Preco sa kazdy chce len bit

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
maj.kl
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maj.kl »

R1k1nko napísal:vcera sa mne stalo nieco pod. ( ze sa kazdy chce len bitt )
kamosi zavolali jedneho typka -fetaka ze ci nejde hrat futbal do telocvicne ( bolo 2.00 rano :lol: ) a on ze pome tak sme sli piaty a potom mu jeden je*ol a typek-fetak zacal hned utekat a stratil botasky :D haluz sme mu ich prehodili niekomu do dvora.
ja som sa len prizeral ..... tiez ma to sere ze chudak typek dostal za to ze fetuje . lebo ty dvaja co do neho ( hole hlavy + opity - sa cheli bit ! )
cize suhlasim stym ze kazdy by sa len bil a mlatil.
inak ja tiez si dam nejake tie latky ale len prirodne !!! ( teraz hribiky :D )
ale kamosi do mna ne ! ale ten druhy fetak tak do toho hej. ( pritom rozdiel v tom velky nieje )
cize kebyze je to opace kto dostane ?! :? npdc -svet je zly !
chalanko ako priroda owneed. :D A to oni ho volali hrat len koli tomu aby mu potom namlatili?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

:( napísal:chalanko ako priroda owneed. :D A to oni ho volali hrat len koli tomu aby mu potom namlatili?
hej kvoli tomu ho zavolali z podniku aby mu dali na P..... :(
maj.kl
Star
Star

R1k1nko napísal:hej kvoli tomu ho zavolali z podniku aby mu dali na P..... :(
tak pekny kladti ste ho poznali ci len tak cudzi typek?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

:( napísal:tak pekny kladti ste ho poznali ci len tak cudzi typek?
z videna :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

runigggg napísal:podla mojho nazoru ked ti nieko zacne bez priciny nejak nadavat alebo inac buzerovat tak mu len povedz ze ano a zasmej sa aky je primitiv :lol:
no tak to by som ta chcel vidiet v akcii...ako by si toto urobil....... by si povedal akurat to "ano" a bol by si natahnuty.....na zemi...... :cry:
maj.kl
Star
Star

qwerty-xyz napísal:no tak to by som ta chcel vidiet v akcii...ako by si toto urobil....... by si povedal akurat to "ano" a bol by si natahnuty.....na zemi...... :cry:
asi tak :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

schw33k napísal:No , smutny smejo , to je hnusny pripad :P pred par rokmi sa nam s partiou stal podobny pripad , sedime za stolom , kecame , popijame , a zrazu nam niekto rozbije stolicku na stole , zacne sa trhat , fučat ako slon :)
Takto kamaratovmu bratovi zlomil jeden chlap rebro. Vecer (alebo skor v noci?) sedeli v steine a chrazu takemu chlapovi preplo, chytil stolicku a prastil ho s nou.. :? Proste nejaky afekt ten tipek chytil..
maj.kl
Star
Star

ale ja takychto ludi nechapem tak nech si zajde do posilky vybusit sa do vreca alebo nech udiera hlavou do steny ael nexapem preco koli takymto qoqotom musi nekto trpiet :roll:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Násilie je pre mňa neprípustná vec.
Či už voči mne alebo niekto na niekoho.

Bežný smteľík nemá na nejaké metrákové hovado veľkú šancu (pokiaľ nie je vyzbrojený nejakou technikou alebo vecičkou, je lepšie zobrať do zajačích).
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

musim s vami suhlasit su to ehm primitivy a ubohy sedlaci. Ale kazdy sme nejaky a ked sa takyto primityv zmiesa s alkoholom tak to malokedy jeho okolie prezije bez urazu. :? Ja nastastie vela bitiek za sebov nemam iba 2-3 a to s jednym byvalim spoluziakom co si o sebe myslel ze je velky god len preto ze chodil do posilky.
Ja sa snazim hladat najprv rozumne riesenie cez konverzaciu ale s 100kg sedlakom sa to obcas naozaj neda a je lepsie mu zdrhnut ako sa proti nemu hlupo vrhnut :D :roll: :oops:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

a najhorsie je, ze ked ta taky fas v meste napadne, ty vytahnes noz, branis sa a nahodou ho bodnes a on skape, este ty mas z toho problemy lebo si sa "neadekvatne" branil :roll:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Frco napísal:a najhorsie je, ze ked ta taky fas v meste napadne, ty vytahnes noz, branis sa a nahodou ho bodnes a on skape, este ty mas z toho problemy lebo si sa "neadekvatne" branil :roll:
To máš sakra pravdu, a ešte Ti bude vynadané, že: veď on bol opitý, on by Ti za triezva neublížil :? .

Účinnejšie je namieriť pištol a povedať: Odstúp, neplánujem Ti ublížiť! (lebo proti nožíku si trúfne kdeaký hrdina, pištol má mnohonásobne väčší rešpekt - len ju musíš mať legálne a byť duševne maximálne vyrovnaný - skoro ako Shaolinský mních)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Frco napísal:a najhorsie je, ze ked ta taky fas v meste napadne, ty vytahnes noz, branis sa a nahodou ho bodnes a on skape, este ty mas z toho problemy lebo si sa "neadekvatne" branil :roll:
ak na niekoho preto ze sa chce bit vytiahnes noz a tou "nahodou" ho bodnes tak si teda pekny ***** vsetci tu rozpravate ako by ste sa nebili ako to nemate radi ale "nahodou" keby niekoho bodnete tak je to zrazu ok :roll:
btw: nechapem ako sa da nahodne niekto bodnut :roll:
maj.kl
Star
Star

ja len ze by sa mohli trochu krotit a ako to tu uz nekto spomenul tak najviac sa biju fakt len taky sedliaci co su z dedin lebo tam je to u nich asi rutinou nekomu napravit face. Inac k tomu gunnu co davate a knifu nemyslim ze na to treba knife proste na to treba mat ludi kamaratov pri sebe ked ste vekovo vyrovnani tak by si do vas nemal skocit a ked uz tak uz co narobis kamrata s bit nenechas tak pomozes a nejak ho skortite horsie je to ked do partie skace ina partia to je uz neco ine.... noziky a ine zmrane podla mna nepozuivat nech ma zbije zazalujem ho za ublizenie na zdravy popytam sa ci ho niekto pozna a ma na rovasi trestny cin nabuduce uz nebude musiet nikto trpiet :P aj tak si taky ludia nic ine nezasluzia :twisted:
qwerty-xyz

fikus-kukis napísal:To máš sakra pravdu, a ešte Ti bude vynadané, že: veď on bol opitý, on by Ti za triezva neublížil :? .

Účinnejšie je namieriť pištol a povedať: Odstúp, neplánujem Ti ublížiť! (lebo proti nožíku si trúfne kdeaký hrdina, pištol má mnohonásobne väčší rešpekt - len ju musíš mať legálne a byť duševne maximálne vyrovnaný - skoro ako Shaolinský mních)
UHM....a vytiahne aj on..na takej diskoteke si to viem zivo predstavit.....okrem toho ked na dakoho budes takto frajerovat s pistolom ci si vyrovnany ci nie,tvoj pripity super si zavola posily a utekat budes tak ci tak
dve varianty ako predist niecomu takemu!!!
1.utiect
2.byt s nimi kamarat....to neznamena ze s nimi pojdes niekoho bit...ale ze ho pozves na pivo alebo na poldecak...a oni sa väcsinou..ukludnia a o chvilu ste vsetci kamarati.....alebo este lepsie je ked ste niekde s partiou..a v pripade konfliktu sa ten pozna s tym a nakoniec zistite ze ste vsetci kamosi...aspon v mensich mestach je to tak

:wink:
maj.kl
Star
Star

qwerty-xyz napísal:UHM....a vytiahne aj on..na takej diskoteke si to viem zivo predstavit.....okrem toho ked na dakoho budes takto frajerovat s pistolom ci si vyrovnany ci nie,tvoj pripity super si zavola posily a utekat budes tak ci tak
dve varianty ako predist niecomu takemu!!!
1.utiect
2.byt s nimi kamarat....to neznamena ze s nimi pojdes niekoho bit...ale ze ho pozves na pivo alebo na poldecak...a oni sa väcsinou..ukludnia a o chvilu ste vsetci kamarati.....alebo este lepsie je ked ste niekde s partiou..a v pripade konfliktu sa ten pozna s tym a nakoniec zistite ze ste vsetci kamosi...aspon v mensich mestach je to tak

:wink:
tal ale nemoze sa len vklude porozpravat anie hned sa bit proste podla mna ako bolo spomenute slovo je velka zbran a vazi vela
qwerty-xyz

:( napísal:tal ale nemoze sa len vklude porozpravat anie hned sa bit proste podla mna ako bolo spomenute slovo je velka zbran a vazi vela
slovo nie je zbran....ee.....a ked bude bitka...tak uvidis hned ci sa to bude riesit slovami...alebo flaskami piva...rozbijanymi o hlavy... :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

qwerty-xyz napísal:okrem toho ked na dakoho budes takto frajerovat s pistolom ci si vyrovnany ci nie,tvoj pripity super si zavola posily a utekat budes tak ci tak
Akože veľmi ťažko si dokážem predstaviť ako chlapík, ktorému mierim na hlavu z troch metrov, vytiahne telefón a začne volať posily :lol: .

Hovorte, čo chcete, ale keď niekto Vás chce zomlieť na kašu, môžete vravieť, čo len chcete (akože: ja a násilie = 0 bodov :? ). Ja súkromne sa snažím v maximálnom rozsahu komunikovať na verbálnej úrovni.

qwerty-xyz napísal:UHM....a vytiahne aj on..na takej diskoteke si to viem zivo predstavit....
Tak vytasím aj druhú :D.
qwerty-xyz

on nato nebude potrebovat mobil...on skrici...feri!!..pista!!!..mame tu husteho...a ty si dvakrat rozmyslis ci strelis do cloveka.....alebo dostanes cestne na hubu...alebo utecies.....alebo sa s nimi skamaratis....
:cry:
SOAD-503
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SOAD-503 »

vsetci tu vravite len o kilach, no pri bitke o to vacsinou vobec nejde...
mam 84 kg, sila uderu 774 ps., boxujem 4 roky...
kamos-120 kg masa, sila uderu 401 ps., a to maka intenzivne zo 10 rokov...bitka nie je riesenim, no v istych pripadoch sa fakt inak reagovat neda, niektori jednotlivci si myslia, ze ked boli 2-3-krat v posilnovni a tlakli "az" 50 kg, maju silu mika tysona, no kym pochopia, ze sa mylia, prelezia par dni v nemocnici :D
Napísať odpoveď