sirmisoturbo napísal:ehm, ked mna niekto provokuje, alebo proste nieco v tom zmysle, nestaram sa kolko ma rokov a aku ma vysku a skocim donho. bit sa viem, ale nebijem sa len taq pre nic za nic.
Ja som sa este nebil ... aj ked niekto provokoval tak som ho nechal tak. Taky ludia chcu presne len vyporovokovat bitku , a ked sa zacnes bit tak len dosiahnes to o chcel a vlastne ho len podporis aby sa dalej spraval ako dement ... Je pravda ze ked su problemy tak sa ich snazim riesit "diplomaticky" ale snazim sa byt aj pripraveny ze bude nejaka bitka ... cca 5 rokov som chodil na judo , takze v tomto smere niesom az take drevo

. Inac mam jednu prihodu ... boli sme tak v bare s kamosmi... asi 8 nas bolo, zrazu tam prisli nejaki 4 chlapi a kamos daco zapotil , oni ho zavolali k sebe a donutili ho sadnut medzi nich ... neviem co od neho chceli , kupili sme im po poldecaku ale oni ho stale nechceli pustit, dvaja boli dost agresivny ... tak si hovorim, ze keby doslo k bitke tak ich zbijeme, ved nas bolo 8 .. isiel som vedla za kamosmio ze taky problem nastal a oni ked ich zbadali tak boli uplene posrati... ztake nervy som na nich mal... ja som sa snazil zachranovat situaciu , ale je dobre mat nejaku "zalohu"

nakoniec sa to nejako poriesilo ... myslim ze dalsie poldeco to zriesilo