Reproduktory k PC
Re: Reproduktory k PC
Zdravím, poradil by mi niekto repraky k pc 2.1 do 35 € a 5.1 do 55 €??? najlepšie by bolo zo stranky hej.sk. Ďakujem
V tejto nizkej cenovej hladine vyberaj podla vkusu. Vsetky hraju +- rovnako podpriemerne.
a aby teda hrali lepšie tak koľko je potrebné za investovať??
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak chceš lacné do izby tak logitech z323
mám ich doma a dobré 2.1 na sledovanie filmov a hudbu, ale na ožran party nestačia, len do izby
mám ich doma a dobré 2.1 na sledovanie filmov a hudbu, ale na ožran party nestačia, len do izby
Ja mam momentalne tieto (Z-313), za tie peniaze hraju fakt dobre, akurat maju jeden problem, neda sa nastavit bass na woofri. Riesim to cez equalizer ale nieje to az take "pohodlne".
Celkom ste ma zaujali s tymi 2.0 reprami. Ale mam celkom rad ked to obcas zaduni. Chybaju im hlbky dost, moj rozpocet je okolo 100 eur (popripade aj viac), tak skor by som zobral nejaku tu 2.1 zostavu. Z-313 je dost malicke na moju izbu.
Momentalne sa mi dizajnovo pacia tieto : KRATOR repro NESO-02 21030, 2.1, 30W (67 eur na gigastore) mate s nimi nejake skusenosti?
Popripade poradte nejake , najlepsie by bolo ak by satelity mali dvojpasmovy zvuk (stredy aj vysky). Woofer nemusi byt silny, hlavne nech pekne duni
Celkom ste ma zaujali s tymi 2.0 reprami. Ale mam celkom rad ked to obcas zaduni. Chybaju im hlbky dost, moj rozpocet je okolo 100 eur (popripade aj viac), tak skor by som zobral nejaku tu 2.1 zostavu. Z-313 je dost malicke na moju izbu.
Momentalne sa mi dizajnovo pacia tieto : KRATOR repro NESO-02 21030, 2.1, 30W (67 eur na gigastore) mate s nimi nejake skusenosti?
Popripade poradte nejake , najlepsie by bolo ak by satelity mali dvojpasmovy zvuk (stredy aj vysky). Woofer nemusi byt silny, hlavne nech pekne duni
-
Ryan Giggs
VIP
Duniet ti bude akykolvek sub aj za 3/4 cenu. Na to nepotrebujes 100 eur.
Si ma asi zle pochopil, chcel som co najkvalitnejsi zvuk zo satelitov + na woofri az tak nezalezi, dunit vie kazdy to je mi jasne.
A mam este otazku, mam este jeden sa mi zda ze to je creative 5.1 subwoofer, uz ho nepouzivam lebo kable od satelitov sa dolamali. Ale ci by som teoreticky nevedel k tomu pripojit 2 nejake kvalitnejsie repra a zrobit z toho 2.1 ? Len neviem ako to pripojim do pc kedze to ma 3 vstupy (nechcem 5.1 , chcem 2.1). Predtym som to pouzival na notebook mal som k tomu redukciu som spojil central a woofer s prednymi bednickami, ale nebolo to bohvieco. Na nic ine som neprisiel bohuzial
Yamaha NX-50 ? co poviete na tieto
A mam este otazku, mam este jeden sa mi zda ze to je creative 5.1 subwoofer, uz ho nepouzivam lebo kable od satelitov sa dolamali. Ale ci by som teoreticky nevedel k tomu pripojit 2 nejake kvalitnejsie repra a zrobit z toho 2.1 ? Len neviem ako to pripojim do pc kedze to ma 3 vstupy (nechcem 5.1 , chcem 2.1). Predtym som to pouzival na notebook mal som k tomu redukciu som spojil central a woofer s prednymi bednickami, ale nebolo to bohvieco. Na nic ine som neprisiel bohuzial
Yamaha NX-50 ? co poviete na tieto
-
Ryan Giggs
VIP
Pripojiť k tomu subu môžeš aj ine repro. Otazka je, ako je na tom ten zosilovač v sube. Ako sa s tymi novymi repro dokaže popasovať. Potrebuješ tam ale pasivne repro. Tie Yamahy su aktivne, to je blbosť kupovať k tomu.
Problem je v tom ze som momentalne v Skotsku, takze netusim aky je to presne sub, ale ako pozeram na nete bude to tento : cambridge soundworks dtt2200 , akurat tie repraciky dosluzili bohuzial. Poradte nejake pasivne repro, ak sa da tak by som z toho zrobil 2.1, nemam kde dat 5.1
hmm pise, ze sub ma 17W a speakre 5W kazdy...tak v podstate k tomu viem pripojit len do tych 5 W ? nic moc
hmm pise, ze sub ma 17W a speakre 5W kazdy...tak v podstate k tomu viem pripojit len do tych 5 W ? nic moc
-
Ryan Giggs
VIP
Nejde o to aky vykon maju repro, ale aky vykon ma zosilovač. Aj tak by som sa poobzeral po niečom novšom. Osobne radšej nejake 2.0. Už aj v tej cene najdeš repro s celkom hutnym zakladom. Nejake Microlab Solo 6C/7C alebo niečo podobne. Na hudbu rozhodne oveľa lepšie riešenie.
to su riadne bedne
to aby som si kupil aj novy stol, kedze vrchna cast je zo skla, tak tam nechcem davat velmi tazke veci...aj tak tam bude 27" monitor ktory nebude lahucky. pozeral som tieto : Audioengine A2 , tie by bodli ale neviem ich nikde najst na SVK , a ak by sa dali pripojit k mojmu woofru tak to by som bol uplne ze spokojny 
-
Ryan Giggs
VIP
Poctive "železo" musi byť veľke a ťažke. Fyzika nepusti.
Tie A2 s tymi minibasačikmi ti hlboke tony nezahraju. A pokiaľ to chceš pichnuť k tomu subu, opäť je to nezmysel kedže su aktivne.
Pokiaľ to chceš silou mocou pichať do toho subu, najdi si nejake bazarove predne repro z nejakej 5.1 či 2.1 zostavy. Ušetriš kopu prachov.
Tie A2 s tymi minibasačikmi ti hlboke tony nezahraju. A pokiaľ to chceš pichnuť k tomu subu, opäť je to nezmysel kedže su aktivne.
Pokiaľ to chceš silou mocou pichať do toho subu, najdi si nejake bazarove predne repro z nejakej 5.1 či 2.1 zostavy. Ušetriš kopu prachov.
Diky za pomoc, uz to nejak poriesim 
-
Ryan Giggs
VIP
Alebo z bazaru nejake repro z hifiveže. Otazka je ale či to ten zosil v tom sube utiahne.
Uz som si vybral : Logitech Z-553 , cenovo to vychadza akurat na tych 100 eur. Dvojpasmove satelity s cistym zvukom, stihly sub, zmesti sa mi pekne kde ma
a k tomu dava celkom slusny bass , ( radsej nech je cisty ako aby mal duniet a vsetko prekryvat ) + Mam akurat v takej farbe sluchatka : JVC Ham5X Xtreme , cierne + oranzove.
Konecne mam pokoj na dusi
Konecne mam pokoj na dusi
-
Ryan Giggs
VIP
S tymi vyrazmi ako slusny bas a cisty zvuk by som narabal opatrne. Bude to duniet rovnako ako vsetko ostatne take lacne a cisty zvuk je nieco uplne ine ako to co polezie z tych repro. Samozrejme uspokojit ta to moze. Zrejme to bude lepsie ako to co si mal doteraz.
Inak mimochodom, tie satelity nie su dvojpasmove.
Inak mimochodom, tie satelity nie su dvojpasmove.
Ani som netusil, ze bude take tazke si vybrat repro
ale som sa rozhodol na nove 2.1, kedze na stol sa mi velke bedne nezmestia, tak co by si odporucil okolo tych 100 eur? na vyber je toho az velmi vela, a ja sa v tom velmi nevyznam, ako si si uz mohol vsimnut 
-
Ryan Giggs
VIP
Ak si sa uz rozhodol pre 2.1 tak kludne kup tie Logitechy. V tej cenovke toho aj tak vela nenavymyslas. Ono tie najlepsie kusky sa u nas aj tak nepredavaju.
Momentalne som v anglicku takze ak by to nebolo velmi velke a tazke, tak by som to vedel hodit do kufra
len tak pre zaujimavost, ak mas nieco dobre na mysli tak to sem kludne hod.
Pozeral som este na toto : Microlab FC50 , zaujimavy dizajn
Pozeral som este na toto : Microlab FC50 , zaujimavy dizajn
-
Ryan Giggs
VIP
Ono tie suby su velke na nejake to prenasanie v kufry (teda ak nehovorime o kufry auta). Ani ten valcovity od Logitechov nie je ziadne tintitko a to ma kompaktnejsi tvar ako ine kvadrove.