mne moj Taft power styling mega strong neskodi vobec. je to IMO najlepsi gel... drzi aj ked sa spotim,alebo sa na telesnej prezliekam a vyborne sa vymyva...
no to zalezi aky gel kupis, ked ten najlacnejsi...tak ten skodi najviac, tazsie sa zmyva z vlasov a ostavaju po nom take biele lupinky....
ked nejaky kvalitnejsi, tak by nemal skodit az tak a rychlo sa zmiva z vlasov... nic Ti neostava vo vlasoch ako po tom za 35...?
geloval som sa kedysi uz ma to omzrelo ale neskodi to, hovorili mi ze ked v zime si nagelujem a mam mokre vlasy tak mozem dostat zapal mozgovych blan inak nic
skodi, jasne ze skodi a nehovorte ze nie. Jednu dobu som si geloval gebulu /asi mesiac, ani ne/ a mal som vlasy jak papier, ked som si ich umyl. Inak vzdy jak drat.
dexxxy napísal:gelujete????co si myslite??aky gel pouzivate???
ja gelujem na mokro....GEL-BALEA WET Look
sak je to cool na niektorich chlapoch sak to vyzera cool chapes aj mam tiez taky gelujem vlasi do hora ale mam kuceri a itak to vyzera cool chales cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool coolcoolcoolcoolcoolcoolcoolcoolcoolcoolcoolcoolcool
mnooo ja som si nevsimol zeby mi nieco skodilo pozuivam rozne gely nemam jednu znacku...co pride to si dam na hlavu ( obrazne povedane ) aleee teraz som si kupi TAFT - CHAOS LOOK je super len keby 2,5dl nestalo 115Sk ....a gelujem si ich kazdy den
rozhodne neskody!!! totolna hlupost sak est eaj ten gel obsahuje vitaminy kt. vyzivuju vlasy je to ako "sampon" kt. drzi pozadaovany tvar ucesi urcite neskody
podla mna a tiez to bolo raz v markize disajner a da sa povedat ze som ho citoval ze obsahuje vitiaminy atd...
no ja nemam co gelovat pri dlzke mojich vlasov ani predtym-po plecia,a ani teraz-6mm a podla mna ked kazdy den si to clovek nakyda na hlavu tak to mozno aj sskodi vlasom
Poradte mi nieco na vlasy, vosk alebo gumu, mam dlhsie vlasy asi tak 15 cm, chcem nieco co sa dava do suchych vlasov a lahko sa aplikuje + nepokazi sa to pod ciapkou. Mal som rozne gely TAFT, ale tie mi nevyhovovali. S voskov som mal tieto: wella-super strong, taft - titan look wax, taft-strong, a teraz mam od wella-wellaflex gel wax for men -strong hold, ten je asi najlepsi, ale nema dobru vonu, a pomerne rychlo ho miniem...
Kedysi som zacul v radiu ako nejaka doktorka ci kto to bol hovorila, ze vlasom neprospieva, ak su 2-3 dni v kuse nagelovane. Radila kazdy vecer umyt to. Ja ked mam nagelovane tak vacsinou necham aj cez noc(gelujem vacsinou iba v piatok-sobotu ked sa ide na diskoteku a to je potom po navrate narocne zrealizovat sprchu ) No a pouzivam Taft Ultra Strong.
Chlapi potrebujem pomoc.Treba mi niečo také že by som si nagéloval hlavu an sucho potom trocha spláchol vodou, otriasol kus hlavu a ze by to drzalo.Existuje daco take?