Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Drago napísal:tento piatok sme si so spoluziakmi kupili vodku a sli sme vypit....kedze nas bolo 5 alebo 6 tak sme sa nemohli uplne zotnut ale zato bola velmi dobra nalada...a o to tu ide...nie sa ozrat na mol ale do nalady....Lord skus to raz...vrele odporucam :wink:
no mozno skusim ale az o dva roky skor nie...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Lord_3D napísal:no mozno skusim ale az o dva roky skor nie...
Správne! Máš vlastnú hlavu a ňou sa riaď (veď ona Ťa bude bolieť po opici :wink: ).

A Dragovi: S tým alkoholom v krvi robíte veci, čo by ste bez neho nerobili (tak mimoriadny pozor na to :!: ).
Lord_3D
Addict
Addict

fikus-kukis napísal:Správne! Máš vlastnú hlavu a ňou sa riaď (veď ona Ťa bude bolieť po opici :wink: ).

A Dragovi: S tým alkoholom v krvi robíte veci, čo by ste bez neho nerobili (tak mimoriadny pozor na to :!: ).
aj predtým som sa riadil vlastnou hlavou, a stále neznášam opijanie 15-16ročných, no ale zmierou raz za týždeň možu aj 16ročny piť podľa mňa... ale nie opijať sa !
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Existuje jedno slovo, ktorého sa každý tu opisovaný 16 ročný partyboy bojí: RAZIA !!!

To by si mal vidieť, ako sa deťúrence v pube zrazu začnú hemžiť :wink: .
Lord_3D
Addict
Addict

fikus-kukis napísal:Existuje jedno slovo, ktorého sa každý tu opisovaný 16 ročný partyboy bojí: RAZIA !!!

jeeej neboj o tak som už počul :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

fikus-kukis napísal:Existuje jedno slovo, ktorého sa každý tu opisovaný 16 ročný partyboy bojí: RAZIA !!!

Ja ti nevím Karle.Ja sa jej teda nebojím.Už som ích pár zažil a nikdy mi nedali fúkať.Vlastne cez ne už ani neodchádzam.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ehm :roll: zazil som raziu v ONLINE v BA na obchodnej...Kuklaci a vsetko co k tomu patri...nikdy viac nechcem... Som od kuklaca dostal taky "pohlavok" ze mi stacilo. A este som aj nafukal..kua...anstastie z toho nic nebolo, ani do skoly nic neprislo :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

raz sme asi o polnoci pohulievali gres a pili vinko u nas v meste ked zrazu dpc asi 10 policajnych aut s hukackami sa dakde z ulice vyrutilo.kokooos to bola podivanaaa.a musim uznat ze mi seriozne redlo ci nas nejake z tych aut neuvidi a nevyberie sa ku nam.ganja vo vrecku,vino v ruke,pol jednej v noci a vek 14 rokov :D:D to by bol pruser....ale inac razie u nas nemame...na nase oblubene miesto nechodia a ak tak iba hliadka...ale hliadky mam f pi*i
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

ale ja nie som taky sprosty aby som siel pit do baru...jasne ze by ma tam mohli capnut ak by tam bola razia....proste kupim flasku a idem niekde prec...so spoluziakmi...na odlahle miesta :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:ale ja nie som taky sprosty aby som siel pit do baru...jasne ze by ma tam mohli capnut ak by tam bola razia....proste kupim flasku a idem niekde prec...so spoluziakmi...na odlahle miesta :)
presne tak sa to robi
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

pinacolada napísal:raz sme asi o polnoci pohulievali gres a pili vinko u nas v meste ked zrazu dpc asi 10 policajnych aut s hukackami sa dakde z ulice vyrutilo.kokooos to bola podivanaaa.a musim uznat ze mi seriozne redlo ci nas nejake z tych aut neuvidi a nevyberie sa ku nam.ganja vo vrecku,vino v ruke,pol jednej v noci a vek 14 rokov :D:D to by bol pruser....ale inac razie u nas nemame...na nase oblubene miesto nechodia a ak tak iba hliadka...ale hliadky mam f pi*i
Jasné takých hrdinov ako si ty so svojou partiou mám najradšej. Hliadky mám f pi*i. Len sa v duchu smejem ako serieš magy kocky keď ide hliadka okolo. Tu napíšeš hrdinsky, ale realita je vždy iná.
Ja osobne mám voči policajtom rešpekt a aj úctu, majú náročné povolanie. Práca s ľuďmi je tá najhoršia, a hlavne so 14 ročnými usmrkancami :wink:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, ak sú deti, 14-16 ročný čo toto robia, že kúpiť flašu a ísť na odľahlé miesto, tak ich rodičom by som dal okamžite väzenie pre zanedbanie výchovy, veď to už nie je ani o nálade/spoločnosti, ale iba čistý alkohol a ožieranie
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

artabanes napísal:no, ak sú deti, 14-16 ročný čo toto robia, že kúpiť flašu a ísť na odľahlé miesto, tak ich rodičom by som dal okamžite väzenie pre zanedbanie výchovy, veď to už nie je ani o nálade/spoločnosti, ale iba čistý alkohol a ožieranie
artabanes, vravim ti ze my sa nejdeme ozierat...ale vypit si pre trosku lepsiu naladu po blbom dni
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

byvali drink mojho sefa este z jeho starej krcmy: Touchdown Absinth+ 1/2 Campari+Vodka+Sprite. po druhom vacsina dala touchdown.)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:Jasné takých hrdinov ako si ty so svojou partiou mám najradšej. Hliadky mám f pi*i. Len sa v duchu smejem ako serieš magy kocky keď ide hliadka okolo. Tu napíšeš hrdinsky, ale realita je vždy iná.
Ja osobne mám voči policajtom rešpekt a aj úctu, majú náročné povolanie. Práca s ľuďmi je tá najhoršia, a hlavne so 14 ročnými usmrkancami :wink:
to si myslis ty.nebudem sa tu s tebou hadat
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

pinacolada napísal:raz sme asi o polnoci pohulievali gres a pili vinko u nas v meste ked zrazu dpc asi 10 policajnych aut s hukackami sa dakde z ulice vyrutilo.kokooos to bola podivanaaa.a musim uznat ze mi seriozne redlo ci nas nejake z tych aut neuvidi a nevyberie sa ku nam.ganja vo vrecku,vino v ruke,pol jednej v noci a vek 14 rokov :D:D to by bol pruser....ale inac razie u nas nemame...na nase oblubene miesto nechodia a ak tak iba hliadka...ale hliadky mam f pi*i
ty musis mat fakt perspektivnu buducnost ked od 14tich hulis a srebes. tvoj mozog musi vypadat
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

artabanes napísal:no, ak sú deti, 14-16 ročný čo toto robia, že kúpiť flašu a ísť na odľahlé miesto, tak ich rodičom by som dal okamžite väzenie pre zanedbanie výchovy, veď to už nie je ani o nálade/spoločnosti, ale iba čistý alkohol a ožieranie
na toto si spomen, ked ti policajti privezu domov naje*aneho syna, co siel oslavit 16 rokov :)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

no, holubar/tvarohar, toto sa nikdy nestane, a ak by sa to stalo, tak by som si trest, ako zly otec, zasluzil
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

jj syna budes mat do 18-tke na retazi, alebo ho od 10-tich posadis za comp za CS-ko :roll: :roll: :roll: tak sa vyhne zlym vplyvom spolocnosti :D
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

nie, ale budem ho vychovávať k dodržovaniu takých bezvýznamných papierov, ktorým sa hovorí zákony, a tiež, dieťa čo neposlúcha rodičov je jasne zle vychované - čo nebude môj prípad
Napísať odpoveď