Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?

O športe...
MaTT5
Expert
Expert

Príspevok od používateľa MaTT5 »

68.7 KM/H
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

do kopcom 75 a potom o tyzden ked som to skusal druhy raz tak som si rozbil hlavu bratranec isiel 84 spadol a zlomil si klucnu kost
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

brm napísal:Oki.. ja len akurát som pozeral jeden eshop a akosi tam nebol ani jeden taký cyklocomputer (asi 6 rôznych značiek).. a boli tam aj Sigmy. Ale asi to budú mať vyššie modely, resp. to bude merať nejakou fintou. Oki, v pohode, to len som chcel pre zaujímavosť. ;)
Tachometer s tromi ciframi som videl uz tak dobrych 12rokov dozadu, sundevil ho mal a prave sme sa zabavali tym, ze sme nastavovali 10m obvod kolesa a chodili do kopca 150km/h :D
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

t0m4s3 napísal:Tachometer s tromi ciframi som videl uz tak dobrych 12rokov dozadu, sundevil ho mal a prave sme sa zabavali tym, ze sme nastavovali 10m obvod kolesa a chodili do kopca 150km/h :D
este stale ho mam 8) aj ked uz niekolko rokov len doma niekde na policke oddychuje
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Gajdy napísal:do kopcom 75 a potom o tyzden ked som to skusal druhy raz tak som si rozbil hlavu bratranec isiel 84 spadol a zlomil si klucnu kost
Tak to ste obaja obišli ešte veľmi dobre. Zlý pád môže znamenať aj začiatok odchodu do večných lovíšť.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

asik 70 dolu kopcom na mojej starej Deme Pro (dolu Hylovskym kopcom do Klatova), minule som sa pretekal o jedenastej vecer z Furce od jetky s autobusom az na Mier a mal som co robit v tej tme. to len kosicane znaju
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

zelovoc napísal: z Furce od jetky s autobusom az na Mier a mal som co robit v tej tme. to len kosicane znaju
tiez si obcas dam race s trolejbusom od jumba k oc torysa :D (naposledy ma presne pri toryse dobehol :) )
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

smejo napísal:tiez si obcas dam race s trolejbusom od jumba k oc torysa :D (naposledy ma presne pri toryse dobehol :) )
ja rad po barci a po juznej triede davam elektricky :)) <vlastne tie sa daju dat hocikde, akurat inde nejazdim pri trati :) >
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Steju, ale ty si ina kategoria (chrt inc. :D ), ja 50kou po rovinke nemam vo zvyku :D

btw, niekedy cez tyzden som ta asi v meste zahliadol, ako si si to so svetlami paral cez hlavnu :)
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

66,6 km/h (pri satanovom cisle som rad ze som to prezil :) )

s MTB na ceste oscadnica - skalite.. najprv celkom slusny stupak (ci uz z jednej alebo z druhej strany) ale ten zjazd stoji za to :) kysucania budu poznat
19Riddick91
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 19Riddick91 »

Ja som isiel len nejakych 60 km/h z kopca.
vietor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa vietor »

caute natrafil som na tuto stranku tak tiez sa pridam..nemal som to ako zmerat,ale deti v aute co islo dole kopcom predomnou ukazovali 70-ak som spravne pocital tie ich prstiky.viac to neskusam az mi slzy vytiahlo.a keby tak diera v ceste tak ju nemam sancu vidiet kvoli autu.
Steju
King
King

chapem tak ze si nemal okuliare a isiel si tesne za autom? podarene... :roll:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

vietor.. v tomto prípade by som sa ani tak nebál dier ako skôr toho, že ak vodič začne brzdiť (z hocijakého dôvodu), tak to Ty jednoducho nemáš šancu ubrzdiť bez toho, aby si bol v jeho kufri.. ;)
vietor
Amateur
Amateur

okuliare nenosim pri pade niekedy narobia este viac skody,odstup od auta bol..ale v takej rychlosti s tenkymi kolesami+naklon miziva sanca nieco ubrzdit.a reakcny cas..aj ked nepijem.neviem co ma vtedy pochytilo teraz jazdim slusne.

//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2008, 22:53 )
nezacal by brzdit...mal som s nim ocny kontakt-v jeho sp.zrkadle co mal v aute .viem ze som riskoval urcite na mna v dusi nadaval.ale vtedy som sa nekontroloval
Steju
King
King

no aspon ze tak... :) ale zas, aj kluky vedia narobit kopu skody a predsa ich mam na biku :) bez okuliarov ani do obchodu nejdem a pri takych rychlostiach ani nehovorim, ak si myslel ze vedia narobit skodu pri padoch, no napr ja dostavam castejsie kamienky/konare/blato/hmyz do okuliarov ako padam :) <sice sa zda ze ty si skor na cesty, ale ajtak... >
vietor
Amateur
Amateur

hej,ja cesty asfalt. maso nejem som vegetarian aj ked obcas o tom pochybujem-najma pri jadach z rana juzne vetry-jazdim vzdy v bielom aby ma bolo vidiet uz z dialky.vzdy som olepeny muskami aj sa ich najem.inak spatne zrkadlo je velmi fajn vec velakrat mi uz pomohlo.
jazdil som aj lesy este mam horsky,ale cestna ma pritahuje viac.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

no neviem ale este som sa nestretol s cyklistom co by povedal ze radsej bez okuliarov ako s nimi a to ich poznam vela, ono sa clovek veeelmi rychlo spamata ked mu cestou dole kopcom da priame KO taky cmeliak do oka. a ako narobia zle okuliare pri pade? to ako vzdy ked clovek pada tak vyhradne na ksicht? uz ked aj padam na tvar tak predsa dake reflexy existuju ze si dam ruku pred tvar.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ked už v tej rýchlosti spadneš nejako odreniny od okliarov popri zlomeninách 1.stupna sú nič
vietor
Amateur
Amateur

este som nepadol(ak nepocitam tie detske pady v mladosti)nabehanych 250tisic. stretavam dost cylkistov co nemaju okuliare aj dnes isla okolo babka s hrablami na bicykli a nemala.jazdim denne ako som pisal po takych 8 hodinach jazdy na slnku s okuliarmi a po ich zlozeni by som asi vypadal trochu cudne opaleny.ochranny krem pouzivam 30.mna skor trapia tie priklopy na odtokovych kanaloch ako naschval su dane pozdlzne-idealne tam pasuje koleso.v blave s tym problem nemaju tam uz totiz nemaju ziadne.a cmelo uz mi do oka narazil dalo sa horsie ked pod tricko osa ja dole kopcom auta okolo...sekne ma aj 4*kym sa jej..
Napísať odpoveď