Bulharsko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

mad dogg.SK napísal:neska som sa vratil z PRIMORSKA aaaaaa autom nidky viac :D ti ludia su neskutocne je*** :D byval som v hoteli miraz malo to sice bazen a v phoodke vybavenie ale ten personaal :D recepcna chatavala cez skype cely den :D inak tam je pekne bol osm sa potapat a videl som to aj z rogala a to vyzera super. jaj a cigani a ten bordel to je neico neskutťocne

záver: do Bulharska sa uz nechcem vratit
záver č.2: zlatee Slovensko
kolko trva cesta autom a ake su tam cesty?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

slovenske cesty - to mas jasne, madarsko - dialnica, srbsko - dialnica, bulharsko - dialnica do sofie, potom cesty prvej triedy.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

kukiak napísal:slovenske cesty - to mas jasne, madarsko - dialnica, srbsko - dialnica, bulharsko - dialnica do sofie, potom cesty prvej triedy.
ok dik. chystam sa o rok ist autom, cez net rezervujem nejaky hotel a ako mi bolo doporucene nic si nemam brat vsetko si tam kupim, je to lacne
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Na ceste autom pri priratani poplatkov ta to vyjde cca o 1000sk lacnejsie na osobu ako keby si siel autobusom.. co sa tyka pohodlia nato ma kazdy svoj nazor.. naozaj sa to oplati trepat tam svoje auto, potom ho zaparkovat na nejakom strazenom parkovisk, co su dalsie poplatky.. atd atd..
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

autom nechoj!!!madarsko Srbsko ok,ale Bulharsko to je nieco neskutocne...ta poje**** sofia sa da obist len dobre ze nie cez lesy...no jedine cestou kadial maju chodit kamiony :DDD a dialnica je od sofie do starej zagory

a este ze na srbsko madarskej hranici sme cakali 7 hodin!!!! a v belehrade na myte asi hodinu...sami Turek
Stankoo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stankoo »

Neviete kolko stoji v Bul striebro?Chcel by som si kupit striebornu retiazku na ruku a na krk..
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

Ja som bol v Bulharsku 6 krat, mimo toho v Chorvatsku a Taliansku, ale stale sa vraciam do Bulharska. Presiel som viacero destinacii, ale najlepsie je Slnecne Pobrezie, chystam sa tam zase o rok, nic lepsie si neviem predstavit, prijatelne ceny, neskutocny nocny zivot, pekne baby, dobre plaze, sluzby, paradne bary a diskoteky. Z Bulharska by som odporucil este Zlate Piesky, tam je to tiez skvele. Primorsko, Pomorie a Szozopol ci ako sa to vola, nechcem nikoho urazit alebo tak, ale to sa neda so Slnecnym Pobrezim a Zlatymi Pieskami porovnavat. Do Bulharska jedine letecky!
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Stankoo napísal:Neviete kolko stoji v Bul striebro?Chcel by som si kupit striebornu retiazku na ruku a na krk..
za par stovak tam je to lacne dost

ja som sa pred par dnami vratil z Bulharska a musim povedat ze ceny sli hore len minimalne, zavisi aj od toho kde idete ja som bol v Pomori a to je najlacnejsia destinacia vobec, take ako nesebar, szozopol a slnecne pobrezie su sice na vyzsej urovni ale su drahsie niekedy mnohonasobne a co sa tyka dopravy siel som vlakom a po lietadle druhy najlepsi sposob
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

PRIMORSKO
Tak uz som naspat. Bolo super. Pocasie vyslo. Let tam 1:15.
Maju trochu mastne jedla. A hlavne vo fastfoodovych zariadeniach (NIE typu McDonald) bola strava dost draha. Zatial co v restauracii sa dalo najest asi o 1/3 lacnejsie.
Chlast na diskoteke bol strasne drahy. (1 Lev = 16 Sk) 0,33 l pivo stalo 3 L, 2x vodka + 2 dl dzusu = 10 L :shock:
INak more bolo ciste, krasne, piesok bol spinavy a plny spakov a dalej od mora, inak pohoda. Ked boli vlny, doplavili meduzy, no po prvom dni tam natiahli siete a meduzy sa k nam nedostali :)
Inak pekne mesto, vecer to tam zilo.
CO mi vadilo, bolo ze kazdy fajcil. Ale tak snad sa to tam bude obmedovat tak ako u nas... INak boli ludia mili a privetivy :)
Takze som velmi spokojny, opaleny a mam plno zazitkov a super dovolenku s kamosmi :) Urcite odporucam a este sa tam dufam niekedy vratim :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bol niekto aj mimo sezony? Najlepsie v primorsku.. Planujeme ist 5. septembra, pretoze cena je veelmi priazniva.. 100e za spiatocnu letenku, ubytovanie si chceme najst na mieste.. Zaujima, ci to je tam uz prazdne alebo sa to este da, hlavne bary, diskoteky..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nemyslim, ze by to bolo az tak mimo sezonu, a este v Primorsku. Tam chodi hlavne mladez a ta ma predsalen zaciatok skoly az trochu neskor.

Inak Primorsko vrelo odporucam, o necely mesiac sa tam budem slnit, vlnit a napajat pivom aj ja.
VeilSatis
Novice
Novice

Príspevok od používateľa VeilSatis »

Heh ze Bulharsko :),niekde na zaciatku som cital ci sa da vydrzat cesta busom,my sme boli partia 5 chalanov asi v roku 2004 ? v Primorsku a cesta tam ubehla uplne skvele zacali sme pit Metaxu o 01.00 v RK a prestali o 14:00 v Primorsku :D inak potom sme pili dalsie dva tyzdne vkuse,Ale Primorsko a Bulharsko ako take odporucam pre par dovodov.
1. 7dc Mastiky stoji cca 100sk..(Skvele)
2. Ťapky su v plastovych obaloch niesu sklenene...(Idealne na diskoteky a na plaz)
3. Po zoznameni s buhlarkou Stellou,sme ziskali skutocne drahocennu informaciu " Vsetky bulharky su kur*y" (Potvrdene ked sa par hodin na to vyspala s mojim kamaratom so slovami " Fuck me like a animal" :D:D)
4. Babiky tzv.animatorky od Vodky Smirnoff spravia za par drinkov pri bare kde co....( Lesby show v tobogane...hmm ach jaj..)
5.Pizza do ruky stala cca 10-12skk ( Tie stanky boli vsade dokonca aj o 5rano)
a este jedna rada na zaver.

Na plazi po cca 17.00 hodine ostavaju len mlade partie.kocky,chalani,ktory su na dovolenke s rodicmy a hladaju zabavu na vecer,pre nesmelych po zrelom uvazeni a vypiti pollitrovky sa tak rozkecate ze nadviazat komunikaciu nebude problem...dokonca ja rusmi......
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Bulharsko ... Skvele miesto.
Bol som 2× za sebou v Primorsku v Penzione Pavel s cestovkou AlfaTravel.

Bolo vzdy uplne skvelo, Zatial sme sli len autobusom. Bolo to mierne utrpenie ked sme este neboli v šengene ... Na Srbsko-Madarskych hraniciach sme stravili minimalne 1,5h bez Klimy lebo Madarsky colnik nechcel pocuvat motor Autobusu.
Odkedy sme v šengene tak nikto nerobil problem. Na Srbsko-Madarskych hraniciach to trva max 15-20min.

Cesta trva cca 21hodin ale autobus bol velmi dobry Mal vela miesta na nohy, Robili vela prestavok Ale maju masiny s toaletou, Napojovym automatom, Chladenymi napojmi, TV s DVD atd. Cize nenariekali sme.

1. Rok sme sli 7, 2. Rok sme sli 11. V hoteli Pavel su obrovske terasy cize po veceroch sme nakupili Alkohol, Zapli sme si hudbu, roztahali Vodaro a bol Luxus do 2:00 az 3:00 v noci.

Alkohol a Jedlo za par Supiek.
Martini za 110Sk, Malibu 165Sk, Baileys za 210Sk atd ... Pizza stanky otvorene NON-STOP a Cela Pizza za 20-35Sk ... Potraviny lacne atd...

Plaze boli 2 ... Juzna a Severna. Severna ma strmu plaz a je skoro bez meduz len raz za cas sa tam zozbiera Morsky porast.
Juzna je uplne skvela ... Su tam Skutre, Banan, Rozne ine vodne atrakcie atd...
V noci to bolo uplne skvele ... Cela parta sme vbehli do vody ... Videl si len vdaka svitu Mesiaca. Luxus

Diskoteky som moc neskusal. Sice Impuls a Luxor bol dobry ... Hrali tam celkom v pohode :)

Ich zeny taktiez nie. Boli sme skvela partia cize sme sa zabavali sami ... Cize neviem ci su slecny Lahsie ... Neriesil som.
Ale ludia boli velmi sympaticky ...
bakchus85
Novice
Novice

Bulharsko - Primorsko

Príspevok od používateľa bakchus85 »

Ja som bol s priatelkou a este s jednym parom v Bulharsku v Primorsku v Penzione Lebed. Bol to pekny penzion, novo zariadeny, len bolo to asi 5 rokov dozadu, tak neviem v akom stave je dnes..videl som ho v ponuke na http://www.juko-dovolenka.sk/bulharsko/ ... any-lebed/ vyzera stale dost pekne. Bola to dobra dovolenka a hlavne tam nebolo draho co sa tyka jedenia v meste a pod. Bulharsko teda odporucam ale hlavne rusnejsie strediska nech je aj zabava :)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Tak pridam aj ja svoju skusenost.

Pred dvoma rokmi sme boli s rodinou na Zlatych pieskoch, konkretne hotel Exotika 3* http://www.zajazdy.sk/31517/#fotogalerie

Bolo to letecky, tusim 11 noci, uz si celkom nepametam.
Bola to najlepsia dovolenka aku sme kedy zazili, lepsia ako Taliansko (aj ked tam su krajsie mesta, to je fakt) a omnoho lepsia ako v Chorvatsku.

Sluzby v hoteli boli myslim ze na europskej urovni, jedlo chutne, personal ochotny...

Jedine co mi kusok vadilo bolo spinave more, ale to bolo menej ako v Taliansku. A kedze ja som zastanca bazenov, tak celodenny bazen s lehatkom pred hotelom mi uuuplne vyhovoval.

Ohladom stravovania mimo hotel.. za 4x pizza a 4x napoj sme zaplatili cca 400SK ? Nadhera.. :)

a pacila sa mi tam este jedna vec, vazili si nas tam viac ako v chorvatsku, neboli sme pre nich "pastikari" :)

Ale cestu autobusom, no mozno pre mladych, ale ako pre rodinu a ludi co po dovolenke nastupuju do roboty asi nie..
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Ja som bol v Bulharsku 2x v PRimorsKU a bolo super, len druhýkrát bol odosť o ničom lebo sme bol icelá rodina opäť v tom istom dome na ulici Edelvais 10 v nejakom dome. Inač Bulharsko-Primorsko Pecka tam je a hlavne nuda pláž. :lol:

LEn veci oproti predminulému rok u o DOST zdraželi hlavne potraviny, ale je tam jeden super obchod na hlavnej kde predávajú army veci niečo ako muničák. Vzduchovka "Safari" za 700 skk a strieľa celkom v pohode.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja som bol v Bulharsku dvakrat, este za cias ked lev bol 20sk. Zazitky neopakovatelne, len pri tej cene chlastu aj tazko zapametatelne. Ak vsak niekto hlada ciste plaze, kulturne pamiatky a ine nezmysly tak je tu nespravne. Strava supermastna, takze nezanedbavat destilaty - vyhnete sa zazivacim problemom.
Raz som bol v Primorsku mimo sezony, a myslim ze sa mi to pozdavalo viac ako pocas nej.
Bulharsko ostane v mojom srdci. A peceni.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

mi-chau napísal:Ja som bol v Bulharsku dvakrat, este za cias ked lev bol 20sk. Zazitky neopakovatelne, len pri tej cene chlastu aj tazko zapametatelne. Ak vsak niekto hlada ciste plaze, kulturne pamiatky a ine nezmysly tak je tu nespravne. Strava supermastna, takze nezanedbavat destilaty - vyhnete sa zazivacim problemom.
Raz som bol v Primorsku mimo sezony, a myslim ze sa mi to pozdavalo viac ako pocas nej.
Bulharsko ostane v mojom srdci. A peceni.
V peceni. :lol:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Neviem kde si bol michau, ale ja som este v Bulharsku (okrem prechadzku do Ravdy) na spinave more nenatrafil...

//autoeditácia príspevku ( 18 Jun 2009, 16:12 )
Neviem kde si bol michau, ale ja som este v Bulharsku (okrem prechadzku do Ravdy) na spinave more nenatrafil...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja taktiez nie. Jedine 2 roky dozadu bol priliv a doniesol trochu rias. Ale bolo to len chvilkove.
Napísať odpoveď