Preco sa kazdy chce len bit

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Bitku neuznavam. A uz vobec nie ludi ktori idu na diskoteku len preto aby sa mohli s niekym pobit.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

SOAD-503 napísal:vsetci tu vravite len o kilach, no pri bitke o to vacsinou vobec nejde...
mam 84 kg, sila uderu 774 ps., boxujem 4 roky...
kamos-120 kg masa, sila uderu 401 ps., a to maka intenzivne zo 10 rokov...bitka nie je riesenim, no v istych pripadoch sa fakt inak reagovat neda, niektori jednotlivci si myslia, ze ked boli 2-3-krat v posilnovni a tlakli "az" 50 kg, maju silu mika tysona, no kym pochopia, ze sa mylia, prelezia par dni v nemocnici :D
dostanes s prazdnou flaskou(alebo palicou) po hlave..a mozes boxovat aj 30 rokov....uvidis...hviedzdicky....a ides k zemi....... :P
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

neznasam takych co sa hend mlatia.maju v hlavach vykradnute.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nuz moje heslo je: naco sa bit, ked mozme pit?! myslim ze na bitku su najlepsie rychle nohy, ale bohuzel ja mam s nimi problem takze by som neutiekol, takze mi zostava sa z toho dajako vykecat. ked som bol mladsi tak furt do mna dakto skakal a aj som dostal, ale teraz ked mam meter90 a 100 kilo zivej vahy(takmer) tak je to omnoho kludnejsie. ale neni som ja hlavohrud.
ale zazil som jak mi prisli do krcmy ked som tam robil prisli dve hlavohrude upomenut jedneho typka. nuz 5 minut ho tam v kuse marovali. len som pocul udery. som si musel dat dve palenky ze by som sa ukludnil.aj ked pravda je ze keby nahodou do dakoho ineho skocili tak by zle dopadli ale vedeli za kym idu. ale boli celkom slusni, lebo aj odzravili ked som im povedal dovidenia.)
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

zelovoc napísal:nuz moje heslo je: naco sa bit, ked mozme pit?! myslim ze na bitku su najlepsie rychle nohy, ale bohuzel ja mam s nimi problem takze by som neutiekol, takze mi zostava sa z toho dajako vykecat. ked som bol mladsi tak furt do mna dakto skakal a aj som dostal, ale teraz ked mam meter90 a 100 kilo zivej vahy(takmer) tak je to omnoho kludnejsie. ale neni som ja hlavohrud.
ale zazil som jak mi prisli do krcmy ked som tam robil prisli dve hlavohrude upomenut jedneho typka. nuz 5 minut ho tam v kuse marovali. len som pocul udery. som si musel dat dve palenky ze by som sa ukludnil.aj ked pravda je ze keby nahodou do dakoho ineho skocili tak by zle dopadli ale vedeli za kym idu. ale boli celkom slusni, lebo aj odzravili ked som im povedal dovidenia.)
inac poznas neco take ako policia? :?:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

:( napísal:inac poznas neco take ako policia? :?:
a co som mal akoze robit?! zavolat policiu? na hlavohrude? sak by som zle skoncil. a co by spravili? velky ony.a ked sa chlapec zaplietol s mafianmi tak je to jeho problem.ani s jednou stranou nehcem mat nic spolocne pretoze sa az prilis dobre poznaju.
maj.kl
Star
Star

ta poviem ze to boli nejaky mafosi
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

jin153 napísal::lol: Teraz si ma dostal :wink: V tej situacii je dobre mat pri sebe plynovku, ale vazne si neviem predstavit pri akej prilezitosti by ma nahanal daky 100 kilovy obor :D
Stačí keď si tá bravčová hlava vsugeruje, že na neho stále čumíš. to sa stalo mne, ale čo ja za to možem, že ten ... stál 1,5m predo mnou a aj to som na neho nečume, len proste som ho videl, veď bol predo mnou. A nakoniec ma chcel vy**bať, no držali ho jeho kamaráti, pak som išiel preč a ten prasací tĺ za mnou a to ste mali vidiet, on bol úplne nepríčetný. byť som sa s ním nechcel, bolo tam dosť jeho kamarátov, ktorý aj keď ho držali a odťahovali preč, tak v prípade, že by sme sa bili a ja by som mu daval na face, by si ho zasa zastali a dostal by som na face ja.
A to úplne zbožnujem, 10 soplavých "hrdinov",ktorý sa pustia do jedného človeka...
SOAD-503
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SOAD-503 »

qwerty-xyz napísal:dostanes s prazdnou flaskou(alebo palicou) po hlave..a mozes boxovat aj 30 rokov....uvidis...hviedzdicky....a ides k zemi....... :P
tak ludi, ktori sa "biju" nastrojmi povazujem za posery...aj 5-rocny chlapec vie vytiahnut retaz a sekat frajera :?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

SOAD-503 napísal:tak ludi, ktori sa "biju" nastrojmi povazujem za posery...aj 5-rocny chlapec vie vytiahnut retaz a sekat frajera :?
to ti v tej chvili moze byt jedno ci le to posera alebo nie.....no a hovorit mu to ze je posera..neodporucam..... :cry:
SOAD-503
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SOAD-503 »

qwerty-xyz napísal:to ti v tej chvili moze byt jedno ci le to posera alebo nie.....no a hovorit mu to ze je posera..neodporucam..... :cry:
no neviem..mam osobnu skusenost, raz som siel v noci domov z kamosa, a traja mierne podnapiti typkovia na mna zacali pokrikovat...na zaciatku som sa ich snazil ignorovat, no ked po mne podisli, a zacali do mna skakat, presla ma trpezlivost..slovne narazky som im vratil aj s urokami, to sa im moc nepacilo..jeden z nich vytiahol z vrecka noz, a zacal sa s nim rozmachovat...presla ma chut bavit zo seba debila, preto som mu ruku chytil, a dostal kolenom do brucha...potom ich chut nadavat presla, vsetci boli jak dosrani, ked videli, ze ten velky sef,ktory sa predchvilou hral na boha, lezi na zemi a len tak-tak dycha...opytal som sa ich, ci este niekto mal pripomienky, no odpovedi som sa nedockal..iba vyrazu tvare typu "preboha, ja nie"...cize asi tak k tym velkym frajerom
maj.kl
Star
Star

nasilie sa da riesit iba nasilim (bohuzial)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Te-wei napísal:Stačí keď si tá bravčová hlava vsugeruje, že na neho stále čumíš. to sa stalo mne, ale čo ja za to možem, že ten ... stál 1,5m predo mnou a aj to som na neho nečume, len proste som ho videl, veď bol predo mnou. A nakoniec ma chcel vy**bať, no držali ho jeho kamaráti, pak som išiel preč a ten prasací tĺ za mnou a to ste mali vidiet, on bol úplne nepríčetný. byť som sa s ním nechcel, bolo tam dosť jeho kamarátov, ktorý aj keď ho držali a odťahovali preč, tak v prípade, že by sme sa bili a ja by som mu daval na face, by si ho zasa zastali a dostal by som na face ja.
A to úplne zbožnujem, 10 soplavých "hrdinov",ktorý sa pustia do jedného človeka...
Hej... :?
Vcera si to nasugeroval tiez jeden typek na mna....prisiel som o stovku a o mobil :?
ko**ti naje**ni :evil:
maj.kl
Star
Star

nechapem takych debilkov a to len ze sa im clovek nepaci alebo .. vzdy si najdu nejaky dovod ale taky ze koli ktoremu by som sa ani len neotocil a nie oni sa pre to idu bit
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Pistol... su dve moznosti ako ju ziskat
1. nelegalne - kto si vie takto zohnat zbran, tak ju uz hadam ani nepotrebuje, velke riziko nosit ju do mesta (nie to este na disko), ak by vam ju nasli polisi, mate dost velke problemy, ale to urcite viete, alebo ju ukradnite nejakemu vyhadzovacovi na diskoteke... :D
2. legalne - normalna zbran od 21 rokov, nikomu ju nedaju len preto, ze chce... treba padny dovod, ktory tazko niekto z vas moze mat, ak by sa vam ju aj podarilo ziskat, ste si isti, ze ste ste v 100% psych. stave (lebo ja by som sa neodvazil vlastnit strelnu zbran), ak vam ju niekto slohne, mate brutalny problem a ak by s nou spachal nedajboze zlocin alebo umrtie, tak by ste sa tazko z toho vymotali... :?
Jednoducho vlastnit strelnu zbran pre 15-20 rocnych ludi je dost nerealne...
A nezabudajte nato, ze vasa zbran sa lahko moze otocit proti vam, ani neviete ako, reakcie vasich superov su nevyspytatelne...
Na cloveka, ktory vas ide zbit, nemozte (nemali by ste) vytiahnut pistol... v tomto pripade sebaobrana neobstoji... je to na hovno, ale je to tak, myslim...

A preto musime bojovat za zakaz alkoholu a legalizaciu prirody :P
maj.kl
Star
Star

Vitusko napísal:Pistol... su dve moznosti ako ju ziskat
1. nelegalne - kto si vie takto zohnat zbran, tak ju uz hadam ani nepotrebuje, velke riziko nosit ju do mesta (nie to este na disko), ak by vam ju nasli polisi, mate dost velke problemy, ale to urcite viete, alebo ju ukradnite nejakemu vyhadzovacovi na diskoteke... :D
2. legalne - normalna zbran od 21 rokov, nikomu ju nedaju len preto, ze chce... treba padny dovod, ktory tazko niekto z vas moze mat, ak by sa vam ju aj podarilo ziskat, ste si isti, ze ste ste v 100% psych. stave (lebo ja by som sa neodvazil vlastnit strelnu zbran), ak vam ju niekto slohne, mate brutalny problem a ak by s nou spachal nedajboze zlocin alebo umrtie, tak by ste sa tazko z toho vymotali... :?
Jednoducho vlastnit strelnu zbran pre 15-20 rocnych ludi je dost nerealne...
A nezabudajte nato, ze vasa zbran sa lahko moze otocit proti vam, ani neviete ako, reakcie vasich superov su nevyspytatelne...
Na cloveka, ktory vas ide zbit, nemozte (nemali by ste) vytiahnut pistol... v tomto pripade sebaobrana neobstoji... je to na hovno, ale je to tak, myslim...

A preto musime bojovat za zakaz alkoholu a legalizaciu prirody :P
keby kazdy fical na prirode a alakohol by zakazaili by ste videli ako by to tu bolo nadherne ziadne spory nic ziadne vojny proste ludia by sa nebili :D viem :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

:( napísal:keby kazdy fical na prirode a alakohol by zakazaili by ste videli ako by to tu bolo nadherne ziadne spory nic ziadne vojny proste ludia by sa nebili :D viem :)
vies tak hQvnQ :roll:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Vitusko napísal:...
Zabudol si na plynove zbrane /my favourite/
Tie su volne dostupne od 18. A ked kupis dajme tom unapodobeninu Berreta 92F, tak s ivela takychto :censored: rozmysli ci si nieco zacnu...
Kua preco som ju ja nemal vcera :aasmile10:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

jin153 napísal:Zabudol si na plynove zbrane /my favourite/
Tie su volne dostupne od 18. A ked kupis dajme tom unapodobeninu Berreta 92F, tak s ivela takychto :censored: rozmysli ci si nieco zacnu...
Alebo na teba niekto vytiahne real zbran- v domneni, ze ta tvoja je tiez real- a velmi lahko sa moze stat, ze skoncis vo vonavej rakvy. Nikomu neodporucam plynovu pistol... ked uz strelna zbran, tak legalne drzana strelna zbran v pravom zmysle slova.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Alebo na teba niekto vytiahne real zbran- v domneni, ze ta tvoja je tiez real- a velmi lahko sa moze stat, ze skoncis vo vonavej rakvy. Nikomu neodporucam plynovu pistol... ked uz strelna zbran, tak legalne drzana strelna zbran v pravom zmysle slova.
Aalebo ma este napadol paralyzer...ucinne a nikto si to nepomyli :)
Sice na dialku dost neucinne, pokial nemas take super ako "ti druhi" z lost, ale vzdy lepsie ako nic.
Napísať odpoveď