Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tachometer s tromi ciframi som videl uz tak dobrych 12rokov dozadu, sundevil ho mal a prave sme sa zabavali tym, ze sme nastavovali 10m obvod kolesa a chodili do kopca 150km/hbrm napísal:Oki.. ja len akurát som pozeral jeden eshop a akosi tam nebol ani jeden taký cyklocomputer (asi 6 rôznych značiek).. a boli tam aj Sigmy. Ale asi to budú mať vyššie modely, resp. to bude merať nejakou fintou. Oki, v pohode, to len som chcel pre zaujímavosť.
-
19Riddick91
Amateur
okuliare nenosim pri pade niekedy narobia este viac skody,odstup od auta bol..ale v takej rychlosti s tenkymi kolesami+naklon miziva sanca nieco ubrzdit.a reakcny cas..aj ked nepijem.neviem co ma vtedy pochytilo teraz jazdim slusne.
//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2008, 22:53 )
nezacal by brzdit...mal som s nim ocny kontakt-v jeho sp.zrkadle co mal v aute .viem ze som riskoval urcite na mna v dusi nadaval.ale vtedy som sa nekontroloval
//autoeditácia príspevku ( 05 Aug 2008, 22:53 )
nezacal by brzdit...mal som s nim ocny kontakt-v jeho sp.zrkadle co mal v aute .viem ze som riskoval urcite na mna v dusi nadaval.ale vtedy som sa nekontroloval
no aspon ze tak...
ale zas, aj kluky vedia narobit kopu skody a predsa ich mam na biku
bez okuliarov ani do obchodu nejdem a pri takych rychlostiach ani nehovorim, ak si myslel ze vedia narobit skodu pri padoch, no napr ja dostavam castejsie kamienky/konare/blato/hmyz do okuliarov ako padam
<sice sa zda ze ty si skor na cesty, ale ajtak... >
hej,ja cesty asfalt. maso nejem som vegetarian aj ked obcas o tom pochybujem-najma pri jadach z rana juzne vetry-jazdim vzdy v bielom aby ma bolo vidiet uz z dialky.vzdy som olepeny muskami aj sa ich najem.inak spatne zrkadlo je velmi fajn vec velakrat mi uz pomohlo.
jazdil som aj lesy este mam horsky,ale cestna ma pritahuje viac.
jazdil som aj lesy este mam horsky,ale cestna ma pritahuje viac.
-
ROKI49
Medium Professional
no neviem ale este som sa nestretol s cyklistom co by povedal ze radsej bez okuliarov ako s nimi a to ich poznam vela, ono sa clovek veeelmi rychlo spamata ked mu cestou dole kopcom da priame KO taky cmeliak do oka. a ako narobia zle okuliare pri pade? to ako vzdy ked clovek pada tak vyhradne na ksicht? uz ked aj padam na tvar tak predsa dake reflexy existuju ze si dam ruku pred tvar.
este som nepadol(ak nepocitam tie detske pady v mladosti)nabehanych 250tisic. stretavam dost cylkistov co nemaju okuliare aj dnes isla okolo babka s hrablami na bicykli a nemala.jazdim denne ako som pisal po takych 8 hodinach jazdy na slnku s okuliarmi a po ich zlozeni by som asi vypadal trochu cudne opaleny.ochranny krem pouzivam 30.mna skor trapia tie priklopy na odtokovych kanaloch ako naschval su dane pozdlzne-idealne tam pasuje koleso.v blave s tym problem nemaju tam uz totiz nemaju ziadne.a cmelo uz mi do oka narazil dalo sa horsie ked pod tricko osa ja dole kopcom auta okolo...sekne ma aj 4*kym sa jej..