Ja sa vzdy skusam hladat tu mierovu cestu, pokial to ide tak sa nebijem ale ked mi niekto supne bombu, preco mu ju nevratit? Nedavno sa mi stalo, ze sa mi cez net typek vyhrazal na rodinu, ze mi ju zabije, vypali byt a podobne, stale sa to opakovalo.Mal cez dvadcat rokov a ja pritom cerstvy sedemnastnik. Zrazu sme sa stretli na LANe na jednom turnaji. Tak som prisiel za nim, opytal sa co to malo znamenat a dal mu "par" ran, kedze bol arogantny. Tak myslil, ze za toto si to zasluzil. PEACE!
ludia sa biju preto lebo to na ludi plati. Ked niekto povie nejakemu debilovi ze prestan tak on nic,ale ked mu date s obuskom dve-tri po hlave tak sa skruti na zem a bude kludny,tak?
preto sa ludia biju aj policajti biju ludi pri vysluchu aj vojaci sa biju...kazdy sa bije.
Nie vsetko sa da vyriesit rozumnou cestou a nie kazdy to tou rozumnou cestou pochopi.
no sice som dajme tomu "prchky" typ hned vyletim na kazdeho, aj ked nechcem ale co uz....
ale bit sa nechcem....ked uz k tomu pride tak sa urcite neposerem(nebude na vyber ) ale mam strach (sice je to smiesne) o zuby a ovsem aj o ine casti(nos a spol) skratka bojim sa ze mi z dakej poyebanej bitky ostanu nasledky
dawo napísal:no sice som dajme tomu "prchky" typ hned vyletim na kazdeho, aj ked nechcem ale co uz....
ale bit sa nechcem....ked uz k tomu pride tak sa urcite neposerem(nebude na vyber ) ale mam strach (sice je to smiesne) o zuby a ovsem aj o ine casti(nos a spol) skratka bojim sa ze mi z dakej poyebanej bitky ostanu nasledky
ked ta on udrie alebo urazi tak preco mu to nevratit?
sak to popi*i...
ked mam depku, alebo ma njeco trapy, zje*em sa a rozkopem dakoho.. a ket sme viaceri na jedneho-dvoch tak to je potom uplne odreagovanie.. a zjebany aj tak nic necitim.. a aspon dajaki respekt ziskam more
mozog12 napísal:sak to popi*i...
ked mam depku, alebo ma njeco trapy, zje*em sa a rozkopem dakoho.. a ket sme viaceri na jedneho-dvoch tak to je potom uplne odreagovanie.. a zjebany aj tak nic necitim.. a aspon dajaki respekt ziskam more
mozog12 napísal:ked mam depku, alebo ma njeco trapy, zje*em sa a rozkopem dakoho.. a ket sme viaceri na jedneho-dvoch tak to je potom uplne odreagovanie..