ako server koli tomu menit nemienim cize pam mod urcite zbrane zamknute ako P90 scorpion rychlopalne snipy atd a urcene perky stoppng power a bandolier nic viac a mod search and destroy
su servre cracknute a servre original kde ten key potrebujes.. teda tie necracknute ti pojdu.. ale... neveril by si kolko je tam cheaterov.. kedze tam neni poriadne PunkBuster tak tam moze hocikto cheatovat.. denne sa zabanuje dost vela cheaterov co sa tyka CoD4
napriklad len PBBANS stream zabanoval dneska cez 20cheaterov http://www.pbbans.com/mbi-latest50-cod4-lfb27.html
a to su len tie servre kde ten pbbans stream je nahodeny. momentalne fici tento stream na 2800 servroch CoD4.. a to su v krutej väcsine tie original
cauko mam jeden problem chcel som si zahrat na gameparku tak som si nainstaloval hru, hodil patche ale stale mi vypisuje ze musim enablovat punkbuster pricom ho vzdy dam enabled ale vzdy mi to vypisuje...uz som to skusal aj cez config_mp.cfg a furt nic.....vopred dik za vsetky rady
hmm.. ma len tak napadlo, ci vobec mas nainstalovany PB...
pozri www.evenbalance.com
tam si stiahnes uz samoinstalacny balik ktory ti nahodi najaktualnejsi PB
noo mna to tiez napadlo ale kamarat mi vravel ze on to neinstaloval on tam len hodil patch 1.6 a potom 1.6-1.7 a uz mu to fachalo...ale aj tak diky skusim
//uz to tam mam ale teraz ked si chcem vybrat tim tak mi vypise server disconnected...
musis si ho len aktualizovat, ako pise sudo na www.evenbalance.com si stiahni pb setup, instaluj a cez neho si potom zadas hru na ktoru chces aktualizovat PB das call of duty , zadas ciel kde ho mas na disku a on ti ho aktualizuje a na server ti uz pojde, zalezi aj na tom za co presne ta Pb kickuje
cawte tak ja mam taky problem idem sa pripojit na server cod4 a my zacne pocitat 1..2..3..7..8..9..10..11 a pri 11 to vypne a napise server connection timed out firewall mam vypnut a originalku nemam tak plz ked nieko bude vediet co s tym nech napise moze aj na mail: [email protected] mozte poslat aj spravu dakujem!
mato171 napísal:cawte tak ja mam taky problem idem sa pripojit na server cod4 a my zacne pocitat 1..2..3..7..8..9..10..11 a pri 11 to vypne a napise server connection timed out firewall mam vypnut a originalku nemam tak plz ked nieko bude vediet co s tym nech napise moze aj na mail: [email protected] mozte poslat aj spravu dakujem!
mozno zadavas zle ip servera, alebo ten server proste nejde skus tento 89.185.240.173:28960 , ak ti pojde tak je vsetko ok
chalani troska OT ale nezamysleli ste sa nad tym ze myslim ze uz v jednotke bol cpt price potom bol v dvojke a teraz je aj v stvorke predsa je to par desatroci a on sa ani nezmenil je to jeho syn alebo ako viete niekto vysvetlit?
ClicK napísal:chalani troska OT ale nezamysleli ste sa nad tym ze myslim ze uz v jednotke bol cpt price potom bol v dvojke a teraz je aj v stvorke predsa je to par desatroci a on sa ani nezmenil je to jeho syn alebo ako viete niekto vysvetlit?
V jednotke to bol tusim Mjr. Ingram v dvojke to bol Cpt. Price a v trojke neviem ako sa volal