Ktoré čerpacie stanice preferujete a prečo?
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Boli sme na jar s chalanmi v budapesti vo finale jednej sutaze oragizovane MOL-om. Kecali sme tam s viacerymi manazermi Slovnaftu, podla toho, co povedali OMV vozi len do pohranicnych CS, ostatne kupuje od Slovnaftu. No aj tak si myslim, ze je to jedno, OMV spracovava tu istu ropu, co Slovnaft, maju rovnake technologie a tie standardy su uz tak vysoke,ze by tam ziadny vyrazny rozdiel byt nemal. Okrem aditivovanych paliv samozrejme, to je kazdeho vlastna 'receptura'
-
speq
Medium Star
OMV aj Shell nakupuju od Slovnaftu , pravda
benzin OMV je totozny s tym co maju u nas na BATAXE alebo na Slovnafte jedine rozdielny je daky Power 100 s ich specialnou primesou ako tu uz niekto povedal takze v podstate Slovnaft tu ma fajny monopol co sa benzinu tyka
Tusim dokonca ze aj JETu dodava Slovnaft ale to si nejsom isty ..
-
hojko
Site Admin
Jelko4: Niecim riedili??? Mam kamarata, ktory robi na pumpe a princip doplnania paliva je nasledovny. Pride cisterna, napoji zariadenia, nastuka udaje a hotovo. Vsetko ide automaticky, benzin & nafta sa precerpa do podzemnych boxov, podpisu sa papiere a cisterna odide.
Pytal sa aj na sposob, ci by sa dalo nieco bokom, ze teraz uz nie, kedze to vsetko riadi elektronika, monitoruje sa vsetko co sa len da, takze uz to nie je mozne. Kedysi to nebolo takto plne automatizovane, takze to co ostalo v hadici sa nechalo vytiect do bandasiek a benzin sa veselo predaval.
Pytal sa aj na sposob, ci by sa dalo nieco bokom, ze teraz uz nie, kedze to vsetko riadi elektronika, monitoruje sa vsetko co sa len da, takze uz to nie je mozne. Kedysi to nebolo takto plne automatizovane, takze to co ostalo v hadici sa nechalo vytiect do bandasiek a benzin sa veselo predaval.
Raz sestre zhaslo auto, pretože nemala dotankovane. Akurat som sa vracal domov, tak sme hneď skočili s bandaskou na Jurki pumpu v Ciferi. Je to typická pumpa z roku 5. Ciferník na ukazovanie ceny ešte typu koliesok, ktore su očislovane 1..9 a točia sa a mena KČS je prelepena na SK.
Benzin, ktory sem nabrali voňal po benzíne, to je fakt, no na spodu plávali také biele guličky. Neviem, či to tam patrí, možno to je nejaka prísada na odchytávanie vody, no vyzeralo to ako bordel z dna zásobníku..
Odvtedy som na tej pumpe už nebol. .
Benzin, ktory sem nabrali voňal po benzíne, to je fakt, no na spodu plávali také biele guličky. Neviem, či to tam patrí, možno to je nejaka prísada na odchytávanie vody, no vyzeralo to ako bordel z dna zásobníku..
Odvtedy som na tej pumpe už nebol. .
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
hojko
Site Admin
Jelko4: Keby si aj odcerpali do bandasiek, co je pri dnesnom ovladaci cerpacieho mechanizmu cisterny skoro nemozne... a aj by pripiali nieco do tych bandasiek, tak mi este povedz, ze ako sa taky benzin dostane tebe do nadrze, hmm??? Predaj blockov je bezna vec na kazdej pume - koruna za liter, cize za 50 litrovy blocek nechas na pumpe 50 korun. Obsluha ma na kavu a ty vies vo firme dokladovat svoje kilometre a spotrebu benzinu.