Tak po poradi: Advanced Techniques Styling, Taft Ultra Strong, BedHead Mastermind a Parada Ultra Xtreme. Ci to skodi? Nevsimol som si za ten rok, skor sa mi zda ze rychlejsie rastu.
t0m4s3 napísal:Tak po poradi: Advanced Techniques Styling, Taft Ultra Strong, BedHead Mastermind a Parada Ultra Xtreme. Ci to skodi? Nevsimol som si za ten rok, skor sa mi zda ze rychlejsie rastu.
a to všetko naraz?
k téme: občas sa nagelujem, a nemyslím že by to škodilo.. čo tam môže škodiť? nič
Pokial pouzivas kvalitny gel tak si nemyslim ze by s tym mal byt problem. Pocit suchych vlasov mate preto lebo si ich vecer neumyjete a rano male zvysky gelu navezuju pocit vysusenych a znehodnotenych vlasov.
znama mi hovorila(kadernicka) ze pri nadmernom gelovani mozu viac padat, ale nie tak, ze sa vam plesina urobi za mesiac ...
k teme: gelujem, ale uz sa mi moc nechce
Podľa mňa kvalitné gély neškodia. Ale samozrejme že s cenou rastie kvalita, tak keď si niekto kúpi "gel" za 15 Sk,- tak nech sa nečuduje že dostane exem na hlavu
PS:Ja si vlasy negelujem lebo žiaden gél mi ešte normálne na hlave nedržal, ani vela ultra strong ani nic
negelujem pretoze mam vlasy kratke (0,5-1cm) a pevne ako droty- vpredu na cele mi stoja dopredu:D skusal som raz nechat si na nich celenku asi 3 hodiny, dal som ju dole a stali pevne:D take stoporene mi raz povedala jedna baba
podla mna gely skodia skor pokozke na hlave ako vlasom. hlavne tie lacne gely, pokozka nemoze dychat a urobia sa lupiny. mne sa to stalo tiez, potom som si kupil poriadny gel (L'Oreal Remix) a lupiny zmizli. sice po case sa par objavilo, ale to len tak sem-tam, nie ako predtym...