chalanko ako priroda owneed.R1k1nko napísal:vcera sa mne stalo nieco pod. ( ze sa kazdy chce len bitt )
kamosi zavolali jedneho typka -fetaka ze ci nejde hrat futbal do telocvicne ( bolo 2.00 rano) a on ze pome tak sme sli piaty a potom mu jeden je*ol a typek-fetak zacal hned utekat a stratil botasky
haluz sme mu ich prehodili niekomu do dvora.
ja som sa len prizeral ..... tiez ma to sere ze chudak typek dostal za to ze fetuje . lebo ty dvaja co do neho ( hole hlavy + opity - sa cheli bit ! )
cize suhlasim stym ze kazdy by sa len bil a mlatil.
inak ja tiez si dam nejake tie latky ale len prirodne !!! ( teraz hribiky)
ale kamosi do mna ne ! ale ten druhy fetak tak do toho hej. ( pritom rozdiel v tom velky nieje )
cize kebyze je to opace kto dostane ?!npdc -svet je zly !
Preco sa kazdy chce len bit
-
qwerty-xyz
Takto kamaratovmu bratovi zlomil jeden chlap rebro. Vecer (alebo skor v noci?) sedeli v steine a chrazu takemu chlapovi preplo, chytil stolicku a prastil ho s nou..schw33k napísal:No , smutny smejo , to je hnusny pripadpred par rokmi sa nam s partiou stal podobny pripad , sedime za stolom , kecame , popijame , a zrazu nam niekto rozbije stolicku na stole , zacne sa trhat , fučat ako slon
![]()
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
-Hajkli-
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
musim s vami suhlasit su to ehm primitivy a ubohy sedlaci. Ale kazdy sme nejaky a ked sa takyto primityv zmiesa s alkoholom tak to malokedy jeho okolie prezije bez urazu.
Ja nastastie vela bitiek za sebov nemam iba 2-3 a to s jednym byvalim spoluziakom co si o sebe myslel ze je velky god len preto ze chodil do posilky.
Ja sa snazim hladat najprv rozumne riesenie cez konverzaciu ale s 100kg sedlakom sa to obcas naozaj neda a je lepsie mu zdrhnut ako sa proti nemu hlupo vrhnut

Ja sa snazim hladat najprv rozumne riesenie cez konverzaciu ale s 100kg sedlakom sa to obcas naozaj neda a je lepsie mu zdrhnut ako sa proti nemu hlupo vrhnut
-
fikus-kukis
Guru wannabe
To máš sakra pravdu, a ešte Ti bude vynadané, že: veď on bol opitý, on by Ti za triezva neublížilFrco napísal:a najhorsie je, ze ked ta taky fas v meste napadne, ty vytahnes noz, branis sa a nahodou ho bodnes a on skape, este ty mas z toho problemy lebo si sa "neadekvatne" branil
Účinnejšie je namieriť pištol a povedať: Odstúp, neplánujem Ti ublížiť! (lebo proti nožíku si trúfne kdeaký hrdina, pištol má mnohonásobne väčší rešpekt - len ju musíš mať legálne a byť duševne maximálne vyrovnaný - skoro ako Shaolinský mních)
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ak na niekoho preto ze sa chce bit vytiahnes noz a tou "nahodou" ho bodnes tak si teda pekny ***** vsetci tu rozpravate ako by ste sa nebili ako to nemate radi ale "nahodou" keby niekoho bodnete tak je to zrazu okFrco napísal:a najhorsie je, ze ked ta taky fas v meste napadne, ty vytahnes noz, branis sa a nahodou ho bodnes a on skape, este ty mas z toho problemy lebo si sa "neadekvatne" branil
btw: nechapem ako sa da nahodne niekto bodnut
ja len ze by sa mohli trochu krotit a ako to tu uz nekto spomenul tak najviac sa biju fakt len taky sedliaci co su z dedin lebo tam je to u nich asi rutinou nekomu napravit face. Inac k tomu gunnu co davate a knifu nemyslim ze na to treba knife proste na to treba mat ludi kamaratov pri sebe ked ste vekovo vyrovnani tak by si do vas nemal skocit a ked uz tak uz co narobis kamrata s bit nenechas tak pomozes a nejak ho skortite horsie je to ked do partie skace ina partia to je uz neco ine.... noziky a ine zmrane podla mna nepozuivat nech ma zbije zazalujem ho za ublizenie na zdravy popytam sa ci ho niekto pozna a ma na rovasi trestny cin nabuduce uz nebude musiet nikto trpiet
aj tak si taky ludia nic ine nezasluzia 
-
qwerty-xyz
UHM....a vytiahne aj on..na takej diskoteke si to viem zivo predstavit.....okrem toho ked na dakoho budes takto frajerovat s pistolom ci si vyrovnany ci nie,tvoj pripity super si zavola posily a utekat budes tak ci takfikus-kukis napísal:To máš sakra pravdu, a ešte Ti bude vynadané, že: veď on bol opitý, on by Ti za triezva neublížil.
Účinnejšie je namieriť pištol a povedať: Odstúp, neplánujem Ti ublížiť! (lebo proti nožíku si trúfne kdeaký hrdina, pištol má mnohonásobne väčší rešpekt - len ju musíš mať legálne a byť duševne maximálne vyrovnaný - skoro ako Shaolinský mních)
dve varianty ako predist niecomu takemu!!!
1.utiect
2.byt s nimi kamarat....to neznamena ze s nimi pojdes niekoho bit...ale ze ho pozves na pivo alebo na poldecak...a oni sa väcsinou..ukludnia a o chvilu ste vsetci kamarati.....alebo este lepsie je ked ste niekde s partiou..a v pripade konfliktu sa ten pozna s tym a nakoniec zistite ze ste vsetci kamosi...aspon v mensich mestach je to tak
tal ale nemoze sa len vklude porozpravat anie hned sa bit proste podla mna ako bolo spomenute slovo je velka zbran a vazi velaqwerty-xyz napísal:UHM....a vytiahne aj on..na takej diskoteke si to viem zivo predstavit.....okrem toho ked na dakoho budes takto frajerovat s pistolom ci si vyrovnany ci nie,tvoj pripity super si zavola posily a utekat budes tak ci tak
dve varianty ako predist niecomu takemu!!!
1.utiect
2.byt s nimi kamarat....to neznamena ze s nimi pojdes niekoho bit...ale ze ho pozves na pivo alebo na poldecak...a oni sa väcsinou..ukludnia a o chvilu ste vsetci kamarati.....alebo este lepsie je ked ste niekde s partiou..a v pripade konfliktu sa ten pozna s tym a nakoniec zistite ze ste vsetci kamosi...aspon v mensich mestach je to tak
-
qwerty-xyz
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Akože veľmi ťažko si dokážem predstaviť ako chlapík, ktorému mierim na hlavu z troch metrov, vytiahne telefón a začne volať posilyqwerty-xyz napísal:okrem toho ked na dakoho budes takto frajerovat s pistolom ci si vyrovnany ci nie,tvoj pripity super si zavola posily a utekat budes tak ci tak
Hovorte, čo chcete, ale keď niekto Vás chce zomlieť na kašu, môžete vravieť, čo len chcete (akože: ja a násilie = 0 bodov
Tak vytasím aj druhúqwerty-xyz napísal:UHM....a vytiahne aj on..na takej diskoteke si to viem zivo predstavit....
-
qwerty-xyz
vsetci tu vravite len o kilach, no pri bitke o to vacsinou vobec nejde...
mam 84 kg, sila uderu 774 ps., boxujem 4 roky...
kamos-120 kg masa, sila uderu 401 ps., a to maka intenzivne zo 10 rokov...bitka nie je riesenim, no v istych pripadoch sa fakt inak reagovat neda, niektori jednotlivci si myslia, ze ked boli 2-3-krat v posilnovni a tlakli "az" 50 kg, maju silu mika tysona, no kym pochopia, ze sa mylia, prelezia par dni v nemocnici
mam 84 kg, sila uderu 774 ps., boxujem 4 roky...
kamos-120 kg masa, sila uderu 401 ps., a to maka intenzivne zo 10 rokov...bitka nie je riesenim, no v istych pripadoch sa fakt inak reagovat neda, niektori jednotlivci si myslia, ze ked boli 2-3-krat v posilnovni a tlakli "az" 50 kg, maju silu mika tysona, no kym pochopia, ze sa mylia, prelezia par dni v nemocnici