Pouzivate tahaky ? :) ak ano tak napiste ake sposoby...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

veru veru, aj ja, odkedy som na vyske, tak som tahak nikdy nepouzil, pripada mi to neseriozne. ale na strednej to bola ina kava, mal som tahakov plno a vyzeral som seriozne, takze ma nikdy nepodozrievali :) a dokonca na dejaku pri pisomke ucitelka videla, ako si zasuvam papierik s tahakom pod pisomku a nic nepovedala (tahaky mala vtedy cela trieda) :D
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

preco je to na vyske neseriozne ?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Patjo napísal:preco je to na vyske neseriozne ?
osobne ich na VŠ nepoužívam preto lebo na VŠ idem s tým, že ten odbor chcem študovať a teda to čo ma tam učia už nie je všeobecné ako na strednej, ale veci ktoré budem potrebovať (na strednej do mňa pchali také hovadziny ako geografia, matika...pche :P )
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ja osoben studujem preto aby om mal tilul a na vedomosti kaslem aj tak to nebudem potrebovat ..nehovorim ze sa nic nenaucim :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Stoporko napísal:osobne ich na VŠ nepoužívam preto lebo na VŠ idem s tým, že ten odbor chcem študovať a teda to čo ma tam učia už nie je všeobecné ako na strednej, ale veci ktoré budem potrebovať (na strednej do mňa pchali také hovadziny ako geografia, matika...pche :P )
No v prvaku na vyske sme mali uplne hluposti, ktore nesuvisia s odborom(informatika) :) napr. fyzika, elektrotechnika, inzinierstvo materialov... Tam to bolo nutne :) Verim ze toho roku uz tahaky potrebovat nebudem
Patjo napísal:ja osoben studujem preto aby om mal tilul a na vedomosti kaslem aj tak to nebudem potrebovat ..nehovorim ze sa nic nenaucim :)
Tak to ti prajem vela stastia :)
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Naj riešenie, ale musíte používať s rozvahou, a nie že budete za hodinu 100krát piť :wink:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

.:M4jco:. napísal:Naj riešenie, ale musíte používať s rozvahou, a nie že budete za hodinu 100krát piť :wink:
To bolo oblepene tahakmi? Lepsi sposob je naskenovat a vytlacit upravenu etiketu, kde je zlozenie a pod. kecy nahradene tahakom :)
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

piton napísal:To bolo oblepene tahakmi? Lepsi sposob je naskenovat a vytlacit upravenu etiketu, kde je zlozenie a pod. kecy nahradene tahakom :)
na toto nam uz prisli :D flaska musi byt bez etikety, len tie pera zatial este vychadzaju, ostatne zlyhava, a ked as ma clovek ucit taku kkti-nu akou je financie zivotneho prostredia tak si radsej prenesie alebo urobi na tahakoch tymto pozdravujem jednu profesorku
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

My sme si s kamoskami davali papieriky s tahami pod silonky.Vyhrnula suknu, odpisala a zhrnula naspat. Nikdy nam na to neprisli :)
Aj ked autorovi temy to asi moc nepomoze
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

osobne by som zaviedol pravidlo ako v zahranici ..ak ti najdu tahak letis zo skoly ..na svk to nie je ale naopr v cechach je nieco podobne..potom sa najdu dementi co maju titul a su duty jak ruly este aj zo svojho predmetu...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

twardykamen: To kde nieco take funguje, ze ak ti najdu tahak, tak letis, hmm???
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

twardykamen napísal:osobne by som zaviedol pravidlo ako v zahranici ..ak ti najdu tahak letis zo skoly ..na svk to nie je ale naopr v cechach je nieco podobne..potom sa najdu dementi co maju titul a su duty jak ruly este aj zo svojho predmetu...
No to by som chcel aj ja vediet viem ze v zahranici na skolach maju voci ludom ktori pouzivaju tahaky odpor povazuju ich za prachsprostych podvodnikov a clovek ma potom takpovediac statut vyvrhela su s tym velke problemy ked clovek odpisuje, ale tam ide o sposob vychovy takze ludia sa o to vacsinou nepokusaju, u nas sa to ako tak toleruje preto to nie je tak prisne, skor sa to bere ked nemas tahak tak ti treba mohol si si pomoct, vascinou to je len za FX, ale niektori vyucujuci uz pritvrdzuju a davaju automaticky prenos ale este sa nestalo ze by to slo pred nejaku disciplinarnu komisiu, no ked clovek odpisuje na statnych skuskach tak tomu hovorim odvaha ten jedinec si uz vazne o nieco koleduje, a su aj taki :roll:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

zaujimalo by ma co vymyslia ti, ktori sa spoliehali na pdf, txt, doc, etc. v mobiloch, ked ich uz nesmu cez hodinu pouzivat...
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

jackb napísal:zaujimalo by ma co vymyslia ti, ktori sa spoliehali na pdf, txt, doc, etc. v mobiloch, ked ich uz nesmu cez hodinu pouzivat...
budu ich pouzivat aj nadalej ale budu opatrnejsi, kto ma inac nejake skusenosti s BT sluchadlom ako tahakom pocul som ze takto sa to robi na vyske
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

tomasito13 napísal:budu ich pouzivat aj nadalej ale budu opatrnejsi, kto ma inac nejake skusenosti s BT sluchadlom ako tahakom pocul som ze takto sa to robi na vyske
baby, emaci s tym maju urcite skusenosti :D... ale velmi malo ludi to pouziva ale je to dost sranda nahrajes si tam veci a prepinas si nejakym nepozorovanym sposobom dneska sa uz vselico najde :)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

jackb napísal:zaujimalo by ma co vymyslia ti, ktori sa spoliehali na pdf, txt, doc, etc. v mobiloch, ked ich uz nesmu cez hodinu pouzivat...
To máš odkiaľ? Skoro každá škola má v poriadku takýto zákaz už roky, to ale neznamená že mi neni tolerované mať ho položený pred sebou na stole. Toto záleží od konkrétneho učiteľa.
A ak narážaš na novú vyhlášku ministerstva, tak vedz že sa to vzťahuje iba na ZŠ.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Mateq napísal:A ak narážaš na novú vyhlášku ministerstva, tak vedz že sa to vzťahuje iba na ZŠ.
mozes mi napisat prosimta viac info o tej vyhlaske ? U nas v skole (stredna skola) sa nam tak vyhrazaju

//: Dakujem za blizsie vysvetlenie
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

No ako som sa na to pozeral teraz, tak je to trochu neprehladné s tým nariadením. Tu a tu sa spomína iba zákaz na ZŠ. Tu už aj stredné školy. Viem si živo predstaviť že sa vaša učiteľka oháňa niečím čo počula v TV - nájdi si vyhlášku na stránkach ministerstva keď chceš.
Každopádne neviem na čo to je, určite má každá, aj vaša škola v školskom poriadku takýto zákaz napísaný. Môže ti teda byť fuk či ti dostaneš trest na základe vyhlášky ministerstva alebo na základe vášho školeského poriadku. Bohužial si len žiak, a v tomto ti nepomože ani keď si nájdeš ako to presne je, poznáme to všetci ako to chodí :) Samozrejme ho nemáš čo používať, to je jasné, ale z čiste právneho pohľadu to píšem.

Už trochu o inom je keď ti ho chce za to že si ho mal na hodine chce zobrať. Na to samozrejme nemá a nikdy nebude mať právo, teoreticky to môžeš hnať až k policajtom :D (samozrejme ak by si to spravil tak si na teba pekne zasadnú a na tej škole skončíš, čo ti nestojí za to, ani za rodičov zavolaných v škole, naviac mobil vo vačšine prípadov dostaneš na konci hodiny naspäť s vetičkou "Ešte raz...")

Typický obraz slovenského školstva. Vyhláškou sa niečo zakáže, ale už sa nerieši čo s tým ak žiak zákaz poruší. Potom sa už všetci pohybujú mimo vyhlášok, a aj našich zákonov. Super... :smt078

Inak čertvý zážitok z piatka, dostali sme rozvrh na pondelok, napísaný na tabuľu. Vytiahli sme telefón a každý si ho z tabule cvakol. Učitelka ich začne brať že majú byť v taške... Naviac to bola prvá hodina, čiže iba pokyny aký zošit na čo. A aj keď by sa normálne učilo, tak by tým ušetrila cas kým si to každý opíše... Logika je kde?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na jednom z gymnazii sa pocas uplynuleho tyzdna stalo, ze vyucujuci po ignoracii upozornenia, ze telefon sa nemoze pouzivat, studentke mobil zobral a vyhodil z okna
a odoberanie telefonu celkovo: riaditelka na mojom gymnaziu zabavene telefony vracala bud rodicom, alebo az na konci roka...
ja som sa s tym nastastie nestretol, ale to len tak na margo toho kto ma na co pravo a toho ci sa mas chut dotahovat s vyucujucim/riaditelom o tom na co ma pravo...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

jackb: no ale v ziadnom pripade ho nemoze vyhodit oknom :wink:
Napísať odpoveď