OVB - skusenosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ako poznate spolocnost OVB?

Mam s nimi dobru/-e skusenost/-i
67
20%
Nemam s nimi dobru/-e skusenost/-i
112
33%
Nemam s nimi ziadnu skusenost / nepoznam ich
156
47%

Celkom hlasov: 335

ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

sundevil napísal:aj jeden aj druhy ma informacie len o tom co bolo, co bude nevie ani jeden, jedine v com sa mozu lisit je usudok ako sa trh bude dalej spravat
presne tak...a čo si mysliš kto lepšie odhadne lepšie aká situácia nastane?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Nerozumiem, co ma OVB alebo podobna spolocnost odhadovat. Ved to co ponukaju je len poradenstvo pri vybere z radu spolocnosti z aktualnych ponuk. Ziadne predpovede nerobia.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

presne ako pise holubar, oni len radia kam investovat, o konecne zhonotenie investicie sa postara vzdy ina institucia a jedno ci mi to sprostredkuje niekto z ovb, alebo zamestnanec tej institucie alebo sa tak rozhodnem ja sam
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

heh..píšem tu so 4 ludmi naraz na 4 temy :D ....už mám z toho trochu guláš..

ale myslim, že pointa je v tom, že fin. poradca vie lepšie rozhodnuť čo s peniazmi ako bežny človek..

asi si dám den pauzu...
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

ProfionQQ napísal:ale myslim, že pointa je v tom, že fin. poradca vie lepšie rozhodnuť čo s peniazmi ako bežny človek..
financny poradca ktoreho platis pravidelne ano. financny poradca, ktoreho prijem zavisi od toho kolko zmluv s tebou uzatvori (a cim nevyhodnejsie su pre teba tym viac penazi dostane) ... hm o tom by sa dalo polemizovat. netvrdim ze nie su aj taki co sa vyznaju a ide im o dobro klienta, ale nie kazdy je taky. u fin. poradcu, ktoreho si platis to mas iste ze ta neobabre.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

je to dochodkove setrenie co ponukaju dako osetrene? podla toho co mi znamy tlacil kalerab do hlavy, sa to tavari ako DSS, lenze do pilierov sa uz neda vstupit...
ako to teda vlastne je?
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

takto ovb sa nezaobera iba dochodkovym sporenim, a ide oto ze oniti nukaju DDS co je doplnkove dochodkove sporenie cili treti pilier a ten vyhodny je pre mladych hlavne
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Jeremy napísal:takto ovb sa nezaobera iba dochodkovym sporenim, a ide oto ze oniti nukaju DDS co je doplnkove dochodkove sporenie cili treti pilier a ten vyhodny je pre mladych hlavne
a je to rovnako garantovane statom alebo niecim stabilnym? lebo nemam chut davat peniaze niekomu, kto sa nabali a zmyzne....
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

no garantovane to mas lebo to nieje nebankovka a vsetky dds si stavaju nastojom image v tomto pripade odporucam vstupit do stabilnej dds

hlavnym tahakom vstupu do dds je to ze stat motivuje zamestnavatela aby prispieval zamestnancovi do dds
Edward88
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

OVB "žraloci"

Príspevok od používateľa Edward88 »

Mám s "agentom" OVB vemi zlú skúsenosť. Žiaľ, bola mi to dokonca rodina. Našťastie je to minulý čas, nie nezomrela, proste už nekomunikujeme.
1. Pri odhlasovaní auta z dôvodu predaja v Allianz sa ma spýtali kto mi uzatváral zmluvu, pretože keby sa niečo zomlelo, mal by som problémy s plnením, pretože ten formulár bol zle vypísaný a boli tam čudné údaje. Boli presné, ale niektoré veci na tom tlačive neboli zaškrtnuté a mohol by som sa dostať do problémov.
2. Stavebné sporenie - delili sme zmluvu a neoznámila mi, že doklady nesmú byť staršieho dáta ako je dátum delenia zmluvy. (Presne si nepamätám ako to bolo, zhruba kvôli tomuto). Polka dokladov v háji a vraj si mám nejaké pozháňať aby mi vyplatili moje prostriedky. Taká bola drzá. Tak som jej povedal, že keď mi to domrvila, nech mi tie doklady zoženie sama. Musela....
3. Bytová poistka - poistila mi byt, žena nechala pračku ísť bez dozoru, išla von, 7 kubíkov vody na ulici, susede dole tiekla voda z lustra, proste katastrofa. V hlbokom úklone som susede sľúbil aj modré z neba, že to vyriešime, som poistený, nebude problém.
Nebol problém. Do doby, kým som nenavštívil poisťovňu. Ten byt bol poistený na také kraviny až som čumel. Ale na vytopenie poistený nebol, resp. za cudzie škody ktoré zaviním ja. Bola to otázka 100 Skk, o to by bol vyšší ročný poplatok. Všetko som vykešoval zo svojho, poistka mi bola nanič.
Okamžitý telefonát, rodinný rozvod! Odvtedy som ju nevidel a povedal jej, že keď ma uvidí na ulici, nech prejde na druhú stranu chodníka, lebo spadne do výkopu a náhodou sa na ňu zosype hlina.

Povedal som si že už žiadneho "poradcu " nechcem! Aj keď sú určite aj šikovní poradcovia, nemôžeme ich hádzať do jedného vreca, ale ďakujem, nechcem.
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ano je to o ludoch, su dobry financy poradcovia a finacny predajcovia ale to mas ako to co povedal lasica
ludia sa delia na svine a este vacsie svine a nikdy nevies na ktoru skupinu ludi prave narazis

prosteje to tak ci je tvoj poradca v dobrej spolocnosti ludi ci je dobre skoleny atdatd

ale toto nieje iba v ovb ale aj v inych poradenskych spolocnostiach
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

tato profesia neni nanič, ano je svinske nahanať si prachy pre seba a oje*** iných ludi, ale aj aby ste mali seriozne pohnutky potrebujete oseravacie taktiky poznať, inak budete robiť hovno, ako pre seba, tak pre iných... ako sa z tohto biznisu dostať ? nemam tlaky prisť za šefom a povedať" tak mna to už nebaví " :?
garganelko
Novice
Novice

ked som odchadzal z tohto biznisu

Príspevok od používateľa garganelko »

Aj mne jeden "ponukal" tento superbiznis. Spočiatku sa mi to pozdávalo, lebo mi vravel, ze nejde o dílerstvo ani piramidu. Tak som siel na zopar stretnuti cca 4? Nakoniec som pochopil, alebo mozno zle pochopil (ako sa oni tym zvyknu branit), ze je to v podstate dilerstvo, ale nie len pre jednu firmu,ale pre viacere naraz. Nejak som od toho cuvol, povedal som si, ze ja nepotrebujem byt milionar a tak to aj je. Veducemu som povedal, ze prepac za strateny cas so mnou a diki za ponuknutie "sance" ale zrejme sa nehodim na tuto pracu. Nebavilo by ma oslovovat pol mesta a hladat si klientov. ja radsej ked klienti chodia za mnou. Ked som mu oznamil "rozchod", poslednou otazkou bolo, ci poznam niekoho, kto by siel do tohto biznisu...Bolo mi to dost divne ,ako ja mozem ponukat nieco,v com ja nie som?Z tochto som pochopil, ze to nie je len dilerstvo,ale aj piramida.
Dano.
5p33dy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 5p33dy »

no takze niekto tu pisal ze s amslicom nema ovb uzavretu zmluvu preto nikomu neodporucili ... je to scasti pravda a s velkej casti nie... neoporucali iba americku vetvu tejto spolocnosti AIG pretoze s nou nemaju ziadnu ako vy hovorite zmluvu ani nic podobne oni totiz nemaju zmluvu s nikim a zaroven zo vsetkymi pretoze ta banka vas neposle prec ked im viete vybavit klienta za hoc aj pre nich menej vyhodnu sumu cize u KAZDEJ takejto spolocnosti ste s vasim klientom vitany... a este k tomu amslicu... ak vam nieco hovoria ratingove body podla nezavislich ratingovich spol. tak viete ze americka vetva amslica mala tento rating prakticky na dne co samozrejme nevypisali pri vstupoch do jednotlivych pobociek :D ze nedavajte nam ani korunu lebo uz rok pomaly krachujeme a snazime sa s toho vyhrabat super neexistujucimi ponukami... len pre informaciu to AIG vcerajsim dnom kompletne skrachovalo a ludia ktory do toho ,investovali, ? dovi :prdel:

bezny clovek ktory sa venuje normalnej praci a svojej rodine proste nema cas sledovat co mu ktora poistovna a banka da (pre kazdeho cloveka je dobra ina) a nie este aby si hladal na internete jednotlive ratingy...

OVB-ak od vas nemoze zobrat ani korunu vsetko vam pekne vysvetli comu nerozumiete takze si mozte byt isty ze pri poistovani a ani ziadosti o uver z vas neubudne... samozrejme co sa tyka investicie vami nasporenych penazi je to ine... vo svojej pobocke ma k dispozicii zoznam so stovkami roznymi investicii ktore ma rozne obodovane cize vy mozte investovat co ja viem kam 100 000 on s toho bude mat 1000 ale mozte investovat aj 300 000 a on s toho bude mat len 5000.... v tomto mate pravdu ale takych co sa nabaluju na neexistujucich investiciach stihaju minimalne financnou pokutou a vsetko je to poistene cize klienta sa nic netyka a takyto ,poradca, vydrzi v tej ktorej spolocnosti max pol roka...

odporucanie idu od spokojneho klienta k jeho znamim... nie ze ovbak vam povie ze ak mu nedate 10cisel moze tahat :D toto som fakt pocul prvy krat... a ak je naozaj dobry a ma spokojnych klientov tato podla vas piramida ide dalej a nemusi nikoho otravovat s vyvolavanim... s takm otravom by som ani ja nic neriesil...

urcite sa niekto spyta ci pracujem pre OVB ... nie nepracujem a ani nehodlam lebo za velke peniaze sa tam treba doslova ,,zodrat,, inak je to priemerne platene
edimontana
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa edimontana »

nepovedal by som, ze priemerne platene....skor by som povedal, je to platene tak ako ten ktory clovek dokaze spravit... a zalezi len na clovekovi ci bude plateny nadstandartne alebo priemerne alebo vobec.....v podstate je to dobry biznis...ale vsetko zalezi na ludoch...pre niekoho je tato praca..a pre niekoho nie...niekto nema nato nervy ...niekoho to bavi...a niekto sa chce natom len svinsky nabalit...tak ako v kazdom inom biznise..:) moj mini nazor :)
5p33dy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 5p33dy »

samozrejme ze to zalezi na CLOVEKOVI :D vsak to som aj napisal ked budes robit jak blazon cely den a vikendy tak si zarobis nadpriemerne... ak chces ludi klamat a nabalit seba nevydrzis ale inak suhlasim
baccardi42
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa baccardi42 »

ja robim pre OVB..zatial tu vidim ludi,ktori odsudzuju tento biznis..prezentuju tu nejake svoje dojmy,ale velke skusenosti s tym nemaju..tuto pracu moze robit hocikdo,ale vacsina po 3 mesiacoch zisti,ze na to nema..
takze ako to prebieha..samozrejme,skolenia 2-3 krat do tyzdna + kazdy mesiac 2-dnovka..
co sa tyka,kontaktovania zakaznikov je to biznis ako kazdy iny..predstavte si,ze by ste vystudovali medicinu..chcete si otvorit sukromnu ordinaciu..budete len tak sediet na riti a cakat kto za vami pride?
co sa tyka podomoveho predaja..toto ste si pomylili,po prve nikomu nic neponukame,ziadne zmluvy,vsetko sa robi na zaklade analyzy klienta..a keby som ja osobne dakomu zazvonil vecer pri dverach,tak ma moj sef vyrazi az by to bolo nechutne!!!
ano,na zaklade predtlaceneho tlaciva..a co je na tom zle? vam by sa ako klientovi pacilo keby to vas poradca spisoval kade-tade po zdrapoch?
ovb-funguje 38 rokov a je to nadnarodna nezavisla spolocnost,ktora spolupracuje s mnozstvom institucii na financnom trhu..atd.,tym vas tu nebudem zatazovat..
co sa tyka penazi..poradenstvo je zadarmo,a nikto nema z penazi klienta ani korunu..odmeny sa inkasuju od spolocnosti s ktorou sa zmluva uzavrie--jednorazovu proviziu za sprostredkovanie...
neexistuju ziadne mesacne limity..to je najvacsia hlupost,co som tu postrehol..nikto vas absolutne do nicoho nenuti..
takze tak..asi vazne zalezi od ludi..moji klienti v pondelok naobed vedeli o tom,ze akcie materskej spolocnosti Dexii Banky sa prepadli o 34%..vy ste si to mohli precitat na serveroch na druhy den..a v stredu uz toho boli plne noviny..financne poradenstvo je hlavne o informaciach a mna moja praca bavi..studujem financnu matematiku a matematicku statistiku,takze do ratania urokov a ocenovania poistiek sa nieco aj rozumiem..ovb nepotrebuje mna a ja nepotrebujem ovb..
ak by mal niekto nejake otazky:
[email protected]
blscha
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blscha »

enter00 napísal:ako som uz pisal v teme o g-profit, zalezi hlavne od cloveka(poradcu).
system OVB je ale tak nastaveny, ze nic, ziadny produkt nie je extra vyhodny, osobne uprednostnujem riesenie od mojej banky, kde mam dlho ucet, poznaju ma na pobocke, vladne tam dovera z oboch stran.

peniaze nie su hracka, riskovat problemy vdaka cloveku, co bol 5 krat na skoleni(kde sa aj tak preberaju hlavne metody persuazie) a hovori o sebe, aky je velky financny poradca... (nenarazam na tvojho znameho, nepoznam ho, hovorim vseobecne)
Pracujem pre OVB sú tam rôzny ľudia ,záleží na koho narazíš.Niekto ťa ani poriadne nevypočuje a chce na tebe zarobiť a niekto ti pomôže.Je to lotéria.

//autoeditácia príspevku ( 06 Oct 2008, 0:07 )
baccardi42 napísal:ja robim pre OVB..zatial tu vidim ludi,ktori odsudzuju tento biznis..prezentuju tu nejake svoje dojmy,ale velke skusenosti s tym nemaju..tuto pracu moze robit hocikdo,ale vacsina po 3 mesiacoch zisti,ze na to nema..
takze ako to prebieha..samozrejme,skolenia 2-3 krat do tyzdna + kazdy mesiac 2-dnovka..
co sa tyka,kontaktovania zakaznikov je to biznis ako kazdy iny..predstavte si,ze by ste vystudovali medicinu..chcete si otvorit sukromnu ordinaciu..budete len tak sediet na riti a cakat kto za vami pride?
co sa tyka podomoveho predaja..toto ste si pomylili,po prve nikomu nic neponukame,ziadne zmluvy,vsetko sa robi na zaklade analyzy klienta..a keby som ja osobne dakomu zazvonil vecer pri dverach,tak ma moj sef vyrazi az by to bolo nechutne!!!
ano,na zaklade predtlaceneho tlaciva..a co je na tom zle? vam by sa ako klientovi pacilo keby to vas poradca spisoval kade-tade po zdrapoch?
ovb-funguje 38 rokov a je to nadnarodna nezavisla spolocnost,ktora spolupracuje s mnozstvom institucii na financnom trhu..atd.,tym vas tu nebudem zatazovat..
co sa tyka penazi..poradenstvo je zadarmo,a nikto nema z penazi klienta ani korunu..odmeny sa inkasuju od spolocnosti s ktorou sa zmluva uzavrie--jednorazovu proviziu za sprostredkovanie...
neexistuju ziadne mesacne limity..to je najvacsia hlupost,co som tu postrehol..nikto vas absolutne do nicoho nenuti..
takze tak..asi vazne zalezi od ludi..moji klienti v pondelok naobed vedeli o tom,ze akcie materskej spolocnosti Dexii Banky sa prepadli o 34%..vy ste si to mohli precitat na serveroch na druhy den..a v stredu uz toho boli plne noviny..financne poradenstvo je hlavne o informaciach a mna moja praca bavi..studujem financnu matematiku a matematicku statistiku,takze do ratania urokov a ocenovania poistiek sa nieco aj rozumiem..ovb nepotrebuje mna a ja nepotrebujem ovb..
ak by mal niekto nejake otazky:
[email protected]
Bacardi to si nechaj na FA
timo233
Novice
Novice

Príspevok od používateľa timo233 »

robim pre OVB, nie som tam dlho ale povedat ze ked je tam niekto iba chvilu tak ze nic nevie je sprostost, kazdy spolupracovnik ma nad sebou veduceho ktory mu pomaha a ma v tom uz nejake skusenosti, a najviac ma sere ked niekto povie ze z neho tahame peniaze tak nech sa zamysli ci je prenho lepsie platit si nejaku zivotnu poistku a mat zabezpecene ked sa nieco stane alebo ked bude zgrlozit a ked sa mu nieco stane tak sa nedoplati a zostane vysiet na krku druhym ludom........a stavym sa ze nikto z vas nevie ako spravit aby po urcitom case platili za vas poistku, alebo urcite neviete ako spravit aby vam peniaze zarobili dvakrat do roka, a este dotaz k tomu ze je lepsie si poradit od znamych ktory robia v nejakej konkretnej institucii, tak to je uplna sprostost, nemyslite ze oni chcu na vas tiez zarobit??? ved ked daky pracovnik nespravi urcitu produkciu za mesiac tak leti, tak sa zamyslite chce ten vas znamy pomoct vam alebo sebe?????? a za dalsie v OVB sa nic nedeje ked poradca v danom mesiaci nespravi ziadnu produkciu a urcite sa nesnazi jednorazovo zarobit na klientovi, lebo vie ze ked sa ku nemu bude seriozne spravat vie ze ten clovek pri nom zostane a urcite mu prinesie ten zisk aj neskor bud v podobe tej provizie alebo dalsich klientov a to je pre poradcu najdolezitejsie
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

timo233 napísal:a stavym sa ze nikto z vas nevie ako spravit aby po urcitom case platili za vas poistku, alebo urcite neviete ako spravit aby vam peniaze zarobili dvakrat do roka
stavím sa, že to nevieš ani ty. Len si niečo počul od vedúceho, že sa to tak dá, ale skúsenosť s tým nemáš absolútne žiadnu. Ono to, čo si napísal je pekná básnička, ale verím tomu, že veci, ktoré si tu napísal nemáš ani ty. Dokonca verím tomu, že ani len tú životnú poistku nemáš uzavretú. Najkrajšie na tom je tvrdiť pred klientom, že sa dá toto a hento a keď ti položí otázku, aby si mu niečo konkrétne vysvetlil, stiahneš chvost, sklopíš uši, niečo zaimprovizuješ a prvé, čo bude je, že pobežíš za vedúcim. Vedúci samozrejme už vie v tomto fachu chodiť a vie aj to, že za teba má peniaze, tak ti poradí takú vec, aby si s klientom uzavrel takú a hentakú zmluvu, pričom vôbec nemyslíme na svoju províziu, veď nám nejde o svoju spokojnosť, ale o spokojnosť klienta.

Neboj nič, tiež som bol takýto naivný, ale vyrástol som z toho. Vyrastieš aj ty!
Napísať odpoveď