Tak už to začalo padať aj mne, teda, prvý krát mi to padlo v Továrenskej hale, hneď ako som ju vyčistil prišlo hlásenie a počas hlásenia rovno pád na plochu...
Pocujte mam problem s jednou pasazou skoro nazaciatku da sa povedta zacinate na takom Kopci a ked trosku zidete spustite alarm a zacne vas pumpovat gulometne hniezdo ledva sa stihnete skryt a pak nabehen kopec elity a ja mam len pistol a brokovnicu ako nic v tzlom ale max jedneho zabijem ak utekam striela pomne hniezdo ak ostanem nabehnu vojaci LEPSIE vyzbrojeny ... nestoiham davat I a lekarnicku ako ? na to
Utekaj hneď pri tom plote vľavo, stihneš to pretože ten plot nie je dlhý, po pár metroch tam končí. Potom už len utekaj čo najrýchlejšie ako sa dá smerom k tomu táboru.
kelsoo napísal:Pocujte mam problem s jednou pasazou skoro nazaciatku da sa povedta zacinate na takom Kopci a ked trosku zidete spustite alarm a zacne vas pumpovat gulometne hniezdo ledva sa stihnete skryt a pak nabehen kopec elity a ja mam len pistol a brokovnicu ako nic v tzlom ale max jedneho zabijem ak utekam striela pomne hniezdo ak ostanem nabehnu vojaci LEPSIE vyzbrojeny ... nestoiham davat I a lekarnicku ako ? na to
Ja som ich tam vystrielal a pobral zbrane
//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2008, 11:31 )
Mam problem v hre priamo s dejom mam ulohu ze DOstihnut TEsaka ale ked pridem k tomu vchodu do toho jeho krytu tak my nechce dat otvorit dvere len ak strelim donich tak sa same otvoria zbehnem dole vybuchcne nejaka bomba pozbieram veci a idem von a nic sa nedeje uloha je stale aktyvna a neda sa nijako zrusit ( a to by malo byt tak ze dobehnem ktym dveram a pusti sa my vydeo a ze potom ma okradnu a mam zanimy bezat ).
PLs neviete nejako poradit, stiahol som crack od reloaded a mam aj patch 1.5.4. tak este to skusym vyskusat a ked to nepojde tak to je komplet v riti..
Pocujte stiahol som ten fic ci ako na prechadzanie do inych lokacii a co s tym teraz kde to mam dat ako to amm pozit ??? neviem si dat rady a nechcem to nikam kopirovat lebo ako sa poznam tak si to dodzubem prosiiim op pomoc vopred velmi pekne dakujem ))
Toy M@ch!n3 napísal:zlozku gamedata skopci do zlozky kde mas Clear Sky
Kamo akurat som zlozku skopcil do Zlozky stalker mezi ostatne zlozky no Stale to nejde ?? nemam tie subory vytiahnut a hodit ich do neiakej URCITEJ zlozky ????
webmasterr napísal:nj ako som hovoril stalkera treba hrat tak 2-3 mesiace po vydani..aby sa vydali hlavne opravne patche..a aby z toho clovek aspon nieco mal ))
//tak dufam ze vyjdu co najskor
presne tak,pri prvom S.T.A.L.K.E.R.O.V.Y. som videl asi 10x modrú obrazovku smrti,tak teraz si hru kúpim až tak na vianoce a vtedy aj zahrám.
kelsoo napísal:Kamo akurat som zlozku skopcil do Zlozky stalker mezi ostatne zlozky no Stale to nejde ?? nemam tie subory vytiahnut a hodit ich do neiakej URCITEJ zlozky ????
nakopiruj ju tak aby si mal takuto strukturu x:/tam kde mas hru/stalker/gamedata/configs/ui/tie subori
btw ta zlozka gamedata tam bude nova tj sa neprepisuje s nicim..cize by sa ta ani nemalo pytat na prepisanie atd..
Daggertail napísal:iso. rozdel na jednotlive casti vo winrare
prave takto som to nechcel robit ale aj tak diky.....ked som pisal ze to chcem rozdelit som to mal na mysli tak ze ked vlozim jedno dvd zacne istalovat a potom si vypyta druhe dvd a pekne sa to nainstaluje a nie aby som to musel rozbalovat tisic krat na hardisk
Pacho_007 napísal:prave takto som to nechcel robit ale aj tak diky.....ked som pisal ze to chcem rozdelit som to mal na mysli tak ze ked vlozim jedno dvd zacne istalovat a potom si vypyta druhe dvd a pekne sa to nainstaluje a nie aby som to musel rozbalovat tisic krat na hardisk