Naco to chces oplachovat vodou? Ked chces dosiahnut efekt mokrych vlasov tak na to su gely "wet look"Dieg0 napísal:Chlapi potrebujem pomoc.Treba mi niečo také že by som si nagéloval hlavu an sucho potom trocha spláchol vodou, otriasol kus hlavu a ze by to drzalo.Existuje daco take?
SKodi GeL vlasom???
o nicom neviete?L_U_M_P napísal:Poradte mi nieco na vlasy, vosk alebo gumu, mam dlhsie vlasy asi tak 15 cm, chcem nieco co sa dava do suchych vlasov a lahko sa aplikuje + nepokazi sa to pod ciapkou. Mal som rozne gely TAFT, ale tie mi nevyhovovali. S voskov som mal tieto: wella-super strong, taft - titan look wax, taft-strong, a teraz mam od wella-wellaflex gel wax for men -strong hold, ten je asi najlepsi, ale nema dobru vonu, a pomerne rychlo ho miniem...
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja pouzivam wella design massive styling steel gel ... ale to len niekedy ... castejsie pouzivam lak wella design strong ... a som s nimy spokojny ... ale zalezi na tom co od toho gelu cakas, lebo tieto o pouzivam ja , vlays doslova zmrazia a potom sa uz ani nepohnu ...L_U_M_P napísal:o nicom neviete?
nie nie, potrebujem aby sa dalo s vlasmi normalne hybat, ale aby to aj trochu drzalo, tak 3/5, keby existoval nejaky olej alebo nieco ako krem..nevies o nicom takom?miki690 napísal:Ja pouzivam wella design massive styling steel gel ... ale to len niekedy ... castejsie pouzivam lak wella design strong ... a som s nimy spokojny ... ale zalezi na tom co od toho gelu cakas, lebo tieto o pouzivam ja , vlays doslova zmrazia a potom sa uz ani nepohnu ...
-
misokgb
King
Gelujem 6 dni v tyzdni poslednych 5-6 rokov, tak nejak od osmej triedy... Pouzivam Nova gel Pro vitamin B5 - taky zlty, mokry vzhlad. Ze by to nejak skodilo, som si za 5-6 rokov kazdodenneho pouzivania nejak nevsimol, ba naopak, segra vravela, ze mam velmi dobre vlasy. Sak su tam vitaminy nie?
Ale zas kecy rodicov > daj si to dole, budes plesaty... No neviem, kedy? O 100 rokov? Bo 5 rokov je dlha doba a zatial rastu pohoda. Ale jak mi rastu vlasy, priamoumerne sa dviha aj spotreba gelu. Ked uz mam dlhe vlasy, tak to je brutal, kolko si tam toho musim nadrbat aby to este nejak vyzeralo. Vyjde to tak cca 30-50Sk/mesiac v zavislosti od dlzky vlasov 
BTW gelujem vrch dohora akoze na jezka a boky tak dozadu, ulizane... Volakedy cvaknem a dam sem

BTW gelujem vrch dohora akoze na jezka a boky tak dozadu, ulizane... Volakedy cvaknem a dam sem
-
Cenayus
Medium Professional
presne tak ako hovoris(ona hovorila)...ked mas gel na vlasoch tak 3dni tak citis rozdiel.....valstna skusenost ...fakt to skodi ked mas gel dlho(v mojom pripade vosk wella disaij a lak titan look)...treba to zmyt ci uz vecer púo disce(sice to nbejde:-))..tak na druhy den by trebalo ...(ked uz ides aj na druhy den na discu tak sapsrchujete predtym nie??...takze tam umyte vlasy)GothaR napísal:Kedysi som zacul v radiu ako nejaka doktorka ci kto to bol hovorila, ze vlasom neprospieva, ak su 2-3 dni v kuse nagelovane. Radila kazdy vecer umyt to. Ja ked mam nagelovane tak vacsinou necham aj cez noc(gelujem vacsinou iba v piatok-sobotu ked sa ide na diskoteku a to je potom po navrate narocne zrealizovat sprchu) No a pouzivam Taft Ultra Strong.
a je to no
30-50 Sk/mesiac je taka normalna cena, ja mam spotrebu 2 krabicky wella-wellaflex-gelwax-formen-stronghold za mesiac (t.j. 240 Sk) a to sa mi uz zda dost velamisokgb napísal:Gelujem 6 dni v tyzdni poslednych 5-6 rokov, tak nejak od osmej triedy... Pouzivam Nova gel Pro vitamin B5 - taky zlty, mokry vzhlad. Ze by to nejak skodilo, som si za 5-6 rokov kazdodenneho pouzivania nejak nevsimol, ba naopak, segra vravela, ze mam velmi dobre vlasy. Sak su tam vitaminy nie?![]()
Ale zas kecy rodicov > daj si to dole, budes plesaty... No neviem, kedy? O 100 rokov? Bo 5 rokov je dlha doba a zatial rastu pohoda. Ale jak mi rastu vlasy, priamoumerne sa dviha aj spotreba gelu. Ked uz mam dlhe vlasy, tak to je brutal, kolko si tam toho musim nadrbat aby to este nejak vyzeralo. Vyjde to tak cca 30-50Sk/mesiac v zavislosti od dlzky vlasov
BTW gelujem vrch dohora akoze na jezka a boky tak dozadu, ulizane... Volakedy cvaknem a dam sem![]()
-
---Aaron---
Light Star
-
Cenayus
Medium Professional
galujte aj kazdy den ..kjed sit o vecer zmyjeteking napísal:myslím, že ak geluješ veľa tam áno, ale ak raz za čas, tak by to nemalo uškodíť
mozno est tam je toto ze ked sa hrate s vlasmi nagelovanimi ze ich tahate a tak..napr ja osm niekedy pouzival obycajny gel apotom som mal take tvrde vlasy a stale osm sa s nimi hral
typujem fajne huste,cierne,kucerave vlasyLord_3D napísal:Podľa mňa kvalitné gély neškodia. Ale samozrejme že s cenou rastie kvalita, tak keď si niekto kúpi "gel" za 15 Sk,- tak nech sa nečuduje že dostane exem na hlavu
PS:Ja si vlasy negelujem lebo žiaden gél mi ešte normálne na hlave nedržal, ani vela ultra strong ani nic![]()
akym smerom fuka vietor taky smerom idu vlasy