Call of Duty 4
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
85.25.150.114:28960Shamway napísal:zhanam nejaky kvaltiny hardcore server proste bez lagov a pod 1.7
dostal som chut znova si zastrialt
H| Homegrown - Clan ™ Call of Duty 4 S&D Hardcore Server Linux 1.7
momentalne tam nikto nie je... ale je ten server aktivny a odozva je 35ms..
dalej (vsetky odozva do 40ms)
Nemecke
62.104.176.221:28960 (momentalne 15/16 ludi S&D)
85.10.205.208:28961 (prazdny S&D)
62.104.166.174:28960 (prazdny TDM)
85.14.238.227:28960 (prazdny HQ)
78.111.229.35:28960 (prazdny SABOTAGE)
85.131.172.229:28960 (prazdny TDM)
85.14.228.59:28960 (prazdny S&D)
Anglicke
82.138.240.4:28930 (prazdny FFA)
217.146.86.101:28160 (prazdny TDM)
-
Daggertail
Light Professional
bud mas cheaty ty alebo cheatuje ten kto ma tiez taky cd key ako ty,ked som este nemal origo,tak som tiez musel 2krat zmenit cd key,lebo som mal global ban,az ten treti cd key mi vydrzal par mesiacovGaMeRoN napísal:neviete preco mi stale po urcitom case cca tyzden znicoho nic zabanuju ucet (punkbuster globat ban ...)? takto si nikdy nespravim vysoky rank, stale potom musim zmenit key
stava sa to aj vam? thx
Kód: Vybrať všetko
www.die4game.xf.czzdravim ludia neviem ci to tu uz bolo pisane ale mam takyto silny problem s cod4.ked sa pripojim na (jeden zo serverov zaparit.cz bo iny nepoznam) server tak hram asi tak minutu a potom takyto siny strajk jak je na obrazku.......alebo sa mi to astane aj skor ked niekoho postrelim...vie mi tu niekto poradit???

-
AXO
Professional
mas najnovsiu verziu punkbustera ?Pacho_007 napísal:zdravim ludia neviem ci to tu uz bolo pisane ale mam takyto silny problem s cod4.ked sa pripojim na (jeden zo serverov zaparit.cz bo iny nepoznam) server tak hram asi tak minutu a potom takyto siny strajk jak je na obrazku.......alebo sa mi to astane aj skor ked niekoho postrelim...vie mi tu niekto poradit???
-
lekoklatik
VIP
sry kamo dam si pozorlekoklatik napísal:Pacho_007: Silno si prečítaj pravidlá, kam pridávame obrázky
no tam je nejaka ta stranka na tom obrazku tak tam som bol dal cod4 a ze upgrade a stiahlo mi to nejau srandu a v tej som si to nastavil na cod4 a nechal zapnute a stale to iste a potom som to vypol a stale tak istomas najnovsiu verziu punkbustera ?
-
Marek99
Expert
novy public
pacho keby sisi precital par diskusii dozadu, tak vies ako na to, chod na stranku www.evenbalance.com stiahni punkbuster.exe v nom vyhladaj hru koru chces, zadas cestu aku mas na disku napr.:C/program files/activision atd a das check for updates, restart compu a ides dalej
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2008, 18:28 )
Priste si zahrat na novy public server klanu .: D4G :. s promodom, server je cracknuty cize sa tam dostanete aj ked nemate original hru, je pre vas pripravenych 16 slotov, z map su tam takmer vsetky s par vynimok a z novych je to mapa broadcast, vsetky s typom search and destroy, pre viac informacii www.die4game.xf.cz
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2008, 18:28 )
Priste si zahrat na novy public server klanu .: D4G :. s promodom, server je cracknuty cize sa tam dostanete aj ked nemate original hru, je pre vas pripravenych 16 slotov, z map su tam takmer vsetky s par vynimok a z novych je to mapa broadcast, vsetky s typom search and destroy, pre viac informacii www.die4game.xf.cz
-
AXO
Professional
mam par otazok:
to, co je na obrazku 1.jpg v prilohe 2(na pravej a spodnej strane obrazovky, take kriklave tvary), mi robi v kazdej hre, ktora ma Motion Blur, momentalne co mam nainstalovane su to: CoD2, CoD4 a Pure, neviete cim by to mohlo byt ? moja GPU je Sapphire HD4870 512MB, teploty su iddle/load 47°/57°C (podla everest ultimate), mama pocit, ze to je od preinstalovania ovladacov na GPU, vyriesil by to reinstall hry ?? alebo len zhoda nahod a je problem niekde inde (teploty napr., lebo ani everest nemusi byt pravdivy)? Tie "flaky" robi iba pri aktivnom Blur-e, takze ked nemierim, tak to tam neni, ani v Pure, ked nemam "nitro" tak to tam neni
a dalej, ti, co mate na to PC, daju sa vam nastavit vyssie detaily ako mne ? (na obr. 2.jpg v prilohe 1) ja tem mam len moznosti LOW a NORMAL, HIGH akosi chyba..
//ci dam prilohy v poradi 1;2 alebo 2;1, aj tak je najprv dvojka a potom jedna..
takze prvy problem je k prilohe 2 a prvy problem k prilohe 1
to, co je na obrazku 1.jpg v prilohe 2(na pravej a spodnej strane obrazovky, take kriklave tvary), mi robi v kazdej hre, ktora ma Motion Blur, momentalne co mam nainstalovane su to: CoD2, CoD4 a Pure, neviete cim by to mohlo byt ? moja GPU je Sapphire HD4870 512MB, teploty su iddle/load 47°/57°C (podla everest ultimate), mama pocit, ze to je od preinstalovania ovladacov na GPU, vyriesil by to reinstall hry ?? alebo len zhoda nahod a je problem niekde inde (teploty napr., lebo ani everest nemusi byt pravdivy)? Tie "flaky" robi iba pri aktivnom Blur-e, takze ked nemierim, tak to tam neni, ani v Pure, ked nemam "nitro" tak to tam neni
a dalej, ti, co mate na to PC, daju sa vam nastavit vyssie detaily ako mne ? (na obr. 2.jpg v prilohe 1) ja tem mam len moznosti LOW a NORMAL, HIGH akosi chyba..
//ci dam prilohy v poradi 1;2 alebo 2;1, aj tak je najprv dvojka a potom jedna..
-
xH4wK
-
xH4wK