Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa javatar »

Len sa odcitujem:
javatar napísal:...A neviem ci by som si na svedomie zobral smrt (teda aspon takuto zakernu)...
Myslim, ze staci na objasnenie "planov o zabijani susedov".

Keby som takych susedov mal tak to vidim najskor na odstahovanie, kedze urady neako nekonaju. Alebo by mi rupli nervy a netrufam sa odhadnut ako by to dopadlo...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Aky arzen, aku polievku, kupim 10 necistokrvych dobermanov a mam pokoj, budu na mojom pozemku takze to ze ich roztrhaju je ich chyba + znacky, pozemok strazi pes a je to, ci nie? Tie spiny by ich este teoreticky mohli postrielat a zjest, su aj vesty pre psy? :?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

srnec - sú, kukni na web ruskej armády, sú dokonca aj balistické prilby. No neviem, či pre všetky plemená, videl som to na vlčiakovi.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

alebo sa môže stať aj to, že im ten domček a chatrče zhoria (večer po vyplácaní sociálnych dávok, zábava, alkohol, otupená pozornosť, zlá elektroinštalácia... ono sa už niečo nájde)....
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

javatar by si sa odstahoval? by si im to este ulahcil ak si im ustupil ty ustupimi im aj iny, aby mne na urade povedali aby som sa odstahoval???? by som jej asi zavesil po papuli nech sa zobudi co rozprava...plus policajt mi povie ze to je ich mentalita a ze si to nemam vsimat?????? preboha to kde sme? ci hrame sa na rovny a rovnejsi?

ako pre mna zakony platia a pre nich nie? ak by som toto ja robil tak by ma na uradoch tahali tak ze by som musel predat aj gate aby som mal na poplatenie vydavkov a oni ? sa smeju do tvare a su vysmiati a preco aj nie? ked vidia ze sa im to toleruje?

na nieco zle treba nieco este horsie :) inac to nejde nenaucis...

btw aj tak si myslim...ale nic, je to jedno
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Stoporko napísal:čo takto si navariť polievku z muchotrávok a "nechať ju pred barákom vychladnúť?"
To je asi najlepsi sposob ako tmavsich odnaucit kradnut, modifikacia s elektrinou uz raz zabrala:
http://jansykora.blog.sme.sk/c/207261/A ... trinu.html
"vo svojej vlastnej rozvodnej skrinke vzájomne prehodil 2 drôty (nulák a jednu fázu) a do svojej vlastnej zásuvky na svojom vlastnom dvore som tým pustil združené napätie 400 V, ako keby som sa práve chystal zvárať...
Na druhý deň už za tmy som odišiel domov. Za križovatkou som zastavil, vystúpil z auta, nenápadne som sa pešo vrátil do domu a spoza okna som pozoroval, čo sa bude diať ďalej. Zanedlho z chalúpky vykĺzla tmavá postava, s dvojlinkou v ruke preskočila plot a vliezla mi do dvora, kde opäť zapojila kábel do zásuvky...
Svetlá v chalúpke jasne zažiarili ako výbuch supernovy v neďalekej galaxii, televízor blikol intenzívnym modrastým svetlom ako zváračka na stavbe a zhasol, rádio i reproduktory začali zrazu revať ako na diskotéke, aby už o niekoľko sekúnd definitívne stíchli,... A po mnohých dňoch nikdy nekončiaceho sa hluku sa v dedine konečne rozhostilo hlboké hrobové večerné ospalé ticho, úplne rovnaké, aké tam bývalo pred prisťahovaním sa spoluobčanov...
Združené napätie som v zásuvke na dvore ponechal trvale zapnuté, akoby som chcel na dvore zvárať trvale. Po čase, keď som otcovu rodnú dedinku opäť navštívil, mi hromada spálených rádií, televízorov, satelitných prijímačov a magnetofónov na neodmysliteľnom neustále sa rozrastajúcom smetisku pred chalúpkou prezradila, že spoluobčania to ešte veľmi dlho nevzdali a elektrinu sa mi neochvejne pokúšali kradnúť znovu a znovu." :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak takéto niečo je nenormálne. Jediné riešenie je zobrať kuklu, pelendrek, pár známych a tĺcť až dokým sa nepoštia a neposerú od bolesti = ak to nie je schopný riešiť štát, tak ľudia musia prevziať tieto veci do vlastných rúk.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

coze si zrazu otocil?
hughito
Redeemer
Redeemer

To si teda počkám na širšie vysvetlenie a dôkaz toho, že som niekde niekedy tvrdil opak. :roll:
beardie
Redeemer
Redeemer

ty uz nie si ten pseudohumanista? aha, tak to potom sry
hughito
Redeemer
Redeemer

Som humanista stále, avšak, čo to má spoločné s tolerovaním nejakej zberby, ktorá devastuje životy iných ľudí ? Pojem "pseudohumanista" používate vy (ty), ja nepoznám vašu (tvoju) definíciu.
beardie
Redeemer
Redeemer

prehraboval som sa teraz tvojimi postami, je tam vidiet zaujimavy vyvoj
1. tu na zapade nic ako ciganska problematika nie je
2. treba chranit vsetkych obyvatelov zakonnymi prostriedkami
3.
Tak takéto niečo je nenormálne. Jediné riešenie je zobrať kuklu, pelendrek, pár známych a tĺcť až dokým sa nepoštia a neposerú od bolesti = ak to nie je schopný riešiť štát, tak ľudia musia prevziať tieto veci do vlastných rúk.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

čo je pseudohumanizmus.... tu je niekoľko definícii a úvah, čo to vlastne je....
http://www.pramen.info/c/1975/pseudohumanizmus.htm
http://www.festivalfantazie.cz/avalon/z ... uvod5.html
http://cs.wikipedia.org/wiki/Pseudohumanismus

za seba vravím, že je to nadmerné presadzovanie nejakých imaginárnych ľudských práv menšín voči väčšine.... Pointa je veľmi jednoduchá.... "dajte nám práva, peniaze, nestarajte sa o nás, nevyžadujte zodpovednosť a vlastne choďte do 3,14-če".... inak povedané práva, možnosti a vymoženosti bez nejakej zodpovednosti a autority.... keď sa to tak zobere, tak ide o istú formu komunizmu či ľavičáckych experimentov....
hughito
Redeemer
Redeemer

beardie: Tak celkovo sú to vetičky povytŕhané z kontextu, ale tak zareagujem.
1. tu na zapade nic ako ciganska problematika nie je
Častom som tu proklamoval svoje osobné a každodenné skúsenosti s cigánmi. Použil som aj porovnanie západu a východu v tom zmysle, že aj keď tu na západe sa vyskytnú podobné prípady, na východe je to v oveľa väčšej miere a v na horšom stupni. Nadhodil som do pléna aj názor, či to nie je spôsobené aj celkovou ekonomickou nevyváženosťou regiónov (to preto, lebo tu v mojom okolí cigáni bežne pracujú), na to sa však nikto nechytil.
2. treba chranit vsetkych obyvatelov zakonnymi prostriedkami
K tomuto je mi ťažko sa vyjadriť, lebo naozaj neviem v akom kontexte som to použil. Skús viac.

Ide o to, že ak zákonné prostriedky zlyhajú (čo sa deje v tejto oblasti celkom často), tak treba prevziať veci do svojich rúk (to neviem či je nejaký nový názor odo mňa, lebo toto konkrétne vychádza z môjho ideologického presvedčenia). Treba podotknúť aj to, že prevziať veci do svojich rúk nemusí znamenať zobrať pištol a zabiť 10 ľudí.

Čo sa týka pseudohumanizmu, s ničím takým sa nestotožňujem. Za humanistu sa pokojne označím. Tento pojem, tak, ako ho chápem
ja, sa nijako nezlučuje s tým, že treba pokojne sledovať to, keď jedna skupina osôb tyranizuje inú.
beardie
Redeemer
Redeemer

hughito napísal:K tomuto je mi ťažko sa vyjadriť, lebo naozaj neviem v akom kontexte som to použil. Skús viac.
v jemne negativnom zmysle, uz to nie su tie ruzove okuliare, ale k ciernym to ma daleko
hughito
Redeemer
Redeemer

Bolo by lepšie keby si radšej odkázal celý príspevok, kde som to použil.

A ružové okuliare ? Ja mám od ružových okuliarov veľmi ďaleko. Ružové okuliare má ten pán v článku s jeho 20 písomnými a 40 ústnymi žiadosťami o nápravu na úrade alebo ľudia, ktorí si myslia, že voľbou Kotlebu sa tento problém vyrieši.
beardie
Redeemer
Redeemer

ako som napisal, to bol vyvoj tvojho nazoru ako to vidim ja
hughito
Redeemer
Redeemer

Na tento Pinheadov odkaz by som takto isto reagoval dnes, ako aj pred 2 rokmi. To som si istý.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://korzar.sme.sk/c/5929706/policia- ... ludmi.html AH AH AH...a keď som na YouTube napísal komentár k tomu dokumentu BBC o tom, ako tu v UK cigáni vedú slovenský organizovaný zloči, tak tam do mňa nejakí indoslováci začali vyskakovať. Tam majú, týmto aspoň majú čo vziať a skonfiškovať, dúfam, že ich pošlú niekde do pracovných táborov, vďaka takým hajzlom nám to určite v zahraničí na dobrej povesti nepridáva.

A ak ste si všimli, v poslednej dobe sa začínajú trestné činy cigánov v médiách pekne množiť, nech už nenapíšu otvorene, že to bol cigán (nie prípad spomínaného článku, tam je to jasné), aj tak všetci vieme, že kedy je to o potmavších, predstavte si, ako to bude vyzerať na východe o 5-10 rokov.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

nuz ja si to neviem predstavit kedze prispevok od pinhead-a je dost vazny ak by mi toto degesi robili, teraz ty si dal clanok na kupcenie s ludmi co bude o 10 rokov? potmavsi na mna pozrie a povie co ty mensina! co tu vyskakujes nemas nic tak drz hubu a krok...toto je nehorazne co sa deje s nimi a nikto ich nechce riesit tak si robia co chcu
Napísať odpoveď