu stranu, pretoze svoje v tom zohrali obe strany. Taketo veci sa proste stavaju. Je to samozrejme velmi smutne ale co teraz...
A vsetci co tu na nho kydaju si naserte
Ine by bolo keby mal v krvi alkohol etc...