Preco sa kazdy chce len bit

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jungle »

Vitusko napísal:2. legalne - normalna zbran od 21 rokov, nikomu ju nedaju len preto, ze chce... treba padny dovod, ktory tazko niekto z vas moze mat, ak by sa vam ju aj podarilo ziskat...
hm taky detail - netreba udavat dovod :P ak neveris popozeraj sa na nete alebo sa spytaj niekoho kompetentneho :)

k teme:
zboznujem particky typkov (vacsinou 4-8 chalanov) ktore nic nerobia od rana do vecera len sa flakaju po sidlisku, robia bordel, chlascu a ked uz su pekne rozgurazdeni lebo nemaju kde vybit energiu tak sa vam stane take ako mne - ideme s 2 kamosmi a 2 kamaratkami po sidlisku a odrazu sa jeden z nich odpoji, pride k nam a zacne do kamosa ze co sa usmieva a ci chce na hubu... potom mu jednu vrazil ze mu rozbil nos... jedine kamosove stastie ze sme boli blizko brany ho potom nechali. preco hovorim "ho"? lebo mna s tym druhym si vobec nevsimal a my sa zapojit = prist domov na cely fialovi... takze asi tak. najlepsie na tom je ze im nic nemozme, aj ked v pohode zmlatis jedneho z nich tak na dalsi den pridu za tebou piati. proste tu ti je aj nozik, boxer a podobne nanic, sancu ma len jednoznacna autorita ako je strelna zbran alebo nieco pred cim maju fakt respekt ti curaci. som zvedavy kedy zmlatia mna :? lebo ja chodim v ciernom, na nohach Culty a podobne. nemam rad agresiu, som nekonfliktny ty a nikdy som sa s nikym nebil "naostro", ale niekedy by som im fakt doprial zbytok zivota na vozicku
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

whisper napísal:. som zvedavy kedy zmlatia mna :? lebo ja chodim v ciernom, na nohach Culty a podobne
hmm to aby si si kupil vrecko domov a zacat trenovat :) vyjde ta to na 1500Sk cca a urobis dobre aj svojmu telu :) natrenujes nejake tie rany a mozno po polroku ked k tebe pride typek tak mu das taku do nosa ze lahne hned na zem a to si potom dobre rozmyslia ti ostatni ci budu pokusat osud
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

jin153 napísal:Aalebo ma este napadol paralyzer...
kvalitny kaser potom bomba na face +- nejaka kopacka a je po probleme 8) na takychto typkov najlepsia obrana a zarucene funguje aj na 3-4 naraz :lol:
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

chcu si dokazat aky su frajeri, a predvadzat sa, ale dost casto si trufaju na mensich a slabsich, aby si zdvihli svoje ego, ktore maju aj tak po tade ako maju vytiahnute nohavice, tj. pod rit, aby sa im tam zmestilo hojne hovna :lol:
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

vendo napísal:vies tak hQvnQ :roll:
nevies a hovoris? nemam to rad ked nekto nevie a hovori tak radsej drz xrapu :roll:
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

Lord PROXI napísal:chcu si dokazat aky su frajeri, a predvadzat sa, ale dost casto si trufaju na mensich a slabsich, aby si zdvihli svoje ego, ktore maju aj tak po tade ako maju vytiahnute nohavice, tj. pod rit, aby sa im tam zmestilo hojne hovna :lol:
jj stal sa mi podobny pripad ja ako som uz spominal mam 16 vtedsy som este ani 16 nemal tak si do mna vyskocili 2ja 18 a 22 rocni typci vim ze maju tolko lebo ich poznaju kamosi tak z videnia ako nehcapal som :roll: este ze tam boli kamosky lebo by som dostal na face :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No tak aj ja pridam jeden event ktory sa stal asi mesiac dozadu...tiez som nekonfliktny typ, aj ked si vypijem tak sa viem kontrolovat...Zijem v UK, mame tu taku malu slovensku komunitu, stretavame sa len tak raz za mesiac hadam...cize nie casto..mali sme jednu party, po dlhom case, tak sa tam stretlo zo 14 slovakov a 2 polky. Vsetko slo do pohody az kym sa nad ranom jeden typek nerozhodol, ze zacne struhat frajera, si vyzliekol tricko, samozrejme pravidelny navstevnik posilovne a zacal do mna one, ze preco mu nadavam a co som mu to povedal...tak som na neho hladel ze co to toci, tak zacal pi*ovat ze mam vypadnut, tak som mu na to hned povedal, ze co si mysli ze kto je ze toto nie je jeho dom a tak a on zasa ze co si myslim ze s kym sa rozpravam...proste ako platna doskriabana, hladal konflikt...NEZNASAM taketo opice, ktore ked si vypiju,robia kraviny...a samozrejme, tym padom poseru celu party...takych ludi by som niekam zavrel...A rano si typek samozrejme nic nepamatal...Moja filozofia je ze jedine opice si riesia problemy bitkou, ludia maju rozum na to aby sa problemy riesili inym sposobom...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

seth82: takisto sa mi uz stalo nieco podobne, ale vsimol som si jeden fakt, ze vacsinou su to ludia, ktori v triezvom stave by neublizili ani muche, ale akonahle si vypiju, nieco sa im v mozgu prepne a zacnu skakat do kazdeho, kto im pride pod ruku. Samozrejme ako si uz spominal, pokazi to celu zabavu, pretoze mozno ak by to bol aj kamarat, ktory by mne nic neurobil, ale musim ho strazit, aby nesposobil ujmu niekomu inemu a beham za nim ako chvost...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

pinco napísal:seth82: takisto sa mi uz stalo nieco podobne, ale vsimol som si jeden fakt, ze vacsinou su to ludia, ktori v triezvom stave by neublizili ani muche, ale akonahle si vypiju, nieco sa im v mozgu prepne a zacnu skakat do kazdeho, kto im pride pod ruku. Samozrejme ako si uz spominal, pokazi to celu zabavu, pretoze mozno ak by to bol aj kamarat, ktory by mne nic neurobil, ale musim ho strazit, aby nesposobil ujmu niekomu inemu a beham za nim ako chvost...
...no najlepsie na tom bolo, ze to bol typek s ktorym som sa skoro celu noc bavil o pocitacoch a filmoch, takze ma to dost prekvapilo ked mu to preplo...a mal tam aj brata a ten este prilieval olej do ohna...potom mi sice bolo vysvetlene, ze oni dvaja ked si vypiju, tak sa chcu furt trieskat ale preco preboha by to mal kazdy akceptovat??Ja nie som ten typ, co si da skakat po hlave, tak som jednoducho povedal kamosovi, ktory to usporiadal, ze nabuduce ked bude party, tak bude bezo mna alebo bez toho druheho, s takymi debilmi nechcem mat nic spolocne a nechcem aby sa taka situacia opakovala...este mozem dodat, ze som nebol jediny, do koho zacal vyskakovat, to som sa vsak dozvedel asi az tyzden po danej udalosti a co ma dojalo bolo to, ze vraj skakal do baby...co je uz pre mna uplne nepochopitelne...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

taketo situacie vzdy riesim tak, ze opity ma vzdy pravdu a neprotirecim mu aj ked niekedy viem, ze by som ho dal aj s prstom v zadku, ale naco zbytocne konflitky?! Mne ziadny takyto "srandista" nestoji za to, aby som sa s nim natahoval. Diplomacia nadovsetko a vacsinou staci pozvat na poharik a ukludni sa a vela krat sa stalo, ze sme cely vecer spolu prechlastali.
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

qwerty-xyz napísal:plynovka ti nepomoze a ked nevies kde bY ta tahal taky stokilovy obor tak prid na dedinsku diskoteku na vychodne slovensko a uvidis...... :cry:
o tom vychodnom slovensku viem svoje...som bol za bratrancom na vychode (Papin, mala dedina okres Humenne) a sme boli len tak cihnut na zabave...ja som tam isiel za babou svojou, co som tam s nou chodil. a v pohode sme sa bavili, len zrazu sa prikmotri jeden bratrancov "kamarat" ozraty, ako doga...a zacal skakat ako doga...no ako mozno by som ho aj dal, ze bol taky ozraty, ale chlapik 110 kil, skoro meter devatdesiat...no problem ako hrom. tak mi chcel jednu uvalit, to som sa uhol, nastastie ho potom bratranec uzemnil...neviem, co tym chcel povedat, ale budiz. btw, thing is, ze som chcel povedat, ze toto sa nam stavalalo v menovanej obci a vseobecne na vychode cele prazdniny...to ani netrebalo velmi hladat. ludia si najdu sami... :?
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

vendo napísal:hmm to aby si si kupil vrecko domov a zacat trenovat :) vyjde ta to na 1500Sk cca a urobis dobre aj svojmu telu :) natrenujes nejake tie rany a mozno po polroku ked k tebe pride typek tak mu das taku do nosa ze lahne hned na zem a to si potom dobre rozmyslia ti ostatni ci budu pokusat osud
hm no ja doma mam boxerske vrece, ale vies, ked ma niekto 63kg a 178cm ako ja a druhy 90kg a 190cm a dalsich 3-5 ludi za sebou... no sak zatial som problem nemal, a keby nieco zacali tak mam dost rychle nohy, lebo vacsinou to je len tym ze maju vypite a nudia sa... pokial im nedam ozajstny dovod tak na to rychlo zabudnu ze ma videli. sak s tym co zacal do toho kamosa sa stretnem tak 2-5x do mesiaca na ulici a nevsima si ma
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

vendo napísal:hmm to aby si si kupil vrecko domov a zacat trenovat :) vyjde ta to na 1500Sk cca a urobis dobre aj svojmu telu :) natrenujes nejake tie rany a mozno po polroku ked k tebe pride typek tak mu das taku do nosa ze lahne hned na zem a to si potom dobre rozmyslia ti ostatni ci budu pokusat osud
a mozno ne, pricom P(lahne)=0.02
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No vseobecne suhlasim s tym ze sa chce dnes kazdy bit, ano - je to tak. Preto tzv. "nekonfliktnym" typom alebo tym co by sa inak nebili zostavaju dve moznosti - hrat s nimi ich hru alebo konstantne dostavat na papulu. Kazdy si vyberie podla vlastneho uvazenia.
jin153 napísal:Hej... :?
Vcera si to nasugeroval tiez jeden typek na mna....prisiel som o stovku a o mobil :?
ko**ti naje**ni :evil:
Ak taketo spravanie trpis, len si kopes vlastny hrob a "bruchohlavy" ci ako som to tu cital si ta budu pamatat ako boxovacie vrece. Najhorsie je bat sa, to ze staremu na*ebanu k*kotovi yebnes hned sprvej jednu do nosa caka vacsina ludi najmenej, nezalezo na tom kto ma kolko rokov/kil ak mu pekne nayebes proste sa zlozi. Ak je to odolny typ, tak mu v co najkratsom case daj celu nadielku a bude pokoj. Ak na taketo veci nemas nervy ci odvahu, zozen si kamaratov ktorym to problemy nerobi, a ti s nim daju "rec". Vseobecne povazujem riesenie cez kamaratov ako najubohejsiu vec, avsak len v klasickych pripadoch, ked do teba niekdo p*cuje a ked ma namale zacne sa ohanat bratom a kamosmi. Ak si cielom agresie bez dovodu daneho z tvojej strany, a navyse je fyzicky pomer teba a toho kdo sa na tebe chce vyburit 1/5 nieje nic necestneho, ak to za teba vybavia kamarati. Porozmyslaj o tom co ti vyhovuje, ale jednu z moznosti si proste vybrat musis. Ako tu niekdo pisal, svet je zly.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

bude to tym testosteronom co tomasito spominal..
vacsinou poznam take pripady kde sa vacsinou nackovia biju alebo idu 8 doje*** jedneho tomu sa bitka nehovori.. ale je to tak.. a su aj take pripady ze normalne zdravy ludia sa bobiju len kvoli tomu ze nejsu si sympaticky atd..
inac v dnesnej dobe uz nie su bitky ako boli.. teraz je to tak vytiahne obusok alebo boxera jednu ti je*** a co mas robit ? lezat na zemi 2 hodiny a potom neako odkracat domov to je vsetko.. v dnesnej dobe sa uz neda ani branit nic..

// Tomasito: Dovolim si ta poupravit- testosteron tu spominal uplink, nie ja ; )
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Predomnou vcera dvaja nackovia na prechode a kricali na auta. Jeden v dodavke mu ukazal prostrednik, tak nacek sa uz rozbehol za autom, ze ho doje*** :D , ale prekazila mu to elektricka, tak trapne dokracal spat. :D
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

Pozeraju veľa filmov napr. Green Street Hooligans :aasmile4:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

neviem preco ale asi sa nevedia inak prejavit.chyba im inteligencia a chcu si nieco dokazovat.je to ako v praveku.kto ti vie nadrbat je lepsi.neznasam takych pacientov a zasadne sa nebijem
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

v živote som sa nebil, a ani ma nikto nezbil, ale to bude asi mojou inteligenciou, len <90 riešia veci bitkou
Smiling...
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Smiling... »

pretoze ludia su od prirody zli, a niektori su taki zli, ze si vsetko kompenzuju bitkami. Nemam takych ludi rada, ze vykradnute hlavy?..... :(
Napísať odpoveď