SAMSUNG Galaxy S II

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: SAMSUNG Galaxy s II problemy

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no jasne, ze ta odozva a citlivost sa zmeni ked tam nalepis lacnu foliu.
samsung sa updatuje cez Kies
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ktoru foliu potom odporucas na mobil? lebo co citam zahranicne android fora tak kazda jedna na telefone blbne, a kazda na inom, dokonca ani APPLISTI, nemaju na ruziach ustlane, aj ked oni si hned zdovodnia ze to nie je znizena citlivost ale oni nevedia robit s dotykovkou, predsa co je apple to nemoze mat znizenu citlivost....
:D Odlepit ju ci nechat tam? mastnaveje sa ovela viacej ako sklo samotne, a farby mno, utrpeli stratu co je horsie je ze podla servisneho menu utrpel aj senzor okolneho svetla, ktory si to teraz rozoznava o par jednotiek do bludu a ostatne ktore su taktiez foliou prekryte. . . .
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

qwerty-xyz napísal:mno a oficialna verzia nevyjde niekedy ? .... v blizkej dobe? ja mam 2.3.3 ku a som happy, happy nie som akurat v tom ze folia ktoru na mobile mam je zle nalepena (vlastna praca, a stratene nervy) a citlivost odozvy cez foliu je proste a jednoducho nizsia ... a kto si to nevsimol ma bud zlu foliu alebo nie je pozorny....
citaj po sebe co pises...

oficialna verzia vysla ked si si kupil telefon a mal si v nej 2.3.3 takze aka oficialna verzia ma este prist?

update je nieco ine, aktualizuje ti verziu 2.3.3.

a ako bolo spomenute aktualizacie ti robi cez kies ale novy android ti to tam nehodi
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak ja mam foliu od http://www.xtremeguard.com/ a som maximalne spokojny. mal som predtym tie folie z ebayu za euro a to bola katastrofa. tieto folie su porovnatelne so zagg foliami
Miňo_sk
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miňo_sk »

Takze ide aktualizovat alebo nie, lebo po precitani vsetkych prispevkov v tom mam chaos
cez kies som skusal, ale ziadnu aktualizaciu mi nevyhladalo, telefon takisto ziadnu nehlasi
je z eshopu, nie od operatora
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak zrejme nie ked ti nic nevyhodilo, cakaj
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

aj tak nepochopim ludi co drbu folie na dotykace ktore maju gorilla glass ,podla mna to je uplne zbytocne ,samozrejme na zvysok displejov nevravim nic ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Mám galaxy 16 mesiacov a na displayi nemám žiaden viditeľný škrabanec. Môj kamoš ho má tiež a kolega tiež, žiadne škrabance, ani jeden z nás nepoužíva ochranné fólie. A určite viac by som stavil na SGSII, ako na iPhone, slávne crash test video je známe hádam dosť...

Zajtra beriem novú kraxňu, rozmýšľal som nad SGSII, ale asi pôjdem do Nexusu. Väčší display mi imponuje a nevadí mi marketingová hra s MPX na foťáku, má to ICS, síce horšiu GPU ako SGSII, ale aj tak viem, že keď vyjde SGS3, tak ju automaticky vezmem...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nemen svoje argumenty ,viem aku ochranu ponuka gorilla glass a je urcite na vacsej urovni ako nejaka posrata folia ,proti pouzitiu folie som neni ,len sa mi zda byt slahnute ju davat na tvrdene sklo .....

mal som desire ,galaxy s ,hd2 ,iphone 3g ,3gs , nikde som nikdy ziadnu foliu nemal prave kvoli tvrdenemu sklu kde bola zbytocna ,nikdy ani na jednom ziadny skrabanec nebol ,teraz mam bohuzial lacnejsi huawei sonic ktory nema tvrdene sklo a je tam uz viditelne poskriabanie z vrecka ,je to jemnucke nieje vidno ked sa telefon pouziva ale ked sa vypne displej je to vidiet . hovor si co chces ale za svojim tvrdenim si stojim
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

cORP. tentokrat ma MuF pravdu. ked hodis v rychlosti telefon do vrecka kde mas kluce tak tam moze byt aj neviem co, ale display sa ti poskriabe. jedina prevencia je prave folia. Tiez mam SGS a viem, ze za normalnych okolnosti sa neposkriabe tak lahko, ale niekedy proste nemam cas rozmyslat nad obsahom vrecka alebo prostredia kde davam mobil. Navyse tych par eur za Zagg folie nie je vela a nemusim riesit poskrabanie. Navyse poskriabat sa ti moze nie len display, ale aj ostatne casti mobilu a prave preto mam celotelovu foliu.
mam proste rad svoje veci v top stave - aj kvoli pripadnemu dalsiemu predaju
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Len doplnim ze rovnake (porovnatelne so zagg) je aj screenshield.cz. Mal som obe, a da sa povedat ze su totozne, od materialu, cez balenie, aplikaciu. Screenshield su ceske akurat. A neponukaju tusim dozivotnu zaruku (zagg to ponuka za cenu postovneho)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

okej ,vravim ,nejdem sa s nikym hadat ,podla mna to je kravina ,kluce s mobilom v jednom vacku su vrazda tak ci tak ,kedze to tvrdene sklo vydrzi klasicke zaobchadzanie ja sa nenecham obmedzovat foliami ,kazdy jak je libo ,
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

vsak ok, len ja nevidim ziadne obmedzenie. nalepenie folie zabralo tak 5 minut, na obraze ziadna zmena
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mame dvaja spolubyvajuci galaxy S2 ky . . . a folia je pri jeho pouzivani potrebna urcite, pri mojom nie, ale ja ju mam a on nie. v tom to cele je. Lepsia ochrana proste a nebudem sa o tom bavit, ked budem chciet ju dam dole, plus dva kryty ktore na nej mam. A sgs3 ku, na nu si este pockam par mesiacov, pretoze vyjde tak o pol roka (na nas trh) a pokym sa vychataju muchy, ktorych bude viacero, tak to chvilku potrva, napr teraz pri 2.3.5 tke pozorujem zmeny aj sam a niektore veci mi lezu na nervy, animacia vo fotaku, neukazovanie poctu fotiek ktore este mozem nafotit, ... dalo by sa toho najst viac. Mal som ostat pri 2.3.3

samozrejme oba origo cez kies, .... :-D snad ich 4 ka zachrani....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak ten Galaxy S2 je dobry odpad mobil. Kamarat si ho dnes kupil, dal mi ho, ze ci by som mu tam nedal navigaciu a dake hry, reku jasne, v pohode. Dojdem domov, nabijem mobil, stiahnem Kies z oficialnej stranky, zapnem, pripojim mobil a nic. Vybehne mi tam, ze nenaslo ziadny mobil, ze mam skusit poradcu pri problemoch, tak som to klikol, ten preinstaloval ovladace a zrazu mobil naslo. Po pripojeni hned skocilo okno aktualizacie firmware v mobile, tak som to potvrdil a isiel podla pokynov. Potvrdil som licenciu a mozne rizika, zacalo sa stahovat, par minut stahovalo a zrazu napisalo, ze nebol najdeny ziadny mobil, ze mam odpojit kabel, vybrat baterku, zapnut mobil, pripojit kabel a postup opakovat. Tak som to odpojil, vytiahol baterku a mobil nejde zapnut. Ked mobil pripojim na USB kabel alebo nabijacku, tak ho zacne nabijat, ale to je asi tak vsetko. Naznaky, ze by sa chcel zapnut, ze by zavibroval, proste nic. Davno som vravel, ze Samsung sa mal venovat televizorom a mikrovlnkam, nie sa pchat do sfery mobilov.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

To nie je problém telefónu, ale widiel. A tam je dosť markantný rozdiel - na počudovanie, mne všetko funguje tak, ako má a žiadne problémy som s ním nemal, ani pri update, ani pri napojení na PC (BFU?). Na zvyšok tvojho trollu ani nejdem reagovať, lebo by som tu rozpútal ďalší flejm :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hojko to sudis na zaklade toho ze tebe jeden konkretny model blbne ? zaujimave ....
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a mozno to ani nie je sposobene telefonom
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

chybu vyhodilo pri aktualizacii aj mne, spravil som co pisali (odpojit, vybrat baterku, vlozit, zapnut, pripojit) a na 2. krat bez problemov nahodilo 2.3.5
to iste sa stalo aj kamosovi

asi je to default spravanie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

seth82: Hadzat nieco na Windows, tak to je trochu chaba argumentacia, nemyslis??? Mam Win7 SP + pravidelne aktualizacie, takze je to system, ktory ma dnes velmi vela uzivatelov PC a preto by mal Kies fungovat na vsetkom. Keby som napisal, ze mam WinME alebo XP, tak to este pochopim...

cORP.: Ako vidis, tak som nebol sam kto s tym mal problem, rovnaky problem mal aj beardie a aj jeho kamarat.
Napísať odpoveď