Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
veru veru, aj ja, odkedy som na vyske, tak som tahak nikdy nepouzil, pripada mi to neseriozne. ale na strednej to bola ina kava, mal som tahakov plno a vyzeral som seriozne, takze ma nikdy nepodozrievali
a dokonca na dejaku pri pisomke ucitelka videla, ako si zasuvam papierik s tahakom pod pisomku a nic nepovedala (tahaky mala vtedy cela trieda) 
No v prvaku na vyske sme mali uplne hluposti, ktore nesuvisia s odborom(informatika)Stoporko napísal:osobne ich na VŠ nepoužívam preto lebo na VŠ idem s tým, že ten odbor chcem študovať a teda to čo ma tam učia už nie je všeobecné ako na strednej, ale veci ktoré budem potrebovať (na strednej do mňa pchali také hovadziny ako geografia, matika...pche)
Tak to ti prajem vela stastiaPatjo napísal:ja osoben studujem preto aby om mal tilul a na vedomosti kaslem aj tak to nebudem potrebovat ..nehovorim ze sa nic nenaucim
na toto nam uz prislipiton napísal:To bolo oblepene tahakmi? Lepsi sposob je naskenovat a vytlacit upravenu etiketu, kde je zlozenie a pod. kecy nahradene tahakom
-
twardykamen
Medium Professional
No to by som chcel aj ja vediet viem ze v zahranici na skolach maju voci ludom ktori pouzivaju tahaky odpor povazuju ich za prachsprostych podvodnikov a clovek ma potom takpovediac statut vyvrhela su s tym velke problemy ked clovek odpisuje, ale tam ide o sposob vychovy takze ludia sa o to vacsinou nepokusaju, u nas sa to ako tak toleruje preto to nie je tak prisne, skor sa to bere ked nemas tahak tak ti treba mohol si si pomoct, vascinou to je len za FX, ale niektori vyucujuci uz pritvrdzuju a davaju automaticky prenos ale este sa nestalo ze by to slo pred nejaku disciplinarnu komisiu, no ked clovek odpisuje na statnych skuskach tak tomu hovorim odvaha ten jedinec si uz vazne o nieco koleduje, a su aj takitwardykamen napísal:osobne by som zaviedol pravidlo ako v zahranici ..ak ti najdu tahak letis zo skoly ..na svk to nie je ale naopr v cechach je nieco podobne..potom sa najdu dementi co maju titul a su duty jak ruly este aj zo svojho predmetu...
-
tomasito13
Star
baby, emaci s tym maju urcite skusenostitomasito13 napísal:budu ich pouzivat aj nadalej ale budu opatrnejsi, kto ma inac nejake skusenosti s BT sluchadlom ako tahakom pocul som ze takto sa to robi na vyske
-
Mateq
Medium Professional
To máš odkiaľ? Skoro každá škola má v poriadku takýto zákaz už roky, to ale neznamená že mi neni tolerované mať ho položený pred sebou na stole. Toto záleží od konkrétneho učiteľa.jackb napísal:zaujimalo by ma co vymyslia ti, ktori sa spoliehali na pdf, txt, doc, etc. v mobiloch, ked ich uz nesmu cez hodinu pouzivat...
A ak narážaš na novú vyhlášku ministerstva, tak vedz že sa to vzťahuje iba na ZŠ.
-
Mateq
Medium Professional
No ako som sa na to pozeral teraz, tak je to trochu neprehladné s tým nariadením. Tu a tu sa spomína iba zákaz na ZŠ. Tu už aj stredné školy. Viem si živo predstaviť že sa vaša učiteľka oháňa niečím čo počula v TV - nájdi si vyhlášku na stránkach ministerstva keď chceš.
Každopádne neviem na čo to je, určite má každá, aj vaša škola v školskom poriadku takýto zákaz napísaný. Môže ti teda byť fuk či ti dostaneš trest na základe vyhlášky ministerstva alebo na základe vášho školeského poriadku. Bohužial si len žiak, a v tomto ti nepomože ani keď si nájdeš ako to presne je, poznáme to všetci ako to chodí
Samozrejme ho nemáš čo používať, to je jasné, ale z čiste právneho pohľadu to píšem.
Už trochu o inom je keď ti ho chce za to že si ho mal na hodine chce zobrať. Na to samozrejme nemá a nikdy nebude mať právo, teoreticky to môžeš hnať až k policajtom
(samozrejme ak by si to spravil tak si na teba pekne zasadnú a na tej škole skončíš, čo ti nestojí za to, ani za rodičov zavolaných v škole, naviac mobil vo vačšine prípadov dostaneš na konci hodiny naspäť s vetičkou "Ešte raz...")
Typický obraz slovenského školstva. Vyhláškou sa niečo zakáže, ale už sa nerieši čo s tým ak žiak zákaz poruší. Potom sa už všetci pohybujú mimo vyhlášok, a aj našich zákonov. Super...
Inak čertvý zážitok z piatka, dostali sme rozvrh na pondelok, napísaný na tabuľu. Vytiahli sme telefón a každý si ho z tabule cvakol. Učitelka ich začne brať že majú byť v taške... Naviac to bola prvá hodina, čiže iba pokyny aký zošit na čo. A aj keď by sa normálne učilo, tak by tým ušetrila cas kým si to každý opíše... Logika je kde?
Každopádne neviem na čo to je, určite má každá, aj vaša škola v školskom poriadku takýto zákaz napísaný. Môže ti teda byť fuk či ti dostaneš trest na základe vyhlášky ministerstva alebo na základe vášho školeského poriadku. Bohužial si len žiak, a v tomto ti nepomože ani keď si nájdeš ako to presne je, poznáme to všetci ako to chodí
Už trochu o inom je keď ti ho chce za to že si ho mal na hodine chce zobrať. Na to samozrejme nemá a nikdy nebude mať právo, teoreticky to môžeš hnať až k policajtom
Typický obraz slovenského školstva. Vyhláškou sa niečo zakáže, ale už sa nerieši čo s tým ak žiak zákaz poruší. Potom sa už všetci pohybujú mimo vyhlášok, a aj našich zákonov. Super...
Inak čertvý zážitok z piatka, dostali sme rozvrh na pondelok, napísaný na tabuľu. Vytiahli sme telefón a každý si ho z tabule cvakol. Učitelka ich začne brať že majú byť v taške... Naviac to bola prvá hodina, čiže iba pokyny aký zošit na čo. A aj keď by sa normálne učilo, tak by tým ušetrila cas kým si to každý opíše... Logika je kde?
na jednom z gymnazii sa pocas uplynuleho tyzdna stalo, ze vyucujuci po ignoracii upozornenia, ze telefon sa nemoze pouzivat, studentke mobil zobral a vyhodil z okna
a odoberanie telefonu celkovo: riaditelka na mojom gymnaziu zabavene telefony vracala bud rodicom, alebo az na konci roka...
ja som sa s tym nastastie nestretol, ale to len tak na margo toho kto ma na co pravo a toho ci sa mas chut dotahovat s vyucujucim/riaditelom o tom na co ma pravo...
a odoberanie telefonu celkovo: riaditelka na mojom gymnaziu zabavene telefony vracala bud rodicom, alebo az na konci roka...
ja som sa s tym nastastie nestretol, ale to len tak na margo toho kto ma na co pravo a toho ci sa mas chut dotahovat s vyucujucim/riaditelom o tom na co ma pravo...