Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
artabanes vidiet ze nemas s rodicovstvom ziadne skusenoti ... mozno budes deti tak vychovavat ako Homerov sused zo Simpsonovcov , ale aj o tom je zivot ... To ze ti pride syn opity 2 krat za rok to nieje ziadna tragedia.. aj o tom je zivot .. o skusani , testovani ... Mnoho deti je ukazkovo vychovanych a nejake preslapy sa odpustaju, tak nemusis robit z toho tragediu
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pocuvaj ma sem ty si bol uz minimalne 2x zenaty a mas minimalne 10 dobre vychovanych deti co ? Ako Mozes vypustit ake nieco ked nemas absolutne potuchy co to je vychovavat deti ? Teraz si myslis ze ich budes vychovyvat tak a tak lenze nie vsetko zavisi od rodicov ... pozri sa toto stale bolo a bude. Stale sa najde niekto kto strhne zo sebou celu partiu a budu pit. Teda jedine ze by si z nich spravil nejakych knazov ... A z tym bongom si trepol taku p*covinu ze to az pekne nieje ... tak nevervim ze alkohol zakazat ale dat decku namiesto toho radsej bongo ?To je trochu dost na hlavu ...artabanes napísal:a ty akoze mas deti? ak ano, tak ich uprimne lutujem - radsej by som dietatu zapalil bongo, ako dal alkohol alebo cigaretu
-
erytrocyt
VIP
Poznám tie zbabelé reči ktoré típkovia ako si ty servírujú policajtom o ktorých si myslia že majú IQ pod 50. Ale kamarát, to je omyl a to si zapamätaj. Vždy sa z Vás smejeme, keď príde razia do baru a policajt, ktorý mne ako slušnému človeku pozdraví a opýta si doklady zrazu príde k usmrkancovi 14-15 a ten keby mohol utečie mamke pod sukňu, pretože vo vrecku má pár jointov. A koľkokrát to tak bolo, toľko krát taký típkovia sedeli v aute a buď cestovali priamo do cely, v lepšom prípade do rúk otcovi. Ale keď na to príde reč, vediete také reči že by som sa z toho od smiechu išiel rovno posrať.pinacolada napísal:to si myslis ty.nebudem sa tu s tebou hadat
Hrdinstvo je možno niekedy dobré, ale určite nie v tomto prípade...
-
Kosh
King
miki690 - viacerými vedeckými výskumami sa dokázalo, že marihuana je menej škodlivá droga ako alkohol alebo cigarety - toto je bez diskusie - ak tomu neveríš, tak rovnako môžeš poprieť evolúciu alebo teóriu relativity, alebo napríklad to že 2*2=4. a tý myšlienku s bongom mám náhodou od človeka, ktorého väčšina sveta považuje za neviem akého super človeka - Johny Deep raz povedal že by kľudne vlastnému dieťaťu zapálil jointa (bongo je obdoba jointa, pre manuálne zručných ľudí), len aby to dieťa neskúsilo niekde inde
ak mám porovnať marihuanu a alkohol, tak radšej nech si moje (hypotetické) dieťa dá raz týždenne bongo ako keby sa malo ožrať donemoty.
a s tým strhnutím partie - ak vie dieťa, že alkohol je zlý, že má n zlých účinkov na telo, tak jednoducho nebude v takej partii, alebo ak tam je, tak namiesto alkoholu si dá napríklad kofolu, alebo niečo iné, jednoducho je vychované protialkoholicky - dieťa sa dá vychovať takmer akokoľvek (v tomto ohľade mám isté pedagogické vzdelanie)
ak mám porovnať marihuanu a alkohol, tak radšej nech si moje (hypotetické) dieťa dá raz týždenne bongo ako keby sa malo ožrať donemoty.
a s tým strhnutím partie - ak vie dieťa, že alkohol je zlý, že má n zlých účinkov na telo, tak jednoducho nebude v takej partii, alebo ak tam je, tak namiesto alkoholu si dá napríklad kofolu, alebo niečo iné, jednoducho je vychované protialkoholicky - dieťa sa dá vychovať takmer akokoľvek (v tomto ohľade mám isté pedagogické vzdelanie)
-
erytrocyt
VIP
Súhlas so Schw33kom.... Jednoznačný. Úprimne ľutujem tvoje deti, keď dokážeš napísať niečo také.artabanes napísal:miki690 - ...........
Teraz si kvalitne spropagoval marihuanu, a keď máš pedagogické vzdelanie, tak by si mal vedieť že toto čítajú aj 12-13 ročné deti.
Deťom toto napísať.... Ťažký trapas.
Inak čo sa týka marihuany... Mnoho vedeckých výskumov dokázalo že napr. cigarety nemajú vplyv na zmenu osobnosti, nemajú vplyv na koncentráciu a sú aj keď sa to tak nezdá menej škodlivé. A vieš prečo pán odborník? Pretože ak vyfajčíš 1 joint denne, or 1 bongo denne, tak do svojich pľúc dostaneš omnoho viac dechtu a škodlivých toxických látok akoby si vyfajčil 15 cigariet. Ak potiahneš z cigarety, dym hneď vyfúkneš. Ak ťaháš marihuanu, silne sa nadýchneš a na 5-10 sekúnd zadržíš dych. Tým sa ti toxíny dostávajú hlbšie a aj do hlbších pľúcnych alveol, v ktorých dochádza k výmene a k vstrebávaniu vdychnutých plynov.
1. Dym je v alveolách dlhšie, t.j. alveoly vstrebú neporovnateľne viac toxínov a omamných látok ako z normálnej cigarety/cig. okrem iného omamné látky neobsahuje/.
2.Dym sa dostane do väčšieho množstva alveol tým pádom sa škodlivý účinok umocňuje.
Áno aj toto je dokázané. A v tejto oblasti mám vzdelanie zasa ja, takže nepíš sprostosti, daj si bongo a haluz si na svojich potencionálny deťoch, OK?
artabanes jojoj ty si mi ale lama, nafajcit deti to ano, ale alkohol ani bohovi! Ty budes nejaky zakomplexovany voci tomu alkoholu moj, videl si uz niekedy vobec plny poldecak? Vies co to je?
Alkohol neni skodlivy pre organizmus, to by si musel pit kazdy den, to uz je nieco ine ako len dva-tri krat do mesiaca.
Alkohol neni skodlivy pre organizmus, to by si musel pit kazdy den, to uz je nieco ine ako len dva-tri krat do mesiaca.
-
Kosh
King
eritrocit, švík - áno, bol som riadne ožratý dosť krát, a preto sa už alkoholu vyvarujem
eritrocit - nepísal som že dávam trávu každý deň, dokonca ani každý rok nie - takže tvoj príspevok je bez zmyslu - a tiež - keďže je tráva menej škodlivá ako alkohol/cigarety, tak o čom točíš??? keď tu mnohí schvaľujú alkohol pre deti, tak prečo nie marihuana?
aj ja si dám alkohol, ale maximálne pohárik červeného vína - viac nikdy - ale alkohol je pre ľudí pod 18 rokov zakázaný, tak neviem o čom sa tu bavíte - že je normálne aby deti/barmani/predavači porušovali zákony? ak o takom niečom viete je vaša povinnosť upovedomiť políciu.
eritrocit - nepísal som že dávam trávu každý deň, dokonca ani každý rok nie - takže tvoj príspevok je bez zmyslu - a tiež - keďže je tráva menej škodlivá ako alkohol/cigarety, tak o čom točíš??? keď tu mnohí schvaľujú alkohol pre deti, tak prečo nie marihuana?
aj ja si dám alkohol, ale maximálne pohárik červeného vína - viac nikdy - ale alkohol je pre ľudí pod 18 rokov zakázaný, tak neviem o čom sa tu bavíte - že je normálne aby deti/barmani/predavači porušovali zákony? ak o takom niečom viete je vaša povinnosť upovedomiť políciu.
-
erytrocyt
VIP
Artabanes- už si bol dosť krát ožratý? A ty sa tým chváliš? Tak ti poviem vypité som mal, ale doslova ožratý som ešte nebol.
Ja osobne som tu ani písmenom nespomenul, že schvaľujem alkohol u detí.
Napísal si marihuanu raz týždenne. Už to má vplyv na zmeny správania a osobnosti. A ten kto ju užije raz týždenne na začiatku užívania, postupom času začne s pravidelnejším užívaním. Marihuana sa v niektorých krajinách používa pri liečení kardiovaskulárnych chorôb, ale pod dohľadom lekárov. Je veľmi nevhodné užívať ju pravidelne.
A keď si jeden s tých ktorý tvrdia, že marihuana nemá návykové účinky, choď sa dať liečiť a vráť doklad o vzdelaní, pretože si sa potom véééľmi zle učil.
Ja osobne som tu ani písmenom nespomenul, že schvaľujem alkohol u detí.
Napísal si marihuanu raz týždenne. Už to má vplyv na zmeny správania a osobnosti. A ten kto ju užije raz týždenne na začiatku užívania, postupom času začne s pravidelnejším užívaním. Marihuana sa v niektorých krajinách používa pri liečení kardiovaskulárnych chorôb, ale pod dohľadom lekárov. Je veľmi nevhodné užívať ju pravidelne.
A keď si jeden s tých ktorý tvrdia, že marihuana nemá návykové účinky, choď sa dať liečiť a vráť doklad o vzdelaní, pretože si sa potom véééľmi zle učil.
-
Kosh
King
eritrocit - ja sa tým chválim? a ja som napísal že marihuana raz týždenne? a čo sa ti ešte pekné snívalo? reagoval som na švíkov príspevok o tom, či som bol opitý - napísal som že áno, viac krát, napísal som že radšej marihuanu ako alkohol, ale nič o intervale, pripadá mi to, že ty to s drogami riadne preháňaš, keď vidíš vety, ktoré nikto nenapísal. - Tomasito - nevlastním mobilný telefón, takže by som nemal ako políciu upovedomiť - a písal som že je to povinnosť, nie že ja to dodržiavam. a ak rodičia vychovávajú deti k dodržiavaniu zákonov, tak neexistuje aby to dieťa požilo alkohol - ak sa tak stane, tak môže potom porušiť aj iné zákony - a je to jednoznačne vina rodičov
-
miki690
Medium Professional
Si uvedomujes co hovoris ? Snazis sa nas tu presvedcit o niecom co sam nenodrziavas . A este jedna vec co sa tyka vychovy deti pozri sa vo veku 16 rokov budu mat tvoje deti vlastny rozum a budu vediet uvazit ci im to za to stoji alebo nie ... a myslim si ze mozno aj skor ale to uz nieje na tebe chapes ? ty tomu nezabranis prave preto si pod zakonom uz od 14 (niesom si isty ale zda sa mi ze sa to posuvalo o rok) Je podla ma SKORO jedno ako to decko vychovavas dam ti priklad : Moj kamos nevypije ani kvapku a pritom nikdy nebol vychovavany ako vravis ty proste jeho rodicia piju normalne alkohol a aj vsetci dookola , len on v tom nevidi zmysel a neciti potrebu. A fakt je pravda ze alkohol je v malych davkach prospesny ... a niektore lieky (kvapky) su na baze alkoholu . A prosim ta nepustaj tu hlasky o vychove deti lebo o tom nic nevies , nemas ziadne skusenosti a nikdy si deti nemal takze nevies ake to je. BTW:ako vies ze tvoje decko ktoremu budes stale zakazovat aby pilo sa neopije preve preto ze "zakazane ovocie chuti najviac " ?artabanes napísal:eritrocit - ja sa tým chválim? a ja som napísal že marihuana raz týždenne? a čo sa ti ešte pekné snívalo? reagoval som na švíkov príspevok o tom, či som bol opitý - napísal som že áno, viac krát, napísal som že radšej marihuanu ako alkohol, ale nič o intervale, pripadá mi to, že ty to s drogami riadne preháňaš, keď vidíš vety, ktoré nikto nenapísal. - Tomasito - nevlastním mobilný telefón, takže by som nemal ako políciu upovedomiť - a písal som že je to povinnosť, nie že ja to dodržiavam. a ak rodičia vychovávajú deti k dodržiavaniu zákonov, tak neexistuje aby to dieťa požilo alkohol - ak sa tak stane, tak môže potom porušiť aj iné zákony - a je to jednoznačne vina rodičov
-
miki690
Medium Professional
tocim o tom ze sa tu snazis poucovat druhych o ich povinnostiach a pritom v druhej vete povies ze ty to nerobis ... tak ak to nedodrziavas ty tak preco by mali tý co ich poucujes ?artabanes napísal:ty o čom točíš? ja hovorím o zákone, ktorý zakazuje človeku mladšiemu ako 18 rokov požívať alkohol - tento zákon je veľmi dôležitý a prospešný a mal by sa dodržiavať - kto je proti tomuto zákonu, môže rovno ísť niečo ukradnúť alebo niečo spreneveriť - zákony sa majú dodržiavať.
Policia sa da upovedomit vylucne cez mobilny telefon? Vyhovorky. BTW. nie ja tu pisem: "... ak o takom niečom viete je vaša povinnosť upovedomiť políciu." Pokial teda tuto povinnost sam nedodrziavas, tvoje moralizovanie je obycajne pokrytectvo.artabanes napísal: nevlastním mobilný telefón, takže by som nemal ako políciu upovedomiť