S.T.A.L.K.E.R. clear sky

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

V piatok ma vyjst Patch 1.5.05 ...
Paul
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Paul »

Tak už to začalo padať aj mne, teda, prvý krát mi to padlo v Továrenskej hale, hneď ako som ju vyčistil prišlo hlásenie a počas hlásenia rovno pád na plochu... :?
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

No mne to nepadlo vobec len mi to zamrzlo na tej pozicii ako som vyssie spominal.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

mne to padalo ohladne Xray engine bugu..potom som dal ešte raz patch a crack ale už od Reloaded a fiči normálne
Paul
Medium Star
Medium Star

Mne to padlo bez akéhokoľvek erroru...no nič, snáď to opravia v najbližšom patchi.
kelsoo
Star
Star

problem v hre

Príspevok od používateľa kelsoo »

Pocujte mam problem s jednou pasazou skoro nazaciatku da sa povedta zacinate na takom Kopci a ked trosku zidete spustite alarm a zacne vas pumpovat gulometne hniezdo ledva sa stihnete skryt a pak nabehen kopec elity a ja mam len pistol a brokovnicu ako nic v tzlom ale max jedneho zabijem ak utekam striela pomne hniezdo ak ostanem nabehnu vojaci LEPSIE vyzbrojeny ... nestoiham davat I a lekarnicku :( ako ? na to
Paul
Medium Star
Medium Star

Utekaj hneď pri tom plote vľavo, stihneš to pretože ten plot nie je dlhý, po pár metroch tam končí. Potom už len utekaj čo najrýchlejšie ako sa dá smerom k tomu táboru.
kelsoo
Star
Star

Vidis to mi nenapadlo :D a ja smely zajko Rovno oproti k vezia a s pistolkou SMelo strielam :D po vsetkom co sa hybe :D Och Ok idem skusit ?:)

//autoeditácia príspevku ( 22 Sep 2008, 15:48 )
No jo DIk moc :) uz som v zakladni kde ste zacinali cernobil :) Inak Fakt zatial najlepsia hra co som hral
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

pls vzdy ked zapnem hru a dam pokracovat nahodi mi tuto chybu ...

hra mi isla normalne az do kym mi to neurobilo prvy krat .... nepomohlo ani reinstall

//sry nevsimol som si to ... ale aj tak dik skusim
Prílohy
chyba
chyba
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

deadlife:
Opak napísal:mne to padalo ohladne Xray engine bugu..potom som dal ešte raz patch a crack ale už od Reloaded a fiči normálne
minoz
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa minoz »

kelsoo napísal:Pocujte mam problem s jednou pasazou skoro nazaciatku da sa povedta zacinate na takom Kopci a ked trosku zidete spustite alarm a zacne vas pumpovat gulometne hniezdo ledva sa stihnete skryt a pak nabehen kopec elity a ja mam len pistol a brokovnicu ako nic v tzlom ale max jedneho zabijem ak utekam striela pomne hniezdo ak ostanem nabehnu vojaci LEPSIE vyzbrojeny ... nestoiham davat I a lekarnicku :( ako ? na to
Ja som ich tam vystrielal a pobral zbrane :D

//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2008, 11:31 )
Mam problem v hre priamo s dejom mam ulohu ze DOstihnut TEsaka ale ked pridem k tomu vchodu do toho jeho krytu tak my nechce dat otvorit dvere len ak strelim donich tak sa same otvoria zbehnem dole vybuchcne nejaka bomba pozbieram veci a idem von a nic sa nedeje uloha je stale aktyvna a neda sa nijako zrusit ( a to by malo byt tak ze dobehnem ktym dveram a pusti sa my vydeo a ze potom ma okradnu a mam zanimy bezat ).
PLs neviete nejako poradit, stiahol som crack od reloaded a mam aj patch 1.5.4. tak este to skusym vyskusat a ked to nepojde tak to je komplet v riti.. :(
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

zdravim pani nemate niekto navod ako to dat na dve dvd5???
kelsoo
Star
Star

Help 2

Pocujte stiahol som ten fic ci ako na prechadzanie do inych lokacii a co s tym teraz kde to mam dat ako to amm pozit ??? :D neviem si dat rady a nechcem to nikam kopirovat lebo ako sa poznam tak si to dodzubem prosiiim op pomoc vopred velmi pekne dakujem :)))
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

zlozku gamedata skopci do zlozky kde mas Clear Sky
kelsoo
Star
Star

Toy M@ch!n3 napísal:zlozku gamedata skopci do zlozky kde mas Clear Sky
Kamo akurat som zlozku skopcil do Zlozky stalker mezi ostatne zlozky no Stale to nejde ?? nemam tie subory vytiahnut a hodit ich do neiakej URCITEJ zlozky ????
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

webmasterr napísal:nj ako som hovoril stalkera treba hrat tak 2-3 mesiace po vydani..aby sa vydali hlavne opravne patche..a aby z toho clovek aspon nieco mal :)))

//tak dufam ze vyjdu co najskor :)
presne tak,pri prvom S.T.A.L.K.E.R.O.V.Y. som videl asi 10x modrú obrazovku smrti,tak teraz si hru kúpim až tak na vianoce a vtedy aj zahrám.
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

Pacho_007 napísal:zdravim pani nemate niekto navod ako to dat na dve dvd5???
iso. rozdel na jednotlive casti vo winrare :wink:
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

kelsoo napísal:Kamo akurat som zlozku skopcil do Zlozky stalker mezi ostatne zlozky no Stale to nejde ?? nemam tie subory vytiahnut a hodit ich do neiakej URCITEJ zlozky ????
nakopiruj ju tak aby si mal takuto strukturu x:/tam kde mas hru/stalker/gamedata/configs/ui/tie subori :)

btw ta zlozka gamedata tam bude nova tj sa neprepisuje s nicim..cize by sa ta ani nemalo pytat na prepisanie atd.. ;)
Pacho_007
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pacho_007 »

Daggertail napísal:iso. rozdel na jednotlive casti vo winrare :wink:
prave takto som to nechcel robit ale aj tak diky.....ked som pisal ze to chcem rozdelit som to mal na mysli tak ze ked vlozim jedno dvd zacne istalovat a potom si vypyta druhe dvd a pekne sa to nainstaluje a nie aby som to musel rozbalovat tisic krat na hardisk :?
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

Pacho_007 napísal:prave takto som to nechcel robit ale aj tak diky.....ked som pisal ze to chcem rozdelit som to mal na mysli tak ze ked vlozim jedno dvd zacne istalovat a potom si vypyta druhe dvd a pekne sa to nainstaluje a nie aby som to musel rozbalovat tisic krat na hardisk :?
aha,tak v tom ti teda nepomozem :(
Napísať odpoveď