Call of Duty 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

H@wk
co ti ebee... to na takom rozlisku, po dvoch take score... taka grafika.. kolko chytas fps ???
ja mam sotva 25.. max 40 a pri boji 15 :D
vsetko na low a 800*600 dpc.. stary pc :P
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Šu-Do napísal:H@wk
co ti ebee... to na takom rozlisku, po dvoch take score... taka grafika.. kolko chytas fps ???
ja mam sotva 25.. max 40 a pri boji 15 :D
vsetko na low a 800*600 dpc.. stary pc :P
ja mam cez 90 fps vkuse menej ani nejde :D grafika HD4870 procak E8600 na 4GHz pretoceny a 4GB ram
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

H@wk napísal:ja mam cez 90 fps vkuse menej ani nejde :D grafika HD4870 procak E8600 na 4GHz pretoceny a 4GB ram
OMFG :samovrazda:
to mas ake dobre, normalne ti zavidim.. na takom rozlisku a detailoch musis chytat v CoD2 na mojom configu cistych 1000fps do <> :!: :shock:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

su-do nechaj ho nech provokuje ... aj tak predsa vieme ze to nie je o framoch za sekundu 8)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ee gwixt.. mna to praveze zaujima... mna tym neprovokuje.. ja som sa pytal.. a zavidim mu to.. :) ... a praveze je to o framoch... si ani nedokazes predstavit co dokazes s 1000 fps v CoD2... behas a si bez zvuku.. ked strielas, ked nabijas, ked skaces.. proste nic neni pocut.. ked skaces doslova lietas... keby som mal ja aspon constant 90fps na vsetko low v CoD4 velmi rad by som potom zacal cod4 hravat :P
keby som mal aspon v CoD2 constant 125fps... a nie ze mi to pada na 40... by sa hralo lepsie :)
xH4wK

Šu-Do napísal:ee gwixt.. mna to praveze zaujima... mna tym neprovokuje.. ja som sa pytal.. a zavidim mu to.. :) ... a praveze je to o framoch... si ani nedokazes predstavit co dokazes s 1000 fps v CoD2... behas a si bez zvuku.. ked strielas, ked nabijas, ked skaces.. proste nic neni pocut.. ked skaces doslova lietas... keby som mal ja aspon constant 90fps na vsetko low v CoD4 velmi rad by som potom zacal cod4 hravat :P
keby som mal aspon v CoD2 constant 125fps... a nie ze mi to pada na 40... by sa hralo lepsie :)
a na low v cod4 sa hra lepsie ? ako viac toho vidis alebo tak ? lebo to platilo v BF2 , ja to mam na max a hra sa mi super :-)
gwixt napísal:su-do nechaj ho nech provokuje ... aj tak predsa vieme ze to nie je o framoch za sekundu 8)
Prepac , ale ja nikoho neprovokujem ...
A kazda FPS hra je o FPS :-)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ked mas low vypumpujes viac fps... a ano.. je lepsie si urobit detaily tak ze lepsie potom vidis.. ale samozrejme, ze ked to hras 4fun tak si to nechaj tak...
xH4wK

No mne sa hra dorbe tak ta necham tak :-D teraz po vyplate si chcem kupit orginalku lebo na gameparku hrat to je onicom ... tak chcem radu ci neviete kde sa da najlacnejsie cez net ... "buy and download" styl pripadne krabicovu verziu ak by bola niekde lacnejsia ako cez net :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

´ja by som bral krabicovku... pretoze tam ide len o CDKEY :idea:
xH4wK

no ved prave ... ked kupim cez net vecsinou sa hned zobrazi cd key ... a nemusim stahovat ani cakat na kuriera :)

btw pozeram tie cney nie su pod 50$
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to mas fajn... taketo hry za to stoja :)
daj si potom bacha keby si chcel cheatovat :D ak raz s originalkou zacheatujes, budes mat z toho potom cracknutu verziu :lol: pokial si ta PunkBuster najde.. zabanuje ti globalne KEY a bb
xH4wK

Šu-Do napísal:to mas fajn... taketo hry za to stoja :)
daj si potom bacha keby si chcel cheatovat :D ak raz s originalkou zacheatujes, budes mat z toho potom cracknutu verziu :lol: pokial si ta PunkBuster najde.. zabanuje ti globalne KEY a bb
lol som vzivote necheatoval ... ani to nepotrebujem hehe :)

joj a pozeram po nete ze neni taka verzia ze download :/ vsade mi napise error ze shopping neni dostupny

edit 2" hmm tak steam verzia je , no asi potom skusim tu
gwixt
Addict
Addict

Šu-Do napísal:a praveze je to o framoch... si ani nedokazes predstavit co dokazes s 1000 fps v CoD2... behas a si bez zvuku.. ked strielas, ked nabijas, ked skaces.. proste nic neni pocut.. ked skaces doslova lietas...
ehm ... toto dobre nechapem ... ak mas nejaku vyhodu oproti protihracom tak je to dost velka chyba hry, nie? ak nemas vyhodu tak ide len o lepsi pocit z hry a vies ze sa ti to nesekne v nevhodnej chvili ....

v cod4 je neikedy vhodne mat zapnute napr tiene (co si ja dovolit nemozem) ,... vtedy dakedy zbadas vdaka tomu supera skor
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

H@wk napísal:lol som v zivote necheatoval ... ani to nepotrebujem hehe :)

joj a pozeram po nete ze neni taka verzia ze download :/ vsade mi napise error ze shopping neni dostupny

edit 2" hmm tak steam verzia je , no asi potom skusim tu
hmm,neviem kolko to stoji na steame,ale na megahry.eu to mas zhruba za 1000sk aj s postovnym,aspon mna to tak vyslo,vtedy este PL verzia,teraz uz iba GOTY ENG verzia :) a k tym fps,no ja mam na cod4 125 stalych na 1280x1024 vsetko na low (8800GT) a ked mi fps klesne co len na 90 tak sa mi uz zle hra,proste je to o trochu menej plynule ale zasa nevidim rozdiel medzi 125 a 250fps,tam uz nejaky rozdiel ani necitim a navyse niektore servery su nastavene na max fps 125 inak mas kick od PB :D

// som zabudol,ze stalych 125 fps mam len vtedy ked mam zapnuty team speak :lol: ,inak mi to klesa na 80-90 fps
xH4wK

gwixt napísal: v cod4 je neikedy vhodne mat zapnute napr tiene (co si ja dovolit nemozem) ,... vtedy dakedy zbadas vdaka tomu supera skor
Alebo sa schova v tieni :!) to sa mi parkrat stane ze kemper lahne do tiena do travy a nevidim ho a kilne ma :(
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

H@wk napísal:no teraz hram 2 dni COD4 (Prvykrat som to hral ako SP pred par mesiacmi a teraz som hral 1x MP na gameparku) , akoze neviem cim to je ale som vzdy v prvej trojke na konci kola :-D
hmm no to bude asi tym ze na GP hraju len lamy,skus si zahrat DM na eSube alebo na Serious gaming a tam to uz bude tazsie :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a vies preco su tie servery limitovane na 125 fps ? z toho dovodu aky som napisal... ano.. hrac s väcsim fps MA vyhodu oproti hracovy napriklad so 125 fps.. zatial ten co ma 333 fps vystreli viac nabojov ako ty.. prebehne rychlejsi rovnaky usek, skoci dalej ako ty... je to o rychlosti a je to pravda.. bug v CoD2.. 333 fps (STALYCH), nepocujes hraca ked bezi s MP44.. 500fps nepocujes hraca absolutne vobec... hrac s 500 fps skoci na budovu s MP44 ( s ktorym sa ty ledva hybes) a ty tam neskoci s pistolkou.. nj srandy ale je to naozaj tak.. :) rozdiel medzi 125 a 250 fps je pre mna citelny... i ked ja dosiahnem pri pozerani sa asspon na zem 200 fps... a je to plynulejsie.. fakt :P .. najlepsie je dosiahnut constatne FPS kedy je stro aj pad rovnaky.. cize napriklad cistych 125,250,333 alebo 500 fps...
gwixt
Addict
Addict

wtf?? co to je za blbost ... to su predsa bugy jak svina ... chces mi povedat ze by take nieco autori neopravili??

co ma akoze pocet vykreslenych snimkov za sekundu na grafickej karte spolocne so zvukom na uplne inom pocitaci alebo s tym ze vyssie skacem?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

gwixt: Tiez sa mi to nepozdava, ale ak si spominam, tak aj pri CS sa hraci snazia o to, aby sa dostali na hranicu 100 fps.
gwixt
Addict
Addict

100 fps pochopim este v ramci vnimania plynulosti .. a navyse v CS zevraj zaostavaju hitpointy za medelom o nejaky zlomok casu ...

ale rozdiel 200 a 300 fps sa neda ani vidiet .. hlavne na 60Hz LCD
Napísať odpoveď