Textové vtipy

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Jeden skvely pribeh :D

Spoveď študenta, alebo ako som sa posral na koncoročnom výlete

Končí sa tretí ročník na gymnáziu a ako trieda sme sa rozhodli že sa vyberieme niekam na koncoročný výlet. Padalo mnoho návrhov a niekedy sa to skončilo aj búrlivejšou výmenou názorov. Dievčatá si nadávali do pičí, chlapci do ko*ot, no nakoniec sme sa zhodli na istom kompromise, ktorým bola chata v Častej papierničke. Stanovil sa termín, nakúpili sa fľašky a výlet sa mohol začať.

V deň odchodu som ešte bol v mäsiarstve aby som si kúpil nejaké klobásky a špekáčiky, keďže bolo v pláne večer si opekať. Mäsiarstvo bolo asi tri dni pred celkovým zrušením, takže dopredávali všetok bodrel čo im ešte dohníval v sklade. To som však v tej dobe nevedel a tak som si tie klobásky kúpil aj napriek ich podozrivému vzhľadu (klobásky boli trochu chlpaté ale vtedy som myslel že pleseň nemusí byť iba na syroch ).

Cesta tam bola ako hocijaká iná. Spievalo sa, rozprávalo sa a vlastne sa robili všetky tie činnosti ktoré sa robia v autobuse. Tradičný bol aj príchod a ubytovávanie. Rozhodujúci v ten deň bol však večer.

Vatra plápolala v jemnom letnom vánku a okolo nej sme v kruhu sedeli ako trieda a zabávali sme sa. Podaktorí si začali vybaľovať svoj proviant na opekanie a tak som ani ja nechcel vyzerať ako nejaký chudák. Vybalil som si teda svoje chlpaté klobásky a začal som ich vehementne ukazovať, že aký som pán (vtedy som ešte nevedel že sa mi táto frajerina tvrdo vypomstí). Opiekol som si ich a pri tej dobrej nálade ktorá vtedy panovala som si ani neuvedomil, že chutili nejako sladkasto (znak že mäso začína hniť).

Asi okolo pol noci sme sa rozhodli že ideme spať a tak sa aj stalo. V tú noc mi to v bruchu bublalo jak šťavnatý prd vo vani. Nevenoval som tomu pozornosť a vysvetľoval som si to tými klobáskami (bola to aj pravda, no následky boli ďaleko za hranicou mojich negatívnych očakávaní).

Ráno, po chvalabohu pôstnych raňajkách sa všetci chlapci okrem mňa dohodli že si pôjdu zahrať futbal. Ja som obďaleč s nafúknutým bruchom a zaťatou riťou sledoval ich hru. Každou chvíľou sa však môj stav rapídne zhoršoval. Uvedomil som si, že moje svaly zvierača nedokážu dlhodobo odolávať takému silnému a neutíchajúcemu tlaku. Črtala sa jediná možnosť. Vysrať sa.

Zozbieral som posledné zvyšky síl a snažil som sa ich alokovať do konečníku. Zaliaty tento raz, pre zmenu studeným potom som sa pomaličky postavil a nesmelo som vykročil smerom k chate. Smola bola že k chate to bolo asi 150 metrov do mierneho kopca a myslím, že tento fakt bol rozhodujúci. Prvé kroky boli zvládnuteľné, ale kopec bol neúprosný a rýchlo mi odoberal sily, ktoré držali moju riť v uzavretom stave.

Akoby to nestačilo oproti mne sa zjavil pes a rýchlo sa ku mne blížil. Môj kákáč teda už nebol atakovaný iba fyzicky ale aj psychicky. V tej situácii by sa človek posral aj keby nebol v takom stave ako ja. Ten pes našťastie iba tak prebehol okolo mňa no stálo ma to toľko síl, že bolo jasné že k chate sa už čistý nedostanem.

Spravil som teda jediné možné opatrenie, ktoré ma v tej chvíli napadlo. Zatiahol som si okraje kraťasov, aby mi tá sračka nenatiekla do topánok. Polo šialený som vypustil trochu tej zmesi v nádeji, že tlaky povolia. Nevedel som, že ak trochu povolím, už nebude cesty späť. A tak sa aj stalo. Hovno mi z riťi pršalo dlhých desať až pätnásť sekúnd. Statočne a s pevným zovretím som držal kraťase aby aspoň moje topánky ostali čisté. Avšak moje úsilie trvalo až dovtedy, kým som si nevšimol, že sračka sa mi plazí spoza opaska.

Vtedy som si povedal, že je*em na to a pustil som aj dovtedy zatiahnuté kraťasy. Masy hovna rôznej konzistencie mi tvrdo dopadali na moje tenisky a nepekne ich omaľovávali.

Celý od hovna a nasraný na celý svet som sa už bez tlakov vydal do chaty, že nech sa aspoň umyjem, keď už sa to takto poje****.

Čakalo ma však ďalšie nemilé prekvapenie. Bola to triedna učiteľka a na jej tvári sa zračila otázka (ona ale netušila že som sa posral, nakoľko bola odo mňa dosť ďaleko a zrakom ani čuchom nemohla odhadnúť moju situáciu). Bez rozmýšľania som sa zvrtol a zabehol som za najbližší roh chaty. Bola mi v pätách ale ja som obehol celú chatu a vbehol som dovnútra (dodnes neviem, či si všimla tie hovnové šľapaje ktoré po mne ostávali a z toho dôvodu ma prestala prenasledovať ).

Vybehol som po schodoch a z pohľadom upriameným na kľučku dverí od izby som bežal jak o život ku svojej dodatočnej záchrane. Na moje zdesenie bolo zamknuté (bolo to logické lebo v chate nikto nebol a ja ko*ot som si zabudol včas vypýtať kľúče). Jediná možnosť bola spoločná sprcha pre celú chodbu. Bolo to vysoko riskantné lebo hocikto mohol vojsť do chaty a do sprchy a mňa odhaliť v tejto inkriminovanej situácii ako tam celý osraný sprchujem svoje handry.

Išiel som teda do tej sprchy aj napriek rizikám, ktoré táto alternatíva prinášala. Vyzliekol som sa dohola a všetky handry som nahádzal do sprchovacieho kúta. Musel som konať rýchlo, pretože neustále existovalo riziko odhalenia. uje*al som naplno horúcu vodu a začal som splachovať najväčšie kusy. Postupne som čistil oblečenie a tie relatívne čisté kusy som vyvesil na okienko. Pražilo slnko, takže veci schli pomerne rýchlo. Občasným vykuknutím zo sprchy som monitoroval situáciu na chodbe. Zatiaľ bolo všetko OK ale vedel som že futbal sa chýli ku koncu a zapotení spolužiaci budú chcieť svoje umordované telá schladiť v tej obsratej sprche. Musel som teda konať, aby som zabránil odhaleniu a natiahol som na seba polo mokré oblečenie. Umyl som sprchu ako sa len dalo.(kur*a ale ten sifón musel dostať zabrať).

Psychicky, aj fyzicky na dne som sa s váhavým krokom vydal opäť k ostatným. Keď som k ním s vnúteným sebavedomím pristúpil, Mišo povedal: „Čo si sa posral ty ko*ot ? Kde si bol tak dlho". Ja som sa snažil zahaliť skutočnú pravdu a na základe príslovia že pod sviečkou je najväčšia tma som povedal: „Tomu ver ty ko*ot. Hovno mám porád aj za ušami". Celé chlapčenské osadenstvo sa zasmialo vrátané mňa (ten smiech bol dôkazom, že všetci to berú ako srandu a nikoho asi ani nenapadlo že by to mohla byť pravda).

Neobjasnené fakty: Baby

Väčšina z nich bola na výlete a tie ostatné niekde sedeli a robili si vence z púpav alebo podobné pi***** prislúchajúce takmer dospelým ľuďom. Z toho dôvodu teda neboli so mnou v nijakom kontakte.

Učiteľka

Možno sa pýtate, či vyzvedala. Nevyzvedala, lebo jej bolo pravdepodobne trápne sa baviť o sračkách.

A saga pokracuje :)

Hanba na záchode, alebo ako som sa opäť skoro posral

Jedného dňa som sa zobudil so strašnou sračkou. Okrem toho som zaspal do školy, takže celý začiatok dňa bol, ako sa hovorí, v pi*i. Nechcel som riskovať že sa poserem v natlačenom autobuse a tak som si povedal, že radšej budem meškať do školy, ale vyserem sa pekne v pohode doma. Tak sa i stalo.

Cesta do školy bola celkom fajn, tlaky v riti neboli také markantné ako to bolo na začiatku dňa, takže sa nebolo na čo sťažovať. Ale s príchodom do školy sa opäť začala hlásiť sračka a mne sa koncová časť hrubého čreva opäť začala plniť tým polo stráveným bordelom, ktorý som zožral deň predtým. Povedal som si, že to vydržím celú vyučovaciu hodinu a tak som na záchod vôbec nešiel. Okrem toho nerád chodím kakať na školské záchody, pretože v hajzlovej mise často krát býva kopcom nasrané a keď sa náhodou stane, že misa nieje plná hovien, tak niekto si dá aspoň tú námahu, že obští dokola celu dosku a nedá sa tam sadnúť bez toho, aby ste si riť nenamočili do šťanky toho primitívneho ko*ot, čo si nevie svoj nakazený fas pevne chytiť do svojich roztrasených papŕč.

Ale aby som sa vrátil k podstate tohto príbehu. Tá hodina bola nekonečne dlhá. Striasalo ma asi každých päť minút a sračka mi z riti nezačala striekať iba preto, že som sedel a riť som mal pevne zaťatú. Pocity ktoré ma touto situáciou sprevádzali by som prial jedine tomu ko*ot čo obšťáva tie hajzlové dosky.

Nakoniec vyučujúca povedala, že je koniec hodiny. Po chrbte mi stiekla posledná kvapka studeného potu a ja som sa triskom rozbehol na najbližšie toalety. Tekuté hovno sa mi nekompromisne tlačilo z prdele a ja som nemohol brať ohľady na ľudí, ktorých som bezohľadne odstrkoval z cesty, v záujme zachovania svojej vlastnej dôstojnosti.

Konečne sa mi podarilo dobehnúť na záchod. Prudko som za sebou zabuchol prvé a potom aj druhé dvere. Vytiahol som už vopred pripravené servítky ktoré som si starostlivo nachystal už počas prvej hodiny. Moja riť už bila na poplach ale sračka musela ešte počkať, pretože ja som musel dvoma servítkami utierať záchodovú dosku od šťanky. Nakoniec sa mi to podarilo a ja som zo seba strhol nohavice jak ten najposlednejší gigolo. V poslednej chvíli som si sadol na hajzlovú dosku, pretože v momente ako som trošičku povolil zvierač, začalo sa zo mňa prúdom liať hovno miestami tuhého, ale prevažne kvapalného skupenstva. V ten deň som na tom záchode nechal niečo vyše pol druha litra hoven. O smrade, ktorý tam zavládol už pri prvom deci sračky, ktorá opustila moje útroby, sa nedá ani hovoriť. Ak by som žil v 40. rokoch a o mojich schopnostiach by sa dozvedeli Nemci, určite by som mal pod palcom plynové komory od Auschwitz-Birkenau (Osvienčim) až po Gulagy na Sibíri.

Konečne zo mňa vypadla posledná kvapka kakanice a ja som celý vyčerpaný sedel ešte chvíľu na záchode a oddychoval som. Vtedy som si všimol, že celé dvere sú popísané odkazmi študentov, ktorí tam zanechávali zvečnené svoje dojmy zo školy, niektorí tam prípadne napísali na osvieženie nejakú neslušnú básničku. Vtedy som si uvedomil, že ja sám tiež neviem do kedy budem na tejto vysokej škole pôsobiť a tak som si povedal, že aj ja tam pridám nejakú radu do života. A tak som vytiahol moju večne tupú ceruzku a začal som tam veľkými písmenami vyrývať nápis: ŽERTE HOVNÁ !!! Keď som bol asi v polovici, niekto vošiel na záchod. Začal som teda robiť hluk aby vedel že som tam a nezačal sa dobíjať do mojej kabínky. V kľude som teda pokračoval v písaní môjho diela.

Odrazu sa rozleteli dvere od mojej kabínky a predo mnou stála asi 60 ročná upratovačka, ktorá zrejme identifikovala zvuk ceruzky čmárajúcej na dvere. Začala na mňa vrieskať a vyhrážať sa mi že sa bude sťažovať dekanovi, že ničím školský majetok a podobne. Tak som tam teda s osranou riťou, vypúlenými očami a s tupou ceruzkou v ruke na ňu asi 3 minúty pozeral ako tam na mňa huláka. Keď prestala, zavládlo ticho a čakala odo mňa nejakú odpoveď. Jediné na čo som sa zmohol bolo, že som nesmelo povedal: OBSADENÉ
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Zopár tých kvalitnejších :lol:
V zadnej lavici sa prihlasi Moricko:
- Pani učitelka, ti ktori už j*bali, môžu isť von fajčiť?
Preto, lebo keď na seba navešajú 10 kilogramov trhaviny, musia vyzerať prirodzene.
Príde žena k lekárovi a hovorí: - Pán doktor, mne strašne smrdí z úst, čo mám robiť? - Tak sa posaďte a dýchnite na mňa. Žena dýchne a lekár upadne do kómy. Keď sa preberie a zdvihne zo zeme, začne písať recept, podáva ho žene a hovorí: - Pre začiatok kloktať hovnom!
tinco
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tinco »

INZERAT:
Vymenim zenu za vrece muky.
Zn.: Dobre vymleta!
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Cigan cita ciganovi na ceduli "Cigani bez gumy za 50,- , biely s gumou za 700,-"
"To sa mi paci, ziadny rasismus," hovori druhy cigan, "a co tam este pisu???"
"Bungee Jumping."
dwarf
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dwarf »

Stary poštár odchádzal do dochodku. Uz roky roznasal po svojom
rajone postu, a tak ho vsetci poznali. Prisiel jeho posledny pracovny den.
Ludia sa s nim lucili. Jedna rodina mu dala klucenku, druha podarovala na
pamiatku pero.
Odrazu zazvonil pri jednych dverach, otvorila prekrasna sexi
blondinka, vtiahla ho za ruku dovnutra, vyzliekla a stravili dve hodiny
milovanim v tych najnemoznejsich akrobatickych polohach. Potom si dali
sprchu, senzacne ranajky (vajicko, slaninka, dzus a vselijake dobrotky) a
nakoniec mu blondinka dala 5korún. Ohromeny postar sa pyta: "Ako je to
mozne, ze sa ku mne takto krasne spravate, co sa stalo?"
A blondinka odpoveda: "Vcera som povedala manzelovi, ze nas postar
odchadza do dochodku, ze by bolo dobre nieco mu dat na pamiatku. A manzel
odpovedal: "Ale, je*at ho ..... daj mu 5 korún". "No a ranajky to bol moj
napad".
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Manzelka hovori svojmu manzelovi:
- Fero,, ta ty co si za chlapa. Taky sused to robi so svojou zenou aj pat krat za noc.
- Ta ja toto nedokazem? Ved to neni ziaden problem, pch.
Vecer ide Fero do postele a tak to robil so zenou dva krat, potom chvilu pospal, zase dva krat to robil so svojou zenou, opat trosku pospal a po piatom milostnom akte, ked sa Fero zobudil a zistil, ze uz je skoro obed, tak utekal do prace za sefom:
- Prepacte sefe ze idem tak neskoro, fakt prepacte, viac sa to nestane
- Mne je to jedno ze ides neskoro, ale kde si bol posledne 3 dni?
:lol: :lol:
Fero pride domov neskoro z krcmy a manzelka ho vita:
- Fero ty si pil!
- Neeepil som.
- Ale pil si, ved citim, priznaj sa!
- Neeeeepil som
- Tak povedz Gibraltar.
- Jaj ta dobre, pil som
:lol: :lol:
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Status - Andy : Hey peoplee! Im learnin.

bizzy- radsej sa uc, lebo ani "people" nevies napisat
Andy - huups*JOKINGLY*ja pii caa
Andy - ponahlala osm sa viess:-D
Andy - teda som jaaj blba klavesnica
bizzy- - a co sa ucis ?
Andy - momentale vyznam ubitovacich sluzieb v CR idem sa
bizzy- ubYtovacich =D
Andy - ty kojot dneska osm asi nejako mimo
Andy - hamba mi
bizzy- haNba =D
Andy - no ja vjem
Andy - :'-(
som vyhrabal starsi rozhovor so spoluziackou z obdobia maturity, obcas sranda pozerat historiu =].

---
ide slon, ide slon, trie si gule o beton.
---
http://www.oneemedia.sk/
---
Pride chlapik k lekarovi, a ten sa ho pyta:
- Co vam je?
On si bez slova rozopne razporok a vylozi si penis na stol. Chvilu je ticho. Potom sa lekar pyta:
- Boli Vas?
- Nie.
- Mate problemy s erekciou?
- Nie.
- Zda sa Vam maly?
- Nie.
- Alebo nebodaj tenky?
- Nie.
Lekara to uz prestane bavit a z nervami skrikne:
- Tak co s nim do certa mate?
Pacient sa blazene usmeje a vravi mu :
- Vsak je krasny...

K- onanovač samozrejme bez podpisu .. prepáč neprečital som tych 1400 postov kde moze byt priblizne 3000 vtipov a ja som napisal rovnaky vtip .... naozaj obmedzenec musis byt. GJ.

4x K- za tento prispevok =] .. no tak pán(i) viac nejde ?

6x K- .... =] .. paradicka !

12x K- =] ... tak tak, vsetci bez podpisu =].
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Mlady podnikatel si prave zalozil svoju vlastnu firmu. Prenajal si velku kancelariu a vo velkom style si ju zariadil starozitnostami. Sedi si tak vo svojom kozenom kresle, ked zbada, ze ku dveram prichadza daky chlapik. V domnienke, ze urobi velky kseft zodvihne telefon a zacne predstierat, ze firma funguje a robi biznis vo velkom. Zacal do telefonu nahadzovat obrovske mnozstva poloziek a zavratne sumy, aby chlapika ohuril. Ked konecne polozi telefon, opyta sa hosta: "Mozem Vam nejako pomoct?"
Chlapik na to: "Ale ano, prisiel som Vam zapojit telefon..."

tento mi teraz poslal kolega - je brutaaaaaaaaaaalny :lol:

O tretej hodine v noci sa žena potichučky vkradla do susednej
miestnosti. Kladivom rozbila 19-palcový monitor, cédečka poliala
lepidlom, počítač vyhodila cez okno a tlačiareň utopila vo vani.
Vzala sportové zbrane a vsetky ich napchala do kontajnera na smeti.
Keď už bola vonku, zastavila sa v garáži a zúrivo začala búšit
kladivom do motocykla Harley Davidson z roku 1958.
Pre istotu na ňom ešte prerezala obe pneumatiky.
Potom sa ukludnila a vrátila sa do spálne, do teplej postele a
pritiskla sa k boku svojho nič netušiaceho spiaceho manžela a zaspávala s
blaženým pocitom, že manzel už teraz všetok volný čas bude do konca života venovat ich láske a do smrti sa od nej nehne.

A mala pravdu .......... do konca života jej zostávali ešte styri hodiny. :hehe:

Sudca: - Ako ste ju znásilnili?
Obžalovaný: - Ďakujem za opýtanie, dobre
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Prečo má žena chlpy v nose?
Pretože má pi*u v hlave
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Mladý a starý zamestnanec idú spolu do práce.
Mladý - kopa papierov, aktovka plná kníh, prezentácií atď.
Starý - uvoľnený, iba igelitka s jablkom a jogurtom.
Mladý sa pýta s obdivom:
- No, po toľkých rokoch práce, asi to máte všetko v hlave, však?
- Nie, kolega, v pi*i....

Pri stvorení človeka, keď uzreli svetlo sveta jeho orgány, začali sa hádať medzi sebou:
Kto má byť šéfom?

Mozog vyhlásil:
Ja musím byť šéfom, lebo ja riadim ostatné orgány.
Oči povedali:
My musíme byť šéfmi, lebo naše videnie vás všetkých usmerňuje vo svete.
Srdce povedalo:
Podľa všetkého ja musím byť šéfom, veď ja vás zásobujem životodarnou krvou.
Žalúdok sa hlásil tiež:
A veru ja budem šéfom, lebo ja vás kŕmim.
Zaplietli sa aj nohy:
My vás nosíme, teda my budeme šéfmi!
A vtedy sa ozvalo hovno:
Ja budem šéfom !!!
Ostatné orgány sa pustili do smiechu ... keď to videlo hovno, povedalo si: "Len sa smejte, veď uvidíte, kto je tu šéf !" A celých päť dní nebolo ochotné vyliezť.

Telo sa skrútilo v bolestiach:
Oči sa zahmlili …
Srdce takmer prasklo …
Žalúdok sa zvieral …
Nohy sa roztriasli …

A vtedy jednohlasne zvolali:
Nech je hovno šéfom !!! A odvtedy … Z každého hovna môže byť šéf ! ... takže pozor na to!
tinco
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Jedné noci dorazil přítel se svou přítelkyni k ní domů. U vstupních dveří se začnou líbat na dobrou noc a mladík začne být pomalu vzrušený. Opře se dlaní o zeď, usměje se na ni a povídá: "Miláčku, co kdybys mi ho vykouřila?"
Ona zděšeně odpovídá: "Zbláznil ses? Rodiče nás uvidí!"
"Ale prosím tě! V tuhle hodinu?" zubí se na ní.
"Ne, prosím tě. Dovedeš si představit, co by se stalo, kdyby nás přistihli?"
"Ale jdi! Nikdo tu není, vaši už spí!"
"Ani náhodou, je to moc nebezpečné!"
"Prosím, prosím, moc tě miluji?!?"
"Ne, ne a ne. Taky tě miluji, ale teď nemohu!"
"Jasně, že můžeš. Prosím?"
"Ne, ne. Fakt nemohu."
"Moc prosím... "
Najednou se na schodech rozsvítí světlo a ukáže se její mladší sestra v pyžamu, s rozcuchanou hlavou a rozespalým hlasem povídá: "Taťka říká, že už ho máš vykouřit, nebo to mám udělat já. A máma vzkazuje, že kdyby bylo třeba, tak to udělá klidně sama. Jen ať už proboha dá pryč ruku z toho zvonku!"

Šestnástročné dievca sa vráti domov a smutne oznámi rodicom, ze je
tehotna.
Otec, rozzúrený, nabije pistol a chce vediet, co je to za bastarda, ze
ho
zabije. Dcéra nato, ze je to slusny chlapik a postavi sa k tomu
zodpovedne.
Vtom zastane pred domom spickove auto a vystupi distingvovany mlady muz.
Pozdravi
rodinu, posadi sa pred rodicov dievcata, pozrie im do oci a hovori: "Mal
som
pomer s vasou dcerou, ale bohuzial moja rodina mi nedovoli zobrat si ju.
Kedze som vazeny clovek, chcem niest nasledky za vzniknutu situaciu.
Nechcem nechat ani ju ani dieta v nedostatku, preto navrhujem
nasledovné:
Ak
sa narodí chlapec, na jeho úcet poslem milion euro a bude spravovat 5
pobociek predaja Alfa Romeo. Ak sa narodí dievca, dostane na ucet
milion
euro a 10 salonov krasy.
Keby vsak nestastnou nahodou dieta potratila....."
Otec ho prerusi, polozi mu ruku na plece a hovori:
"tak ju pretiahnes znova, ziadny problem...

Na zeleznicnej stanici ocakava vypravca prichadzajuci vlak. Naraz vlak vyboci z kolaje do pola a hned sa vrati na kolaj. Ked vlak vojde na stanicu, vypravca sa pyta rusnovodica:" Prosim vas, co to bolo, ta klucka do pola? Pan vypravca: Keby ste uvidel pred sebou na kolaji svokru, co by ste urobil? Tento po chvíli vahania odpoveda: Asi by som ju presiel. Na to odpoveda rusnovodic: A keby vam odskocila do pola?
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

Viete, čo je najvačšia obezita?
Keď si musíte do vane pomáhať obuvákom!

Prečo sa ženy maľujú a voňavkujú?
Lebo sú škaredé a smrdia.

V nemocnici:
"Sanitár, čo mi to sem vozíte?! Minule sa to bránilo pri pitve!"

Aky je rozdiel mezi pánskym prirozením a životom?
Život je ďaleko, ďaleko tvrdší.

Idú si tak dvaja muži do neba a jeden sa pýta druhého:
"Prečo si zomrel?"
"Vieš, prišiel som o deň skorej zo služobnej cesty a chcel som nachytať moju nevernú manželku. Pozriem do spálne-nič. Pozriem do kuchyne-nič. Do komory-nič. Do kúpeľne-nič. Tak som z tej veľkej radosti dostal porážku."
"Vidíš ty idiot, keby si sa pozrel do chladničky, mohli sme obaja žiť

Učiteľka sa v škole pýta:
"Čo si želáš na Vianoce Móricko?"
"Ja chcem autíčko."
"To je pekné, a ty Anička?"
"Ja chcem peračník."
"Aj to je veľmi pekné, a ty Janko?
"Ja chcem AIDS."
"A prečo?"
"Nó, odo mňa by ho dostala sestra, od sestry otec, od otca mama a od mamy sused, sviňa jedna, pošliapal mi vláčik."

Prečo majú ženy prirodzenie zvislé a nie vodorovné?
Aby im nemľaskalo keď idú po schodoch.

Miluje sa malomocný s babou.Keď skončia hovorí mu:
"Vieš ja mám AIDS."
"Jak dobre,že som ho tam nechal."

- Prečo môj syn dostal zo zemepisu päťku?
- Lebo hľadal Rimavskú Sobotu v kalendári!

:lol:
karolko17
Novice
Novice

Príspevok od používateľa karolko17 »

Distingvovany, decentny, dobre vyzerajuci pan nastupi do kupe,
kde uz sedi jeden pan, so - slusne povedane - velmi skaredou manzelkou.
Je k nej mimoriadne usluzny : Milacik, sadni si tak, aby si nemala
prievan, aby na Teba nesvietilo slnko, donesiem ti nieco, atd, atd...
Keď zena odisla na toaletu, prihovoril sa mu oproti sediaci pan :
Pozeram sa na vas, ako sa venujete manzelke, zrejme ju mate velmi rad,
aj ked ma dost prekvapuje ten rozdiel vo vyzore medzi Vami a nou. Ja som
plasticky chirurg a ako som ju pozoroval, dokazal by som ju znacne nepoznanie.
Chlapik sa nanho usmeje a vravi : Dakujem Vam pekne za ochotu,
ale ja ju veziem ku kamaratovi, on mi ju za flasku zastreli. :oops:

dufam ze sa slecny neurazili :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Učiteľka v škole, aby podporila logické myslenie detí a urobila hodinu zaujímavejšou, sa ich pýta :
Viete niekto nejakú zaujímavú hádanku?
Prihlási sa Janko:
Ja viem. Pani učiteľka: Je to pre vás a strká sa to do vás. Čo je to?
Janko, ale takéto perverznosti na mojich hodinách nestrpím!
Ale aké perverznosti, veď je to kytica, pre Vás a strká sa do váz!
Učiteľka hneď cez prestávku tú hádanku rozpráva kolegyni na chodbe pred zborovňou:
Počúvaj, mám skvelú hádanku, hádaj čo to je:
Je to pre Teba a strká sa to do Teba ...
Janko, ktorý ide práve okolo, hovorí:
VYKAŤ, pani učiteľka, VYKAŤ, inak je to ko*ot! :hehe: :hehe:

Ve vlaku z Frýdku-Místku sedí dva starší páni.
V Paskově si k nim přisedne mladá cikánka.
Jak tak cesta plyne, cikánka začne špásovat.
Zvedne si sukni a přeloží nohy.
Dědci na to nereagují.
Cikánka se diví, ale je už celkem dobře rozhecovaná,
tak vytáhne sukni ještě výše a roztáhne nohy.
Dědové opět nic.
Cikánku to už pořádně rozpálí a tak si vysvleče
kalhotky
a ukáže jednomu z nich holé přirození.
Starý pán se dvakrát zhluboka nadechne, sáhne po
slepecké
holi a řekne kamarádovi:
"Juro, cítíš to taky? Smrad jak v pi*i - Ostrava!
Vystupujeme!!!" :hehe: :hehe: :naturehot: :hehe: :hehe:
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

:arrow:
Zákony prejavu:
1. Pravdivé slovo nikdy nie je príjemné.
2. Príjemné slovo nikdy nie je pravdivé.

Starý lekárnik zaúča mladého lekárnika do tajomstiev farmácie. Príde však na neho čúranie a tak hovorí:
- Miško, idem sa vyčúrať, keby prišiel nejaký zákazník, tak počkajte kým sa vrátim.
Keď sa vrátil, pýta sa:
- Bol tu niekto?
- Bol. - odpovedá učeň.
- A čo chcel?
- Niečo proti kašľu.
- A ty si mu niečo dal?
- Dal. Tamto. - ukazuje učeň Mišo.
- Preboha, veď to je preháňadlo... - zúfa si starý lekárnik.
- Ale veď sa pozrite, - bráni sa Mišo - stojí tam na druhej strane ulice a veľmi sa bojí zakašľať.

Stretnu sa dvaja kamarati a chvalia sa jeden druhemu:
-Ja som kupil zene na vianoce prsten a auto.
-A to preco taku kombinaciu?
-Ked sa jej nebude prsten pacit,sadne do auta a pojde si ho vymenit. -Ja som svojej zene kupil papuce a vibrator. Vravi druhy: A to preco taka kombinacia? Ked jej budu papuce male nech sa poj*be!

Mladá rodinka s 5 - ročným dievčatkom sa
> nasťahovala do domu vedľa parcely, kde sa staval dom. Dievčatko
> prirodzene sa začalo zaujímať o všetko, čo sa dialo v susedstve a začala
> sa vyprávať s robotníkmi. Motala sa medzi nimi, ktorí mali zlaté srdcia
> a viac-menej si ju adoptovali ako talizman. Debatovali s ňou a keď
> mali desiatu alebo obed sedela s nimi a občas jej dali malé roboty, aby
> jej dali pocit dôležitosti. Dokonca dali dieťaťu aj pracovné rukavice a
> prilbu, čo ju strašne tešilo. Na konci prvého týždňa jej dali obálku s
> nejakými drobnými ako plat. Dieťa pyšne vzalo výplatu domov a matka jej
> navrhla, aby otvorili na jej meno účet v banke. Pani v banke bola veľmi
> nadšená ako jej dievčatko vykladalo o svojej "robote" na stavbe a že
> navyše má za to aj "výplatu": "Určite si pracovala veľmi ťažko, keď si
> toto všetko zarobila" ...poznamenala s úsmevom. Dievčatko odpovedalo:
> "Áno, robila som s Dušanom, Mirom a Jožom. Budujeme velikánsky dom."
> "Bože môj" pokračovala pani "A budeš robiť na stavbe aj budúci týždeň?"
> Dieťa sa zamyslelo a potom vážne prehlásilo: "Myslím si že áno...za
> predpokladu, že tí poj*banci z Stavimportu nám dodajú tehly"

Záchody na vysokej škole po zápočtoch. Z jednej kabínky:
- Tak čo, dostal si zápočet?
Z druhej kabínky:
- Nedostal, ten blbec mi ho nechcel dať!
A z tretej kabínky:
- Ani nabudúce ti ho nedám!

Pyta sa pani ucitelka, ako velmi maju deti radi Fica.
Prihlasi sa Anicka: "Sim, sim, ja ho mam tak rada, ze si ho necham
vytetovat na prso a ako mi prsia porastu, tak sa bude pan Fico zvacsovat"
"To ja si ho necham vytetovat na brusko a az budem v druhom stave, tak
porastie s mojim miminkom", hovori Marienka.
Nakoniec se prihlasi Moricko: "Ja si ho necham vytetovat na pindika. Bud
pojde do p**e, alebo bude visiet."

Leti letadlo nad Afrikou a v nem George Bush, Gerthard Schroeder a
Vaclav Klaus. Najednou sebou zacne letadlo prudce hazet, ozve se exploze
a jeden motor vybuchne. Pilot si bleskurychle nasadi padak, rekne:
"Hodne stesti, panove" a vyskoci.
Bush rika: "Zadnou paniku, panove. To zvladnu." Chyti knipl a kupodivu,
sice tvrde, ale pristane na jedne planine. Temer okamzite je letadlo
obestoupeno davem cernouskù. Ti tri vystoupi, ale dav se nerozstupuje.
Nejvetsi z cernousku, nacelnik, predstoupi a lamanou anglictinou rika:
"My byt lidojedi a my vas ted vsechny snist". Bush vykokta:
"Ale, to nemuzete. Jsem prezidentem Spojenych statu americkych."
Nacelnik na to:
"Na to my kaslat, z tebe byt gulas." a cernousci ho odvlecou. Schroeder:
"Ne, prosim, jsem nemecky kancler. Cely narod na me spoleha." Nacelnik:
"Na to my kaslat, z tebe byt svickova." a taky ho odvlecou. Klaus:
"Ne tak to by opravdu neslo. Ja jsem prezident Ceske republiky." A
nacelnik na to cesky:
"Ty vole, tam jsem studoval. Das si gulas nebo svickovou?"...

:D
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

Stretnú sa dvaja Slováci.
- Ako sa máš?
- Dobre.
- Sviňa.

Si škaredá ako cesta do školy.

Všetci sú blázni, len ja som lietadlo.

Zubná pasta Poľana - zuby zhnijú do rána.
:wink:
tinco
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Chlap kazdou noc straslive chrape.
Zena se rozhodla vyzkouset tip sve kamaradky a v noci, kdyz chlap
zase chrapal, nalepila mu pod nos papir od olomouckych syrecku.
Chlap zafrkal, prestal chrapat a povida: "Marie, spis?"
"Ne,nespim."
"Tak se prikryj."
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

<a> dnes nam prisiel postou oznam o promocii
<b> a?
<a> poznas to... klasika, ja "meno" vam oznamujem ze ma budu promovat tam a tam
<b> jj... a??
<a> nic... pohoda... len potom som si vsimol nazov tej skoly
<a> Komarnanska Katedra Technickeho Inzinierstva :D
<b> a?
<a> sprav si z toho skratku

:lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

TFT-kenny napísal:Všetci sú blázni, len ja som lietadlo.
Vsetci su lietadla, len ja som ekranoplan!

:wink:
jasan21
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

Život na internáte

Stalo sa to v osemdesiatych rokoch na nasom koedukovanom internáte. Bývali sme na izbe traja. Bol neskorý večer. Vsetko sme dorobili, vsetko dodebatovali, vsetko dojedli a dofajčili... tak sme sa pobrali spat. Vsade tma, vsetci lezia, nezaspávajú... Oči si pomaly privykajú rozoznávat veci v tme. Zrazu sa otvorili dvere.
Z osvetlenej chodby vchádza dievčina, ako do svojej izby. Je jasné, ze si pomýlila dvere a mozno aj poschodie. Vojde po tichu, nezazne svetlo a začne sa opatrne vyzliekat - aby nezobudila spiace kamarátky. Zatajili sme dych a doslova zrástli s postelami. Kazdému sa hlavou honila iba jedna myslienka: "Ku komu? Kto bude ten stastlivec?" Dievčina ukončila vyzliekanie (vtedy nastal ten hlavný moment príbehu), slastne sa uprostred izby pretiahla a po tichu no zrozumitelne hovorí:
- Ach, dievčatá, keby ste vedeli ako sa mi chce šukať!
To nás zlomilo do divokého rehotu. Dievčina, skoro porodila a zbesilo vybehla na chodbu. Ako sa vrátila po svoje saty sme uz pre slzy nevideli....
Napísať odpoveď