SKodi GeL vlasom???

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Dieg0 napísal:Chlapi potrebujem pomoc.Treba mi niečo také že by som si nagéloval hlavu an sucho potom trocha spláchol vodou, otriasol kus hlavu a ze by to drzalo.Existuje daco take?
Naco to chces oplachovat vodou? Ked chces dosiahnut efekt mokrych vlasov tak na to su gely "wet look"
Styphnos
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Styphnos »

No ja si negelujem vlasy. A ci to skodi zdraviu - no podla mna asi dost od toho , akej znacky gel pouzijes. Pokial je to nejaky lacny sajrajt tak aj ano.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

to zavisy od druhu vlasov mne osobne gel neskodi ale poznam ludi ktory stym maju problemy...ja pouzivam 3 Wetter Taft Extreme Gel Mega Strong(5)
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

ja si myslim ze skodi, ale len vtedy, ked si na hlavu capnete toho svinstva pol kila. Ja som raz mal apbsolutne posrane vlasy, rozstiepene konceky a myslim si, ze to bolo prave od gelu, ktory som mimochodm pouzival kazdy deň ....(teda ked som este nepooznal capice :lol: )
L_U_M_P
Expert
Expert

Príspevok od používateľa L_U_M_P »

L_U_M_P napísal:Poradte mi nieco na vlasy, vosk alebo gumu, mam dlhsie vlasy asi tak 15 cm, chcem nieco co sa dava do suchych vlasov a lahko sa aplikuje + nepokazi sa to pod ciapkou. Mal som rozne gely TAFT, ale tie mi nevyhovovali. S voskov som mal tieto: wella-super strong, taft - titan look wax, taft-strong, a teraz mam od wella-wellaflex gel wax for men -strong hold, ten je asi najlepsi, ale nema dobru vonu, a pomerne rychlo ho miniem...
o nicom neviete?
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

L_U_M_P napísal:o nicom neviete?
Ja pouzivam wella design massive styling steel gel ... ale to len niekedy ... castejsie pouzivam lak wella design strong ... a som s nimy spokojny ... ale zalezi na tom co od toho gelu cakas, lebo tieto o pouzivam ja , vlays doslova zmrazia a potom sa uz ani nepohnu ... :wink:
L_U_M_P
Expert
Expert

miki690 napísal:Ja pouzivam wella design massive styling steel gel ... ale to len niekedy ... castejsie pouzivam lak wella design strong ... a som s nimy spokojny ... ale zalezi na tom co od toho gelu cakas, lebo tieto o pouzivam ja , vlays doslova zmrazia a potom sa uz ani nepohnu ... :wink:
nie nie, potrebujem aby sa dalo s vlasmi normalne hybat, ale aby to aj trochu drzalo, tak 3/5, keby existoval nejaky olej alebo nieco ako krem..nevies o nicom takom?
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Gelujem 6 dni v tyzdni poslednych 5-6 rokov, tak nejak od osmej triedy... Pouzivam Nova gel Pro vitamin B5 - taky zlty, mokry vzhlad. Ze by to nejak skodilo, som si za 5-6 rokov kazdodenneho pouzivania nejak nevsimol, ba naopak, segra vravela, ze mam velmi dobre vlasy. Sak su tam vitaminy nie? :D 8) Ale zas kecy rodicov > daj si to dole, budes plesaty... No neviem, kedy? O 100 rokov? Bo 5 rokov je dlha doba a zatial rastu pohoda. Ale jak mi rastu vlasy, priamoumerne sa dviha aj spotreba gelu. Ked uz mam dlhe vlasy, tak to je brutal, kolko si tam toho musim nadrbat aby to este nejak vyzeralo. Vyjde to tak cca 30-50Sk/mesiac v zavislosti od dlzky vlasov :D

BTW gelujem vrch dohora akoze na jezka a boky tak dozadu, ulizane... Volakedy cvaknem a dam sem :D 8)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

L_U_M_P napísal:nie nie, potrebujem aby sa dalo s vlasmi normalne hybat, ale aby to aj trochu drzalo, tak 3/5, keby existoval nejaky olej alebo nieco ako krem..nevies o nicom takom?
ee nic take som nepotreboval a ani nehladal
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

GothaR napísal:Kedysi som zacul v radiu ako nejaka doktorka ci kto to bol hovorila, ze vlasom neprospieva, ak su 2-3 dni v kuse nagelovane. Radila kazdy vecer umyt to. Ja ked mam nagelovane tak vacsinou necham aj cez noc(gelujem vacsinou iba v piatok-sobotu ked sa ide na diskoteku a to je potom po navrate narocne zrealizovat sprchu :D ) No a pouzivam Taft Ultra Strong.
presne tak ako hovoris(ona hovorila)...ked mas gel na vlasoch tak 3dni tak citis rozdiel.....valstna skusenost ...fakt to skodi ked mas gel dlho(v mojom pripade vosk wella disaij a lak titan look)...treba to zmyt ci uz vecer púo disce(sice to nbejde:-))..tak na druhy den by trebalo ...(ked uz ides aj na druhy den na discu tak sapsrchujete predtym nie??...takze tam umyte vlasy)
a je to no
L_U_M_P
Expert
Expert

misokgb napísal:Gelujem 6 dni v tyzdni poslednych 5-6 rokov, tak nejak od osmej triedy... Pouzivam Nova gel Pro vitamin B5 - taky zlty, mokry vzhlad. Ze by to nejak skodilo, som si za 5-6 rokov kazdodenneho pouzivania nejak nevsimol, ba naopak, segra vravela, ze mam velmi dobre vlasy. Sak su tam vitaminy nie? :D 8) Ale zas kecy rodicov > daj si to dole, budes plesaty... No neviem, kedy? O 100 rokov? Bo 5 rokov je dlha doba a zatial rastu pohoda. Ale jak mi rastu vlasy, priamoumerne sa dviha aj spotreba gelu. Ked uz mam dlhe vlasy, tak to je brutal, kolko si tam toho musim nadrbat aby to este nejak vyzeralo. Vyjde to tak cca 30-50Sk/mesiac v zavislosti od dlzky vlasov :D

BTW gelujem vrch dohora akoze na jezka a boky tak dozadu, ulizane... Volakedy cvaknem a dam sem :D 8)
30-50 Sk/mesiac je taka normalna cena, ja mam spotrebu 2 krabicky wella-wellaflex-gelwax-formen-stronghold za mesiac (t.j. 240 Sk) a to sa mi uz zda dost vela :(, pricom s vysledkom niesom az tak spokojny..
L_U_M_P
Expert
Expert

videl som niekde takyto krem na vlasy, nemal ho niekto?
Prílohy
nivea
nivea
nivea_hair_creme.jpg (13.74 KiB) 1509 zobrazení
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

lump neches sa cvaknut aj by ma zaujimala no co to davas tak vela tych pripravkov:-))
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

gelujem uz dlho :) asi 2-3roky gely obmienam :) momentalne mam nejaky taft titan look ;) je to nieco ako vosk :) nemam pocit zeby mi nejak redli or vypadavali vlasy nastastie ich mam stale dost huste :)
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

ja som vyskusal vela gelov...ale z toho boli len velmi mastne vlasy :(( s hrudkami v nich...presiel som na sprejove laky...vlasy super stuhnu...(zas to neprehanajte lebo to bude vyzerat jak umele) :D ...
king
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa king »

myslím, že ak geluješ veľa tam áno, ale ak raz za čas, tak by to nemalo uškodíť
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

king napísal:myslím, že ak geluješ veľa tam áno, ale ak raz za čas, tak by to nemalo uškodíť
galujte aj kazdy den ..kjed sit o vecer zmyjete
mozno est tam je toto ze ked sa hrate s vlasmi nagelovanimi ze ich tahate a tak..napr ja osm niekedy pouzival obycajny gel apotom som mal take tvrde vlasy a stale osm sa s nimi hral
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Lord_3D napísal:Podľa mňa kvalitné gély neškodia. Ale samozrejme že s cenou rastie kvalita, tak keď si niekto kúpi "gel" za 15 Sk,- tak nech sa nečuduje že dostane exem na hlavu :D

PS:Ja si vlasy negelujem lebo žiaden gél mi ešte normálne na hlave nedržal, ani vela ultra strong ani nic :D :?
typujem fajne huste,cierne,kucerave vlasy :D aj kamos ma take typ vlasova a ja mam vlasy ako nit
akym smerom fuka vietor taky smerom idu vlasy :lol:
L_U_M_P
Expert
Expert

Cenayus napísal:lump neches sa cvaknut aj by ma zaujimala no co to davas tak vela tych pripravkov:-))
nedavam toho vela, len ten gelovy vosk, ale mam dost dlhe huste vlasy a mam to ulizane dozadu...
boarderpp
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa boarderpp »

noo ked krem tak najlepsi je wella design-ultra strong
aj ja som ho pouzival jeden cas a teraz som si ho znova kupil
Prílohy
wella-ultra-strong.jpg
wella-ultra-strong.jpg (10.12 KiB) 1474 zobrazení
Napísať odpoveď