Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

ViRuS
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

no tak ak mas take prostredie rad tak by to nemalo vadit
psyrayt
Novice
Novice

Príspevok od používateľa psyrayt »

oukej dik moc,, planujem ho dat na mystike 18.7. tak potom dam vedet jak som dopadol,, a este aky mi mozes odporucit pls?
miso5152
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miso5152 »

drogz ma vobec nelakaju a ani ich neskusim lebo si do**bem cely zivot
ale ked sa za drogu pokalda alkohol taq som slusal...
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Sme minule hulili hasis,ale nejaky zdarma newiem co to bolo.A kamos mi hovoril ze existuje droga ze koga a po nej za 8hodin zomries ale pred tym sa ti ukaze ako by si zil dalsich 20 rokov(teda tvoj mozog ako si to predstavuje) existuje nieco take?asi tazko coo:D
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

pishta napísal:Sme minule hulili hasis,ale nejaky zdarma newiem co to bolo.A kamos mi hovoril ze existuje droga ze koga a po nej za 8hodin zomries ale pred tym sa ti ukaze ako by si zil dalsich 20 rokov(teda tvoj mozog ako si to predstavuje) existuje nieco take?asi tazko coo:D
tvoj kamos musi byt zaujimavy clovek
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Frankie napísal:tvoj kamos musi byt zaujimavy clovek
No to teda je,potom ma namotal ze som to zhulil a ze zomrem.3 poriadne bonga z hashu su sila no
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

trawa bola skusena a dako extra ma to nezaujalo ze by som to nadalej praktikoval...ete by som cel hasis skusit a potom mi bude stacit pivo...preto iba trava a hasis bo to je priroda a nie dake chemikalie...zvisne veci su podla mna sajrajt
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

boborko napísal:trawa bola skusena a dako extra ma to nezaujalo ze by som to nadalej praktikoval...ete by som cel hasis skusit a potom mi bude stacit pivo...preto iba trava a hasis bo to je priroda a nie dake chemikalie...zvisne veci su podla mna sajrajt
Ked sa ti nepacila trava tak ani hasis sa ti nebude,to je v podstate len silnejsie...taky extrakt
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

boborko napísal:trawa bola skusena a dako extra ma to nezaujalo ze by som to nadalej praktikoval...ete by som cel hasis skusit a potom mi bude stacit pivo...preto iba trava a hasis bo to je priroda a nie dake chemikalie...zvisne veci su podla mna sajrajt
ak si ju skusal prvy-krat tak sa ani necuduj ze ti nezabavila.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nije fajčenie ako fajčenie.. treba vedieť aj fajčiť heh
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Travu som skusil par-krat, ale nikdy som v tom nevidel zmysel. Proste vzdy som sa vedel lepsie zabavit, uvolnit, odreagovat ked som si dal "za poharik". Ostatne drogy NIKDY. Teda ak neratam cigarety a kavu. :P
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

neviem ja to zase vidím naopak :happyrespect:
ja si radšej pofajčím ako by som si mal dať za pohárik.. rozdiel vidím hlavne v tom v opitosti sa neviem poriadne kontrolovať a nezastavím napríklad točenie sa hlavy.. ked sa dofajčím dokážem sa kontrolovať tak že okolie nezbadá nič a ja si užívam v pohode pocit.. a hlavný rozdiel je druhý den .. :P

edit// ešte som sa nikdy nedofajčil takže by som grckal a to už ťahám 6 rokov samozrejme ked nerátam kombináciu tráva+chlast to je zaručené blití
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

no treba pit z rozumom, tak ako aj fajcit...raz som sa tak dofajcil ze som "blil" a bol som dost mimo, odvtedy uz nikdy...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Nemám rád drogy vrátane alkoholu......... Priznávam sa iba k nikotínu, dobré cigarety sú jediná neresť akú si doprajem......
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja som sa z travy poblil tusim iba raz a to bolo v mojich zaciatkoch :) odvtedy aj ked som to faaakt ze prehnal tak mi stacilo ist na cerstvy vzduch alebo sa namotat na nejaku vec a nemysliet na to, ze mi je zle.
ja nahodou kombinaciu trava+chlast mam celkom rad...ale lepsie je ked najprv si vypijem tak do nalady a az potom pofajcim, to mi vacsinou staci nejaky jeden-dva púčiky...no ako kedy :lol: ale dokaze to cloveka aj pekne zmotat ked uz mam fakt kvalitne vypite a potom pofajcim....
a kombinacia ked najprv pofajcim a potom pijem tiez nieje zla ale to mi menej chuti pit co je vlastne niekedy aj dobre :)
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Kriste . Mne sa chce grcať už len po prečítaní niektorých príspevkov typu : " je to parádna vec " alebo ešte lepšie " tvrdé nie, ale húliť je super " a gooolové sú " ved je to lepšie než alkohol " .... tak akože na toto nemám slov. Proste ludia, ste na zaplakanie. :!:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

A Ty si kde vyrastol Dante? V skole s podobnymi profesormi ako je Mackie zo South parku, nie?
Povedali vam v skolke, nasledne na zakladke a hned po tom aj na strednej, ze drogy su zle, anó?
A pri tom vobec nevies, ze niektore drogy koniec koncov vobec niesu take katastrofalne ako vidis na obrazkoch (vid kokain, droga bohacov), niektore Ti umoznia premyslat nad vecami, ktore by Ta inak nenapadli, vyvolavaju pocity, ktore inak nezazijes. Sice som ziadnu tvrdu drogu nikdy nevyskusal, dokonca ani travu, ale poznam par ludi, ktori si dali (raz) a vobec ich preto neodsudzujem, lebo si precitali co vsetko drogy sposobuju a nepozerali si len demagogicku krestansko-konzervativnu kampan, ktoru vedie tento stat.

edit:// ale no tak Fizz, to nemyslis vazne, ze si to vymazala....
d4nt3
Light Star
Light Star

axXis napísal:A Ty si kde vyrastol Dante? V skole s podobnymi profesormi ako je Mackie zo South parku, nie?
Povedali vam v skolke, nasledne na zakladke a hned po tom aj na strednej, ze drogy su zle, anó?
A pri tom vobec nevies, ze niektore drogy koniec koncov vobec niesu take katastrofalne ako vidis na obrazkoch (vid kokain, droga bohacov), niektore Ti umoznia premyslat nad vecami, ktore by Ta inak nenapadli, vyvolavaju pocity, ktore inak nezazijes. Sice som ziadnu tvrdu drogu nikdy nevyskusal, dokonca ani travu, ale poznam par ludi, ktori si dali (raz) a vobec ich preto neodsudzujem, lebo si precitali co vsetko drogy sposobuju a nepozerali si len demagogicku krestansko-konzervativnu kampan, ktoru vedie tento stat.

edit:// ale no tak Fizz, to nemyslis vazne, ze si to vymazala....
Zobud sa decko nenormálne až budeš mať svoje odžité a veci odskúšané pochopíš. Až raz budeš mať az sebou viac , možno pochopíš,že nič ako dobré stavy ti netreba ,svet možno uvidíš inak. Všetky drogy sú ti na pi*u, pre povzbudenie sebavedomia ? sa radšej zahrab , lebo brať ko*ot z machroviny može len úbožiak bez cielov, nádejí, proste skrachovanec. A ak si nedá nikto z vás ludia po dobrom povedať,že hranie z ohnom je nebezpečné, tak lutujem hlavne generáciu čo príde po nás !! :arrow:

//edit : axXis , tvoje bydlisko hovorí za tvoje názory...morálny prah... ty si na úplnom dne by som skôr povedal ...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

d4nt3 kontrolna otazka: ake drogy si uz vyskusal?
d4nt3
Light Star
Light Star

marighuanu raz v 15, estázu počas 17, pred polrokom LSD ..všetko sú to ko*ot...nepresvedčíš ma ,že nie ...proste len a len machrovina a výsledok ? Trosky z ludí okolo teba . A ak neskončíš,aj z teba... ale nieee , ved ty máš predsa stavy !!!!!! :!:
Napísať odpoveď