ste v lese zbadate divu svinu ona vas pozorate na seba zoci voci diva svina sa rozobehne po vas co urobite?
Utek nepomoze ...co navrhujete?Aku obranu berte ohlad ze nemam zbrojny pas
Nie. Plynova zbran nema taku energiu, aby si to ta svina vsimla.darebak napísal:tak to je dost naprd..nemusi to byt napr len v lese idem popri potoku a zautoci namna...nic zmrzaceny alebo mrtvy?
S plynovu pistolku by som neuspel keby som tam mal naboje proti zveri ?(plynove naboje)
Iná vec je použiť nonivamid proti nejakému čoklovi či ožranovi a iná vec proti rozzúrenej 200 kg divej svini čo si bráni mladé......TomAss napísal:ja si myslim ze 3 nonivamid supy z par metrov by s prasatom urcite nieco spravili a ked nie zlozili tak aspon sposobili prasatu dezorientaciu a poskytli nejaky ten cas na utek...
(http://shop.zbrane-frano.sk/proginfo.ph ... .a.pfeffer)
"Nonivamid - Účinný i proti osobám podnapitým, so zníženým prahom bolesti, divým a agresívnym zvieratám. Okamžitý účinok na zasiahnutej sliznici. Látka spôsobuje dočasné oslepnutie, dušnosť, dráždivý kašeľ, zvracanie a silné pálenie pokožky. Možný opuch očí a pľúc! Dlhodobý účinok, bolesti na zasiahnutých miestach pretrvávajú aj niekoľko dní!"